Dodaj do ulubionych

Forumowicze z zagranicy

04.11.06, 22:47
Witam
Ostatnio dowiedziałem się od mamy jednego z mieszkańców Odrzywołu, że jej
syn, (który przebywa w USA) jest stałym czytelnikiem tego forum. Dlatego
jeśli chcecie i możecie, to napiszcie gdzie aktualnie mieszkacie.
Pozdrawiam - Sławek Gajewski (nemne)
Obserwuj wątek
    • koralgol888 Re: Forumowicze z zagranicy 05.11.06, 08:29
      To sobie nasz ziomal poczyta jakie tu są cyrki. Ciekaw jestem jego zdania na to
      wszystko z jego punku widzenia i dystansu. Może cos napisze. Pozdrowienia dla
      kolegów i krajanów przebywających w innych krajach! siemka!
      • alfa61 Re: Forumowicze z zagranicy 05.11.06, 14:51
        Forumowicze z wszystkich karajów a pochodzący z Odrzywołu łaczcie się. nara!
    • tomekr1967 Re: Forumowicze z zagranicy 05.11.06, 18:14
      Witam,
      Rzeczywiscie czytam forum dosc regularnie ( oczywiscie na ile czas mi pozwala).
      Jestem ostatnio bardzo zajety aczkolwiek to milo czasami zagladnac i dowiedziec
      sie co slychac w Odrzywole z tzw. pierwszej reki. Mysle ze sprawy ktore
      poruszacie sa bardzo istotne z punktu widzenia Odrzywolu. Zawsze bede mial
      sentyment pamietajac czasy Blasku i przywolujac z pamieci fantastyczne "stare"
      czasy. Jestem juz kilka ladnych lat za granica i patrze na "Wasze" sprawy z
      dystansu. No i ten sentyment!!!
      Pozdrawiam z przedmiesc Chicago. Tomek
      • alfa61 Re: Forumowicze z zagranicy 05.11.06, 18:44
        Cze Tomek! fajnie że zaglądasz na nasze forum u nas jak zwylke walka o stołki
        czas wyborów gorący temat, co słychać u ciebe co porabiasz i jak tam ci sie żyje
        w USA. Pozdrawiam!
        • tomekr1967 Re: Forumowicze z zagranicy 05.11.06, 18:56
          Nie jest najgorzej ale tak naprawde to zycie wyglada wszedzie tak samo. Podobne
          sprawy, dzieci dorastaja. Mysle ze prowadze zycie troszke bardziej urozmaicone
          niz w Odrzywole: narty, wakacje na Bahamas, ale dobijaja mnie korki na
          drogach(pracuje w Chicago, mieszkam na przedmiesciach). Patrzac socjalnie:
          ludzie sa wszedzie tacy sami ze swoimi problemami. Tak jak w Polsce tu rowniez
          sa ludzie madrzy i glupi, bogaci i biedni. Ciesze sie ze ja osobiscie dziele
          ludzi lylko na dobrych i zlych. Zycze wszystkiego najlepszego dla Was
          wszystkich, spokoju, cierpliwosci i ZGODY. POzdrawiam serdecznie.
          • nemne Re: Forumowicze z zagranicy 05.11.06, 19:36
            Witaj <tomekr1967>
            Sądząc po loginie to zakładając ten wątek to Ciebie miałem na myśli.
            Pozdrawiam – Sławek Gajewski (nemne)
            PS.
            Jednak sentyment to sentyment.
            • tomekr1967 Re: Forumowicze z zagranicy 05.11.06, 20:29
              Dzieki za pozdrowienia.Pozdrawiam rowniez serdecznie. Cieszy mnie ze
              interesujecie sie sprawami byc moze dla niektorych malymi ale przeciez w malym
              srodowisku sprawy male wygladaja zupelnie inaczej. Masz racje Slawek. Sentyment
              to sentyment. Tego nie da sie wyrzucic. Odrzywol...... pozostanie dla mnie
              zawsze magicznym miejscem.
              Tomek
              • kobra128 Re: Forumowicze z zagranicy 05.11.06, 20:55
                Witam tomek 1967 również cię pozdrawiam miło, żę interesujesz się swoją gminą chociaż jesteś tak daleko. Z wiadomych ci powodów nie będę się ujawniał jak każdy na forum oprócz nemne. Pewnie śledzisz nasze forum i wiesz co się dzieje w gminie czy możesz się do tego ustosunkować. Wyraź swoją opinię.Ps pozdrowienia dla rodziny.
                • cyk899 Re: Forumowicze z zagranicy 06.11.06, 14:44
                  Witam ! nie przesadzajcie mysle że Tomek może wypowiedzieć sie ogolnie jak to
                  już zrobił na nasze tematy ale nie jest na miejscu i wszystkiego nie wie co sie
                  tutaj dzieje szczegółowo. Pozdro!
                  • andrzej19693 Re: Forumowicze z zagranicy i przygraniczni też :) 21.12.06, 17:47
                    witam,
                    może nie z zagranicy (chociaż prawie, bo widzę ją z okien :)pozdrawiam ze
                    Szczecina.
                    Cieszę się że forum zyje i spróbuję regularnie zaglądać. Forum odkryłem
                    przypadkowo i tym bardziej się cieszę. Podobnie jak Tomek (pozdrawiam!) z
                    sentymentu za 'starymi smieciami" będę czytał z zaciekawieniem co się dzieje.
                    Cieszę się też, że przyjeżdzam po kilkuletniej przerwie na Święta do Odrzywołu.
                    Pozdrawiam
                    andrzej
                    • kosmos1999a Re: Forumowicze z zagranicy i przygraniczni też : 22.12.06, 09:24
                      Pozdrawiam Tomka z Ameryki
                      i Andrzeja z ulicy Tomaszowskiej.

Tomek napisz jak żyjesz, co słychać u Ciebie,synów i Agaty
                      • tomekr1967 Re: Forumowicze z zagranicy i przygraniczni też : 23.12.06, 23:53
                        Dawno nie czytalem forum poniewaz bylem wyjatkowo zajety. Swieta to szczegolny
                        czas i naprawde myslami wracam wtedy do tego co bylo i oczywiscie do Odrzywolu.
                        Mialem to szczescie ze bylem kilka lat temu z wizyta podczas Swiat Bozego
                        Narodzenia. Bylo cudownie: snieg, mroz, nastroj, msza z glownym celebransem ks.
                        Jerzym Kotyra. Ilekroc przyjezdzalem do Odrzywolu czy to z Lublina( piekne
                        czasy studenckie) czy tez pozniej tylekroc zawsze mi mowil: Tomasz, ubiesz sie,
                        przeczytaz. Odpowiadalem: Ksieze Kanoniku, nie mam komzy. Mowil: Zalozysz moja.
                        Holy smoke, lza sie w oku kreci. Ciesze sie ze mam piekne wspomnienia. Dzieki
                        za troske. Chlopaki i Agata maja sie dobrze. Mysle, ze Mikolaj znacznie lepiej
                        mowi po polsku niz Robert. Mam nadzieje zabrac ich kiedys do Polski i wtedy
                        jestem pewien beda to najlepsze korepetycjE z jezykapolskiego. MERRY CHRISTMAS
                        AND A HAPPY NEW YEAR FOR EVERYBODY IN 2007.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka