Gość: leszek IP: *.radom.pl 22.10.06, 10:24 szukamy zespołu na wesele, polecono nam Mixturę, chcielibyśmy zasiegnąć waszej opinii na temat tego zespołu, z góry serdecznie dziękujemy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwirok Re: Mixtura - jak grają? 22.10.06, 11:13 Grają baaaaardzo fajnie, miałam ich na studniówce pare lat temu i chciałam ich mieć na swoim weselu ale niestety mają już zajęty prawie cały (albo już cały) 2008 rok :( bo o 2007 nie wspomne... to jest chyba jedyny tak rozchwytywany zespół i napewno go polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: D.J. Re: Mixtura - jak grają? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.06, 21:28 Taka sama patologia i przereklamowana sprawa , jak 3 składy MEDIUM czyli MINI PLAYBACK SHOW w radomskim wydaniu.Dobre na Studniówki , szeroki repertuar z płyt i do tego "małpki" udające , że grają. Za to w odróżnieniu do P.Sz... z Medium małpki mają wszystkie palce. Podobno ostatnio zreorganizowali i powiększyli skład , aby był Ktoś, kto potrafi zagrać na żywo STO LAT-brawooo!!! Jak Ci odpowiada wydać około 4.000 PLZ za płyty i 5 "MANEKINÓW" to bierz ale jak póżniej będzie płacz i zgrzyt zębami to wspomnij ,że ostrzegaliśmy!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
majkam24 Re: Mixtura - jak grają? 23.10.06, 09:34 Grają naprawdę super-wiele piosenek brzmi jak oryginały. Napewno podkłady muzyczne lecą z płyty ale śpiewają świetnie-szczególnie pani o czarnych włosach. Słyszałam o nich wiele pozytywnych opinii (negatywne też- tez o playback'ach) i dlatego postanowiliśmy z Narzeczonym, ze to właśnie oni będą grali na Naszym weselu. Dziś mamy jednak dylemat. W końcu zobaczyliśmy ich na żywo na weselu Przyjaciół i byliśmy "lekko zaskoczeni" bo orkiestra robila bardzo długie przerwy (niby na posiłki ale od pierwsze go do ostatniego jedzącego gościa), co bardzo męczyło. W tym czasie nie działo się nic jeśli chodzi o muzykę. Bardzo mało grali przy stołach, co dla Nas i Naszych Gości jest podstawą, że kiedy jemy lub część gości je a inni czekają albo są już po, to orkiestra zabawia Nas właśnie przy stołach. Takie bezczynne siedzenie wręcz usypia i powoduje, że człowiek zaczyna czuć zmęczenie ;-)Nie wiem czy zawsze mają taką zasadę, że grają na sali 3-4 piosenki, później przerwa -20-30 minut, 5 piosenek i znow nie krótsza przerwa itd.? Jeśli ktoś był na weselu, gdzie grała Mixtura bardzo prosze o obiektywne opinie-czy dużo grali za stołami i czy były dłuższe niż 10-minutowe przerwy? Chcemy a wręcz musimy ewentualnie podpisać umowę i Wasze informacje pomogą Nam podjąć mamy nadzieję trafną decyzję:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baśka Re: Mixtura - jak grają? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.06, 21:09 To dogadaj się z zespołem, ile kawałków mają grać, a co do grania przy stołach to gwarantuje, że potrafią bardzo dobrze zabawić gości, chyba że młodzi przed weselem pwiedzą, że nie chcą grania przy stole. Co do manekinów to nie są to osoby, które muszą pomagać sobie w śpiewaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renia Re: Mixtura - jak grają? IP: *.pr.radom.net 25.10.06, 23:09 Droga Pani MAJKAm24 Faktycznie,lepiej oglądać wesele zanim się podpisze umowę,tak samo było ize mną i z tym zespołem,aż przypadkiem trafiłam za zespół,co nigdzie się nie reklamuje a gra rewelacyjnie ,super,malo przerw,świetne zabawy ,dużo i fantastycznie i z humorem przy stołach,takich oczepin jescze w życiu nie widzialam,nrmalnie ubaw niesamowity,zdobyłam do nich numer telefonu i będą grać u mnie i jescze dziś ich na Rorum też poleciłam innej Pani. Zadzwoń z narzeczonym nie zawiedziesz się. 602 338 258 POLECAM !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hans Re: Mixtura - jak grają? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.06, 00:13 jeżeli maja już 2008 zajty to może już zarezerwuje na 2012 dla mojego syna ,nigdy nic nie wiadomo, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: D.J. Re: Mixtura - jak grają? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.06, 00:33 O MIXTURZE już się wypowiadałem , wolny rynek ,wolnyn wybór, jak ktoś chce to ich bierze .Ja nie wziąłem i innym nie polecam bo to "chora sprawa". JA np. płyt Michała Wiśniewskiego i ICH Troje czy też Ich sześcioro (tak jak było to na Eurowizji) nie słuchalem i nie słucham . A ilu mają fanów i jaką zrobili kasę??? Mixtura jest za droga i do tego nieuczciwa w opowieściach ,ze gra na żywo bo tak nie jest, ale chyba nie narzeka. Mimo, że daleko jej do Ich Troje to jeszcze Wiśniewski przyznaje ,że śpiewać nie umiał, nie umie i umiał nie będzie . Ale nie będę się nad tą trucizną(czyli Mixturą) pastwił. Daj nam i Im Boże zdrowie. De Gustibus............!!! Jeszcze tylko jedno .Renia przestań juz pajacować pod róznymi nickami(Heja,Hejka,Solistka a tutaj RENIA - ile ich jeszcze masz),oczerniać innych i wszędzie zachwalać jeden i tylko on czyli Twój genialny zespół z LOTNISKA. Taki świetny a tak kiepsko wam idzie??? Truskaweczka i Myszka też was nie wynajęła. Współczuję!!! Też zdrowia życzę bo na rozum za pózno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renia Re: Mixtura - jak grają? IP: *.pr.radom.net 27.10.06, 14:56 Przepraszam bardzo,kto mnie mial wynająć,ja nie jestem do wynajęcia. Coś chyba Pan jak pisal był nie wuspany albo po jakiś zawodzie,albo po złym dniu-bo coś Pan "bredzi" I bardzo brzydko Pan pisze,niegrzecznie kogoś obsmarowuje,jestem od niedawna na forum i nie widzialam takiego "chamciucha". Fe NIEŁADNIE!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HEJA Re: Mixtura - jak grają? IP: *.radom.pl 27.10.06, 19:09 Ty facet, sorry ale HEJA to moj nick a nie Reni!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: D.J. Re: SORRY HEJA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.06, 22:42 SORKI HEJA jeśli Cię uraziłem .Ale Renia występuje na forum w tylu tematach i pod tyloma nickami zachwalając na siłę swój przecudowny zespół z LOTNISKA ,że już zgłupłem zupełnie. Używa m.in. "HEJKA" stąd pomyłka(??? ) ale czy aby na pewno ty też, jak Renia-Hejka-myszka-solistka(i.t.d. , i.t.p.) nie jesteś fanką tylko jednego, jedynego Zespołu z LOTniska.Bo wtedy to już było by podejrzane!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renia Re: SORRY HEJA IP: 81.15.165.* 27.10.06, 23:17 Normalnie się wkurzam,mam jeden Nick,od niedawna się loguję,dopiero co mam komputer i Renia to moje ulubione imię a nie żadna Hejka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myszka Re: Renia-Solistka itp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 02:14 to się nie wkurzaj (coś taka nerwowa?), tylko przestań już świrować na wszystkich wątkach i zachwalać ten super zespół z LOTniska. Niskich LOTów ta Twoja reklama. nie lepiej zainwestować w pracę i porządną reklame na dobrych płytach ??!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renia Re: Renia-Solistka itp IP: *.pr.radom.net 28.10.06, 18:56 "kurczę" o jaki zespół z Lotniska Pani chodzi i jaką reklamę ???????????????/ Tylko zaproponowałam fajny ,tani Zespól i taka afera????????? Nie wiadomo o co???????? jakieś poniżania!!!!!!!!! Jakieś insynuacje o inne nicki??????????!!!!!!!!!!!!! Ludzie kopnijcie się w dupę bo wam rozumu brakuje , JUż wszyscu KWACZĄ I MAJĄ KACZE MÓŻDŻKI????????!!!!!!!!!!! WIOCHA!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myszka Re: Renia-Solistka itp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 12:34 ojojoj!!!! TO już naszej gwiazdce Reni-Solistce z LOTNISKA całkiem nerwy puściły , jak każe się kopać tu i ówdzie Nam ,uczestnikom FORUM. A kaczy móżdżek to może masz TY, droga Reniu , jeśli podejrzewasz wszystkich o brak logicznego myślenia i nie zauważenie tu i tam pod iloma nickami występujesz aby zachwalać swój Zepsół. ZEPSÓŁ to nie pomyłka w druku!!!! hahahaha!!!!!!!!!!! Przypominam gdybyś nie zauważyła ,że ta strona dotyczy MIXTURY a nie CIEBIE i ZEPSOLU Z LOTNISKA!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Mixtura - jak grają? IP: 82.197.39.* 06.11.06, 16:36 tez bylam niedawno na weselu na którym oni grali, i przyznam szczerze że po opiniach jakie o nich słyszalam, spodziewalam sie wiekszej rewelacji. moze dlatego ze sama szykuję sie do swoje wesela i troche inaczej patrzylam na cale wesele. to prawda ze robili dośc długie przerwy i malo grali za stołami (mi osobiscie brakowalo drugiego nagłośnienia do gry za stołami, bo na duzej sali wcale ich nie był słychac). a jeslichodzi o samą zabawe (jak już zaczeli grać), to do północy- naprawde bomba, później troche gorzej - wiecej smęcili. co widac na kasecie, do północy pelen parkiet a potem prawie pusty, tylko na niektórych bardziej skocznych kawalkach się zapełniał. ogólne wraznie 7 z 10. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Mixtura - jak grają? IP: 82.139.42.* 06.11.06, 16:50 Aniu a może My byłyśmy na tym samym weselu;-)? Twoje spostrzeżenia są identyczne jak moje-długie przerwy, mało śpiewania i zabawy przy stołach, brak nagłośnienia przy stołach (przydałby im się chociażby mikrofon bezprzewodowy;- ). Wg mnie grali to co sami lubią i umieją a nie dla gości i Młodych. Owszem mają talent (ładnie śpiewają-może i z półplayback'u), świetnie brzmią ale orkiestra weselna powinna bardziej wczuwać sie w zabawę za stołami, przyśpiewki, 100 lat itp ;-) Moja ocena to 5/10 Odpowiedz Link Zgłoś
joannastepien Re: Mixtura - jak grają? 06.11.06, 19:38 zmienne IP??? Hi hi, wstrętna konkurencja!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BOLO Re: Mixtura - jak grają?czy grają czy udają granie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.06, 23:08 Do joannystepien: ,czy aby pod tym nickiem nie wystąpiła jedna z "Gwiazdeczek" tegoż kontrowersyjnego zespołu? Bo jeśli się mylę, to skąd ten śmiech przez łzy i podejrzenie ,że to tylko "WSTRĘTNA KONKURENCJA" może pisać nie przychylne opinie?!Wszystkim dookoła jest wiadome,że nie grają tylko udają. Ale jak komuś to nie przeszkadza to niech TĘ mixturę-truciznę zatrudnia. Do tego jeszcze niczym nie poparte gwiazdorstwo i cena jakiej żądają za wątpliwej jakości usługę. Wypadało by mieć trochę uczciwości aby o tym wszystkim mówić. Lepiej też uprzedzać jak częste i długie "gwiazdki"robią przerwy i że z zasady nie grają przy tzw.STOŁACH.Wtedy nie będzie nieprzychylnych postów tylko same peany wiernych i zachwyconych radosną twwórczością FANÓW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Mixtura - jak grają? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.06, 13:54 moze oni są przereklamowani, może chcą dużo kasy, ale napewno wesele na którym oni zagrają zaliczycie do baardzo udanych i jeszcze jedno D.J-u chyba ich wcale nie kojarzysz bo to 4-osobowa grupa a nie 5-cio.