Dodaj do ulubionych

Chce zostac prezydentem Radomia!!!

04.09.06, 18:03
A co nie moge dajcie mi szanse to wam pokaze za cztery lata co zrobilem.
Nie musicie jeszcze znac mojego programu ........a po co?
Dajcie mi szanse!!!!
Ja tez chce!!!!!!!!!
Umie zorganizowac grilla na wieksza ilosc osob, wyjazd na wakacje i pomoge
znalezc prace wszystkim bezrobotnym, stawka min 10 zl na godzine (stanowiska
fizyczne)
Emerytow i rencistow zwolnie z oplacania kablowki, dam im darmowe przejazdy
autobusem MPK i dwa razy w miesiacu pozwole jezdzic taxi do lekarza!!!!
Samotnym matkom dam po 500zl msc na dziecko!!!!!
No i co mam szanse?

Obiecam Wam co chcecie....................nawet zlote gory!!!!

a później........wypne sie na to wszystko, zalatwie prace dla wszystkich moich
znajomych, bede ich przyjmowal u mnie w biurze pił kawe i sie śmiał z was
wyborcy ze mi uwierzyliscie.

Tacy sa wszyscy kandydaci na Prezydenta Miasta (raczej wsi) Radomia-na miasto
to trzeba sobie zasłużyć!!!!!!!!

PS. Nie jestem komuchem, i nie lubie PIS-u wole PO. A tak naprawde to tylko
Korwin Mikke by tu zrobił porządek!!!! A reszta to socjaliści (PIS)

IRASIAD JEST BARDZO ZDENERWOWANY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Obserwuj wątek
    • Gość: KR! Re: Chce zostac prezydentem Radomia!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.06, 18:13
      Kolego kandyduj kto Ci broni?Jak spełni mojego wyamgania na prezydenta to może
      zagłosuję na Ciebie choć juź widzę lepszych od Ciebie.
      Ps.Masz kompleksy , ze piszesz że Radom to wieś , kolego juź od 1360r. jesteśmy
      miastem!Co Ci sie nie podoba w ludziach którzy kandydują na prezydenta Radomia!
      • ojciec2222 Re: Chce zostac prezydentem Radomia!!! 04.09.06, 18:28
        Nie mam kompleksow ale jak Kosztowniak zostanie prezydentem (znam gościa) to
        bede je mial i zastanowie sie nad migracja z tego naszego kochanego miasta!!!!

Ps Lubie radom bo mam tu fajnych znajomych i to mnie trzyma!!!!!
        • Gość: kliikk Re: Chce zostac prezydentem Radomia!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.06, 18:32
          Coś ty, program i komperencje ma odpowiednie. dramatyzujesz. Stawiaj na młodych
          z pochodzeniem wyłącznie radomskim, inaczej klapa.
        • Gość: k Re: Chce zostac prezydentem Radomia!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.06, 22:29
          "jak Kosztowniak zostanie prezydentem (znam gościa)"

A ja nie mam pojecia kto to jest, przypadkiem dowiedzialem sie,ze pracuje w UP
          i nic poza tym. moi znajomi tez nie wiedza. wiec jak to mozliwe,ze on ma jakies
          tam 32% poparcie?
    • Gość: preziunio Re: Chce zostac prezydentem Radomia!!! IP: *.154.udn.pl 04.09.06, 20:49
      Ja tez chce byc preziem Radomia. Umiem jeszcze mniej niz Kosztowniak, ale bede
      dobrym menadzerem. Dajcie szanse.
    • Gość: xara Re: Chce zostac prezydentem Radomia!!! IP: *.tkdami.net 04.09.06, 20:57
      ojciec wpadnij lepiej w srode na mecz to pogadamy
      • Gość: KR! Re: Chce zostac prezydentem Radomia!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.06, 21:11
        Mój kandydat na prezydenta musi:
        -urodzić się w Radomiu lub mieszkać tu przez 90% swego życia,
        - musi czuć Radom,być z niego dumnym,
        - mieć wyźsze wykształcenie najlepiej ekonomiczne , choc lekarz prawnik teź
        moze być!
        - być młodym ambitnym , idealny wiek to 30-45 lat!
        - wierzyć w Radom,
        - być z niego dumnym,
        - i mieć to coś , ze mieszkańcy RAdomia na słowo,, prezydent Radomia " nie
        wstydzą sie!
        • szybka.osa Re: Chce zostac prezydentem Radomia!!! 04.09.06, 21:18
          lekarze odpadają, studiują 6 lat, a w wieku 45lat wyjdzie, że w Radomiu mieszkał
          przez 87% swojego życia. szkoda ;)
          • Gość: KR! Re: Chce zostac prezydentem Radomia!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.06, 22:09
            45 lat na prezydenta to dobry wiek , co do lekarzy to mogą być na prezydenta ,
            a że jest 6 lat nauki nic na to nie poradze samo życie.A to że ktoś wyjechał na
            studia z RAdomia i potem wrócił to się CHWALI takie postawy trzeba ngałaśniać i
            pochwalać , są postawy godne , obywatela miasta Radomia!
        • Gość: iPikuś Re: Chce zostac prezydentem Radomia!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.06, 21:18
          KR! masz jakiś ulubiony kabaret?
          Bo ja to Potemy lubiem.
        • Gość: klaus_mitwoch Re: Chce zostac prezydentem Radomia!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.06, 22:07
          <urodzić się w Radomiu lub mieszkać tu przez 90% swego życia,

idealny kandydat to Żulek z Rynku
          • Gość: KR! Re: Chce zostac prezydentem Radomia!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.06, 22:11
            Co?Ja sie urodziłem w Radomiu , mój tata , dziadek teź!Znam pare takich rodzin
            w Radomiu!Czemu zaraz wyskakujesz z żulem z rynku?Widzę , ze nie potrafisz
            kulturalnie duskutować.W Lublinie czy Kielcach o innych miastach nie
            wspominam , kandydatom nie urodzonym czy nie wychowanym w danym miescie co
            kandydują pokazuje się DRZWI!
            • Gość: klaus_mitwoch Re: Chce zostac prezydentem Radomia!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.06, 22:14
              <Co?Ja sie urodziłem w Radomiu , mój tata , dziadek teź

Jezu! ale TY chyba nie kandydujesz na prezia? a moze...
            • Gość: iPikuś Re: Chce zostac prezydentem Radomia!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.06, 23:03
              > Czemu zaraz wyskakujesz z żulem z rynku?

Kr - Badz konsekwentny! Odpadasz jako kandydat, bo wyjechales na studia. 5 lat
              z 25 lat zycia to wiecej niz dopuszczalne przez Ciebie 10%. Twoj idalny
              kandydat powinien siedziec na miejscu. Jesli studia to korespondencyjne. Albo
              taki dyplom kupiony ma korei. Albo w ogole skonczyc uniwersytet zycia na rynku
              nie wygladajac poza rogatke na warszawskiej.

> wspominam , kandydatom nie urodzonym czy nie wychowanym w danym miescie co
              > kandydują pokazuje się DRZWI!

Bo nie siedza i nie jecza ze "tu nic sie nie da" i "moze w koncu przyjdzie ktos
              i zrobi cos". Tylko pilnuja swojego podworka.

Ale zauwaz do czego dazysz? Troche trawało zanim ludziska doszli do wniosku, ze
              o czlowieku nie decyduje urodzenie tylko jego wiedza, talenty i postawa.
              Urodzenie (gograficzne, spoleczne) moze pomagac ale nie zastepuje calego
              zyciorysu.
              Kazdy sie urodzil i kazdy umrze - to jasne, to pewne. Liczy sie jak zyl, bo
              kazde zycie jest inne. I oceniany jest za zycie.

PS. Słuchanie kabaretów dobrze by Ci zrobilo. moze jakies Potemy na iPodzie?
              moze animrumru? moze przynajmniej patriotycznie - fajf?
        • Gość: kkl5 Re: Chce zostac prezydentem Radomia!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.06, 22:11
          -i musi umrzeć w Radomiu. Inaczej się nie liczy.
          • Gość: KR! Re: Chce zostac prezydentem Radomia!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.06, 22:18
            Widzę , że wam nadal imponuje hasło , że ,, RADOM TO MIASTO RZĄDZONE PRZEZ
            LUDZI Z ZEWNĄTRZ"!
            Nie macie dosyć juź takich ludzi u włądzy jak
            Marcinkowksi,Pyrcioch,Wikiński,Kopacz,Suski,Nałęcz czy inni co nie mają nic
            wspólnego z RAdomiem a go reprezentują?Chcecie ich u władzy będziecie ich
            mieli.Ja ma takich sytuacji juź dosć.Dlatego lansuję hasło , NIECH DO WŁADZY
            DOJDĄ WRESZCIE RADOMIANIE!
            • Gość: klaus_mitwoch Re: Chce zostac prezydentem Radomia!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.06, 22:31
              > Widzę , że wam nadal imponuje hasło , że ,, RADOM TO MIASTO RZĄDZONE PRZEZ
              > LUDZI Z ZEWNĄTRZ"!

nie, nie imponuje, ale nie lubie ksenofobow i szowinistow
              • Gość: KR! Re: Chce zostac prezydentem Radomia!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.06, 22:41
                Uważasz mnie za ksenofoba czy faszystę?Zawsze się odcinałem od tego?Może się
                jakoś poznamy wtedy przedtsawię Co moje poglady i wartości , czekam na
                propozycję?
    • Gość: Irasiad Re: Chce zostac prezydentem Radomia!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.06, 23:41
      uwazaj bo Twoj program wyborczy to plagiat Krzysztowiaka, tez nic nie umie,
      orocz skladania obietnic
      • Gość: SAPER Re: Chce zostac prezydentem Radomia!!! IP: *.tkdami.net 05.09.06, 00:29
        Ja też wystartuje w tych wyborach! Dam każdemu granat, żeby się dobrze
        rozerwał...
    • Gość: zenek Re: Chce zostac prezydentem Radomia!!! IP: 80.249.4.* 05.09.06, 09:28
      Ojciec z tym organizowaniem wyjazdów to się w tym roku nie popisałeś. I jak my
      ci mamy zaufać?
    • Gość: lecz sie Re: Chce zostac prezydentem Radomia!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.06, 15:00
      A dzis juz nie chcesz byc preziem?
    • Gość: peo Re: Chce zostac prezydentem Radomia!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.06, 19:08
      ales ty niemadry peofcu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka