Dodaj do ulubionych

Bełkot w Dami

IP: *.radom.pilickanet.pl 23.03.03, 19:15
Oglądałem dzisiejsza audycję redaktora Tyczyńskiego (lub inaczej), podczas
której nie spodobało mi się:
1. Postawa Pana redaktora - widać wyraźne ciągoty komunistyczne;
2. Wymądrzanie sie radnego Wieczorka przy jego (redaktora)wydatnej pomocy;
3. Próby ogłupiania widzów na temat bezstronności "konkursów"
przeprowadzanych przez poprzednią koalicję, a polityczności obecnych.
A ja tylko zapytam: Jak ci Wieczorku teraz? Jak się czujesz widząc Panią
Prezydent Kutkowską - przez ciebie ustrzeloną?, a co na widok Pana Dyrektora
Kiełbasińskiego?. I cóż z tego, że się chwalisz, że masz jakieś tam kursy
pokończone (być może tak jak i Łyżwińska studia) - trzymaj je dla wnuczków,
bo napewno już ich w Radomiu nie wykorzystasz - myślę tu o mądrości wyborców.
A co tam w kulturze Radomskiej?, co dobrego uczyniłeś z pieniędzy podatników?
Obserwuj wątek
    • Gość: Sewek Re: Bełkot w Dami IP: *.tkdami.net 24.03.03, 09:17
      Mnie też wiele rzeczy się nie podoba i mam prawo głośno o tym mówić, bo na
      szczęście żyjemy w demokracji. Jeśli chodzi o Wieczorka to może się czuć
      wyśmienicie, widząc jakie persony go zastąpiły. Pani Kutkowska - brak
      kompetencji i wiedzy na temat zarządzania oświatą i pan Kiełbasiński - chłopek
      roztropek, który jednego porządnego zdania nie umie sklecić. Pan Wieczorek może
      mieć powody do dobrego samopoczucia. Szkoda, że inni mieszkańcy miasta muszą
      ponosić konsekwencje tych nietrafionych zmian personalnych.
      • Gość: K2 Re: Bełkot w Dami IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 24.03.03, 10:29
        Gość portalu: Sewek napisał(a):

> Mnie też wiele rzeczy się nie podoba i mam prawo głośno o tym mówić, bo na
        > szczęście żyjemy w demokracji. Jeśli chodzi o Wieczorka to może się czuć
        > wyśmienicie, widząc jakie persony go zastąpiły. Pani Kutkowska - brak
        > kompetencji i wiedzy na temat zarządzania oświatą i pan Kiełbasiński -
        chłopek
        > roztropek, który jednego porządnego zdania nie umie sklecić. Pan Wieczorek
        może
        >
        > mieć powody do dobrego samopoczucia. Szkoda, że inni mieszkańcy miasta muszą
        > ponosić konsekwencje tych nietrafionych zmian personalnych.

Smutne - niestety - PRAWDZIWE !!!!!!!!!!!!
        • Gość: stacho Re: Bełkot w Dami IP: *.js.dial-in.ats.pl 24.03.03, 11:43
          Właśnie. Poza tym "jak2" masz chyba jakieś kompleksy. Nienawiść nie jest
          metodą. Poprzednia ekipa była mi obca ideowo a obecna "fachowo", ideologię
          zastąpiło dyletanctwo i tyle.
          • Gość: Sewek Re: Bełkot w Dami IP: *.tkdami.net 24.03.03, 12:42
            Bez względu na orientację polityczną przykro patrzeć jak obecne władze
            przeprowadzają eksperymenty na na żywym organiźmie naszego miasta. Jeżeli za
            poprzedniej władzy panowała republika kolesiów, to teraz doszedł całkowity brak
            kompetencji, a cierpi jak zwykle przeciętny obywatel Radomia. I nic nie da
            wylewanie żółci na red. Tyczyńskiego. Jest źle, miejmy nadzieję, że nie będzie
            gorzej.
            Choćby Strategia dla Radomia - to dopiero jest bełkot.
            • Gość: widz Re: Bełkot w Dami IP: *.radom.leased.ids.pl 24.03.03, 14:31
              Oberredaktor Tyczyński powinien zmienić zapraszane osoby.Te twarze już nam się
              znudziły.Szcególnie Marzanna Wróbel, która tak strasznie chciałaby być
              wiceprezydentką od oświaty,że aż kipi. No i ten Wieczorek nieomylny. My już
              wiemy co ci krzykacze powiedzą. Won z mojego telewizora.
            • Gość: joszko Re: Bełkot w Dami IP: *.radom.leased.ids.pl 24.03.03, 14:46
              Nie zgadzam się z bzdurami o niekompetencji pani Prezydent. Obserwuję jej
              poczynanie na tym niezwykle odpowiedzialnym stanowisku i jestem pelen uznania
              za mądre i łagodne zarządzanie oświatą. Poza tym jako kobieta łagodzi obyczaje
              w zarządzie. To już nie jest tamta pełna buty i chamstwa drużyna.Pani Barbaro
              psy szczekają, karawana idzie dalej.A lewica i jej poplecznicy na forum powinni
              się zająć własnymi kłopotami, bo wam się premier z prezydentem zaczął kopać po
              dupach.
              • Gość: Sewek Re: Bełkot w Dami IP: *.tkdami.net 24.03.03, 14:52
                Gość portalu: joszko napisał(a):

> Nie zgadzam się z bzdurami o niekompetencji pani Prezydent. Obserwuję jej
                > poczynanie na tym niezwykle odpowiedzialnym stanowisku i jestem pelen uznania
                > za mądre i łagodne zarządzanie oświatą. Poza tym jako kobieta łagodzi
                obyczaje
                > w zarządzie. To już nie jest tamta pełna buty i chamstwa drużyna.Pani Barbaro
                > psy szczekają, karawana idzie dalej.A lewica i jej poplecznicy na forum
                powinni
                >
                > się zająć własnymi kłopotami, bo wam się premier z prezydentem zaczął kopać
                po
                > dupach.

A co ona takiego zrobiła? Podaj choć jeden przykład. Ja nie pytam co dobrego,
                tylko cokolwiek, co by pokazywało, że ona tam jest w tym UM, że żyje, działa.
                Dla mnie jest tylko figurantem, który jak już mówimy o dupie, to gówno zrobił.
    • Gość: j 23 Re: Bełkot w Dami IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 24.03.03, 16:21
      Dla was liczy się tylko propaganda sukcesu którą uprawiał Włodarczyk i jego
      ekipa. Inni pracują więcej i mądrzej a oceny przyjdą w swoim czasie. Np Pani
      Kutkowska robi swoje (najpierw trzeba uprzątnąć to szambo po Wieczorku,
      Sternalskim i Golkowej). Ona nie jest Midasem w przeciwieństwie do tego czym
      chwalił się Włodarczyk. Tak trzymać jak2!!!
      • Gość: stacho Re: Bełkot w Dami IP: *.js.dial-in.ats.pl 25.03.03, 09:56
        Oj frustraci i nowi czekiści, żal mi was oświato, dobrze, że tylko rodzinnie
        jestem z nią związany. Powtarzam raz jeszcze, że niektórym marzy się powrót
        cenzury. Niektórzy wyznają głebokie uczucia do pani Kutkowskiej, której łagodne
        i mądre zarządzanie oświatą polega na niepodejmowaniu żadnych decyzji, poza
        kompromitacją przy próbie likwidacji szkół. SLD słusznie zaciera ręce: ich
        urzędnicy i dyrektorzy przetrwają a może i powrócą...
        • Gość: frustrat Re: Bełkot w Dami IP: *.radom.leased.ids.pl 25.03.03, 11:58
          Stachu ale ty jesteś głupi i taki wieczorkowo podwieczorkowy.Na takich nie ma
          sposobu. Na lewo jest już tylko betonowa ściana.
        • Gość: nauczyciel Re: Bełkot w Dami IP: *.radom.pilickanet.pl 25.03.03, 22:10
          Gość portalu: stacho napisał(a):

> Oj frustraci i nowi czekiści, żal mi was oświato, dobrze, że tylko rodzinnie
          > jestem z nią związany. Powtarzam raz jeszcze, że niektórym marzy się powrót
          > cenzury. Niektórzy wyznają głebokie uczucia do pani Kutkowskiej, której
          łagodne
          >
          > i mądre zarządzanie oświatą polega na niepodejmowaniu żadnych decyzji, poza
          > kompromitacją przy próbie likwidacji szkół. SLD słusznie zaciera ręce: ich
          > urzędnicy i dyrektorzy przetrwają a może i powrócą...

Z uwaga od pewnego czasu czytam Twoje wypowiedzi... Zastanawiaja mnie, bo
          świadczą o tym, że masz w jakiś sposób do czynienia z oświatą. Ja nie oceniam,
          ale nie mów, że niewypał z likwidacją szkół to wina Kutkowskiej i obecnie
          miościwie nam panujących - oni zrobili błąd taki, że nie powiedzieli o tym, że
          to SLD zaplanowała w/w likwidacje. A mogli to umiejętniej rozegrać. A roboty z
          oświatą jest dużo!!!! lepiej na spokojnie obserwuj, a potm krytykuj.
          Ale cieszę się, że jednak równo dajesz wszystkim w d...
          • Gość: stacho Re: Bełkot w Dami IP: *.js.dial-in.ats.pl 27.03.03, 12:35
            Masz rację, może za dużo we mnie złości. Może kiedyś na priva o tym
            podyskutujemy? A swoją drogą od strony logistycznej i medialnej próba
            likwidacji wypadła fatalnie. No, ale wynika, że veto Popisa zostanie odkręcone
            i zabawa zacznie się od nowa.
    • pies22 Re: Bełkot w Dami 15.06.03, 12:20
      Belkot trwa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka