Gość: radomianin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.06, 13:13 Jak to jest , że jak przyjezdz się do tego miasta człowieka zawsze łapie straszna handra??????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: radomianin Re: mam pytanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.06, 13:39 Nie przyjezdzaj zrobisz sobie dobrze, a nam oszczedzisz Twoich wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
tomus2221 Re: mam pytanie 19.09.06, 14:53 Wiele osób tak ma.Zawsze jak wracam z nad morza i mijam tabliczke Radom ogarnia mnie przygnebienie.Ale dobrze jest ze mamy tu kilka osob ktore wrecz kochaja piękny Radom,szcegolnie ten brud na ulicach,piekne osrane,brudne parki,bogate zycie kutluralne,zabytkowe Stare Miasto z pieknymi ruinami,pełno dresiarstwa na ulicach,itp itd.Kochajmy Radom!!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :D Re: mam pytanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.06, 14:58 Weź ze sobą Tomusia i do pary wam bedzie raźniej, jedzcie gdzieś, najlepiej do Hono Lulu i nie wracajcie :DD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: mam pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.06, 15:27 Nie ma się co nadymać, Radom to upadłe miasto i samym zaklinaniem rzeczywistości nic tu zmienić się nie da. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rosa Re: mam pytanie IP: 82.139.43.* 19.09.06, 23:53 Dlaczego Tomus nie ma prawa napisać tego jak widzi Radom. Taka jest prawda ale wielu jej nie dostrzega.Noszą głowy w chmurach a trzeba spojrzeć wokół siebie i pod nogi.Dążmy do doskonałości i a nie cieszmy się namiastkami.Jeden odmalowany dom,posprzątana ulica w centrum i wielkie halo jak nam miasto pięknieje. Miasto to nie tylko centrum ale też jego dzielnice wraz z zakamarkami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leax Re: mam pytanie IP: *.bulldogdsl.com 20.09.06, 01:20 Gdy po skonczeniu studiow wrocilam do Radomia to nie bylo mi zbyt wesolo. Ale szybko znalazlam prace i wytrzymalam jakies trzy lata, po czym prysnelam za granice, bo pomimo tego, ze praca byla niezla, to dusilam sie tu i nie widzialam wiekszych szans na rozwoj czy w ogole na cokolwiek. i wiecie co? Teraz wraca mi sie znacznie milej. chociaz trzebaby mnie dluuuugo namawiac do pozostania tu dluzej niz dwa tygodnie urlopu dwa razy w roku... po prostu nie czuje sie bezpiecznie w moim rodzinnym miescie. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: echo leśna Re: mam pytanie IP: 82.139.48.* 22.09.06, 23:15 Masz pytanie? Masz kłopoty z własnym życiem seksualnym, coś cię niepokoi, zastanawiasz się nad zachowaniem partnera, a może nie wiesz jak pomóc dziecku w jego sprawach intymnych? Na wasze pytania oczekuje jeden z najlepszych specjalistów w Pol- sce, prof. Zbigniew Lew-Starowicz. Dzwońcie /041/ 36-36-147 lub piszcie cichocka@echodnia.eu. Odpowiedzi w czwartkowym Echu Dnia na kolumnach „Dobre Rady”. Odpowiedz Link Zgłoś