Dodaj do ulubionych

www.schronisko.radom.pl

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.06, 00:33
chociaz zajrzyjcie...radomianie
Obserwuj wątek
    • Gość: qaz Re: www.schronisko.radom.pl IP: *.udn.pl 07.10.06, 03:11
      calkiem ladna stronka.
      Sam mam kocura ze schroniska i jesli mialbym brac nastepnego to chyba wzialbym
      go znowu ze schroniska. Takie koty bardziej doceniaja to ze maja "normalny" dom
      i kochajacych wspolmieszkancow (bo w przypadku kota trudno powiedziec wlasciciel ;)
    • Gość: yeti Re: www.schronisko.radom.pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.06, 09:55
      Fajna stronka . Podrawiam wszystkich pracowników schroniska .
    • isoxazolidine Re: www.schronisko.radom.pl 07.10.06, 11:34
      :-)
    • Gość: kobi Re: www.schronisko.radom.pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.06, 18:00
      Troche smutne te psiaki na fotkach :(
    • klaserka Re: www.schronisko.radom.pl 07.10.06, 18:05
      Szukam osoby która zaopiekowałaby sie kotkiem, którego ktoś wyrzucił z domu
      na moje osiedle.Kotek jest ładny czarny z żóltymi oczkami.Jest facetem.Jest
      juz odchowany i w miarę duży tylko trochę wychudzony.Kociak garnie się do
      ludzi i jest bardzo sympatyczny.Wystarczyłoby mu trochę miejsca do biegania i
      trochę jedzenia.Do domu(czytaj mieszkania w bloku)też się by nadawał.Kociak
      nie wybrzydza i je wszystko.Sama bym się nim zaopiekowała ale mam juz kota
      więc to raczej niemożliwe z uwagi na to że mieszkam w bloku a nie w
      domku.Bardzo proszę o pozytywny odzew.Nadchodzi zima i zwierzęta potrzebują
      naszej pomocy.Odpowiem na wszystkie pytania i w razie czego podejmuję się
      dostarczyć kotka na miejsce w rejonach Radomia.
    • prawiemiszka Re: www.schronisko.radom.pl 07.10.06, 19:23

• prawiemiszka Miesiąc Dobroci dla Zwierząt! 07.10.06, 19:24
        Trwa Miesiąc Dobroci dla Zwierząt!
        • zeliks Re: Miesiąc Dobroci dla Zwierząt! 10.10.06, 22:09
          Dla zwierząt trzeba być zawsze dobrym a nie tylko miesiąc w roku .
    • Gość: trysia Re: www.schronisko.radom.pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.06, 09:15
      Szkda mi tych psiaków . Mam nadzieje że mają tam dobre warunki .
    • Gość: fredi Re: www.schronisko.radom.pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.06, 10:29
      Dobrze że na tym świecie są jeszcze ludzie którzy zajmują się bezbronnymi
      bezdomnymi zwierzętami .
    • Gość: ginio Re: www.schronisko.radom.pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.06, 15:01
      Porzucanie własnych zwierząt powinno być karane . I to dotkliwie !
      • Gość: re Re: www.schronisko.radom.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.06, 12:28
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=68&w=50148238
        • Gość: AS Re: www.schronisko.radom.pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.06, 12:31
          dziekuje za podniesienie wątku do gory.Zapraszam do schroniska.Psy rasowe i
          wielorasowce,szczeniaczki i dorosle,kazdy znajdzie dla siebie pzyjaciela.
          • Gość: reks Re: www.schronisko.radom.pl IP: 67.159.26.* 13.10.06, 13:15
            w skaryszewie na Animals poszlo chyba 6 psów ze schroniska w ręce ludzi, brawa
            dla nich
    • Gość: Teodor Re: www.schronisko.radom.pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.11.06, 16:46
      Podbijam . Hop .
    • Gość: Madzia Re: www.schronisko.radom.pl IP: *.internet.radom.pl 03.11.06, 14:12
      Ludzie miejcie serce dla zwierzat one nas potrzebują, potrafią kochać i są
      wierne nigdy nas nie zawioda są lepsze od niektórych ludzi!!!!!!!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka