Gość: lem IP: *.radom.pilickanet.pl 03.03.03, 08:02 SLD powinno zaproponować zasady sprzedaży mieszkań analogiczne do tranzakcji Pana Nity i Pani Grabowskiej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lauda Re: Sprzedaż mieszkań komunalnych IP: *.tkdami.net 03.03.03, 08:31 Gość portalu: lem napisał(a): > SLD powinno zaproponować zasady sprzedaży mieszkań analogiczne > do tranzakcji Pana Nity i Pani Grabowskiej. Bardzo trafna uwaga! To po pierwsze, a podrugie niech się pan Krawczyk nie martwi zbyt mocno o majątek który nie jest jego własnością. Sprzedaż za 5% wartości spowoduje, że zostanie wykupionych dużo więcej lokali niż za 20%, a co za tym idzie wpływy do kasy miasta będą znaczne. pozdrawiam - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jary Re: Sprzedaż mieszkań komunalnych IP: *.tkdami.net 03.03.03, 10:50 Bardzo mądrze myśli Pan Rejczak.Wiele mieszkań komunalnych jest wart nawet mniej jak 5%.Mieszkania administrowane przez RTBS ADMINISTRATOR w olbrzymiej większości są nigdy nie remontowane.Wszystkie naprawy i tak spadają na kieszenie najemców.A jeżeli Administrator coś naprawia ,to pożal się Boże.Takich zatrudniają pseudo fachowcow.Ja sam chciałem wykupić mieszkanie z zasobow komunalnych.Ale gdy usłyszalem cenę jaka mam zapłacić.Włosy na głowie staneły mi dęba.Toż to wyłudzenie pieniedzy!Żadnych remontów,napraw.Mieszkanie zimne,ZAGRZYBIAŁE,ZAWILGOCONE ,duży czynsz,średni metraż.A cena mieszkania z sufitu.Szanowny Panie Rejczak z całym sercem popieram Pana inicjatywę.-MIESZKANIA za 5%.-Jeżeli nie dojdzie do tego ,to Administrator swoim administrowaniem doprowadzi do RUINY mieszkania.A Włodarze Radomia będą mieli wtedy problem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ed2 Re: Sprzedaż mieszkań komunalnych IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 03.03.03, 19:44 tak tak, panie Krzysztofie. niech lepiej sie pan przyzna ile mieszkan pan juz wykupił od miasta Odpowiedz Link Zgłoś