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renia Re: Mixtura - jak grają? IP: *.pr.radom.net 01.11.06, 09:54 Drogie "dziecko myszko",czy nie przesadzasz????????? Jak można nie znając osoby wpajać jej ,że jest kimś kim nie jest/ Robi coś,czego nie robi? I OBRAŻAĆ -BOGU DUCHA WINNE BEDNE PRZEZ PANIĄ I SKRZYWDZONE DZIECKO-PANIĄ Z ZESPOŁU -BODAJ Z LOTNISKA?????!!!!!!!!!! DZIECKO-ILE MASZ JUŻ GRZECHÓW NA SWOJEJ DUSZYCCE!!!!!!!!!!! jESTEM 41-LETNIĄ KOBIETĄ-w grudniu moj ślub i kiedyś byłam na weselu,gdzie grał sympatyczny -fajny zespół z Radomia Słyszalam ,że w Radomiu jets malo znany i niedoceniany,zato w Polsce -aż huczy! Grają wszędzie ,spoktalam ich już po ich zaręczynach w Krakowie i tam zaproponowalam aby zagrali na moim ślubie. Oczywiście bardzo się ucieszyli,będą grać z czego jestem DUMNA BO TAKI ZESPÓŁ NA WESELU TO SKARB!! TANI,DOBRY,SYMPATYCZNY. NAZYWAJĄ SIĘ >MACHA< ALBO PO PROSTU >ZESPÓŁ< i TYLE! a pANI JEST TAKA ZLOŚLIWA-OBRAŻA LUDZI-MYŚLĘ ,ŻE CHYBA Z ZADROŚCI,ŻE MOŻE pANI NIE ŚPIEWA I NIE GRA!!!!!!!! TO PROSZĘ GRAĆ I ŚPIEWAĆ ZI ZALOŻĆ SWO ZESPÓŁ I GRAĆ CAŁĄ NOC I ZOBACZYĆ JAKI TI CIĘŻI "KAWŁEK CHLEBA" POWODZENIA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek Re: Mixtura - jak grają? IP: *.radom.pl 04.11.06, 13:17 GRAJĄ ŚWIETNIE, POLECAM! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myszka Re: Mixtura - jak grają?Odpowiedż dla P.Reni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 22:13 Droga P.Reniu , po pierwsze nie jestem dla Pani ,żadnym drogim Dzieckiem, po drugie to nie ja wybierałam Pani ten zawód i "ciężki kawałek chleba" - a tak na marginesie wreszcie się Pani przyznała , że jest Solistką z tego genialnego ZEPSOŁU z LOTniska. Przypominam więc jeszcze raz, że tu LUDZIE wypowiadają się o MIXTURZE i tego się trzymajmy. Ja MIxtury nie polecam bo to droga kaszanka i taka sama patologia jak Pani Renia -Solistka z LOTniska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renia Re: Mixtura - jak grają?Odpowiedż dla P. Myszki IP: *.pr.radom.net 08.11.06, 16:56 Widzę ,że po Zaduszkach Drogie Dziecko-nie zmądrzało. Bardzo bym chciala być solistką -ale nie w tym wieku -nie jestem Tina Turner. widzę ,że Pani-Dziecko bardzo lubi obrażać kogoś,sama jest super Idealem . Oby jak najmniej takich ludzi-zazdrośników,ośmieszających inne osoby. Żal mi Pani ,bo przez Pani pismo wynika,że jest Pani-Dziecko -Bardzo Niesczęśliwa!!!!!!!!!! I wyżywa się Pani na innych ludziach. Sama Pani Jest chodzącą i Piszącą PATOLOGIĄ!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaa Re: Mixtura - jak grają?Odpowiedż dla P.Reni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 23:39 Patologia? to może mi odpowiecie na jedno pytanie- otóż dlaczego oni mają zajęte wszystkie terminy? czyżby nikt nie znał się na muzyce w tym mieście? bo mnie się wydaje że to oznacza coś zupełnie przeciwnego - można się z nimi świetnie pobawić!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hans Re: Mixtura - jak grają?Odpowiedż dla P.Reni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 09:22 to pytanie w stylu:a dlaczego ludzie piją cole,podobno jest niezdrowa..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renia Re: Mixtura - jak grają?Odpowiedż dla wszystkich IP: *.pr.radom.net 15.11.06, 10:05 No ,więc sami widzcie,że moi miożna oiwiedzieć "znajomi" z Zespołu ,ktory polecam i będzie na moim weselu jest dobry,jeżeli ciężko z terminami i grają po calej Polsce!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Mixtura - jak grają?Odpowiedż dla P.Reni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 22:31 niezdrowa ale jaka dobra!!!! Odpowiedz Link Zgłoś