Gość: ewedrer IP: 82.139.44.* 07.09.06, 21:48 Kto został dyrektorem Ekonomika (na Wernera)? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
domel_radom Re: dyrektor ZSE 07.09.06, 21:57 chyba jeszcze konkurs nie zostal rozstrzygniety... ale jak juz bedzie ogloszenie, to napewno znajdzie sie info na nowej stronie ZSE (strone ktora ja robice bede :D ). Adres podam, jak sie dogadam z "grupa trzymajaca wlaze" czy kupia domene jakas ladne :) np .eu - toz to taka Europejska szkola, ze hoho :) Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dominika Re: dyrektor ZSE IP: *.tkdami.net 08.09.06, 14:08 COS MASZ DO EKONOMIKA NA WERNERA???? SZKOLA JEST OK. CHODZILAM TAM I NIE DAM NA NIA POWIEDZIEC ZLEGO SLOWA!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
domel_radom Re: dyrektor ZSE 08.09.06, 16:28 a czy ja cos zlego mowie?? :)) toz nasza szkola, chyba najbardziej uczeszczane wymiany (stale) z krajami UE wykonuje. Chyba w listopadzie bedziemy miec delegacje z Deutchland'u. Trzeba sie szykowac ;) moze by tak przed tym zrobic strone internetowa, by wystartowala na jakiejs konferencji, ktora sie z udzialem gosci odbedzie odbedzie?! Bardzo bym chcial... ;) A co do zlego slowa, to slyszy sie to i owo ;) P.S. KAZDY odradzal mi tam isc ;)z tych ktorzy tam chodzili!! przypadek? ale ja sie uparlem i powiedzialem, ze to moj wybor... wiec brne dalej! Odpowiedz Link Zgłoś