ojciec2222 27.08.06, 21:02 Jak wrażenia? Dla mnie totalna porażka. nigdy więcej Co za debil wymyślił taką lokalizację? Nic nie widać nic nie słychać PORAŻKA!!!!!!!!!!!!!!!! ps. Co ty na to Maćku? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ala Re: Właśnie wróciłem z koncertu ........ IP: *.radom.pl 27.08.06, 21:05 Ja wrocilam już dawno. Takiego scisku jescze nie widzialam. Nie mamy doświadczenia w organizowaniu takich imprez ... ani wyobraźni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realista Borki IP: *.internet.radom.pl 27.08.06, 21:10 chcieli miec impreze w centrum miasta, zeby je pokazac, fakt medialnie to miejsce ok ale tylko dla kamer, pomnik, budynek urzedu w glebi deptak... szkoda ze nie pomysleli ze to jest na maks kilka tysiecy ludzi. BORKI !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iga W moim telewizorze bardzo ładnie prezentował się IP: *.radom.pl 27.08.06, 21:23 Radom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: label Re: Właśnie wróciłem z koncertu ........ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.06, 21:12 pierwszy raz na koncercie?? taki jest wlasnie urok imprez masowych, w Radomiu, Warszawie, Krakowie czy kazdym innym miescie... kazdy chce byc jak najblizej sceny, kazdy chce cos zobaczyc. wszystkim niestety dogodzic sie nie da. trzeba bylo sobie zorganizowac status vip'a! Odpowiedz Link Zgłoś
ojciec2222 Re: Właśnie wróciłem z koncertu ........ 27.08.06, 21:15 Tylko to byl koncert na 3000 tys osób a nie na 40 000 tys pomyślałeś nad tym a i to na pewno nie byl moj pierwszy koncert ale raczej ostatni na Zeromskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: label Re: Właśnie wróciłem z koncertu ........ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.06, 21:22 w to ze na zeromskiego przyszlo 40tys osob szczerze watpie, a jakby przyszlo 3 tys to scisk tez by panowal uwierz mi. pozdrawiam koncertowo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Właśnie wróciłem z koncertu ........ IP: *.radom.pl 27.08.06, 21:23 to najlepszy dowód na to ,ze to nie miejsce na taki koncert Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max haha IP: *.budinet.info 27.08.06, 21:18 trzeba bylo zostać w domu i oglądać to w telewizji hahahahahahah Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Ludzie przestańcie wiecznie narzekac! IP: *.radom.pl 27.08.06, 21:28 Ciągle niezadowoleni ! Może rzeczywiście nic nie powinno się organizować w mieście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zycie jak cos robic to z glowa! IP: *.internet.radom.pl 27.08.06, 21:31 jestem za organizowaniem takich imprez ale z glowa! koncert np nad zalewem na borkach bylby o wiele lepszym rozwiazaniem! rynek radomski lub plac jagiellonski tez odpada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sernik Re: Ludzie przestańcie wiecznie narzekac! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.06, 21:31 czekujecie nie wiadomo czego po tym koncercie! trzeba bylo zaplacic a nie pchac sie na darmoche! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Ludzie przestańcie wiecznie narzekac! IP: *.radom.pl 27.08.06, 21:34 a Ty zapłaciłeś? Jaką darmoche ,bo ja zapłaciłam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sernik Re: Ludzie przestańcie wiecznie narzekac! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.06, 21:37 nie, nie placilem! dla mnie byla to super impreza, jak na darmowa oczywiscie. wzialem ze soba zgrzewe hortexow i oddalem na cele zbiorki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JOHN Ludzie zacznijcie wreszcie wydawac kase z glowa ! IP: *.internet.radom.pl 27.08.06, 21:35 a dlaczego nie mozna bylo zorganizowac tego koncertu dla wiekszej spolecznosci na bardziej dostepnym terenie dla mas? sprawny dojazd np na lotnisko i bawiloby sie 40tys a nie 4 ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AFika Re: Ludzie przestańcie wiecznie narzekac! IP: *.radom.pl 28.08.06, 10:36 nie chodzi o ciągłe niezadowolenie, chodzi o stadnardowo lipną organizację; wszystko w tym mieście jest robione pod kamery i publiczkę... jak był Jarmark Radomski jakieś dwa lata temu (czy rok?) to było naprawdę dobrze zorganizowane - na rynku i wtedy też brał w tym udział Poslat - było ok ale była inna władza... może to ma znaczenie Odpowiedz Link Zgłoś
dommos Re: Ludzie przestańcie wiecznie narzekac! 28.08.06, 15:55 władza była ta sama:) Odpowiedz Link Zgłoś
dommos Re: Ludzie przestańcie wiecznie narzekac! 28.08.06, 16:01 Impreza była super tylko troche za cicho. Oby było ich więcej a maruderów i tak nic nie zadowoli więc nie ma się czym przejmować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafal Re: Ludzie przestańcie wiecznie narzekac! IP: *.tkdami.net 31.08.06, 20:44 a czy ty tam byłaś, jak można wymyśleć koncert dla tylu ludzi w takim miejscu wszystko dla kamer nic dla uczestników. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Re: Właśnie wróciłem z koncertu ........ IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 27.08.06, 21:36 tak dotarlem do domu i: zalapalem sie na ostatni kawalem Maryli w polsacie - poprostu super, miliony glow, super atmosfera, Radom wyszedl fantastycznie, ale: ja tam bylem ! i wiem jedno - to mialo ladnie wygladac w telewizji a nie na zywo. rownie dobrze mozna bylo zrobic ten koncert w tunelu pod dworcem ! scisk, fatalne naglosnienie (przy telebimie bylo slychac tylko basowe dudnienie, przy pierwszych kamienicach juz nic) Ibisza nie slychac bylo wogole, a zeby cos zobaczyc trzeba bylo miec 200cm wzrostu, swoja droga "swietny" pomysl by ustawic estrade na gorze a ludzi w dol Zeromskiego :D podsumowujac: tyle gwiazd na raz w Radomiu a tu taka lipa... ps. mowilem Jacku, ze trzeba bylo zajac sobie dobre miejsca na kolanach Kochanowskiego :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojciec33333 Re: Właśnie wróciłem z koncertu ........ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.06, 21:39 Jeśli "ktoś" już się zdecydował na taką lokalizację to przynajmniej mógł zapewnic telebimy w dalszej częsci Żeromskiego - chyba, że z założenia była to impreza dla Polsatu i Marcinkowskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PodatnikWyborca jaki koszt tej imprezy? IP: *.internet.radom.pl 27.08.06, 21:42 Chcialbym poznac koszt tej imprezy jako mieszkaniec, obywatel, wyborca, podatnik, Kto i ile za to zaplacil? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: simba Re: jaki koszt tej imprezy? IP: *.tkdami.net 30.08.06, 00:52 Tę imprezę zorganizowali za WŁASNE PRYWATNE PIENIĄDZE TV Polsat, Fundacja Polsat i Firma Danone. Jako podatnik nie dołożyłes do tego ANI GROSZA. Zarobiły dzieciaki, dla których zebrano prawie 5 ton żywności. Mam nadzieję, że też coś włożyłeś do koszyka, skoro z twoich podatkowych pieniędzy ten kraj nie jest w stanie pomóc głodnym dzieciom, oszołomie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Re: Właśnie wróciłem z koncertu ........ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.06, 21:41 Koncert cudowny i miejsce jak najbardziej reprezentacyjne. Jakby wam zrobili koncert nad zalewem to byscie biadolili że komary gryzą, zawsze znaleźli byście jaki powód zeby ponarzekać. Brawo dla Polsatu za transmisję :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Właśnie wróciłem z koncertu ........ IP: *.radom.pl 27.08.06, 21:45 tzn.że siedzialeś w fotelu i oglądaleś transmisje Polsatu? Dlatego jesteś zadowolony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Re: Właśnie wróciłem z koncertu ........ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.06, 22:25 tzn że byłem na koncercie i najwyraźniej w przeciwieństwie do ciebie wiem, że była transmisja w Polsacie, bo trudno było tego nie zauważyć. Co do komara, to sam się puknij w główkę i naucz się czytać ze zrozumieniem. Podałem przykład, że każda lokalizacja dla maruderów była by powodem do narzekania <lol> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Właśnie wróciłem z koncertu ........ IP: *.radom.pl 27.08.06, 22:29 czytaj ze zrozumieniem - o żadnym komarze nie pisałam. Analfabeta wtórny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Re: Właśnie wróciłem z koncertu ........ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.06, 16:55 To ty czytaj ze zrozumieniem analfabetko!! Na temat komara nie było do ciebie <lol> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Re: Właśnie wróciłem z koncertu ........ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.06, 16:56 zapomniałem dodać "pierwotna" <LOL> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Właśnie wróciłem z koncertu ........ IP: *.radom.pl 28.08.06, 21:16 jak nie do mnie , to naucz się podpinać, gamoniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: simba Re: Właśnie wróciłem z koncertu ........ IP: *.tkdami.net 30.08.06, 00:54 transmisję można było oglądać stojąc przezd telebimem na środku Żeromskiego, będąc na koncercie. Ludzie, czy wy jesteście aż tak ograniczeni ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komar Re: Właśnie wróciłem z koncertu ........ IP: *.internet.radom.pl 27.08.06, 21:45 Byles jak byly Dni Radomia na borkach co byl Myslovitz i inni? Widziales tam komary przy takim naglosnieniu? PUKnij sie w glowke :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Właśnie wróciłem z koncertu ........ IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 27.08.06, 21:45 Organizatorom zależało, aby koncert ładnie wyglądał w telewizji i w niej ładnie wypadł. I cel osiągnęli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poracha Re: Właśnie wróciłem z koncertu ........ IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 27.08.06, 22:23 popieram ta impreza to totalna porażka ,organizatorzy nie mieli wyobrażni wiadomo było że przyjdzie full ludzi ,park zniszczony Kochanowski pewnie też no ale w tv pewnie ładnie wyglądało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dj Re: Właśnie wróciłem z koncertu ........ IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 28.08.06, 06:15 Juz 2 wrzesnia "powtorka" z imprezy na Zeromskiego...Darek Janik, Radio Rekord i Silownia... tym razem na fontannach troche inna muzyka i inna publicznosc.. Ale tez pewnie bedzie narzekanie ze nic sie nie dzieje w miescie.. ze nic nie slychac itp.. Ot.. caly Radom i jego spolecznosc! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cobra zauwaz co piszemy IP: *.internet.radom.pl 28.08.06, 06:38 zauwaz ze tu nikt nie pisze ze w miescie nuda, tylko ze nie to miejsce na imprezy!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: Właśnie wróciłem z koncertu ........ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.06, 00:44 Nie narzekajcie :) dobrze bylo :) Odpowiedz Link Zgłoś
bhjs Re: Właśnie wróciłem z koncertu ........ 28.08.06, 07:58 nieważne jak było . ważne jest aby imprez tego typu było jak najwięcej w Radomiu . i żeby organizowali je profesjonaliści . i żeby centrum miasta żyło. i żeby było więcej kultury w narodzie . i żeby było więcej parkingów. i żeby było więcej kafejek. i abyśmy mieli mądrzejszych gospodarzy miasta . i to by było na tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawca Re: Właśnie wróciłem z koncertu ........ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.06, 07:57 debile ktorzy lubia darmoche Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andzia Re: Właśnie wróciłam z koncertu ........ IP: *.internet.radom.pl 28.08.06, 08:26 Byłam przez chwilę ale nie dało sie ani oglądać, ani słuchać. Nie dość, że playback w większości pełny (cóż , transmisje TV rządzą sie swoimi prawami), to nagłośnienie fatalne, pod kątem Polsatu chyba jedynie, a nie uczestników. Pojechaliśmy z ekipą do ogródka przy Elei na Ustroniu. Jakaś kapela cięła bluesy i inne kawałki. Na żywo 100%. I wszystko było świetnie słychać. Dużo lepiej, niż na Żeromie. Mam gdzieś podobne tej Polsatowskiej masówki, więcej się nie wybiorę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nita Re: Właśnie wróciłem z koncertu ........ IP: 82.139.49.* 28.08.06, 09:15 Radomiani wygraliśmy bedzie molo będą pierogi. Ale najpierw Radomianie Razem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xc a ja wróciłem koło 1 w nocy IP: 82.197.39.* 28.08.06, 08:50 a ja wróciłem koło 1 w nocy. Zamiast stać gdzieś po krzakach w parku zajeliśmy dobrą miejscówkę przy fontannach i było super. Że było duzo chamstwa i patologii to normalka przecież to był koncert dla wszystkich, ale co do lokalizacji to mogę poprze. Może w tv to ładnie wyglądało ale tam na zywo to nie było wesoło. Prawda też jest taka że w naszym mieście nie ma tradycji organizowania takich koncertów i nie ma wypracowanych pewnych standardów i procedur dotyczących lokalizacji i obsługi takich imprez. Jeden koncetr na rok to stanowczo za mało żeby nabrać doświadczenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: driver Re: a ja wróciłem koło 1 w nocy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.06, 09:26 gdzies relacje z polsatu mozna zoabczyc ? na www/ sciagnac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obsrerwator Re: a ja wróciłem koło 1 w nocy IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 28.08.06, 09:51 Byłem, widziałem, było OK. Peły szacunek dla Maryli, w jej wieku zdaje sie babcia Tina T. już wycofała sie z koncertów na zywo. A ona jest niezniszczalna. Widziałem jak jej stare i nowe przeboje śpiewały razem z nią na zeromce wszystkie pokolenia. Nawet Mandaryna z pełnej playbackowej " setki" poruszyła widownię.Zaskoczeniem (pozytywnym) był dla mnie odbiór Kiliańskiego, bo lubię go ale to chba propozycja nie na taką imprezę. A tu miła niespodzianka, dzieciaki śpiewały jego przebój z nim razem. Zadziełała magia dużej sceny i dużej publisi. A marudzącym odpowiadam: to była głównie impreza telewizyjna, która rządzi sie swoimi, medialnymi regułami. Lokalizację wybierał więc pewnie Polsat, a nie miasto. Swoją drogą, pamiętając o haśle imprezy, przytargałem plecak pełen żywności dla potrzebujacych i jakoś nie widziałem obok tłumów darczyńców. Pod namiocikiem było mało produktów od ofiarodawców. Chciałbym wierzyć, że sie mylę i że produkty żywnościowe były przekazywane na koncercie, albo że trafiłem na moment kiedy były już zabrane do innego miejsca. Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: a ja wróciłem koło 1 w nocy IP: *.internet.radom.pl 28.08.06, 10:06 wie ktos moze kiedy bedzie powtorka koncertu na polsacie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: a ja wróciłem koło 1 w nocy IP: 82.139.51.* 28.08.06, 11:49 ja byłamo 20.30 przy pojemnikach z żywnością i nie było tego zbyt wiele,a wrecz mało:(((za to co druga osoba na kocercie trzymała wręku lub reklamóweczce piwo,lub siedziała z nim przy stoliku... biedne społeczeństwo wolało wydać 3 zł na piwko niż kilogram cukru dla potrzebujących.ze też Radom z każdej strony musi pokazać się jaki jest prostacki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do obserwatora Re: a ja wróciłem koło 1 w nocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 19:23 Gość portalu: obsrerwator napisał(a): > Swoją drogą, pamiętając o haśle imprezy, przytargałem plecak pełen żywności dla > > potrzebujacych i jakoś nie widziałem obok tłumów darczyńców. Pod namiocikiem > było mało produktów od ofiarodawców. Chciałbym wierzyć, że sie mylę i że > produkty żywnościowe były przekazywane na koncercie, albo że trafiłem na moment > > kiedy były już zabrane do innego miejsca. Kiedy probowalem przejsc blizej sceny na poczatku bylo wszystko pieknie cacy. Bylem juz na ysokosci telebimow, a tu jakies buraki (ktorzy prawdopodobnie przyjechali z jakies wioski) zaczely sie centralnie pchac do tylu! Ludzi mdleli, Nikr sie nie chcial posunac, kto upadl byl tratowany. Na szcsecie udalo mi sie skrecic kolo kiosu pod Prezydium. CO WY PIER******, ze bylo pieknie. Chyba, ze przyszliscie o 12 i rozbiliscie namiot pod scena. Do obserwatora: Co chwila wolontariusze odbierali skrzynki z zywnoscia i zanosili je do samochodow stojacych pod prezydium. Takze twoja ofiara nie poszla na marne:) pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malina Re: Właśnie wróciłem z koncertu ........ IP: 80.51.246.* 28.08.06, 12:09 Byłam wczoraj na koncercie i takiej porażki w Radomiu to jeszcze nie było. Lipa totalna. Nagłośnienie kijowe, pomimo tego, ze nawieźli kupę sprzętu. Ale co się dziwić, skoro akustyk ze swoim mini stołem siedział z boku sceny - dokładniej pod deskami sceny i tylko wypuszczał playback'i tzw setki! A najśmieszniejsze było to, ze nasz ze statusem pokrzywdzonego ;) Szanowny Pan Prezydent Gajewsju w nocy na Żeromie z uśmiechem od ucha do ucha chodził i mówił (wydaje mi się, że sam do siebie) "Radom żyje!, Radom żyje!" hihihi Żeby chociaż to była zasługa tych naszych władz tzn tych na stołkach, że zorganizowali cokolwiek w tym mieście. Przecież to tylko TV Polsat, oni tylko sobie reklamowe parasole od Polsatu pobrali i chowali się z nimi za krzakami, żeby nikt więcej tych parasoli czasem nie wołał. Paranoja. Takie rzeczy to tylko w Radomiu... Kiedy będą te wybory?????? Już patrzeć na nich nie mogę. Ratunku! ccoraz bardziej się upewniam, że nie chcę tam mieszkać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obsrerwator Re: Odpowiedź Malinie IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 28.08.06, 12:40 To się wyprowadź! Najlepiej tam gdzie jest lepiej, ale coś tak przypuszczam, ze i tam będziesz marudzić. Więc albo się wyprowadż, albo zmień to co Ci się w Radomiu nie podoba. Od marudzenia nie zmieni się samo nic. Czy w Radomiu, czy w innym mieście. Tylko jak już podejmiesz decyzję o pozostaniu, to nie marudź tylko działaj. A z tym wydatkiem 3 zł na piwo, zamiast na produkty dla głodnych, to niestety smutna prawda. Postawa konsumpcyjna typu " nam sie należy" ciągle jest jeszcze w Radomiu bardzo popularna! Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamil Re: Odpowiedź Malinie IP: 82.139.60.* 28.08.06, 13:08 A mi tam się bardzo podobało. Stałem pod pomnikiem i wszystko widziałem, i wszystko słyszałem. A to, że Radom dobrze wyszedł w tv to powinniśmy się chyba raczej z tego cieszyc. Ja tam bawiłem się doskonale i nie uważam żeby ten koncert był porażką. I przyłaczam się do pytania gdzie i kiedy można zobaczyc jakąś relacje, transmisje lub chociaż zdjęcia. Pozdrawiam wszystkich nie narzekających ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KR! Re: Było tak sobie.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.06, 13:14 Powiem szczerze było tak sobie moim zdaniem widzów około 50 tys. jak na miasto 227 tysięczne to duźo!Co do nagłośnienia było fatalne , co do wykonawców nie lubię ich muzyki za bardzo ale popszedłem zobaczyć co to za impreza.Ta impreza to PROPAGANDA władz z Marcinkowskim na czele , ich Radom nie obchodzi wykorzystali tą impręzę do własnych celów.Smutne to.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pankracy Re: Dziki, tepy tlum... IP: 213.195.149.* 28.08.06, 13:36 A ja ta wolalem popatrzec chwile w TV a nie przepychac sie z radomskim plebsem. Wygladalo to duzo lepiej niz z tego co tu czytam 'na zywo' ale i tak te polskie pseudogwiazdy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamil Re: Właśnie wróciłem z koncertu ........ IP: 82.139.60.* 28.08.06, 21:16 www.wradomiu.pl/index.php?option=com_zdjecia&id=78 Zdjęcia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KR! Re: Właśnie wróciłem z koncertu ........ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.06, 21:26 Ten koncert mimo pięknej idei to propaganda Marcinkowskiego!I nie zmieni mojej opini żaden argument radomianie nie dajcie się oszukać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: Właśnie wróciłem z koncertu ........ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.06, 21:58 szkoda tylko ze nikt "mola i pierogow" nie obiecywal... :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: james007 Re: Właśnie wróciłem z koncertu ........ IP: *.22.udn.pl 29.08.06, 02:41 JAKI PIęKNY JEST NASZ DEPTAK GDY SIę WIDZI GO NAD RANEM WSZYSTKIE BUTELKI POTłUCZONE WSZYTKIE DRZEWKA POłAMANE - TAK MOżNA BY TRAWESTOWAć CYTAT Z PIOSENKI KAZIKA MARS NAPADA NA NASZYM PODWóRKU PO KONCERCIE ZORGANIZOWANYM NA żEROMSKIEGO W NIEDZIELę. STAłEM NA DEPTAKU I MNIEJSZA Z TYM żE GDY WYSIADł TELEBIM NIE BYłO WIDAć ZA BARDZO SCENY. NAJCIEKAWSZE BYłO TO JAK LUDZIE POTYKALI SIę O POTłUCZONE BUTELKI NA DEPTAKU (GDZIE BYłA FIRMA ODPOWIADAJąCA ZA SPRZąTANIE DEPTAKA) PEłNO PODCHMIELONYCH MAłOLATóW KTóRZY LEDWO TRZYMALI SIę NA NOGACH I CHODZILI DOTANKOWAć PALIWO BO CHYBA KONCERT ZA BARDZO ICH NIE INTERESOWAł STARSZE PANIE KTóRE POWCHODZIłY NA łAWKI I POSADZONE PRZY NICH MłODE DRZEWKA NIEMAL HUśTAłY SIę NA NICH A TAK POZA TYM TO TYPOWY MOTłOCH KTóRY PRZYSZEDł ABY NAżłOPAć SIę PIWSKA I POBLUZGAć NA OTACZAJąCą RZECZYWISTOść Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CAPS Re: fajnego masz CAPSA, ale wylacz go juz :) IP: *.internet.radom.pl 29.08.06, 19:03 jak w temacie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Właśnie wróciłem z koncertu ........ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 16:00 ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Właśnie wróciłem z koncertu ........ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 16:01 ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nem Re: Właśnie wróciłem z koncertu ........ IP: *.12.radom.pilicka.pl 29.08.06, 21:55 qrfa ludzie ciagle narzekacie po co bylo isc i sie wpychac luz impreza free muzyka jaka byla taka byla ja tez nei lubie ale poszedlem cel byl dobry wspomoglem zamaist stac i gabic sie w scene siedzialem w parku ze znajomymi... chociaz moglem wbic sie na scene bo mialem upowaznienia, zamiast upie..c to ze cos sie dzieje zaczeli byscie kminic cos sami... nie bylo dobrze nie bylo zle bylo minelo czas plynie dalej. Bro za was wszystkich ...elo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radek Re: Właśnie wróciłem z koncertu ........ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.06, 22:01 Jeszcze przeżywaja ten kocert. Dajcie juz sobie spokój, takim marudom to postawic kuźwa budke z piwem to wtedy siedzą cicho, a jak sie coś w miescie dzieje to juz japy drą że źle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123 Re: Właśnie wróciłem z koncertu ........ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.06, 12:26 123 test mikrofonu Odpowiedz Link Zgłoś