Dodaj do ulubionych

kandydaci w sieci = zero

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 21:21
Bijemy tu pianę na różne sposoby, a sprawdźmy, kto i jak chce zdobyć nasze -
internautów - głosy w wyborach. Oto co znalazłem w googlach po wpisaniu
"kandydat Radom":

1. www.karolinapaszkowska.pl/?d=4
2. koniec - nie ma więcej kandydatów na radnych w Radomiu. Pojawia się jeszcze
Gęsiak jako kandydat na prezydenta i... d..a.

Znajomy podesłał mi jeszcze stronę
www.pawlowski.xgov.pl/.
A poza tym? Czyżby wszyscy inni kandydaci mieli nas w pupie?
Obserwuj wątek
    • Gość: Meuszy Re: kandydaci w sieci = zero IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.06, 21:28
      jest jeszcze

www.rejczak.pl
      www.kosztowniak.radom.pl
      • Gość: kto się stara Re: kandydaci w sieci = zero IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 21:41
        Rejczak do sejmiku, więc odpada (do tego strona do d..y), a Kosztowniak na
        prezydenta - więc też. swoja droga Kosztowniak na stronie kreuje się na
        Marcinkiewicza. Mnie obydwaj nie przekonują.
        • darek_liryk Re: kandydaci w sieci = zero 29.10.06, 22:37
          www.rejczak.pl/
          Bardzo dobra czytelna,profesjonalna strona. Dr Jan Rejczak to znakomity
          kandydat do Sejmiku Mazowieckiego.
          • Gość: hektor Re: kandydaci w sieci = zero IP: *.tkdami.net 30.10.06, 00:48
            Haaa... A to sie ubawiłem!!! Dobra strona, czytelna, profesjonalna, dr. Rejczak
            znakomity kandydat do Sejmiku... Ludzie trzymajcie mnie...! Żadne z tych słów
            do siebie nie pasuje, bo to jest strona do d..., a kandydat dobry, ale raczej
            na sołtysa, choć i tu miałbym sporo obaw. Ale ktoś przyłożył... Dobrze jest się
            jednak czasem pośmiać, bo śmiech to zdrowie.
          • Gość: zenek Odznaczony Złotym Medalem za Zasługi dla Policji IP: *.radom.pl 12.11.06, 07:34
            Kto? Rejczak!

darek_liryk napisał:

> www.rejczak.pl/
            > Bardzo dobra czytelna,profesjonalna strona. Dr Jan Rejczak to znakomity
            > kandydat do Sejmiku Mazowieckiego.
    • zeliks Re: kandydaci w sieci = zero 29.10.06, 22:41
      Ładna ta Karolina Paszkowska - chyba będę na nią głosował . A co ! A w dodatku
      nie jest z PiSu .
      • Gość: neutralna Re: kandydaci w sieci = zero IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.06, 00:36
        Panie kolego, przeciez to dziecko jakiegos murarza ze skarysiewa.
        dajcie sobie spokoj, lepiej Nagrodzkiemu i Pacholczakowej zaufać.
        • Gość: A.P. Re: kandydaci w sieci = zero IP: *.tkdami.net 30.10.06, 00:49
          No to macie do kolekcji:
          www.bohdankaras.eu
          www.porozumienielewicy.eu
        • Gość: HUGO Re: kandydaci w sieci = zero IP: *.tkdami.net 30.10.06, 00:51
          A na stronie www.tygodnikradomski.pl jest sonda i tam są wszyscy
    • Gość: arti Re: kandydaci w sieci = zero IP: *.tkdami.net 30.10.06, 07:24
      Dobra strona:
      www.szymanska.radom.pl/
      • Gość: lewy Re: kandydaci w sieci = zero IP: *.internet.radom.pl 30.10.06, 07:26
        www.zenon-krawczyk.pl
        • Gość: sde Re: kandydaci w sieci = zero IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 08:46
          www.sowa.com.pl/ksiegarnia/index.php?akcja=produkt&id=83-88170-78-3
          tu znalazlem jeszcze jedno nazwisko kandydata na prezydenta radomia
    • Gość: informator Re: kandydaci w sieci = zero IP: 80.51.246.* 30.10.06, 08:54
      jeszcze jeden www.edytanedziak.pl co prawda strona jeszcze w czesciowej
      budowie, ale juz sporo mozna sie dowiedziec
      • polikarp Re: kandydaci w sieci = zero 30.10.06, 20:30
        Z tego co piszecie wynika, że w sieci kicha. Pawłowski przynajmniej ma zrobioną
        stronę porządnie. Rejczak - no ma. Paszkowska - ładna. Karaś - czuje się w
        internecie jak, za przeproszeniem, ryba w wodzie, ale to już było wcześniej
        wiadomo. A reszta?
        Kandyduje 300 osób, czy cuś koło tego. To może ta cała masa ludzi ma nas po
        prostu gdzieś, "bo naród ciemny i tak to kupi". Nie dziwmy się wtedy, że mamy 28
        procent bezrobocia, gdy jakieś pipidówy przyciagają inwestorów. Jak ktoś, kto ma
        wytyczać kierunki, tworzyć przyszłość miasta nie zauważa internetu, no to sorry...
    • cichyj Re: kandydaci w sieci = zero 30.10.06, 21:02
      to też strona
      www.januszcichy.neostrada.pl/
      • Gość: głośnyj Re: kandydaci w sieci = zero IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 22:32
        Sorry, okropna ta strona. Widać, że sam robił popołudniami.
        Dla mnie na razie Pawłowski - choć nie lubię PiS - ma najlepszą stronę.
    • Gość: informator Re: kandydaci w sieci = zero IP: 80.51.246.* 31.10.06, 08:39
      www.edytanedziak.pl/
      • Gość: glosnyj Re: kandydaci w sieci = zero IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 22:32
        Strona potencjalnie ekstra, zwłaszcza z powodu bohaterki, ale kilka linków
        (doświadczenie zawodowe, kontakt) nie działa lub "strona w budowie" (galeria).
        Albo niech nam sprzedają gotowy produkt, albo niech się nie wychylają. U tego
        Pawłowskiego (kto to k. jest?) przynajmniej wszystko działa.
        • Gość: informator Re: kandydaci w sieci = zero IP: *.pr.radom.net 01.11.06, 13:37
          strona www.edytanedziak.pl/ Kandydatki z okregu 2 do Rady Miasta jest w
          budowie mam nadzieje, ze szybko to uzupelni
          • Gość: ? Re: kandydaci w sieci = zero IP: 82.139.41.* 01.11.06, 18:20
            www.gesiak.pl
        • Gość: informator Re: kandydaci w sieci = zero IP: *.pr.radom.net 02.11.06, 18:57
          z tego co wiem z pierwszej reki to trwaja prace dokonczajace strone Pani Edyty
          Nędziak. Jesli macie jakies sugestie to piszcie wiem ze Pani Edyta czyta to
          forum.
          www.edytanedziak.pl/
          • Gość: pro Re: kandydaci w sieci = zero IP: 82.139.41.* 04.11.06, 17:38
            www.kuba.luczycki.pl
            • Gość: radny w stringach Re: kandydaci w sieci = zero IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 09:27
              "z tego co wiem z pierwszej reki to trwaja prace dokonczajace strone Pani Edyty
              Nędziak. Jesli macie jakies sugestie to piszcie wiem ze Pani Edyta czyta to
              forum.
              www.edytanedziak.pl/"

Prace dokanczajace strone pani Edyty tak sie udaly, ze nie sposb na nia wejsc.
              Gratuluje, to najslynnijesza kandydatka w Polsce. Szkoda tylko, ze cala Polska
              nie moze glosowac na Ustroniu.
              Dziwie sie tylko, ze do tej pory nikt z kandydatow nie skorzystal z przykladu
              pani Edyty. Dlaczego zaden kandydat na swojej stronie nie zamiescil zdjecia w
              strngach? Albo z wojska: w kalesonach i helmie z kalachem w reku? Na takiego to
              bym zaglosowal.
              No i w ogóle gdzie sa ci kandydaci w sieci, bo jakos nie widac?
              • Gość: mix Re: kandydaci w sieci = zero IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.06, 09:39
                Np. tu:
                www.kochamradom.pl/ zakładka Kochają Radom
    • Gość: Anka Re: kandydaci w sieci = zero IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.11.06, 23:41
      Znalazłam jeszcze www.tomaszgrzyb.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka