Dodaj do ulubionych

Apel do fanów KR-a!!!

IP: *.radom.pl 11.10.06, 21:39
Kilka tygodni temu gwiazda pierwszej wielkości naszego radomskiego forum
gazety wyborczej poinformowała mnie o wycofaniu się z tego popularnego
procederu jakim jest wpisywanie swoich myśli na niniejszym forum. Próbowałem
go od tego pomysłu odwieść jednakże z połowicznym sukcesem.
Wpisów KR-a na forum jak na lekarstwo! Za to pod innym nick'iem (nie napiszę
jakim zgadnijcie sami będzie fajna zabawa) całkiem sporo.
Chcę uniknąć w tym wątków dysput na temat jego poglądów politycznych czy
społecznych. Natomiast zależy mi na tym, by osoba kryjąca się pod pseudonimem
KR reprezentująca ciekawy lokalny folklor wciąż raczyła nasze oczy swoimi
złotymi myślami (pod swoim starym nick'iem).
Dlatego zwracam się do wszytkich, którym bogata spuścizna intelektualna KR-a
jest nieobojętna do wpisania się w niniejszym wątku oraz dokonania próby
rozszyfrowania nowego nick'a (oraz image) naszego kochanego KR-ka:)))
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: aga Nie jestem fanką KR! --->wyborca IP: *.radom.pl 12.10.06, 08:31
      :)))
      • Gość: michał vel misiek Re: Nie jestem fanką KR! --->wyborca IP: 193.111.144.* 13.10.06, 11:27
        O kurcze strzał w dziesiątkę. Nawet nie wiem co napisać pierwszy strzał i już
        po konkursie:))) w takim razie proponuję wpisywać się z poparciem dla naszego
        gwiazdora:)))
        • Gość: Yoda Re: Nie jestem fanką KR! --->wyborca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.06, 12:04
          Tym bardziej, że lokalnopatriotycznie odstąpił prawa autorskie do swojego
          nicka... -i teraz także inni już mogą egzaltować co bardziej emocjonalnie
          nastawionych wyborców swoim umiłowaniem naszej małej ojczyzny.
          To i ja sobie teraz zakrzyknę:
          Pod sztandarem KR -DO BOJU!!!
          • Gość: michał vel misiek KR staje się bożyszczem radomskiego forum IP: 193.111.144.* 13.10.06, 12:12
            A ja się boję, że jego poświęcenie może zostać okupione bardzo drogo poraz
            wtóry (patrz wybryki kieleckich miłośników twórczości KR-ka - podszywanie się).
            Dlatego uroczyście protestuję przeciwko porzucaniu tak powszechnie
            rozpoznawalnego pseudonimu przez osobę, która w tak szczególny sposób
            przyczyniła się do spopularyzowania radomskiego forum na południe od naszego
            grodu.
            Pozdrawiam
            • Gość: Yoda Re: KR staje się bożyszczem radomskiego forum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.06, 12:26
              Nie jestem tak radykalny: nikomu nie odmawiałbym prawa do zerwania z
              przeszłością i rozwoju. Czy doskonalenia stylu i zaleczenia dysleksji też mu
              zakażemy, bo tak fajnie było się pośmiać z chłopaczyny??? A chęć pozostania
              wyborcą w miejsce stawania się apolitycznym (hehehe...) politykiem lokalnym -
              czymś zdrożnym jest???
              Pzdrwm:)
              • Gość: michał ve misek Re: KR staje się bożyszczem radomskiego forum IP: *.radom.pl 13.10.06, 21:22
                Rozumiem, że jak ktoś chce zerwać z przeszłością to próbuje rozpocząć
                nowy "wątek" w swoim życiu. Tylko dlaczego styl pozostaje ten sam? Zwróć uwagę,
                że już w drugim poście ktoś nieźle rozszyfrował KR-ka. Sam poczytałem kilka
                postów "wyborcy" i faktycznie większość tekstu zajmują charakterystyczne
                statystyki.
                Ergo nie o zerwanie z przeszłością chodzi, czy o doskonalenie stylu. Pytanie
                więc po co? Spróbuj się zmierzyć z tym pytaniem:))
                Pozdrawiam
    • Gość: mkb Re: Apel do fanów KR-a!!! IP: *.client.dsl.net 12.10.06, 16:25
      Nowy nick KR! :wyborca lub Janek.
      • Gość: Kumpel KR!-a Re: Apel do fanów KR-a!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.06, 16:17
        Z tego co wiem to KR! wróci w najlepszym wypadku na forum dopiero w grudniu
        przed świętami!Szkoda , że zrezygnował z forum ale to jest jego życie i jego
        wybór!
    • Gość: KR wroc! Re: Apel do fanów KR-a!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.06, 19:52
      no wlasnie! my chcemy prawdziwewgo KRa!!
      • Gość: Ania Re: Apel do fanów KR-a!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.06, 20:32
        KR! WRACAJ na FORUM!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka