Gość: pocztowiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.06, 08:02 za ten syf na dworcu za samowole budowlana na ktora de fakto pan sie zgodzilzainteresujemy tym faktem pana ministra ziobro Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gajdak Re: pan kornatka prosimy o dymisje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.06, 08:06 dziekujemy za zlikwidowanie bud na dworcu jest pan zajebis Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: URBA-NISTA Re: pan kornatka prosimy o dymisje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.06, 12:00 Znalazł pan sposób na wywalenie na bruk biednych ludzi z pod dworca za pomocą opracowania nowego planu agospodarowania miasta -strefa dworcowa ,który to plan zrobiony pod pana zamówienie( za nasze pieniądze ) nie będzie przewidywał w tym miejscu funkcji -HANDELOWEJ! A ja pytam dlaczego nie zrobił pan podobnego ruchu-działania aby zablokować chore pomysły radnego-wiceprezydenta SKWARCZYNSKIEGO w centrum miasta .Co zadziałał stary UKŁAD.CO prokuratura powie na te pana bezprawne i stronnicze poczynania ?Po co wywalamy pieniądze w błoto na nowy niepotrzebny plan zagospodarowania w tym rejonie(przydworcowym) miasta. Panie Marcinkowski za te pomysły podwładnego "bój się boga " jak "mówił" do mecenasa Mazurkiewicza poeta Tuwim w operetce pt."Królowa Madagaskaru" .To była operetka z przed 70 lat, a WY uprawiacie współczesną g ą b r o w i c z o w s k ą. To są skutki chodzenia na FESTYWALIKI do teatru p. Sroki i wtedy wychodzi wam "pomieszanie z poplątaniem ". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Gratulacje dla R.Kornatki IP: *.tkdami.net 02.09.06, 17:32 Wreszcie likwidacja bud przy dworcu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: **** Re: pan kornatka prosimy o dymisje IP: *.tkdami.net 02.09.06, 20:01 jak Tobie pasuje jeść obiad w toalecie, to nie narzucaj tego upodobania innym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LP Re: do URBA-NISTY IP: *.tkdami.net 02.09.06, 21:26 Zarówno na Pl. Małgorzatki u Skwarczyńskiego jak i na Placu Dworcowym nie powinno być psich budek. Od tego są targowiska, których w Radomiu chyba nie brakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: URBA-NISTA Re: do URBA-NISTY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.06, 09:50 Mam podobne zdanie na temat prymitywnych bud handlowych.Problem w tym ,że jedni " i n w e s t o r z y " mają "chody" i im się daje pozwolenia ,a drugim w tym samym czasie mówi im się NIE. A wszyscy sa wobec prawa równi, co wynika to z naszaj Konstytucji , której zapis brzmi, "Wszyscy mają prawo do równego traktowania przez władze publiczne"-art.32 ust.1 zd.2 - i nie jest ważne gdzie budy stoją lub się je stawia. Pytanie jest jedno .Czy lokalizujemy budy w centrum miasta czy nie?????? Odpowiedz Link Zgłoś
isoxazolidine Re: do URBA-NISTY 03.09.06, 10:05 nie. chocby za inwestycja stał niewiadomo kto. nie i juz. konsekwentnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał K. Re: pan kornatka prosimy o dymisje IP: *.tkdami.net 04.09.06, 19:19 Z tego co wiem mistrzu to pod dworcem mieli pozwolenie tymczasowe na okres kilkunastu miesięcy. Natomiast Skwarczyński ma pozwolenie bez ograniczeń do czasu poprowadzenia ewentualnie tam kiedyś drogi, której pewnie nigdy nie będzie po poprostu jest niepotrzebna. Gdyby takiego nie miał nigdy bym stoiska handlowego tam u niego na placu nie postawił. A po za tym przynajmniej ten plac ma teraz jakiś wygląd (kostka brukowa, parking) a i z tego co wiem ma być również plac zabaw dla dzieci. Za poprzedniego właściciela to był dobiero śmietnik i bałagan w centrum. Więc nie bądź złośliwy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LP Re: pan kornatka prosimy o dymisje IP: *.tkdami.net 04.09.06, 21:18 Nie chodzi o złośliwość. Jeśli masz tam budkę to już nie jesteś bezstronny w ocenie i chronisz tylko własne cztery litery i interes. A jeśli chodzi o zagospodarowanie to słusznie: był tam chlew a jest obora. Mam nadzieję, że wyraziłem się zrozumiałym językiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dekom Re: pan kornatka prosimy o dymisje IP: 82.139.57.* 09.09.06, 23:45 Ustawa dekomunizacyjna uniemożliwi Marcinkowskiemu i Włodarczykowi ubieganie się o funkcę prezydenta. -Radom stracił 8 lat- Odpowiedz Link Zgłoś