jezykkic 19.08.06, 22:18 czy ktoś był na weselu gdzie grał ten zespół i może się podielić wrażeniami. Mam wesele w przyszłym roku i zastanawiam sie nad ich wybraniem.Warto? Dzięki za odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ryjek Re: zespół Red Combo IP: *.pr.radom.net 20.08.06, 21:27 Jeżeli szukasz SUPER zespołu polecam zespół z Sadkowa-LOTNISKA Trzy sosoby,już trzy razy ich slyszałam ostatnio w zeszłą sobotę. Rewelacyjni,muzyka i zabawa przy stołach i oczepiny -są FANTASTYCZNE-onii jak widać oprócz doskonałej profeksji-kochają to co robią. jak chcesz mam do nich tel .niedługo mój ślub i już ich zamowiłam 48 35 11 732 BUŻKA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Red Combo Re: zespół Red Combo IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 21.08.06, 19:32 Witam. Bardziej wiarygodna by Pani była, podając datę i miejsce imprez, na których była. Tak to może każdy napisać. Najłatwiej anonimowo. Zainteresowanych i mających obawy zapraszam do naszej Księgi Gości na stronie, gdzie są bezpośrednie wpisy Młodych Par, u których graliśmy, wraz z adresami email. Można napisać i zapytać bezpośrednio u źródeł. Sami oceńcie co jest bardziej wiarygodne. Przebieg imprezy, styl, repertuar, oczepiny ustalamy zawsze z Młodą Parą i ich zdanie jest dla nas najważniejsze. Dla gości też wystawiamy listę z utworami, które mogą sobie wybrać. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawel Re: zespół Red Combo IP: 195.212.199.* 31.08.06, 14:18 Witam. Zespół Red combo grał u nas na weselu 26.08.2006. Jesteśmy bardzo zadowoleni z tego zespołu, to sa naprawdę profesjonaliści i moge ich z czystym sumieniem polecić.Chłopaki dali czadu i choć zawsze pozostaje niedosyt ze mogli coś tam zagrać czy cos inaczej zrobic to w odczuciu naszym i naszych gosci, którym pot spływał z czoła zespół spisał sie na medal.Gdybym miał jeszcze raz wyprawić wesele wybrałbym ich ponownie.Pozdrowienia. Chetnie odpowiem na wątpliwości pawel.fm@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryjek Re: zespół Red Combo IP: *.pr.radom.net 07.09.06, 22:55 Ładnie to tak obrażać,a może Panu przeszkadza,że jest Zespół lepszy od Pana zespołu. BO Z Sadowa -Lotniska nie ma sobie równych................. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Red Combo Re: zespół Red Combo IP: *.tkdami.net 08.09.06, 10:18 Nie znalazłem w mojej wypowiedzi nic obrażającego kogokolwiek. To raczej nas obrażono, choćby wyzywając od oszustów. Wpis z Wrocławia pewnie też sami zmajstrowaliśmy? Nie przeszkadza mi czy są lepsze, czy gorsze zespoły. Nie mnie to oceniać. Są różne gusta i na każdej imprezie obojętnie jaki zespół jednym się może podobać, innym nie. Nie znam nachalnie reklamowanego przy każdej okazji Pani zespołu. Taką reklamą wyrządza Pani temu zespołowi więcej szkody niż pożytku, umieszczając wpisy nie na temat. Co do wiarygodności wpisów zarówno w naszej i księdze i na tym forum, to nic prostszego, żeby to sprawdzić i myślę, że zainteresowani sobie z tym poradzą. Nie zajmuję się też krytyką konkurencji, gdyż większości zespołów nie znam, nie słyszałem na żywo i pewnie nie będę miał okazji. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: zespół Red Combo IP: *.siedmiorog.pl 01.09.06, 16:07 Nie ma się nad czym zastanawiać, zespół jest super :) Zdecydowanie polecam wesele z Red Combo - sama takie miałam 2 tyg temu. Cała 100 gości bawiła się wyśmienicie, z Młodą Parą włącznie :) Repertuar bardzo urozmaicony, cała impreza na poziomie. Krótko - nie chciało się schodzić z parkietu! Jeśli ktoś chciałby się dowiedzieć więcej - mój adres e-mail: nika88@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zubler Re: zespół Red Combo IP: *.tkdami.net 01.09.06, 23:22 Oszuści!!!!!!!!!!Wpadliście na genialny pomysł kolejnej reklamy własnej.Podkładacie się pod waszych niby gości weselnych że to niby jesteście tacy wspaniali i wogóle och i ach.Pomysł godny uznania w przeciwieństwie do imprez granych przez was.Hey slabiaki macie coraz mniej roboty w branży że na siłe ludzi do siebie przekonujecie?? A i jeszcze jedno czy wszyscy wasi niby fani mają konta pozakładane na interii?? Teraz załóżcie sobie jakieś inne na innych portalach bo tracicie wiarygodnośc w oczach potencjalnych klientów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Red Combo Re: zespół Red Combo IP: *.tkdami.net 01.09.06, 23:44 O czym Ty, człowieku piszesz? Zobacz ile adresów znajdziesz w naszej księdze. Napisz do ludzi, to się przekonasz! Podają również daty i często miejsca imprez! Przecież to jest bardzo łatwo sprawdzić. Chyba, że to przewyższa Twoje możliwości. Wystarczy poprosić o cokolwiek, np zdjęcie, zadać jakieś szczegółowe pytanie i sprawdzić wiarygodność. Weź się lepiej do roboty, zamiast opluwać inne zespoły. Muszę Cię zmartwić: na brak pracy nie narzekamy. Wystarczy zadzwonić i spytać o wolny termin. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: zespół Red Combo IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.09.06, 20:21 Lecz się człowieku...Tyle powiem. Może ci akt ślubu podesłać??? A Red Combo... po prostu są dobrzy, nie muszą wynajmować ludzi, żeby ich chwalili, wystarczą im zadowoleni klienci. A konto na interiii... no cóż, tak już jest od 6 lat. Szkoda słów... Odpowiedz Link Zgłoś