Gość: N IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.06, 23:20 Witam. Czy komuś z Was udało się już zapisać w RADOMIU na dekodery platformy ‘n’ z ITI (jeżeli tak to podajecie namiary) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pilot N czy + ? IP: 82.139.0.* 03.10.06, 23:37 jednak ta platforma to lipa. Sprawdź DOKŁADNIE ofertę. ja wybrałem cyfrę+ a też z początku byłem na to spalony. Odpowiedz Link Zgłoś
kompaktor Re: N czy + ? 05.10.06, 10:32 > jednak ta platforma to lipa. Sprawdź DOKŁADNIE ofertę. ja wybrałem cyfrę+ a też > > z początku byłem na to spalony. Czy jest strona tej platformy? Niedługo kończy mi się umowa z Polsatem, może bym zmienił. Choć chłopaki z Polsatu poczuli oddech konkurencji i podokładali parę rzeczy, m.in. dwa Eurosporty, drugi AXN i Romanticę dla teściowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uchol Re: N czy + ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.06, 21:43 Po pierwsze: dlaczego chłopaki z Polsatu? A dziewczyny to pies? Po drugie: ta platforma to jakieś cieniasy. Nawet na stronie ITI nie ma żadnych konkretnych informacji, o stronie samej platformy nie wspominając. Przedziwny sposób wchodzenia na rynek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pełna kabza Re: Platforma Cyfrowa '' n '' IP: 82.139.48.* 03.10.06, 23:50 Rodowód tej telewizji: Postkomunistyczny rodowód szefostwa TVN wychodzi na jaw w kluczowych momentach. Wiarygodność swoich programów informacyjnych stacja poprawiła za czasów rządów Leszka Millera, kiedy to związała się z obozem „Gazety Wyborczej” i rzetelnie informowała o aferach związanych z politykami z otoczenia Millera. Mariusz Walter związał się jednak z obozem Kwaśniewskiego. Gdy powszechnie sądzono, że na prezydenta kandydować będzie Jolanta Kwaśniewska, TVN zwolniła jej potencjalnego rywala Tomasza Lisa. Kilka lat wcześniej Walter był uczestnikiem wieczoru wyborczego Kwaśniewskiego. „Pojawiłem się, gdy pan prezydent był już wybrany. Po drugie, uważam, że szef stacji powinien chodzić wszędzie tam, gdzie go zapraszają, jeżeli są to ważne miejsca” - tłumaczył na łamach „Przekroju”. O Kwaśniewskiej mówił: „Trudno sobie wyobrazić lepszą Pierwszą Damę. Ta para nas reprezentuje bez zarzutu”. Po odejściu Kwaśniewskiego TVN zaczął walczyć o poprawę jego wizerunku, poważnie nadwerężonego z powodu odkryć komisji śledczych, a w szczególności ułaskawienia Zbigniewa Sobotki. Do TVN Style trafiła żona byłego prezydenta Jolanta, zaś do programu „Taniec z gwiazdami” córka Aleksandra. „Fakty” zaś, kierowane przez Kamila Durczoka, byłą gwiazdę TVP Roberta Kwiatkowskiego, zaczęły bezpardonowo atakować rządy PiS. Dzieci założycieli przejęły też oficjalnie władzę nad TVN - jej prezesem jest Piotr Walter, a jego zastępcą Łukasz Wejchert. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Watykanista Re: Platforma Cyfrowa '' n '' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 00:03 A Watykan tuszuje pedofile!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 12 Re: Platforma Cyfrowa '' n '' IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.06, 00:07 Kosztowniak ci to załatwi. Napisz do szympatyka pisu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Co to Q ma byc !!! Re: Platforma Cyfrowa '' n '' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 11:35 Beznadziejna dyskusja. Rozmawiamy o platformie cyfrowej!!! BUJAC SIE Z POLITYLA. Gosciu ktory napsial kilka postow nad TYM to juz WOGOLE POLITYCZNIE NAWIEDZONY. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek_placek Re: Platforma Cyfrowa '' n '' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 22:25 Zapisy np. w Media Markt Stop. Od 09-10-2006 Stop. Sprzęt od 12-10-2006 Stop. Przybywajcie Stop. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tuskpluskipopo Kupując N wspierasz TVN i PO IP: 82.139.0.* 04.10.06, 22:36 TVN prawie jak rzetelna telewizja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cd Re: Kupując N wspierasz TVN i PO IP: 82.139.48.* 04.10.06, 23:39 Obwiniany przez 'GP' o współpracę z WSI zastępca dyrektora programowego TVN Milan Subotić złożył prośbę o czasowe zwolnienie z obowiązku świadczenia pracy do chwili wyjaśnienia stawianych mu zarzutów. Prezes TVN SA zaakceptował decyzję Suboticia. Kierownictwo TVN, przychylając się do wniosku Suboticia, uznało, że 'w wyniku insynuacji +Gazety Polskiej+ znalazł się on w stanie psychicznym uniemożliwiającym sprawowanie funkcji'. Według redaktora naczelnego 'Gazety Polskiej', skierowanie przez TVN sprawy do prokuratury jest 'gestem rozpaczy'. - TVN powinien być nam wdzięczny, ponieważ pomogliśmy mu rozwiązać poważny problem, jaki w nim tkwił. Pan Subotić zawiesił pełnienie swojej funkcji, więc obciążenie, które na nich wisiało, zostało zdjęte - powiedział Sakiewicz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arti Re: Kupując N wspierasz TVN i PO IP: *.radom.pl 05.10.06, 07:36 Bujaj się frajerze z tego forum,a swoje marne wypociny wynikające z postępującej shizy publikuj na stonach waszego ulubionego i jedynego radia bądź na forum GP (jeśli takie istnieje). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: driver Re: Kupując N wspierasz TVN i PO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.06, 12:20 ja tez czekam na n. najbardziej mi zalezy na HD, no niestety tylko ze 3 programy na poczatek. co mnie drazni to ze niema jeszcze sensownej strony www z oferta, ani nie wiadomo co dokladnie bedzie w programie z "hitami filmowymi" w HD. i troche tez przesadzili z cena tunera z dyskiem. poza tym. nie mowny o rzetelnosci programow info itd, ale tvn ma proigramy najwyzszej jakosci w PL, pod wzglededem ramowki i technicznym. a propo to ktos oglada filmy w hd ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd Re: Kupując N wspierasz TVN i PO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.06, 08:52 a masz telewizor HD ready?? bo jak nie to po co Ci to HD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: telewidz Re: Kupując N wspierasz TVN i PO IP: *.tkdami.net 08.10.06, 09:56 Telewizja, która miała być rzetelną stała się tubą propagandową służb specjalnych. Ciekawe czy to przypadek, że w pewnych ważnych sprawach jeden ze współwłaścicieli miał być powołany na przesłuchanie przed Komisję Sejmową? W polityce i w Biznesie przez duże B nie ma dzieł przypadku. Szkoda, że traci na tym telewizja, która swego czasu wyrosła na wolności słowa i RZETELNOŚCI! Jej zadaniem było pokazanie: dopóki nie uderzaliście w NAS, my nie ruszaliśmy WAS. Teraz, kiedy politycy mieli wezwać na przesłuchanie przed Koimsją Bankową pewnego pana nagle TVN zmienił front. Ja bojkotuję tą stację i już jej nie oglądam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LIPA Re: Kupując N wspierasz TVN i PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.06, 16:00 to nie ogladaj niczego a glupotek nie pisz na forum i oddziel rozrywke dla ludzi od polityki bo to sie juz smieszne porobilo ech wybory i sciemy jak zwykle.... Odpowiedz Link Zgłoś