Dodaj do ulubionych

www.skwarczynski.arjmm.pl

IP: *.tkdami.net 04.11.06, 16:59
więcej wiadomości o Skwarku
Obserwuj wątek
    • Gość: tym Re: www.skwarczynski.arjmm.pl IP: 82.139.54.* 04.11.06, 17:01
      zna go radom,oj zna.
    • Gość: KR! Re: www.skwarczynski.arjmm.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 17:08
      Rodowity radomianin Grzegorz Skwarczyński , radny od 1998r. teraz teź pewnie
      będzie radnym z Samoobrony!Był już w UD,UW,SLD,a teraz jest z Samoobronie.Jeden
      z 5 z Radomia kandydatów na prezydenta Radomia.Osobiscie nie chcę jego na
      stanowisku prezydenta MOJEGO MIASTA są inni młodsi i lepsi.Choć podziwiam go za
      to , ze zawsze miał super wyniki wyborcze prawie zawsze 700 głosów na trudnym
      terenie na Ustroniu!
    • Gość: klik Re: www.skwarczynski.arjmm.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 17:20
      Skwarczynski pseudo :jesion :-)
      • Gość: jesionka zaradny radny IP: 82.139.48.* 04.11.06, 17:39
        TO TEN OD NIEDAWNA WŁAŚCICIEL PLACU MAŁGORZATKI W CENTRUM MIASTA?
        • Gość: Mariusz Re: zaradny radny IP: *.tkdami.net 04.11.06, 19:23
          Dla mnie ma konkretny program a nie mżonki. A co do zmiany partii to uważam że
          wszyscy zmieniają SLD na SLDP, UW na PO AWS na PIS idt.
        • hrabia_ramon_serano_lopez Re: zaradny radny 04.11.06, 19:27
          Nie placu tylko SQWARKU MAŁORZATKI na kótrym już zapewnie nie długo powstanie
          fabryka zapałek i wykałaczek z drewna jesionowego.
          • rolnik_sam_w_dolinie_2006 Re: zaradny radny 10.11.06, 22:22
            I zakład produkcji jesionowych desek na molo
    • Gość: fs Re: www.skwarczynski.arjmm.pl IP: 82.139.40.* 04.11.06, 22:10
      ile lat już ten dziad siedzi w radzie?zrobił cos dla dobra miasta?
      • Gość: wyborca Re: www.skwarczynski.arjmm.pl IP: *.tkdami.net 05.11.06, 05:35
        Jak chcesz widziec dzidzie to zrobil bardzo duzo. Cały Młodzianów i Godów
        wyremonotował. Ale że Ty nie przeszedłeś z SLD na radnego, to mu cały zas
        zazdrościsz. Prawdziwy z Ciebie Nowak. Naucz się szczunku dla tych co w życiu
        coś osiągnęli. Ty jedynienie cały czas zajmujesz się swoim pilotem od
        telewizora i dlatego masz to na co Cię stać.
        • Gość: rs Re: www.skwarczynski.arjmm.pl IP: 82.139.40.* 05.11.06, 08:57
          a Ty dziadu wiesz kim jestem i co robie? wiem kto to Skwarek i co robił na
          młodzianowie, tak sie skałda że przez te wszystkie lata zrobił tyle co kot
          napłakał.
        • Gość: sdf Re: www.skwarczynski.arjmm.pl IP: 82.139.40.* 05.11.06, 08:58
          hahahahahahahhahaha wyremontował cały godów i młodzianów hahah dobre dobre,
          chyba własną chate
    • Gość: Marek Re: www.skwarczynski.arjmm.pl IP: *.tkdami.net 05.11.06, 15:25
      Tutaj na forum to piszą sami wrogowie polityczni Pna Grzesia. Mieszkam na
      Młodzianowie i każdy chwali Grześka. Dzięki niemu ten Młodzianów jakoś wygląda.
      Z tego co wiem to cały Godów również na niego będzie głosował. Wszystkich będe
      zachęcał do głosowania na niego, bo dla mnie jest to uczciwy, życiowy facet.
      Tylko barany mogą na niego pisac takie głupoty. Wierze gorąco że zostanie
      Prezydenten Naszego Miasta.
      • Gość: Lincoln Re: www.skwarczynski.arjmm.pl IP: *.radnet.pl 10.11.06, 23:16
        > Dzięki niemu ten Młodzianów jakoś wygląda

A co, zamiata codziennie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka