iwirok 11.10.06, 15:51 oglądałam już pare sal na wesele i jak narazie najbardziej podoba mi się sala w zakrzewie... Zależy mi bardzo na sali gdzie można mieć własną kucharke. Proszę o opinie na temat tej sali!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
majkam24 Re: Zakrzew - Casablanka wesele :) 11.10.06, 16:01 My też wybraliśmy tą salę i jak narazie nie słyszeliśmy negatywnych opinii poza jedną, ale tylko od jednej osoby-że podobno śmierdzi tam latem bo plynie tam jakaś rzeczka. Coprawda zamawialiśmy ją kiedy było ciepło ale niczego nie czuliśmy. Mam nadzieję że nie ma tam juz tego problemu:-( Czy macie juz orkiestrę? Jeśli tak to jaką o ile można wiedzieć oczywiście ;-)? Wybraliście już termin? Odpowiedz Link Zgłoś
iwirok Re: Zakrzew - Casablanka wesele :) 12.10.06, 12:30 my akurat trafiliśmy jak śmierdziało z tej rzeczki... ale ona płynie obok domu właścicieli i przed salą nie jest czuć, nie macie się co o to marwić. Jeszcze sali nie zarezerwowaliśmy ale mamy już kucharke. Ślub 23 siepnia 2008 :) mamy dwa zespoły na oku i oba są drogie (przenajmniej tak mi się wydaje) bo biorą od 2500 i więcej ale naprawde są dobre. Jeden zespół kiedyś miałan na studniówce i podobno na weselach też są świetni a drugiego zespołu słuchaliśmy na weselu, też potrafią świetnie bawić. pewnie niedługo będziemy się z nimi umawiać więc będziemy znać aktualne ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
majkam24 do Iwirok 12.10.06, 14:14 Jeśli jeszcze nie rezerwowaliście sali a zdecydujecie się na Casablankę to moze być problem bo z tego co pamiętam to we wrześniu, kiedy My rezerwowaliśmy mieli już cały sierpień zapisany. Był jeszcze chyba wolny 14 czerwca. co do zespołu to my też mamy na oku 2 zespoły-jeden słyszeliśmy na żywo i jest super-cena ok 3000 zł a drugi uslyszymy dopiero w tym miesiącu ale to podobno najlepszy zespół w Radomiu i okolicach-jesszcze nikt się na niego nie skarżył i każdy go chwali-cena 3300 zł. Dosyć wysokie ceny ale zgodnie stwierdziliśmy, że od orkiestry wiele zalezy i że nie będziemy na tym oszczędzać. Sala napewno wyjdzie tanie j dzięki włąsnym kucharkom więc można "poszaleć" z innymi rzeczami ;-) A propos kucharek-czy macie jakieś sprawdzone godne polecenia kucharki? Nam odpadł jeden zespół bo mąż szefowej tych kucharek mial zawał i nie wie co będzie w 2008 roku. Jeśli mogłabyś podać mi namiary i jakieś szczegoły będę wdzięczna:-) Odpowiedz Link Zgłoś
iwirok Re: do Iwirok 12.10.06, 23:15 Nie załamuj mnie że zajęta jest już na sierpień... jak pytaliśmy w niedziele to mówiła że ma miejsca... tą kucharke co mamy to gotowała kiedyś u mnie na studniówce, ma swoją obsługe, potrafi dobrze wyliczyć ile czego trzeba kupić no i bardzo dobrze gotuje :) numer ma moja mamuśka, jak będe miała to Ci napisze. jakbyś mogła to podaj mi namiary na te zespoły Odpowiedz Link Zgłoś
majkam24 Re: do Iwirok 13.10.06, 10:59 może coś jej się zwolniło?My podpisywaliśmy umowę pod koniec września i nie miała już wolnych terminów na sierpień 2008-dlatego wybraliśmy czerwiec, ale może tylko trzymala komuś bez podpisywania umowy tak jak Nam na początku.(chyba że mi się pomyliło;-)Chociaż my i tak ze względu na salę i orkiestrę przłożyliśmy na 2008 rok więc im szybciej, tym lepiej a w końcu do sierpnia to dodatkowe 2 miesiące:-). poza tym chyba orkiestra miała już zajęte wszystkie terminy sierpniowe. A propos orkiestry to wybraliśmy Mixturę-nikt na nią nie narzeka-mają zajety caly 2007 rok i nawet piątki, w 2008 sierpień zajęty i chyba 2-3 terminy czerwcowe.To chyba o czymś świadczy?Numer do nich to 606667107. Dosyć wysoka cena bo na 2008 rok-3300 zł ale opłaca się. Druga orkiestra to Transfer-nie mam do nich numeru w tej chwili-mój Narzeczony ma wiec napisze Ci później. oni napewno mieli zajęte 2 terminy w sierpniu i chyba 2 w czerwcu 2008.Biora ok 3000 zł za 2008 rok. Dosyć drogie te orkiestry ale naprawdę świetne-w Mixturze jest kilkawokalistek- każda z innym głosem więc piosenki brzmią super-nie tak jak w niektórych jedna wokalistka śpiewa za Ewę Bem i Edytę Górniak ;-) albo jeszcze lepiej brak wokalistki i śpiewają sami faceci:-) Będę wdzieczna za namiary na kucharkę-właśnie jesteśmy w trakcie przeprowadzania castingu na kucharkę i wszelkie informacje bardzo się przydadzą :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maj@ Re: Zakrzew - Casablanka wesele :) IP: *.internet.radom.pl 11.10.06, 22:33 Planujemy wesele na czerwiec 2008roku, dopiero zaczynamy sie interesowac salami i cała ta otoczką a juz pojawiły sie pierwsze problemy - jedna ze stron chce wesela ze swoja kucharka, obsluga itd, druga zaś upiera sie przy płaceniu od pary....Ledwie sie zaczeło a juz mam dość:) co robić? jak przekonać narzeczonego i jego rodziców, że lepiej zorganizować to samemu??Oni twierdzą,że lepiej zapłacic i miec z głowy ten problem, niczym sie nie przejmować ...ja natomiast jakoś sobie tego nie wyobrażam...Byłabym wdzieczna gdybyś napisała co wliczaja w wynajem sali i jaka jest cena? słyszałam ze niektórzy wynajmuja same sale a obrusy, zastawe itd. trzeba sobie orgaznizowac osobno..czy to prawda? bede wdzieczna za wiadomosci Odpowiedz Link Zgłoś
majkam24 Re: Zakrzew - Casablanka wesele :) 12.10.06, 11:54 My ogladaliśmy zarówno sale gdzie płaci się od talerzyka jak i te z możliwoscią wstawienia własnej obsługi i jedzenia. Później wybraliśmy te najładniejsze i zrobiliśmy przybliżony kosztorys od talerzyka i wlasnej organizacji. Rożnica wyszła spora więc podjęliśmy decyzję, ze bierzemy samą salę, szukamy kucharek i wstawiamy sami jedzenie. Napewno przekonywująca jest ta oszczędność ale nie tylko, masz możliwość zorganizowania poprawin ( wlokalach płacisz za poprawiny 30-35 zł za osobę). Tu organizujesz poprawiny z nadwyzek jedzenia-specjalnie gotuje sie troszkę więcej-poza tym zawsze zostaje jedzenie z wesela. Jeśli organizujecie je sami to wszystko co zostaje jest wasze-to co na stołach i w kuchni. W większości lokali tylko to co na stołach jest Wasze-po calej nocy różnie to wygląda a i ilośćć jest na ogół mała. Obsługa specjalnie nie wynosi i nie dokłada na stoły żeby jak najmniej zabrali młodzi. Jeśli chodzi o strach przed organizacją-całym zamieszaniem itd to nawet przy organizacji od talerzyka nie da sie tego uniknąć. napewno potrzeba kilku wizyt w hurtowniach i przypilnować w nocy towaru przywiezionego na sale ale my zdecydowaliśmy się na wynajęcie Pana, któy zorganizował już mnóstwo wesel i dopilnowała wszystkiego jak na wlasnym-zna hurtownie, dostawców warzyw i owoców, potrafi świetnie zorganizować wszystko a do tego jest baaardzo uczciwy! Oszczedzając np 5000- 7000 (na 120 osób-doświadczenie Znajomych)nie bedzie dla Nas dużym wydatkiem zapłacenie Mu jakiejś kwoty za dopilnowanie wszystkiego a My będziemy mogli czuć się jakbyśmy placili od talerzyka ;-). Podobnie rozwiążemy problem sprzątania sali-podobno koszt 50-100 zł/os-wystarcza 2 panie z doświadczeniem i lokal bedzie blyszczał:-) Jeśli chodzi o zaplecze i warunki sal to są one bardzo zróżnicowane. W większości płaci się za wynajem plus za poprawiny (w Zakrzewie na 2008 r.-3000 zł sala plus 300 zł poprawiny) do tego gaz ( w Zakrzewie-napełnienie butli z gazem) i prąd. Sale nalezy samemu posprzątać, czasem pranie obrusów i wywóz nieczystości- w Zakrzewie tylko wywóz śmieci, obrusy sami piorą. Wszedzie dolicza sie ewentualne stłuczki zastawy. Lokale są na bardzo różnym poziomie i różnych zasadach wynajmu-w jednym lokalu trzeba np płacić za szambo ;-), w innych cena jest wyższa ale nie wywozi sie śmieci ( co bardziej się opłaca zrobić samemu niz mieć 200 zł wiecej w cenie) Obejrzeliśmy mnóstwo sal-chyba wszystkie jakie były w radomiu i okolicach i wybraliśmy właśnie Zakrzew-czy dobrze? Mam nadzieję :-) zobaczymy w czerwcu 2008:-) W razie pytań pisz śmiało:-) Odpowiedz Link Zgłoś
iwirok Re: Zakrzew - Casablanka wesele :) 12.10.06, 12:20 na większości sal jest już zastawa i jest to wliczone w wynajem. Jeśli chodzi o to czy lepiej od talerzyka czy ze swoją kucharką to ja stawiam na kucharke gdyż nie dość że wychodzi to taniej to masz też pewność że jedzenie masz świerze! Czasami się słyszy że na stole znajduje się jedzenie z poprzedniego dnia bo np. dzień wcześniej w tej sali był jakiś bankiet... zresztą to co powiesz swojej kucharce to zrobi. wynajem sali z całą zastawą itp. kosztuje od 3000 tys. zł. moge tylko podpowieczeć że właśnie w zakrzewie jest śliczna zastwa. Jedynym problemem jest tylko to że po weselu sprzątać trzeba samemu i dopiero wtedy zdać sale czystą właścicielą. Podoba mi się też bardzo sala w Kozłowie. Zależy na ile osób robicie wesele... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majk@ Re: Zakrzew - Casablanka wesele :) IP: *.internet.radom.pl 13.10.06, 07:52 wielkie dzieki za wszystie informacje, wasze opinie sa bardzo pomocne:) Słyszałam pozytywne opinie na temat sali na Potkanowskiej i chciałabym ja zobaczyć:) w Casablance jeszcze nie bylismy ale na pewno pejedziemy:)a Wasze wesele na ile osób planujecie?jaki termin wybraliscie? mam nadzieje ze na czerwiec 2008 nie bedzie problemuu z wyborem sali:)pozdrawiam Was wszystkie:) Odpowiedz Link Zgłoś
majkam24 Re: Zakrzew - Casablanka wesele :) 13.10.06, 11:14 byłam na tej sali na Potkanowskiej i średnio mi isę podobała. ta w Zakrzewie najbardziej mnie urzekła. Wszystkie kucharki z którymi do tej pory rozmawialiśmy najbardziej chwalą tą w Zakrzewie-Casablankę-również zaplecze kuchenne i włąścicielkę. Poczytaj na tym forum o sali na Potkanowskiej- podobno właściciel okropny! Poza tym tam płaci się od talerzyka z tego co pamiętam z naszej rozmowy z właścicielem. Jak liczne będzie Wasze wesele-mogę podać Ci namiary na sale, które my odwiedziliśmy tylko podaj liczbę gości i na co się zdecydowaliście- od talerzyka czy własna kucharka? My planujemy ok 180 osób-moze więcej zaprosimy?Zobaczymy jak będzie to wyglądało fianasowo-może trafimy 6 w totolotka;-)Ale tak poważnie to ok 180 zaprosimy ale trzeba liczyć że rzadko przychodzą wszyscy więc te 160 osob powinno być. Co do terminu czerwiec i sierpień to sa to najbardziej oblegane terminy-pogoda, literka "R" w nazwie itp ;-) więc chcąc zgrać wszystko trzeba poszukać i rezerwować juz teraz. tym bardziej że po zaręczynach w swięta Bożego Narodzenia nie będzie już bardzo w czym wybierać. Pozdrawiam serdecznie-powodzenia w poszukiwaniach:-) Szkoda że Radom nie ma porządnego forum ślub i wesele tak jak inne miasta:-( Odpowiedz Link Zgłoś
iwirok Re: Zakrzew - Casablanka wesele :) 13.10.06, 22:23 Kurcze... no załamałaś mnie... Właśnie chodziło mi o zespół mixtura :"( właśnie oni grali na mojej studniówce i mi się baaaardzo podobało... w Zakrzewie rzeczywiście zajęte... no same złe rzeczy mnie dzisiaj spotykają... Byliśmy dzisiaj w kozłowie i bierzemy tam sale, też nam się podoba, no i jest duży plac i dużo zieleni... Napewno bierzemy swoją kucharke bo przynajmniej mamy pewność że wszystko będzie świerze i smaczne (no i taniej mi się wydaje). My planujemy na ok 220-230 osób no i sporo dzieci ale pewnie nie wszyscy przyjdą, też by się jakaś wygrana przydała :) Również pozdrawiam cieplutko i trzyaj kciuki żeby nam chociaż zespół jakiś fajny się trafił. no i czekam na numer do jakiegoś... z kucharką moja mamuśk się skontaktuje jakoś po weekendzie to postaram się o numer. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majk@ Re: Zakrzew - Casablanka wesele :) IP: *.internet.radom.pl 14.10.06, 00:17 Hej:)własnie dzis rozmawiałam z włascicielem sali na Potkanowskiej i nie zrobił na mnie pozytywnego wrazenia - co prawda zaproponował zeby przyjechac jutro w granicach godziny 15 i zobaczyc jak wyglada stól przygotowany przez nich ale przyznam szczerze ze zastanawiamy sie czy warto jechac, zdecydujemy sie na kucharkę - zawsze to mam wrazenie lepiej a i my wiemy co jemy:)pewnie bedzie troszke wiecej biegania ale w końcu to raz w zyciu wiec jesli chce sie miec wszystko jak nalezy trzeba sie zaangazaowac..Interesuja nas sale na ok. 130 osób, przerazaja mnie jednak wszystkie wypowiedzi, gdzie czytam ze terminy na czerwiec i sierpien 2008 sa juz pozajmowane i moze byc rzeczywiscie trudno cos znaleźć a ja poki co nastawiłam sie juz na ten czerwiec:)))hih Z tego co czytam to u Was rownież zareczyny w Święta:))Przyznam szczerze ze nie sadziłam ze ta goraczka poszukiwań moze zawładnąć mną na dwa lata przed:) Pozdrawiam ciepło i dzieki za wszelkie informacje:) aha a jeszcze zapytam bo jestem po rozmowie z kucharzem - ile wasza kucharka liczy sobie od talerzyka??Nasz powiedział 13zł/os. bez ciast i z tego co sie zdązyłam zorientowac to tak sobie liczą u Was podobnie? Pozdrawiam raz jeszcze:) Odpowiedz Link Zgłoś
majkam24 Re: Zakrzew - Casablanka wesele :) 14.10.06, 09:46 oj no to widzę, że masz takie same reakcje na tego pana z Potkanowskiej jak My:- ). My po przeliczeniu opcji od talerzyka i włąsnej kucharki zdecydowaliśmy się na wlasne jedzenie. Oczywiście, że może być troszkę więcej pracy, ale raczej nie dla Młodych. Bardziej Rodzice. Poza tym naprawdę warto poprosic o pomoc kogoś np z rodziny czy znajomych, którzy już organizowali jakieś wesela. My mamy juz takiego Pana i chyba zdecydujemy się na Jego pomoc, żeby nie obciążać zbytnio Rodziców, w koncu Oni też muszą się do tego ślubu i gości przygotować:-) Co d oterminu to tak jak pisalam Iwirok- zastanówcie się nad wrześniem czy lipcem-troszkę mniej oblegane a l.atwiej będzie zgrać wszystko. My jesteśmy już po zaręczynach 3 tygodnie. Nie czekaliśmy do Swiąt włąśnie dlatego żeby uniknąć tych wyścigów w rezerwacjach, bo po Swiętach to podobno liczą się sekundy. Jedna salę potrafi ogladać 5 par i kto pierwszy, ten lepszy ;-) My właśnie prowadzimy casting na kucharkę i narazie rozmawialiśmy z dwiema. Jedna liczy 14 zł od talerzyka-cena może ulec zmianie do 2008 r. ;-) i dodatkowo płatna obsługa poprawin-150 zł za osobę obsługi. Trzeba liczyć 3-4 osoby. Wychodzi dosyc drogo. W tej cenie są też ciasta i tort, ale jeśli nie chcesz ich tortu to nic nie opuszczają-dziwne dla mnie? Druga kucharka liczy 600 zł kucharka i 300 zł od kelnera. Jeden kelner na 40-50 osób. 200 zł osoba zmywająca. Poprawiny 150 zł od osoby obsługi. wychodzi najkorzystniej. Niestety nie mozemy jej wynająć bo jedna z pań gotujących bedzie naszym gościem i bez Niej ekipa nie będzie pracować :-( Szukamy więc dalej-jeśli masz namiary na jakieś sprawdzone kucharki to podaj proszę :-) Pozdrowionka:-) Odpowiedz Link Zgłoś
iwirok Re: Zakrzew - Casablanka wesele :) 13.10.06, 21:41 niestety nam Casablanka nie wypaliła bo ktoś nam świsnął termin sprzed nosa :( ale też wybraliśmy ładną salę w Kozłowie. Podobno że na Potkanowskiej jes teraz z kucharką więc nam odpada. My planujemy na 23 sierpnia 2008 i radze Wam naprawde szybko coś sobie znaleść bo na sierpień i czerwiec już są duże problemy coś znaleść. My planujemy na około 220 osób. Właśnie się dowidziałam że zespół który chciałam wżiaść też już ma zajęty mój termin i mnóstwo innych : (ale niestey tak to jest, jeśli coś jest dobre to każdy chce to mieć... Również pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
majkam24 do Iwirok 14.10.06, 09:32 Właścicielem sali w Kozłowie jest Nasz Znajomy i zadaliśmy mu kilka pytań, na które szczerze odpowiedział. Pytania wypłynęły z wypowiedzi z tego forum. wpisz sobie w wyszukiwarkę sala w Kozłowie czy Kozłówka i poczytaj. Ta sala jest dosyc niska i przy dużej ilości osób, do tego w lecie jest tam strasznie duszno- potwierdził. Poza tym blisko jest stadnina koni, z której śmierdzi niemiłosiernie. Do tego dochodzi często wysiadający prąd. Wszystko potwierdzone niestety. Co do Zakrzewa to Casablanca jest chyba najładniejszą salą w okolicy, gdzie można wstawiać własne jedzonko. Czy czerwiec jest juz cały zajęty? Nie myśleliście o innym terminie niż sierpień? Wrzesień jest przecież od kilku lat taki ciepły. W sumie ja wzięłabym i lipiec skoro tyle ślubów jest i w maju a takie przesądy wiążą się z tym miesiącem i ślubami, to czemu nie lipiec? Pomyślcie moze warto przesunąc termin a mieć tą salę, która wam się najbardziej podoba. My z tą myślą przełożyliśmy ślub o prawie rok:-) Co do zespołu to głowa do góry:-)Wiem że jeszcze 2 tygodnie temu Mixtura miała wolny 14 i 28 czerwca. spróbujcie-może jeszcze mają te terminy. A casablanca zarezerwowana już też na cały czerwiec? Jak my podpisywaliśmy umowę to był jeszcze 21 czerwca napewno wolny. Podam Ci namiary na ten Nasz drugi zespół-tylko że zapomnialam wziąśc numer od Narzeczonego;-). Gdyby nie odkrycie Mixtury-dopiero ją usłyszymy za tydzień na żywo-narazie tylko z opowieści Znajomych-same superlatywy:-), to napewno wzięlibyśmy Transfer. Od kilku lat po wielu beznadziejnych weselach z okropnymi orkiestrami byliśmy nastawieni na DJ'a ale od wesela Przyjaciela, u którego grał ten zespoł zmieniliśmy zdanie i brali.śmy pod uwagę tylko ich. Wieczorkiem powinnam mieć ten numer. Odpowiedz Link Zgłoś
iwirok do majkam24 15.10.06, 13:03 co do mixtury to napewno się nie zawiedziecie, naprawde potrafią rozruszyć nawet sztywniaków :) jeszcze będe rozmawiała z kucharką o sali w Kozłowi bo bardzo dobrze zna właścicieli i zapytam czy się jej coś takiego przydarzyło... podoba mi się ta sala i wydaje mi się ciekawa. Terminu za bardzo nie chemy przekładać bo po połnocy moi rodzice będą mieć rocznice slubu... nie wiem jak oni podejdą do tego gdybyśmy zastrzegli sobie w umowi o tym świetle, może za dwa lata coś z tym zrobią... a nam właścicielka mówiła że jest tam jakiś nadmuch, wprawdzie nie klima ale wiesz może czy to wogóle działa? i czy coś daje? Odpowiedz Link Zgłoś
majkam24 Re: do majkam24 16.10.06, 10:52 właśnie co do tego nawiewu to jest to urządzenie, które hmm..."wdmuchuje" powietrze z zewnątrz przez taki wiatrak. nie zdaję egzaminu w cieplejsze i upalne dni bo wtłacza cały żar do sali! To wląśnie o tym mówiłam że jest tam duszno. Wlaśnie rozmawiałam z koleżanką, która była tam gościem w lipcu i powiedziała, że nie dalo się wytrzymać tak było gorąco. Może do 2008 zamontują klimatyzację? Zapytajcie:-) Co do rocznicy ślubu Rodziców to moze lepiej nie organizować wesela pod tą okazję bo jest to Wasz dzień i noc a zawsze będzie to dodatkowa okazja do świętowania. Moja kuzynka kilka lat temu brała ślub w dniu 20ej rocznicy moich Rodziców, kórzy byli zmuszeni przełożyć uroczystość na tydzień później. Coprawda była dla Nich dedykacja ale to nie to samo. Porozmawiajcie z Rodzicami. Chyba, że to Wam bardziej zalezy żeby te okazje zbiegły się w czasie:-)? Odpowiedz Link Zgłoś
iwirok Re: do majkam24 16.10.06, 11:54 hej, mogę Ci podać nr do kucharki. to jest P. Aleksandra Podymniak (0-48)613-65- 35 nie wiem kiedy ma wolne terminy. Odpowiedz Link Zgłoś
majkam24 Re: do majkam24 16.10.06, 14:19 dzięki śliczne za namiary-zadzwonimy dziś lub jutro i umówimy się na "wywiad" ;- ) Jeśli będziesz potrzebowała jakiś informacji lub namiarów to pisz:-) Pamiętam o telefonie od zespołu ale musimy go odzyskać z telefonu, ktory wyjechał z Koleżanką zagranicę :-) Myślę, że najpóźniej jutro prześle Nam go. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Zakrzew - Casablanka wesele :) IP: *.internet.radom.pl 15.10.06, 18:00 polecam salę u burzyńskiego małęczyn lubelska 70 i zespół remedium miałem tam swoje wesele i ta kapela grała u mnie było zajebiście Odpowiedz Link Zgłoś
iwirok do Paweł 15.10.06, 22:34 a czy mógłbyś mi napisać na ile osób jest ta sala, czy można mieć swoją kucharkę no i oczywiście proszę o numer do zespołu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirek a fotograf i kamer IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.06, 14:18 tak czytam te wasze info i wnioskuje ze dobrze zrobilismy ze sale i termin juz mamy teraz sie zastanawiamy wlasnie nad orkiestra fotografem i kamera, czy tu macie jakies propozycje, my mamy na oku 2 kamerzystow wraz z fotografami maja podobniesz swoich jeden to z michalowa a drugi z 1 golebiowa namiarow narazie nie chce ujawnic dopuki nie zobaczymy pracy wtedy cos napisze, z co byscie polecali??? Odpowiedz Link Zgłoś
majkam24 Re: a fotograf i kamer 25.10.06, 15:53 My jeszcze nie zaczeliśmy zbierać namiarów na kamerzystę i fotografa ale chyba niedługo też zaczniemy. Narazie ciągle pomalutku ( z powodu braku czasu) spotykamy się z kucharkami aby wybrać najlepszą ;-) Co do orkiestry to do niedawna myśleliśmy, że mamy już wybraną (zatrzymali dla Nas termin) ale kiedy zobaczyliśmy ich na żywo u Przyjaciół na weselu to niestety przeżyliśmy szok - owszem świetnie śpiewają ale nie chcą albo nie potrafią grać za stołami i robią baaardzo długie przerwy. Z tego powodu nadal albo znowu szukamy orkiestry, ale na szczęście mamy jedną sprawdzoną na oku i ma wolny termin. Juz raczej nie bedziemy rozmiawiać z orkiestrami, któe wszyscy polecają i zachwalają bo często mija sieto z prawdą. Zespół weselny musi oprócz gwiazdorstwa potrafić bawić ludzi i śpiewać i grać pod Gości i Parę Młodą czyli mieć z Nimi kontakt. Jeśli bedziecie mieli jakieś namiary na dobrych fotografów i kamerzystów piszcie proszę:-) Pozdrawiam:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żona fotograf!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 18:08 Kochani Narzeczeni!!! Miałam pisać o Casablance, ale nie zrobię tego, bo mam coś ciekawszego do przekazania- mianowicie namiary na WSPANIAŁEGO fotografa! Jeżeli chcecie mieć naprawdę dobre i jedyne w swoim rodzaju zdjęcia ( w dodatku za rozsądną cenę) to zapraszam - mogę przesłać jakieś fotki. Pozdrwiam i zostawiam maila; kasia.norman@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
majkam24 Re: fotograf!!! 14.11.06, 19:40 Kasiu Napisz proszę co wiesz o Casablance- Twoje doświadczenia i sugestie moga się przydac:-) Napiszę do Ciebie w wolnej chwili e-mail. Jeśli mozesz to prześlij mi proszę namiary na fotografa i zdjącia (chętnie przejrzę bo włąśnie szukam fotografa i wideofilmowania)na mój adres gazetkowy. Z gory dziękuję:-) Pozdrawiam Majkam Odpowiedz Link Zgłoś
iwirok do majkam24 16.11.06, 11:55 Czy mogłabyś mi napisać nr do zespołu o którym mówiłaś? Troche długo na niego czekam... Odpowiedz Link Zgłoś