Dodaj do ulubionych

Sauna w Radomiu?

IP: *.tkdami.net 23.10.06, 12:13
Gdzie w Radimu mozna pójsć do sauny? miejsce adres i ceny poproszę
Obserwuj wątek
    • Gość: a Re: Sauna w Radomiu? IP: *.tkdami.net 23.10.06, 12:14
      W Radomiu
      • Gość: Majka Re: Sauna w Radomiu? IP: 82.139.42.* 23.10.06, 12:23
        Na basenie Delfin na Michałowie można korzystać z sauny w czasie trwania
        wykupionego wejścia na basen Kupujesz bilet i możesz przez 45 minut pływać lub
        siedzieć w saunie ;-)
        • Gość: Bond Re: Sauna w Radomiu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.06, 16:29
          Majka zabiorę cię do Kozienic jeśli tylko chcesz. Pozdrawiam Automobilklub
        • Gość: Minia Re: Sauna w Radomiu? IP: *.tkdami.net 23.10.06, 22:27
          Jaka jest cena wejścia?
          • Gość: Minia Re: Sauna w Radomiu? IP: *.tkdami.net 24.10.06, 09:28
            ???
            • Gość: Bond Re: Sauna w Radomiu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.06, 16:40
              18 zł za dwie godziny sauna + basen
              • Gość: Minia Re: Sauna w Radomiu? IP: *.tkdami.net 24.10.06, 18:12
                a godziny nie mozna? tylko tam jest w Radomiu sauna?
                • Gość: sauna Re: Sauna w Radomiu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.06, 19:22
                  Ja szukam sauny koedukacyjnej. Czy o takiej ktoś słyszał?
                  • Gość: Minia Re: Sauna w Radomiu? IP: *.tkdami.net 24.10.06, 20:28
                    ja nie a co to takiego?
    • Gość: maciek Re: Sauna w Radomiu? IP: *.chello.pl 24.10.06, 21:59
      ja też wole saunę koedukacyjną,super.Zajrzyjcie
      tu:leo72.blog.onet.pl/2,ID134461311,DA2006-09-11,index.html
      • Gość: mister Re: Sauna w Radomiu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.06, 10:30
        jak ktoś chce bym kogoś zaprosił do sauny na mój koszt to niech napisze mi na
        mail: sklep_tomka@o2.pl. Mam saunę tylko dla VIPOÓw ceny nieprzyzwoite, ale da
        się żyć
    • jas_fasollasido Re: Sauna w Radomiu? 25.10.06, 11:02
      Jest nowoczesna dobra, duża sauna na MOSIRze, połączona z całą odnową
      biologiczną,(bicze szkockie, mazarze, itp.) wejście od ulicy Chałubińskiego. tel
      (048)3633797, prosić pana Przemka. Indywidualnie kosztuje chyba 15zł, zborowa
      13zł. za godzinę. Można na miejscu wypić wodę, piwo, kupić wyciąg z mięty
      (lepszy jest wg mnie Azulan), wypożyczyć ręcznik.
      • Gość: Minia Re: Sauna w Radomiu? IP: *.tkdami.net 25.10.06, 11:19
        Przemek ten masazysta? To chyba od nie dawna jest ta sauna gdyż wcześniej jej
        nie było. Godzina? Przecież tam tyle się nie wytrzyma nie wiesz czy można na 15
        min i zapłacić za ten czas?
        • jas_fasollasido Re: Sauna w Radomiu? 25.10.06, 13:16
          Pan Przemek robi wszystko, jest właścicielem, masażystą, obsługuje sprzęt do
          odnowy, zapisuje klientów i inkasuje kasę. Sauna jest tam, jeśli mnie pamięć
          nie myli, od co najmniej 10-ciu lat. Widzę że nigdy nie byłaś w saunie. Godzina
          potrzebna jest do tego, by co najmniej 3 razy po 10 minut do niej wejść i
          wyjść, inaczej nie da zamierzonego zdrowotnego efektu, trzeba obowiązkowo wejść
          do basenu z zimną wodą lub pod chłodny prysznic, chwilę odpocząć, wziąć znów
          prysznic by zmyć wydaloną sól i toksyny, umyć całe ciało, nakremować,
          naoliwkować, wysuszyć głowę i ubrać się. Ręczę ci, że czasami 1 godzina to za
          mało, a gdybyś jeszcze miała ochotę na bicze lub masaże, to w godzinę się nie
          wyrobisz. Sauna jest dla każdego, ograniczeniem są tylko: żylaki, okres, ciężkie
          choroby (np. rak), wysoka temperatura ciała powyżej 38C i skłonności do tzw.
          pękających naczynek. Sauna to bardzo bardzo przyjemna rzecz, gdy zaczniesz do
          niej chodzić regularnie nie zrezygnujesz do końca życia. Powodzenia.
          • Gość: Marti Re: Sauna w Radomiu? IP: 213.195.148.* 25.10.06, 13:41
            Mam w domu, zapraszam ;)
            • Gość: Jaś Re: Sauna w Radomiu? IP: *.ats.pl 25.10.06, 18:09
              A będzie taniej?
    • Gość: marian Re: Sauna w Radomiu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.06, 15:43
      ale go zareklamowales ,biedny przemek sprzedaje piwo bez zezwolenia hihihi widac
      ze nie jest to kryptoreklama a podpie..reklama.co to konkurewncja nie zrobi .
      • Gość: Kasia Re: Sauna w Radomiu? IP: *.ats.pl 25.10.06, 18:07
        To jest jego własne piwo i tylko dolicza do rachunku, nie bierze więcej niż
        kosztuje w sklepie.To taka zwykła przysługa, gdybyś sam zapomniał kupić.
        • Gość: Minia Re: Sauna w Radomiu? IP: *.tkdami.net 25.10.06, 23:43
          A JA chcialam tak na 10 min tylko na pierwszy raz slszalam ze super jest w
          saunie szczegolnie jak sie alkohol pije prawda?
          • Gość: Minia Re: Sauna w Radomiu? IP: *.tkdami.net 27.10.06, 00:43
            i tak mozna? czy nie w koncu?
            • Gość: Minia Re: Sauna w Radomiu? IP: *.tkdami.net 28.10.06, 00:33
              ???????
              • Gość: MaRcel Re: Sauna w Radomiu? IP: *.pulsar.com.pl 02.11.06, 14:29
                nie, 1h min, a z tymi 10 minutami to tak jak bys wyporzyczył film z
                wyporzyczalni na 30 minut
    • Gość: aza Re: Sauna w Radomiu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.06, 12:47
      zachęcam wszystkich - łatwo się chudnie
      • Gość: TRALALA Re: Sauna w Radomiu? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.06, 14:27
        HGFSHRSTYHTRSYHRSTYUH
    • Gość: buhaha Re: Sauna w Radomiu? IP: *.22.radom.pilicka.pl 22.11.06, 15:00
      sauna jest donra ale w kozienicach na basenie :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka