Gość: grabarz IP: *.tkdami.net 17.02.03, 20:49 oby tak dalej, a za kilka lat syndyk masy upadłości będzie miał co robić pozdrowionko betonowej organizacji Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Rodowity Radomianin Re: Problemy z informacją telefoniczną IP: *.tkdami.net 17.02.03, 21:02 Gdzie te wspaniałe czasy, gdzie na telefon oczekiwano kilkanaście lat.Wówczas panie z informacji czytały z jednej kartki.Komuno wróć !!! Odpowiedz Link Zgłoś
jassp Re: Problemy z informacją telefoniczną 18.02.03, 07:39 To bzdury i wciskanie nieświadomym ludziom "kitu". Czegoś to nie rozumiem. Z jednej strony pracownicy biura prasowego twierdzą że "numer informacji telefonicznej był deficytowy" a z drugiej że "miało to rozładować kolejki oczekujących na połączenie" Skoro był taki popyt to jak to mogło być deficytowe. Gdyby nr był bezpłatny to jeszcze mógłbym przyjąć taką argumentacje. Dalej "trzeba było dostosować cenę usługi do kosztów jej wytwarzania" Czy to oznacza że połaczenie pod zwykły nr też jest deficytowe i że niedługo należy spodziewać się "dostosowania ceny" czyli podwyżki? Przecież za dozwonienie się po nr 913 nie było bezpłatne i też kosztowało jak za zwykłe połączenie lokalne. Gdy się przyjmie taki tok myślenia to każda lokalna rozmowa powinna być deficytowa. Frontem do klienta! BRAWO! Tak trzymać. Odpowiedz Link Zgłoś
jassp Re: Problemy z informacją telefoniczną 18.02.03, 08:25 I dodam. Dalej "to abonent powiadamia Telekomunikację Polską, że zmienił numer" A u kogo ja ten nr zmieniałem? U pani Krysi na imieninach? NIE, tylko u WAS szanowna telekomuno. Przecież gdy się zminia nr to trzeba wypisać specjalny druczek i zapłacić około 17zł. I gdy się to robi to właśnie wtedy zawadamia się. No.. chyba że nie. Zmieniam właśnie nr, ale nie mówię wam że teraz zmieniam. Taka argumentacja przypomina bełkot pijanego "widzliśta że piłeem a a a a nie jestem pijany" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: Problemy z informacją telefoniczną IP: *.tkdami.net 18.02.03, 12:25 Zmiana funkcjonowania numeru 913 jest kompletną bzdurą.Podnosi koszt połączenia dla klienta - jest więc nierynkowa.Pracownice udzielające informacji są kompletnie niezorientowane w topografii miasta czy też dawnej strefy numeracyjnej-działanie wbrew interesom klienta.Są bardzo często anonimowo aroganckie -wbrew interesom klienta.SZANOWNA T.P. SA PÓJDŻ PO ROZUM DO GŁOWY!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J@ntar Re: Problemy z informacją telefoniczną IP: 212.244.88.* 19.02.03, 10:44 Pani z biura prasowego zapomniała dodać jeszcze, że dzięki tej innowacji 40 telefonistek z Radomia straciło na zawsze pracę! Mam pytanie do Pani z biura prasowego TP S.A.: dlaczego ćwierćmilionowe miasto Radom nie posiada punktu kasowego TP S.A. który przyjmowałby opłaty za rachunki telefoniczne bez opłat? Wszakże jak nam wiadomo, nie wzzystkie punkty zostały zlikwidowane. W całym kraju zostało ich 23, a przecież Radom nie jest małym miasteczkiem. Najbliższy punkt kasowy znajduje się w Warszawie. Ale czego się nie robi dla "naszych kochanych radomskich abonentów". Tyle niespodzianek i innowacji na raz. A co to jest te 99 groszy opłaty za rachunek dla emerytów czy bezrobotnych, przecież ich na to stać. Wszystko z myślą o kliencie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Problemy z informacją telefoniczną IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 19.02.03, 12:21 poziom usług telekomunikacji jest conajmniej nijaki. Informacja - dezinformacją. Płacimy za to, za oglądanie znanej wcześniej Pani z Informacji Telewizyjnych, ale dlaczego my klienci Odpowiedz Link Zgłoś