Dodaj do ulubionych

Zakrzew - Casablanka wesele :)

11.10.06, 15:51
oglądałam już pare sal na wesele i jak narazie najbardziej podoba mi się sala
w zakrzewie... Zależy mi bardzo na sali gdzie można mieć własną kucharke.
Proszę o opinie na temat tej sali!!!!
Obserwuj wątek
    • majkam24 Re: Zakrzew - Casablanka wesele :) 11.10.06, 16:01
      My też wybraliśmy tą salę i jak narazie nie słyszeliśmy negatywnych opinii poza
      jedną, ale tylko od jednej osoby-że podobno śmierdzi tam latem bo plynie tam
      jakaś rzeczka. Coprawda zamawialiśmy ją kiedy było ciepło ale niczego nie
      czuliśmy. Mam nadzieję że nie ma tam juz tego problemu:-(
      Czy macie juz orkiestrę? Jeśli tak to jaką o ile można wiedzieć oczywiście ;-)?
      Wybraliście już termin?
      • iwirok Re: Zakrzew - Casablanka wesele :) 12.10.06, 12:30
        my akurat trafiliśmy jak śmierdziało z tej rzeczki... ale ona płynie obok domu
        właścicieli i przed salą nie jest czuć, nie macie się co o to marwić. Jeszcze
        sali nie zarezerwowaliśmy ale mamy już kucharke. Ślub 23 siepnia 2008 :) mamy
        dwa zespoły na oku i oba są drogie (przenajmniej tak mi się wydaje) bo biorą od
        2500 i więcej ale naprawde są dobre. Jeden zespół kiedyś miałan na studniówce i
        podobno na weselach też są świetni a drugiego zespołu słuchaliśmy na weselu,
        też potrafią świetnie bawić. pewnie niedługo będziemy się z nimi umawiać więc
        będziemy znać aktualne ceny.
        • majkam24 do Iwirok 12.10.06, 14:14
          Jeśli jeszcze nie rezerwowaliście sali a zdecydujecie się na Casablankę to moze
          być problem bo z tego co pamiętam to we wrześniu, kiedy My rezerwowaliśmy mieli
          już cały sierpień zapisany. Był jeszcze chyba wolny 14 czerwca.
          co do zespołu to my też mamy na oku 2 zespoły-jeden słyszeliśmy na żywo i jest
          super-cena ok 3000 zł a drugi uslyszymy dopiero w tym miesiącu ale to podobno
          najlepszy zespół w Radomiu i okolicach-jesszcze nikt się na niego nie skarżył i
          każdy go chwali-cena 3300 zł. Dosyć wysokie ceny ale zgodnie stwierdziliśmy, że
          od orkiestry wiele zalezy i że nie będziemy na tym oszczędzać. Sala napewno
          wyjdzie tanie j dzięki włąsnym kucharkom więc można "poszaleć" z innymi
          rzeczami ;-)
          A propos kucharek-czy macie jakieś sprawdzone godne polecenia kucharki? Nam
          odpadł jeden zespół bo mąż szefowej tych kucharek mial zawał i nie wie co
          będzie w 2008 roku.
          Jeśli mogłabyś podać mi namiary i jakieś szczegoły będę wdzięczna:-)
          • iwirok Re: do Iwirok 12.10.06, 23:15
            Nie załamuj mnie że zajęta jest już na sierpień... jak pytaliśmy w niedziele to
            mówiła że ma miejsca... tą kucharke co mamy to gotowała kiedyś u mnie na
            studniówce, ma swoją obsługe, potrafi dobrze wyliczyć ile czego trzeba kupić no
            i bardzo dobrze gotuje :) numer ma moja mamuśka, jak będe miała to Ci napisze.
            jakbyś mogła to podaj mi namiary na te zespoły
            • majkam24 Re: do Iwirok 13.10.06, 10:59
              może coś jej się zwolniło?My podpisywaliśmy umowę pod koniec września i nie
              miała już wolnych terminów na sierpień 2008-dlatego wybraliśmy czerwiec, ale
              może tylko trzymala komuś bez podpisywania umowy tak jak Nam na początku.(chyba
              że mi się pomyliło;-)Chociaż my i tak ze względu na salę i orkiestrę
              przłożyliśmy na 2008 rok więc im szybciej, tym lepiej a w końcu do sierpnia to
              dodatkowe 2 miesiące:-). poza tym chyba orkiestra miała już zajęte wszystkie
              terminy sierpniowe. A propos orkiestry to wybraliśmy Mixturę-nikt na nią nie
              narzeka-mają zajety caly 2007 rok i nawet piątki, w 2008 sierpień zajęty i
              chyba 2-3 terminy czerwcowe.To chyba o czymś świadczy?Numer do nich to
              606667107. Dosyć wysoka cena bo na 2008 rok-3300 zł ale opłaca się. Druga
              orkiestra to Transfer-nie mam do nich numeru w tej chwili-mój Narzeczony ma
              wiec napisze Ci później. oni napewno mieli zajęte 2 terminy w sierpniu i chyba
              2 w czerwcu 2008.Biora ok 3000 zł za 2008 rok.
              Dosyć drogie te orkiestry ale naprawdę świetne-w Mixturze jest kilkawokalistek-
              każda z innym głosem więc piosenki brzmią super-nie tak jak w niektórych jedna
              wokalistka śpiewa za Ewę Bem i Edytę Górniak ;-) albo jeszcze lepiej brak
              wokalistki i śpiewają sami faceci:-)
              Będę wdzieczna za namiary na kucharkę-właśnie jesteśmy w trakcie
              przeprowadzania castingu na kucharkę i wszelkie informacje bardzo się
              przydadzą :-)
    • Gość: maj@ Re: Zakrzew - Casablanka wesele :) IP: *.internet.radom.pl 11.10.06, 22:33
      Planujemy wesele na czerwiec 2008roku, dopiero zaczynamy sie interesowac salami
      i cała ta otoczką a juz pojawiły sie pierwsze problemy - jedna ze stron chce
      wesela ze swoja kucharka, obsluga itd, druga zaś upiera sie przy płaceniu od
      pary....Ledwie sie zaczeło a juz mam dość:) co robić? jak przekonać
      narzeczonego i jego rodziców, że lepiej zorganizować to samemu??Oni twierdzą,że
      lepiej zapłacic i miec z głowy ten problem, niczym sie nie przejmować ...ja
      natomiast jakoś sobie tego nie wyobrażam...Byłabym wdzieczna gdybyś napisała co
      wliczaja w wynajem sali i jaka jest cena? słyszałam ze niektórzy wynajmuja same
      sale a obrusy, zastawe itd. trzeba sobie orgaznizowac osobno..czy to prawda?
      bede wdzieczna za wiadomosci
      • majkam24 Re: Zakrzew - Casablanka wesele :) 12.10.06, 11:54
        My ogladaliśmy zarówno sale gdzie płaci się od talerzyka jak i te z możliwoscią
        wstawienia własnej obsługi i jedzenia. Później wybraliśmy te najładniejsze i
        zrobiliśmy przybliżony kosztorys od talerzyka i wlasnej organizacji. Rożnica
        wyszła spora więc podjęliśmy decyzję, ze bierzemy samą salę, szukamy kucharek i
        wstawiamy sami jedzenie. Napewno przekonywująca jest ta oszczędność ale nie
        tylko, masz możliwość zorganizowania poprawin ( wlokalach płacisz za poprawiny
        30-35 zł za osobę). Tu organizujesz poprawiny z nadwyzek jedzenia-specjalnie
        gotuje sie troszkę więcej-poza tym zawsze zostaje jedzenie z wesela. Jeśli
        organizujecie je sami to wszystko co zostaje jest wasze-to co na stołach i w
        kuchni. W większości lokali tylko to co na stołach jest Wasze-po calej nocy
        różnie to wygląda a i ilośćć jest na ogół mała. Obsługa specjalnie nie wynosi i
        nie dokłada na stoły żeby jak najmniej zabrali młodzi. Jeśli chodzi o strach
        przed organizacją-całym zamieszaniem itd to nawet przy organizacji od talerzyka
        nie da sie tego uniknąć. napewno potrzeba kilku wizyt w hurtowniach i
        przypilnować w nocy towaru przywiezionego na sale ale my zdecydowaliśmy się na
        wynajęcie Pana, któy zorganizował już mnóstwo wesel i dopilnowała wszystkiego
        jak na wlasnym-zna hurtownie, dostawców warzyw i owoców, potrafi świetnie
        zorganizować wszystko a do tego jest baaardzo uczciwy! Oszczedzając np 5000-
        7000 (na 120 osób-doświadczenie Znajomych)nie bedzie dla Nas dużym wydatkiem
        zapłacenie Mu jakiejś kwoty za dopilnowanie wszystkiego a My będziemy mogli
        czuć się jakbyśmy placili od talerzyka ;-). Podobnie rozwiążemy problem
        sprzątania sali-podobno koszt 50-100 zł/os-wystarcza 2 panie z doświadczeniem i
        lokal bedzie blyszczał:-)
        Jeśli chodzi o zaplecze i warunki sal to są one bardzo zróżnicowane. W
        większości płaci się za wynajem plus za poprawiny (w Zakrzewie na 2008 r.-3000
        zł sala plus 300 zł poprawiny) do tego gaz ( w Zakrzewie-napełnienie butli z
        gazem) i prąd. Sale nalezy samemu posprzątać, czasem pranie obrusów i wywóz
        nieczystości- w Zakrzewie tylko wywóz śmieci, obrusy sami piorą. Wszedzie
        dolicza sie ewentualne stłuczki zastawy.
        Lokale są na bardzo różnym poziomie i różnych zasadach wynajmu-w jednym lokalu
        trzeba np płacić za szambo ;-), w innych cena jest wyższa ale nie wywozi sie
        śmieci ( co bardziej się opłaca zrobić samemu niz mieć 200 zł wiecej w cenie)
        Obejrzeliśmy mnóstwo sal-chyba wszystkie jakie były w radomiu i okolicach i
        wybraliśmy właśnie Zakrzew-czy dobrze? Mam nadzieję :-) zobaczymy w czerwcu
        2008:-)
        W razie pytań pisz śmiało:-)
      • iwirok Re: Zakrzew - Casablanka wesele :) 12.10.06, 12:20
        na większości sal jest już zastawa i jest to wliczone w wynajem. Jeśli chodzi o
        to czy lepiej od talerzyka czy ze swoją kucharką to ja stawiam na kucharke gdyż
        nie dość że wychodzi to taniej to masz też pewność że jedzenie masz świerze!
        Czasami się słyszy że na stole znajduje się jedzenie z poprzedniego dnia bo np.
        dzień wcześniej w tej sali był jakiś bankiet... zresztą to co powiesz swojej
        kucharce to zrobi. wynajem sali z całą zastawą itp. kosztuje od 3000 tys. zł.
        moge tylko podpowieczeć że właśnie w zakrzewie jest śliczna zastwa. Jedynym
        problemem jest tylko to że po weselu sprzątać trzeba samemu i dopiero wtedy
        zdać sale czystą właścicielą. Podoba mi się też bardzo sala w Kozłowie. Zależy
        na ile osób robicie wesele...
        • Gość: majk@ Re: Zakrzew - Casablanka wesele :) IP: *.internet.radom.pl 13.10.06, 07:52
          wielkie dzieki za wszystie informacje, wasze opinie sa bardzo pomocne:)
          Słyszałam pozytywne opinie na temat sali na Potkanowskiej i chciałabym ja
          zobaczyć:) w Casablance jeszcze nie bylismy ale na pewno pejedziemy:)a Wasze
          wesele na ile osób planujecie?jaki termin wybraliscie? mam nadzieje ze na
          czerwiec 2008 nie bedzie problemuu z wyborem sali:)pozdrawiam Was wszystkie:)
          • majkam24 Re: Zakrzew - Casablanka wesele :) 13.10.06, 11:14
            byłam na tej sali na Potkanowskiej i średnio mi isę podobała. ta w Zakrzewie
            najbardziej mnie urzekła. Wszystkie kucharki z którymi do tej pory
            rozmawialiśmy najbardziej chwalą tą w Zakrzewie-Casablankę-również zaplecze
            kuchenne i włąścicielkę. Poczytaj na tym forum o sali na Potkanowskiej- podobno
            właściciel okropny! Poza tym tam płaci się od talerzyka z tego co pamiętam z
            naszej rozmowy z właścicielem. Jak liczne będzie Wasze wesele-mogę podać Ci
            namiary na sale, które my odwiedziliśmy tylko podaj liczbę gości i na co się
            zdecydowaliście- od talerzyka czy własna kucharka?
            My planujemy ok 180 osób-moze więcej zaprosimy?Zobaczymy jak będzie to
            wyglądało fianasowo-może trafimy 6 w totolotka;-)Ale tak poważnie to ok 180
            zaprosimy ale trzeba liczyć że rzadko przychodzą wszyscy więc te 160 osob
            powinno być.
            Co do terminu czerwiec i sierpień to sa to najbardziej oblegane terminy-pogoda,
            literka "R" w nazwie itp ;-) więc chcąc zgrać wszystko trzeba poszukać i
            rezerwować juz teraz. tym bardziej że po zaręczynach w swięta Bożego Narodzenia
            nie będzie już bardzo w czym wybierać.
            Pozdrawiam serdecznie-powodzenia w poszukiwaniach:-)
            Szkoda że Radom nie ma porządnego forum ślub i wesele tak jak inne miasta:-(
            • iwirok Re: Zakrzew - Casablanka wesele :) 13.10.06, 22:23
              Kurcze... no załamałaś mnie... Właśnie chodziło mi o zespół mixtura :"( właśnie
              oni grali na mojej studniówce i mi się baaaardzo podobało... w Zakrzewie
              rzeczywiście zajęte... no same złe rzeczy mnie dzisiaj spotykają... Byliśmy
              dzisiaj w kozłowie i bierzemy tam sale, też nam się podoba, no i jest duży plac
              i dużo zieleni... Napewno bierzemy swoją kucharke bo przynajmniej mamy pewność
              że wszystko będzie świerze i smaczne (no i taniej mi się wydaje). My planujemy
              na ok 220-230 osób no i sporo dzieci ale pewnie nie wszyscy przyjdą, też by się
              jakaś wygrana przydała :) Również pozdrawiam cieplutko i trzyaj kciuki żeby nam
              chociaż zespół jakiś fajny się trafił. no i czekam na numer do jakiegoś... z
              kucharką moja mamuśk się skontaktuje jakoś po weekendzie to postaram się o
              numer.
            • Gość: majk@ Re: Zakrzew - Casablanka wesele :) IP: *.internet.radom.pl 14.10.06, 00:17
              Hej:)własnie dzis rozmawiałam z włascicielem sali na Potkanowskiej i nie zrobił
              na mnie pozytywnego wrazenia - co prawda zaproponował zeby przyjechac jutro w
              granicach godziny 15 i zobaczyc jak wyglada stól przygotowany przez nich ale
              przyznam szczerze ze zastanawiamy sie czy warto jechac, zdecydujemy sie na
              kucharkę - zawsze to mam wrazenie lepiej a i my wiemy co jemy:)pewnie bedzie
              troszke wiecej biegania ale w końcu to raz w zyciu wiec jesli chce sie miec
              wszystko jak nalezy trzeba sie zaangazaowac..Interesuja nas sale na ok. 130
              osób, przerazaja mnie jednak wszystkie wypowiedzi, gdzie czytam ze terminy na
              czerwiec i sierpien 2008 sa juz pozajmowane i moze byc rzeczywiscie trudno cos
              znaleźć a ja poki co nastawiłam sie juz na ten czerwiec:)))hih Z tego co czytam
              to u Was rownież zareczyny w Święta:))Przyznam szczerze ze nie sadziłam ze ta
              goraczka poszukiwań moze zawładnąć mną na dwa lata przed:) Pozdrawiam ciepło i
              dzieki za wszelkie informacje:) aha a jeszcze zapytam bo jestem po rozmowie z
              kucharzem - ile wasza kucharka liczy sobie od talerzyka??Nasz powiedział
              13zł/os. bez ciast i z tego co sie zdązyłam zorientowac to tak sobie liczą u
              Was podobnie? Pozdrawiam raz jeszcze:)
              • majkam24 Re: Zakrzew - Casablanka wesele :) 14.10.06, 09:46
                oj no to widzę, że masz takie same reakcje na tego pana z Potkanowskiej jak My:-
                ). My po przeliczeniu opcji od talerzyka i włąsnej kucharki zdecydowaliśmy się
                na wlasne jedzenie. Oczywiście, że może być troszkę więcej pracy, ale raczej
                nie dla Młodych. Bardziej Rodzice. Poza tym naprawdę warto poprosic o pomoc
                kogoś np z rodziny czy znajomych, którzy już organizowali jakieś wesela. My
                mamy juz takiego Pana i chyba zdecydujemy się na Jego pomoc, żeby nie obciążać
                zbytnio Rodziców, w koncu Oni też muszą się do tego ślubu i gości przygotować:-)
                Co d oterminu to tak jak pisalam Iwirok- zastanówcie się nad wrześniem czy
                lipcem-troszkę mniej oblegane a l.atwiej będzie zgrać wszystko.
                My jesteśmy już po zaręczynach 3 tygodnie. Nie czekaliśmy do Swiąt włąśnie
                dlatego żeby uniknąć tych wyścigów w rezerwacjach, bo po Swiętach to podobno
                liczą się sekundy. Jedna salę potrafi ogladać 5 par i kto pierwszy, ten
                lepszy ;-)
                My właśnie prowadzimy casting na kucharkę i narazie rozmawialiśmy z dwiema.
                Jedna liczy 14 zł od talerzyka-cena może ulec zmianie do 2008 r. ;-) i
                dodatkowo płatna obsługa poprawin-150 zł za osobę obsługi. Trzeba liczyć 3-4
                osoby. Wychodzi dosyc drogo. W tej cenie są też ciasta i tort, ale jeśli nie
                chcesz ich tortu to nic nie opuszczają-dziwne dla mnie?
                Druga kucharka liczy 600 zł kucharka i 300 zł od kelnera. Jeden kelner na 40-50
                osób. 200 zł osoba zmywająca. Poprawiny 150 zł od osoby obsługi. wychodzi
                najkorzystniej. Niestety nie mozemy jej wynająć bo jedna z pań gotujących
                bedzie naszym gościem i bez Niej ekipa nie będzie pracować :-(
                Szukamy więc dalej-jeśli masz namiary na jakieś sprawdzone kucharki to podaj
                proszę :-)
                Pozdrowionka:-)
          • iwirok Re: Zakrzew - Casablanka wesele :) 13.10.06, 21:41
            niestety nam Casablanka nie wypaliła bo ktoś nam świsnął termin sprzed nosa :(
            ale też wybraliśmy ładną salę w Kozłowie. Podobno że na Potkanowskiej jes teraz
            z kucharką więc nam odpada. My planujemy na 23 sierpnia 2008 i radze Wam
            naprawde szybko coś sobie znaleść bo na sierpień i czerwiec już są duże
            problemy coś znaleść. My planujemy na około 220 osób. Właśnie się dowidziałam
            że zespół który chciałam wżiaść też już ma zajęty mój termin i mnóstwo innych :
            (ale niestey tak to jest, jeśli coś jest dobre to każdy chce to mieć... Również
            pozdrawiam!!!
            • majkam24 do Iwirok 14.10.06, 09:32
              Właścicielem sali w Kozłowie jest Nasz Znajomy i zadaliśmy mu kilka pytań, na
              które szczerze odpowiedział. Pytania wypłynęły z wypowiedzi z tego forum. wpisz
              sobie w wyszukiwarkę sala w Kozłowie czy Kozłówka i poczytaj. Ta sala jest
              dosyc niska i przy dużej ilości osób, do tego w lecie jest tam strasznie duszno-
              potwierdził. Poza tym blisko jest stadnina koni, z której śmierdzi
              niemiłosiernie. Do tego dochodzi często wysiadający prąd. Wszystko potwierdzone
              niestety.
              Co do Zakrzewa to Casablanca jest chyba najładniejszą salą w okolicy, gdzie
              można wstawiać własne jedzonko. Czy czerwiec jest juz cały zajęty? Nie
              myśleliście o innym terminie niż sierpień? Wrzesień jest przecież od kilku lat
              taki ciepły. W sumie ja wzięłabym i lipiec skoro tyle ślubów jest i w maju a
              takie przesądy wiążą się z tym miesiącem i ślubami, to czemu nie lipiec?
              Pomyślcie moze warto przesunąc termin a mieć tą salę, która wam się najbardziej
              podoba. My z tą myślą przełożyliśmy ślub o prawie rok:-)
              Co do zespołu to głowa do góry:-)Wiem że jeszcze 2 tygodnie temu Mixtura miała
              wolny 14 i 28 czerwca. spróbujcie-może jeszcze mają te terminy. A casablanca
              zarezerwowana już też na cały czerwiec? Jak my podpisywaliśmy umowę to był
              jeszcze 21 czerwca napewno wolny.
              Podam Ci namiary na ten Nasz drugi zespół-tylko że zapomnialam wziąśc numer od
              Narzeczonego;-). Gdyby nie odkrycie Mixtury-dopiero ją usłyszymy za tydzień na
              żywo-narazie tylko z opowieści Znajomych-same superlatywy:-), to napewno
              wzięlibyśmy Transfer. Od kilku lat po wielu beznadziejnych weselach z okropnymi
              orkiestrami byliśmy nastawieni na DJ'a ale od wesela Przyjaciela, u którego
              grał ten zespoł zmieniliśmy zdanie i brali.śmy pod uwagę tylko ich. Wieczorkiem
              powinnam mieć ten numer.
              • iwirok do majkam24 15.10.06, 13:03
                co do mixtury to napewno się nie zawiedziecie, naprawde potrafią rozruszyć
                nawet sztywniaków :) jeszcze będe rozmawiała z kucharką o sali w Kozłowi bo
                bardzo dobrze zna właścicieli i zapytam czy się jej coś takiego przydarzyło...
                podoba mi się ta sala i wydaje mi się ciekawa. Terminu za bardzo nie chemy
                przekładać bo po połnocy moi rodzice będą mieć rocznice slubu... nie wiem jak
                oni podejdą do tego gdybyśmy zastrzegli sobie w umowi o tym świetle, może za
                dwa lata coś z tym zrobią... a nam właścicielka mówiła że jest tam jakiś
                nadmuch, wprawdzie nie klima ale wiesz może czy to wogóle działa? i czy coś
                daje?
                • majkam24 Re: do majkam24 16.10.06, 10:52
                  właśnie co do tego nawiewu to jest to urządzenie, które hmm..."wdmuchuje"
                  powietrze z zewnątrz przez taki wiatrak. nie zdaję egzaminu w cieplejsze i
                  upalne dni bo wtłacza cały żar do sali! To wląśnie o tym mówiłam że jest tam
                  duszno. Wlaśnie rozmawiałam z koleżanką, która była tam gościem w lipcu i
                  powiedziała, że nie dalo się wytrzymać tak było gorąco. Może do 2008 zamontują
                  klimatyzację? Zapytajcie:-) Co do rocznicy ślubu Rodziców to moze lepiej nie
                  organizować wesela pod tą okazję bo jest to Wasz dzień i noc a zawsze będzie to
                  dodatkowa okazja do świętowania. Moja kuzynka kilka lat temu brała ślub w dniu
                  20ej rocznicy moich Rodziców, kórzy byli zmuszeni przełożyć uroczystość na
                  tydzień później. Coprawda była dla Nich dedykacja ale to nie to samo.
                  Porozmawiajcie z Rodzicami. Chyba, że to Wam bardziej zalezy żeby te okazje
                  zbiegły się w czasie:-)?
                  • iwirok Re: do majkam24 16.10.06, 11:54
                    hej, mogę Ci podać nr do kucharki. to jest P. Aleksandra Podymniak (0-48)613-65-
                    35 nie wiem kiedy ma wolne terminy.
                    • majkam24 Re: do majkam24 16.10.06, 14:19
                      dzięki śliczne za namiary-zadzwonimy dziś lub jutro i umówimy się na "wywiad" ;-
                      )
                      Jeśli będziesz potrzebowała jakiś informacji lub namiarów to pisz:-)
                      Pamiętam o telefonie od zespołu ale musimy go odzyskać z telefonu, ktory
                      wyjechał z Koleżanką zagranicę :-) Myślę, że najpóźniej jutro prześle Nam go.
    • Gość: Paweł Re: Zakrzew - Casablanka wesele :) IP: *.internet.radom.pl 15.10.06, 18:00
      polecam salę u burzyńskiego małęczyn lubelska 70 i zespół remedium miałem tam
      swoje wesele i ta kapela grała u mnie było zajebiście
      • iwirok do Paweł 15.10.06, 22:34
        a czy mógłbyś mi napisać na ile osób jest ta sala, czy można mieć swoją
        kucharkę no i oczywiście proszę o numer do zespołu
        • Gość: mirek a fotograf i kamer IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.06, 14:18
          tak czytam te wasze info i wnioskuje ze dobrze zrobilismy ze sale i termin juz
          mamy teraz sie zastanawiamy wlasnie nad orkiestra fotografem i kamera, czy tu
          macie jakies propozycje, my mamy na oku 2 kamerzystow wraz z fotografami maja
          podobniesz swoich jeden to z michalowa a drugi z 1 golebiowa namiarow narazie
          nie chce ujawnic dopuki nie zobaczymy pracy wtedy cos napisze, z co byscie
          polecali???
          • majkam24 Re: a fotograf i kamer 25.10.06, 15:53
            My jeszcze nie zaczeliśmy zbierać namiarów na kamerzystę i fotografa ale chyba
            niedługo też zaczniemy. Narazie ciągle pomalutku ( z powodu braku czasu)
            spotykamy się z kucharkami aby wybrać najlepszą ;-)
            Co do orkiestry to do niedawna myśleliśmy, że mamy już wybraną (zatrzymali dla
            Nas termin) ale kiedy zobaczyliśmy ich na żywo u Przyjaciół na weselu to
            niestety przeżyliśmy szok - owszem świetnie śpiewają ale nie chcą albo nie
            potrafią grać za stołami i robią baaardzo długie przerwy. Z tego powodu nadal
            albo znowu szukamy orkiestry, ale na szczęście mamy jedną sprawdzoną na oku i
            ma wolny termin. Juz raczej nie bedziemy rozmiawiać z orkiestrami, któe wszyscy
            polecają i zachwalają bo często mija sieto z prawdą. Zespół weselny musi oprócz
            gwiazdorstwa potrafić bawić ludzi i śpiewać i grać pod Gości i Parę Młodą czyli
            mieć z Nimi kontakt.
            Jeśli bedziecie mieli jakieś namiary na dobrych fotografów i kamerzystów
            piszcie proszę:-)
            Pozdrawiam:-)
            • Gość: żona fotograf!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 18:08
              Kochani Narzeczeni!!!
              Miałam pisać o Casablance, ale nie zrobię tego, bo mam coś ciekawszego do
              przekazania- mianowicie namiary na WSPANIAŁEGO fotografa!
              Jeżeli chcecie mieć naprawdę dobre i jedyne w swoim rodzaju zdjęcia ( w
              dodatku za rozsądną cenę) to zapraszam - mogę przesłać jakieś fotki.
              Pozdrwiam i zostawiam maila;
              kasia.norman@poczta.onet.pl
              • majkam24 Re: fotograf!!! 14.11.06, 19:40
                Kasiu
                Napisz proszę co wiesz o Casablance- Twoje doświadczenia i sugestie moga się
                przydac:-)
                Napiszę do Ciebie w wolnej chwili e-mail. Jeśli mozesz to prześlij mi proszę
                namiary na fotografa i zdjącia (chętnie przejrzę bo włąśnie szukam fotografa i
                wideofilmowania)na mój adres gazetkowy.
                Z gory dziękuję:-)
                Pozdrawiam
                Majkam
                • iwirok do majkam24 16.11.06, 11:55
                  Czy mogłabyś mi napisać nr do zespołu o którym mówiłaś? Troche długo na niego
                  czekam...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka