Gość: Mieszkaniec Radomi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.06, 00:25 Prezydent Banasiewicz nie dał zgody na zorganizowanie zawodów motocrossowych 22 października!!! Może ma lepszy pomysł na promocję naszego miasta!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mieszkaniec Re: Zawodów nie będzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.06, 00:38 Tor motocrossowy w kielcach jest a w Radomiu nie!!! Nie chce tego Andrzej B!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec 2 Re: Zawodów nie będzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.06, 05:43 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec 2 Re: Zawodów nie będzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.06, 05:44 no cóż najwyrazniej p.B w taki sposób prowadzi swoją kampanie. Mam nadzieje że zostanie szybko sprowadzony na ziemie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rtk Re: Zawodów nie będzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.06, 10:12 a po co zgoda ? jest tor,sa chetni ,to zorganizujcie impreze prywatną i to na tyle !Wiecej wiary chłopaki :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 5 Air Show nie odbędzie się z tych samych powodów. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.06, 10:19 Air Show nie odbędzie się z tych samych powodów co teraz panie banaś?. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radomianin Re: Air Show nie odbędzie się z tych samych powod IP: 195.136.125.* 19.10.06, 10:35 Panie Banasiewicz, a może Pan woli żeby młodzież na ulicę wyszła, szybę gdzieś w sklepie wybiła, w mordę komuś dała... Czy tez masz Pan Panie Banasiewiczu inny lepszy pomysł na zajęcia dla młodzieży??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: banasiewski Re: Air Show nie odbędzie się z tych samych powod IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.06, 10:51 mlode to niech teraz wezna sie za ulotki i zrywanie plakatów przeciwnikow,a pozniej sie zobaczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radomianin Re: Air Show nie odbędzie się z tych samych powod IP: 195.136.125.* 19.10.06, 11:09 Racja!!! Nie pozwólmy aby się lansował... Jednego Andrzeja już mamy w Polsce...!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 02 Re: Zawodów nie będzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.06, 11:21 Na pewno ma "lepsze" pomysły: CENTRA HANDLOWE!!!Najlepsza rozrywka dla całych rodzin!! Ależ ci, którzy decydują o takich sprawach są...!!!(Sami dokończcie!) Odpowiedz Link Zgłoś
heniek_z_lasu Re: Zawodów nie będzie 19.10.06, 20:52 Banasiewicz = Marcinkowski w tym wypadku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to ja Re: Zawodów nie będzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.06, 00:07 a to akurat jest nie prawdą. To kurdupel ma więcej do gadania... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Zawodów nie będzie IP: 195.136.125.* 20.10.06, 11:50 Tor motocrossowy to nie to samo co centra handlowe, które widocznie lepiej promują Radom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Zawodów nie będzie IP: *.server.ntli.net 20.10.06, 16:06 a te zawody miały byc na Koniówce? Jesli tak, to wszystko jasne - Banasiewicz obok mieszka i po prostu nie chce, zeby mu preszkadzano! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: F16 Re: Zawodów nie będzie IP: *.udn.pl 20.10.06, 16:45 A ich wladze lepiej smarują Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: -25 Re: Zawodów nie będzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.06, 16:10 Dla mnie sprawa jest jasna zamówcie (lub poproście miasto) pomiary hałasu wykonane w sobotę bądź w niedzielę podczas zawodów i normalnego użytkowania toru (w zasadzie w sobotę hałas generowany przez Wolanowską jest znikomy) i w oparciu o wyniki zastanówcie się razem z miastem nad dalszymi krokami. Być może to Wy macie rację, a nie gość dla którego było to miejsce wywozu odpadów jak sugeruje ŻR. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: F16 Re: Zawodów nie będzie IP: *.udn.pl 20.10.06, 16:51 To nic nie da z tego co wiem, byla taka propozycja! Uznano, że to nie ważne bo jesli to "przeszkadza" to pomiary nie mają żadnego znaczenia. Najwiękrzym paradoksem jest to, że te motory są homologowane czyli dopuszczone do ruchu i tak na dobrą sprawę to "laureaci Gali Bussinesu" de facto jako najbardziej przyjazna gmina, po prostu się blaźnią! i to jest sprawa!!! Bo w Radomiu żądzą "stańczykowie"!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cityzen Re: Zawodów nie będzie IP: *.udn.pl 22.10.06, 19:16 Myślę, że trzeba do kapituly napisać jaka to przyjazna gmina!!!! Co by się nie pomylili i nie dali im jeszcze raz takiego tytulu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaaaaa Re: Zawodów nie będzie IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 21.10.06, 09:28 Bardzo dobrze, dopóki nie zostanie wyjaśniona sprawa wypadku do jakiego doszło, w którym jeden z policjantów (po cywilnemu) zatarł ślady, nie udzielił pomocy poszkodowanemu, zbiegł z miejsca wypadku i namawiał do nie wzywania policji. Tylko po to aby chronić swojego kolesia. Może więc znajdą się kolejni świadkowie................................? P.S. Poszkodowany motocyklista został operowany, miał amputowaną część stopy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: art Re: Zawodów nie będzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.06, 09:52 do aaaaaa skąd kretynie masz takie informacje.............oczerniasz człowieka nie mając pojecia o całej sprawie. swiadkowie są ( ja też nim jestem) i za każdym razem zeznam to samo.Jest tragedia i wszyscy o tym wiedzą ale to nie oznacza że motocyklisci mają rację co do wypadku. Co do toru racje mają i niech walczą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poszkodowany Re: Zawodów nie będzie IP: 195.136.125.* 23.10.06, 12:11 Wiesz co? Brak mi poprostu słów na to co odpisałeś do aaaaa. Tak się składa, że akurat to ja jestem tym poszkodowanym motocyklistą, a jeśli byłeś świadkiem tego wypadku, to może mógłbyś mi pomóc??? Bo z tym policjantem to prawda, że tak było. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SarS Re: Zawodów nie będzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.06, 16:43 > do aaaaaa skąd kretynie masz takie informacje.............oczerniasz człowieka > nie mając pojecia o całej sprawie. swiadkowie są ( ja też nim jestem) i za > każdym razem zeznam to samo.Jest tragedia i wszyscy o tym wiedzą ale to nie > oznacza że motocyklisci mają rację co do wypadku. Co do toru racje mają i niech > > walczą. i tu nie masz racji bo podczas wypadku stalem okolo 20 metrow od miejsca udezenia samochodu w motocykliste. tak sie sklada ze palec i staw zostaly amputowane nie mowiaoc o tym ze pekla pokrywa silnika i pekl sworzen przytrzymujacy chlodnice a takrze nozka od zmiany biegow wygiela sie o ponad 180 stopni przykro mi ze osoba specjalnego zaufania jak byl policjant nie udzielil pierwszej pomocy i nie wezwal policji tylko chcial wszystko zalagodzic. trudno teraz wiezyc w uczciwa policje. a apropo toru to jest paranoja. prezydent powinien sie mocno zastanowic aprop swojej decyzji poniewaz takie zawody lansuja miasto. bedac w puszakowie za lublinem na zawodach MX dowiedzialem sie ze miala do nas przyjachac prawie 50-cio osobowa ekipa z kielc i kolo 40 zawodnikow co by naprawde pokazalo nas z dobrej storny. w lublnie zakwalifikowalem sie do finalowej grupy A ( sidmy na szesnastu) ale w finale dojechalem z 12 lokata :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jancio Re: Zawodów nie będzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.06, 14:01 Widzocznie ten nasz "prezydent" to jakis niedoj...... matkojebca... dla mnie to smiec i tyle - mam nadzieje ze to jego ostatnie podrygi na stolku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 290 Re: Zawodów nie będzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.06, 08:04 Witam !!! Zawody nie odbyly sie w Radomiu a wiem ze zawodnicy reprezentujacy barwy RTM Radom wystartowali w Otwartych Mistrzostwach Okręgu Lubelskiego w motocrossie. RTM wystawil zawodników w klasie 85cm, open, licencja i quad. I chcialbym poinformowac ze mimo braku zainteresowania ze strony "władz" nasi RADOMSCY ZAWODNICY osiagneli znów sukcesy i tak Klasa Quad mamy II miejsce, klasa 85ccm VII, klasa open IV,(byloby II-OZ upadl na ostatnim zakrecie przed meta), Klasa open VI i VII. Wielkie brawa dla OZ za dzielna postawe. Przyjacjelu nie lam sie nastepnym razem bedzie "pudlo" i mloda za II m-ce Quady Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwaa drat Re: Zawodów nie będzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.06, 17:26 www.telewizja.radom.pl/?str=2&nID=1780&PHPSESSID=93cfe33d50b73a044a64466730630a74 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TT Re: Zawodów nie będzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.06, 20:30 Brawo RTM. Róbcie swoje. Macie wyniki. Tak trzymać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ======== Re: Zawodów nie będzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.06, 20:49 Witam RADOM !!!! My rówież mieliśmy klopoty z durniami w ratuszu. Nie jestem w stanie zrozumiec glupoty Waszego Kurdupla czy jak tam go zwiecie. Jestem z miasta gdzie mieszka 40-45 tys. ludzi. Tor motocrossowy znajduje sie praktycznie w centrum miasta, odbywaja sie zawody rangi MP. Podczs zawodów odwiedzają nas cale rodziny, ludzie mlodzi i dziadek z babka tez jest. Atmosfera zawodów jesli ktoś nie doswiadczyl tego musi, musi to przeżyc. Nasze miasteczko jak miasteczko ale kojazone jest z duzym zakladem produkcyjnym i wlasnie torem motocrossowym. zycie u nas skupia sie w fabryce i na torze. A u Was jak sie domyslam przychodzi niedziela i Wasz Kurdupel bierze swoja Stara i zapier.... do Biedronki na spacerek. K...a sportowiec zaj...y. Nic w zyciu chyba jeszcze nie osiagnal. Jestem z Wami. Mloda swietny start BRAWO widzialem twój triumf i niestety OZ Twój upadek. Przykro mi ale mysle ze jak napisal "290" nastepnym razem..... Pozdrawiam RTM i zycze sukcesów w nowym sezonie. Do zobaczenia na torach motocrossowych i rajdach enduro. Trzymajcie sie !!!!! Z...A Odpowiedz Link Zgłoś