Gość: Schronisko Radom IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.06, 00:33 chociaz zajrzyjcie...radomianie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: qaz Re: www.schronisko.radom.pl IP: *.udn.pl 07.10.06, 03:11 calkiem ladna stronka. Sam mam kocura ze schroniska i jesli mialbym brac nastepnego to chyba wzialbym go znowu ze schroniska. Takie koty bardziej doceniaja to ze maja "normalny" dom i kochajacych wspolmieszkancow (bo w przypadku kota trudno powiedziec wlasciciel ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yeti Re: www.schronisko.radom.pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.06, 09:55 Fajna stronka . Podrawiam wszystkich pracowników schroniska . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobi Re: www.schronisko.radom.pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.06, 18:00 Troche smutne te psiaki na fotkach :( Odpowiedz Link Zgłoś
klaserka Re: www.schronisko.radom.pl 07.10.06, 18:05 Szukam osoby która zaopiekowałaby sie kotkiem, którego ktoś wyrzucił z domu na moje osiedle.Kotek jest ładny czarny z żóltymi oczkami.Jest facetem.Jest juz odchowany i w miarę duży tylko trochę wychudzony.Kociak garnie się do ludzi i jest bardzo sympatyczny.Wystarczyłoby mu trochę miejsca do biegania i trochę jedzenia.Do domu(czytaj mieszkania w bloku)też się by nadawał.Kociak nie wybrzydza i je wszystko.Sama bym się nim zaopiekowała ale mam juz kota więc to raczej niemożliwe z uwagi na to że mieszkam w bloku a nie w domku.Bardzo proszę o pozytywny odzew.Nadchodzi zima i zwierzęta potrzebują naszej pomocy.Odpowiem na wszystkie pytania i w razie czego podejmuję się dostarczyć kotka na miejsce w rejonach Radomia. Odpowiedz Link Zgłoś
prawiemiszka Miesiąc Dobroci dla Zwierząt! 07.10.06, 19:24 Trwa Miesiąc Dobroci dla Zwierząt! Odpowiedz Link Zgłoś
zeliks Re: Miesiąc Dobroci dla Zwierząt! 10.10.06, 22:09 Dla zwierząt trzeba być zawsze dobrym a nie tylko miesiąc w roku . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trysia Re: www.schronisko.radom.pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.06, 09:15 Szkda mi tych psiaków . Mam nadzieje że mają tam dobre warunki . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fredi Re: www.schronisko.radom.pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.06, 10:29 Dobrze że na tym świecie są jeszcze ludzie którzy zajmują się bezbronnymi bezdomnymi zwierzętami . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ginio Re: www.schronisko.radom.pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.06, 15:01 Porzucanie własnych zwierząt powinno być karane . I to dotkliwie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: re Re: www.schronisko.radom.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.06, 12:28 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=68&w=50148238 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AS Re: www.schronisko.radom.pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.06, 12:31 dziekuje za podniesienie wątku do gory.Zapraszam do schroniska.Psy rasowe i wielorasowce,szczeniaczki i dorosle,kazdy znajdzie dla siebie pzyjaciela. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reks Re: www.schronisko.radom.pl IP: 67.159.26.* 13.10.06, 13:15 w skaryszewie na Animals poszlo chyba 6 psów ze schroniska w ręce ludzi, brawa dla nich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teodor Re: www.schronisko.radom.pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.11.06, 16:46 Podbijam . Hop . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzia Re: www.schronisko.radom.pl IP: *.internet.radom.pl 03.11.06, 14:12 Ludzie miejcie serce dla zwierzat one nas potrzebują, potrafią kochać i są wierne nigdy nas nie zawioda są lepsze od niektórych ludzi!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś