Gość: gość123 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.06, 12:23 Czy ktos z was taki chleb kupuje, a jesli tak to gdzie i jaka jest jego cena? Prawdziwy chleb bez ulepszaczy mozna jesc nawet przez 5dni.Czy w Radomiu jest punkt (piekarnia) z takim chlebem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zenek Re: prawdziwy chleb a nie guma IP: 80.249.4.* 04.08.06, 14:25 Ja kupuję taki chleb na targu przy ul. Struga, jest taki duży sklep prawie naprzeciwko przejścia dla pieszych (obok jest sklep z pierogami, naleśnikami itp.). Chleb normalnej wielkości kosztuje tam 2.30 a duży (okrągły lub podłużny) 3,20. Nie jest to jeszcze ideał jaki trafi mi się czasem kupić w wiejskich sklepach, ale liga wyżej od zwykłych chlebów. Bardzo dobre też mają tam bułki. Wiem, że ten chleb sprzedają też na ul. Czachowskiego z tyłu stokrotki jest ten sklep. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Seb Re: prawdziwy chleb a nie guma IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.06, 14:30 To proste chleb z PSS z piekarni z ul. Młynarskiej. Cena 1.20 zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: prawdziwy chleb a nie guma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.06, 18:50 chleb za 1.20? nie wierze ,ze nadaje sie do czegokolwiek na drugi dzien...Moge wydac i 4 zl na chleb ,ale zeby dalo sie go zjesc ze smakiem, nawet bez dodatkow.Slyszalem o dobrym chlebie na wernera, ale nie moge trafic. Moze cos wiecie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wawelski Re: prawdziwy chleb a nie guma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.06, 00:17 > chleb za 1.20? nie wierze ,ze nadaje sie do czegokolwiek na drugi dzien... wiec kupuj zawsze rano tylko pol bochenka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miks Re: prawdziwy chleb a nie guma IP: *.radnet.pl 05.08.06, 07:54 <lol> skoro twierdzisz, że dobre jest tylko drogie to Twój problem, ja również jem ten chleb i uważam, że jest rewelacyjny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michałko Re: prawdziwy chleb a nie guma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.06, 14:34 A ja sam robię i wszyscy domownicy sobie chwalą.Świeżość zachowuje bardzo długo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenek Re: prawdziwy chleb a nie guma IP: 80.249.4.* 04.08.06, 14:37 I to jest najlepsza opcja, tylko to lenistwo i brak czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michałko Re: prawdziwy chleb a nie guma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.06, 14:56 Jak brak czasu? 2x na tydzień wypiek chlebka. A pracy przy tym nie ma za wiele jak by się zdawało. Pozdrawiam i jaki chrupiący :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jas_fasollasido Re: prawdziwy chleb a nie guma IP: *.pr.radom.net 04.08.06, 18:33 Wg mnie najlepszy jest z piekarni w Lesiowie. Można go kupić np. na targu na Michałowie, mają swój sklep. Chleb zachowuje świeżość około tygodnia. Polecam szczególnie nie krojony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jas_fasollasido Re: prawdziwy chleb a nie guma IP: *.pr.radom.net 04.08.06, 18:35 Polecam też chleb orkiszowy, do kupienia "U Krawczyka" na Michałowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smakosz Re: prawdziwy chleb a nie guma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.06, 18:58 W piekarni PSS na Tybla - super chlebuś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chlebek Re: prawdziwy chleb a nie guma IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.06, 18:55 Tylko ze właśnie chleb robiony na zakwasie naturalnym ma konsystencje lekko gumowatą i nie kruszy się, więc nie wiem jak może być nie gumowaty i jednocześnie dobry. Te z polepszaczami sie kruszą jak cholera już na drugi dzień. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: prawdziwy chleb a nie guma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.06, 19:03 Nie rozumiem tej "polityki". Przeciez w kazdym osiedlowym sklepie powinien byc taki chleb do kupienia, a nie na drugim koncu miasta.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cymes Re: prawdziwy chleb a nie guma IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.06, 00:19 dobry chleb jest w realu nazywa sie Alt Burger (?), jeżeli jest mi tylko po drodze to go kupuję, ......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widmo82 Re: prawdziwy chleb a nie guma IP: *.internet.radom.pl 05.08.06, 06:55 1PLN zeromskiego 116 - nowo pomalowany blok :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iga Re: prawdziwy chleb a nie guma IP: *.radom.pl 05.08.06, 16:12 Polecam pieczenie w domu na zakwasie .Wcale nie takie trudne.Wskazówki poniżej: www.domowe.forumer.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: prawdziwy chleb a nie guma IP: *.eranet.pl 24.10.06, 22:54 naprawdę dobry chleb polecam od Wojcieszka. Przede wszystkim nie ma tam żadnych ulepszaczy co od razu wiadomo jak się go powącha. Zabieram pieczywo do warszawy i jemy je przez tydzień - to też świadczy że jest naturalny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przemo Re: prawdziwy chleb a nie guma IP: 82.139.59.* 24.10.06, 23:17 Zgadzam się! Od Wojcieszka szczególnie polecam słonecznikowy 2,30zł i dworski 3,40zł. Nie jest tani ale warto! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: prawdziwy chleb a nie guma IP: 82.139.37.* 25.10.06, 07:18 kupuje chleby z Wacyna już kilka lat choć mieszkam niedaleko p Wojcieszka tam tez czasem kupuje Odpowiedz Link Zgłoś