Dodaj do ulubionych

Sekielski, Morozowski oraz Tyczyński

05.10.06, 17:16
TVN zdemaskowała niemoralne propozycje Adama Lipińskiego, a przypominam, że w
Radomiu DAMI (już w czerwcu) ujawniła naszą lokalną aferę ze skandalicznymi
propozycjami Tomasza Styczyńskiego z Elektrociepłowni. Jakie są następstwa
tej lokalnej afery? Czy DAMI dała się zastraszyć EC i podwinęła ogon pod
siebie?
Obserwuj wątek
    • Gość: zawsze ten sam Re: Sekielski, Morozowski oraz Tyczyński IP: *.tkdami.net 05.10.06, 17:39
      Dami to skundlony lokalny dziennik. Można ją kupić tak jak usługę pod latarnią.
      Wszystko jest kwestią ceny.
      • Gość: don juan Re: Sekielski, Morozowski oraz Tyczyński IP: *.internet.radom.pl 05.10.06, 18:35
        Mnie tylko dziwi czemu red. Tyczyński tak faworyzuje Nitę i Włodarczyka
      • Gość: spectre Re: Sekielski, Morozowski oraz Tyczyński IP: *.104.udn.pl 06.10.06, 10:05
        ...i ciekawe kto nastepny bedzie jak sie T.T. znudzi ??
    • Gość: olo Re: Sekielski, Morozowski oraz Tyczyński IP: *.zgora.dialog.net.pl 05.10.06, 18:55
      niemoralne były propozycje pani od ku..ków stąd ma sprawę już w sądzie !!!
      • Gość: zenek Lipiński i ten drugi nie musieli podejmować gry IP: *.radom.pl 05.10.06, 19:17
        ale to jest moralność rządu pisowego ,to pewnie nie grzech?
        • Gość: Kiepura Re: Lipiński i ten drugi nie musieli podejmować g IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.06, 21:36
          "Siekiela, Moroza, Tyczka, szklanka...
          Wśród dziennikarzy jest łapanka"
          Tak mi się jakoś zaśpiewało...
    • gierro Re: Sekielski, Morozowski oraz Tyczyński 06.10.06, 09:13
      Prawie jak telewizja.
      prawie jak "Uwaga", "Interwencja" i "Teraz My".
      Prawie jak afera.
    • Gość: spectre Re: Sekielski, Morozowski oraz Tyczyński IP: *.104.udn.pl 06.10.06, 10:03
      no tak skoro zabrakło Osieja, to trzeba Tyczyńskiemu dokopać
      • Gość: Kocham DAMI Re: Sekielski, Morozowski oraz Tyczyński IP: *.00b.radom.pilicka.pl 06.10.06, 12:44
        Siekielski i Mrozowski mogliby co najwyżej prać skarpetki Tyczyńskiemu. On jest
        najlepszym dziennikarzem IV Rzeczypospolitej
        • Gość: Widz Re: Sekielski, Morozowski oraz Tyczyński IP: 88.156.75.* 06.10.06, 16:42
          Jest beznadziejny - nie mogę już patrzeć na to sepleniące tłuste cielsko.
          • lokalny_patriota Re: Sekielski, Morozowski oraz Tyczyński 06.10.06, 17:39
            Rozmowy TT wyglądają na ustawione. Zaprzyjaźnieni rozmówcy chyba są uprzedzeni,
            jakie zostaną im zadane pytania.
            • Gość: Gość Re: Sekielski, Morozowski oraz Tyczyński IP: *.tkdami.net 06.10.06, 20:26
              DAMI to dno
              • Gość: Dojrzały Re: Sekielski, Morozowski oraz Tyczyński IP: 88.156.75.* 07.10.06, 09:06
                Piszecie bzdury. Dami jest rewelacyjna. Można wiele zobaczyć, co się dzieje w
                mieście. A najlepszy z najlespszych jest program prowadzony przez redaktora
                Dziewięckiego. Jest taki wyważony, bez agresji, uczciwy. Na drugim miejscu
                umieściłbym Teledziennik, choć wydaje mi się nieco zbyt agresywny, jak na mój
                gust.
    • Gość: WKR Re: Sekielski, Morozowski oraz Tyczyński IP: *.tkdami.net 09.10.06, 16:47
      KANDYDACI z PRL :
      GĘSIAK-Platforma Obywatelska---SD
      MARCINKOWSKI-Radomianie Razem--MO
      WŁODARCZYK -SLD--------------PZPR

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka