Dodaj do ulubionych

Brak szacunku dla przeciwników politycznych

07.11.06, 09:06

w prowadzonej kampanii wyborczej przekłada się później na pracę Rady Miasta.
Zrywane plakaty, zamazywane twarze, niecenzurowane dopiski to codzienność.
Czy nie można pozostawić wyborcom suwerennego wyboru bez tych prostackich
metod? Dlaczego tak się dzieje? Zdziczenie społeczeństwa czy liberalne
prolewicowe i profeministyczne wychowanie w szkołach? Dlaczego nie można
ŁADNIE SIĘ RÓŻNIĆ? Przecież później takie skonfliktowane osoby nie są wstanie
ze sobą współpracować dla dobra Miasta i Jego Mieszkańców!!! Osobiste
animozje przekładają się na późniejsze zachowania i postawy. Czy tak musi być?

ANDRZEJ KOSZTOWNIAK, LAT 30 - NAJLEPSZYM KANDYDATEM NA PREZYDENTA RADOMIA!!!

NIE PYTAJ CO RADOM ZROBIŁ DLA CIEBIE! SPYTAJ CO TY ZROBIŁEŚ DLA RADOMIA???!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Plakaciarz Re: Brak szacunku dla przeciwników politycznych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.06, 09:09
      Tam gdzie PIS powiesił Kosztowniaka tam są zrywane twarze z plakatów
      Stępnikowskiego !!! więc kto to robi? RSO ?
    • Gość: Konsument drobiu Re: Brak szacunku dla przeciwników politycznych IP: 80.50.201.* 07.11.06, 09:17
      I kto to mówi ? Koleś, który wraz z innym pajacem skrywającym się pod różnymi
      nickami nazywający swoich forumowych dyskutantów "czerwonym ścierwem", etc.,
      tylko dlaytego, że osmielili się krytykować istniejący bezład i żałośc
      stworzonej niby to odnowionej moralnie z posłem Bestrym, Lepperem i Giertychem
      IV Rp.

Uderz się sam w pierś marny człowieku zanim znów komuś zarzucisz brak wychowania
      • Gość: dyzio Re: Brak szacunku dla przeciwników politycznych IP: *.158.udn.pl 07.11.06, 09:30
        A Ty żeś symapatyku taki kurturarny, że strach. Jeżeli to co robisz na forum,
        to piękne różnienie, to chyba ktoś tu jest niespełna rozumu. A dopiski robią
        ludzie, którzy mają pewnie dość oblepionych wstrętnie przystanków.
        • Gość: bratanek Re: Brak szacunku dla przeciwników politycznych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 11:30
          Czerwone ścierwa zrywają plakaty innych.Zapowiadam wam że tylko któregoś
          przyłapie a od wczoraj czatuje w pewnych miejscach upier.ole na miejscu.
          Ja nie jestem sympatykiem a podpisuje się pod tym co on pisze i jak was nazywa
          o ile to on.Czerwone ścierwa bardzo przypadły mi do gustu ale sama nazwa nie wy
          szumowiny.
          • Gość: Czerwone ścierwa Re: Brak szacunku dla przeciwników politycznych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 11:40
            > Czerwone ścierwa zrywają plakaty innych.Zapowiadam wam że tylko któregoś
            > przyłapie a od wczoraj czatuje w pewnych miejscach upier.ole na miejscu.

my też pilnujemy i też będziemy wszystkie bojówki zrywające plakaty w ten sam
            sposób traktować.

• Gość: Dex Re: Brak szacunku dla przeciwników politycznych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.06, 11:37
      A jak do Ciebie można mieć szacunek ty hipokrto ?
    • Gość: do frajera z lewic [...] IP: *.tkdami.net 07.11.06, 11:58
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: domownik Re: Brak szacunku dla przeciwników politycznych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 12:07
        Skoro widziałeś, że zrywał ktokolwiek i jakiekolwiek plakaty wyborcze należy to
        po prostu zgłosić na policje i tyle. Masa plakatów poniewiera się po ziemi -
        szczególnie źle przyklejone i te znajdujące się na tekturze. Przy okazji -
        ciekawe kto te śmieci posprząta.

pozdrawiam
        • Gość: domownik Re: Brak szacunku dla przeciwników politycznych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 12:11
          Przy okazji - jakieś bojówki na rowerach dziś w nocy jeździły - ciekawe czy
          zrywali czy po prostu takie sobie wycieczki.

pozdrawiam
          • sympatyk_pis Re: Brak szacunku dla przeciwników politycznych 07.11.06, 12:21

Sory, ale kiedy używał mocnych słów to konkretnie do kogoś kto takim jest.
            jeżeli jesst rzesza ludzi lewicy, którzy nie utożsamiają się z dosadnymi
            określeniami tzn. że to nie dotyczy ich!!! Proste? Jak widać nie dla każdego!
            Nie mogę milczeć w przypadkach jawnego niszczenia mojej Ojczyzny przez ludzi
            lewicy takich jak Jakubowska, Sobotka, Jagiełło, Długosz, Szteliga, Sekuła itp.
            Czy Wy godzicie się na to? Wierzę, że nie, ale brakuje Wam odwagi powiedzieć
            jasno i otwarcie: ODCINAMY SIĘ OD TAKICH SKORUMPOWANYCH ZŁODZIEJSKICH DZIALACZY
            LEWICY I KRYMINALISTÓW. Czy to naprawdę takie trudne? Nie może przejść Wam to
            przez gardło? Nierozumię dlaczego?!
            ________________________________________________________________________________

• Gość: zenek Re: Brak szacunku dla przeciwników politycznych IP: *.radom.pl 07.11.06, 12:36
              sympatyk_pis napisał:

> Nierozumię
              Co to za nowomowa?
              Nikt tego nie zrozumie!!!!!!!!!!!
            • Gość: KasztelanRadomski Kosztowniak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.06, 13:59
              Przecież ten facet choćby chciał to bez zgody Suskiego który ma Radom tam gdzie
              wszyscy politycy i tak nic nie zrobi
            • sympatyk_pisd Re: Brak szacunku dla przeciwników politycznych 07.11.06, 17:58
              > Sory, ale kiedy używał mocnych słów to konkretnie do kogoś kto takim jest.
              > jeżeli jesst rzesza ludzi lewicy, którzy nie utożsamiają się z dosadnymi
              > określeniami tzn. że to nie dotyczy ich!!! Proste? Jak widać nie dla każdego!

Boziu, co za inteligentny elektorat mają w PIS-ie, teza na miare twierdzenia Talesa.
              Idąc Twoim tokiem rozumowania, jeśli ktoś Ci powie, że Twa matka to szmata,
              wywłoka, etc, to Twoją matkę to nie dotyczy, wcale nie dotknie bo szmatą w co
              wierze, ba nawet jestem o tym przekonany nie jest. Proste ? Prawda? Jak widać
              nie dla każdego!

> Czy Wy godzicie się na to? Wierzę, że nie, ale brakuje Wam odwagi powiedzieć
              > jasno i otwarcie: ODCINAMY SIĘ OD TAKICH SKORUMPOWANYCH ZŁODZIEJSKICH DZIALACZY
              >
              > LEWICY I KRYMINALISTÓW. Czy to naprawdę takie trudne? Nie może przejść Wam to
              > przez gardło? Nierozumię dlaczego?!

A taki kryminalista Lepper i caly szereg członków byłej PZPR i osób mający
              konflikt z prawem w Samoobronie - Waszym kochanym koolicjancie nie przeszkadza ?
              A taki jurny poseł Bestry z którym to tworzycie naszą IV Rzeszę Wam nie też
              przeszkadza ? Ich moralność i nieetyczne postępowanie Cie nie razi ?
              Ta cała odnowa moralna to lipa, liczy sie głos by mieć władze wyłącznie dla
              siebie, by cytując Waszego wodza "czarne stało się białym" .

_______________________________________________________________________________

ANDRZEJ KOSZTOWNIAK, LAT 30 - NAJGORSZYM KANDYDATEM NA PREZYDENTA RADOMIA!!!

NIE PYTAJ CO RADOM ZROBIŁ DLA CIEBIE! ZAPYTAJ CO KOSZTOWNIAK ZROBIŁ DLA
              RADOMIA???!!!
              • Gość: domownik Re: Brak szacunku dla przeciwników politycznych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 18:29
                czytując twojego wodza :

nikt nie powie, że białe jest białe a czarne jest czarne

<lol>

pozdrawiam
    • Gość: Dex Sympatyku PiS lecz się ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.06, 13:01
      Najpierw aplelujesz tu o szacunek dla przeciwników politycznych a za chwile
      wyzywasz tu lewice od skurumpowanych złodzieji i kryminalistów ? Człowieku ty
      masz schizofrenię jak nic ! Ty chyba nawet już nie wiesz co piszesz .
      Najwyższa pora żebyś się udał do specjalisty bo z Tobą jest coraz gorzej .
      A najlepsze jest to że nikt inny tylko ty przez takie swoje zachowanie tu nie
      zabrał Kosztowniakowi tylu głosów co ty :).
      • sympatyk_pis Re: Sympatyku PiS lecz się ! 07.11.06, 16:02

Nie potafisz czytać ze zrozumieniem? Mówię o takich ludziach, którzy u Was
        funkcjonują bądź funkcjonowali a Wy nie potrafiliście odciąć się od tego
        badziewia. Dlaczego? Nie uważacie, że oni takimi są jak ich określiłem?
        Znowu powiecie, że ich wrobiono? Jeżeli tak to naprawdę nie mamy o czym
        rozmawiać i szkoda moich wyciągniętych rąk do pojednania.
        ________________________________________________________________________________

• Gość: Dex Re: Sympatyku PiS lecz się ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.06, 19:42
          Człowieku nie jestem członkiem ani sympatykiem żadnej partii lewicowej . Ale
          dla takich jak ty fanatycznych wyznawców religii PiS każdy kto was nie popiera
          i ma dość tego co PiS wyprawia z tym krajem jest "czerwoną świnią" i agentem
          WSI . Jak wymagasz szacunku od przeciwników politycznych to zacznij od siebie .
          Ale was przecież nikt nie przekona że białe jest białe :) .
          • sympatyk_pis Re: Sympatyku PiS lecz się ! 07.11.06, 19:53

Nie! Mylisz się kolego! To najpier wy powinniście zacząć od siebie. Nawet sąd
            potwierdził to co powiedział o SLD Jarosław Kaczyński-PTRZESTĘPCZA ORGANIZACJA.
            Skoro sąd nie skazał go za te słowa tzn. coś musi być na rzeczy! Nie zauważyłem
            rónież, żeby tu któryś z młodych lewicowców przeprosił za swoich starszych
            złodziei i bandytów typu Pęczak i jak wyżej wymienieni.

• Gość: Dex Re: Sympatyku PiS lecz się ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.06, 21:36
              Powtarzam Ci raz jeszcze : nie jestem i nigdy nie byłem związany z SLD !!!
              Powtórze Ci jeszcze coś : Tobie jak by J.Kaczyński powiedział że ziemia jest
              płaska to też byś uwierzył a nawet byś się starał do tego przekonać innych na
              tym forum . To Twój Bóg jest .
    • Gość: dom Re: Brak szacunku dla przeciwników politycznych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 13:45
      Brak szacunku dla politycznych przeciwników mają przede wszystkim Kaczory i ich
      poplecznicy i sympatycy. To oni wprowadzili agresję na polską scenę polityczną
      po wygraniu wyborów rok temu. To oni są winni propagownia agresji wśród
      młodzieży i w polskich szkołach.
      • Gość: informator Re: Brak szacunku dla przeciwników politycznych IP: 80.51.246.* 07.11.06, 14:21
        >Brak szacunku dla politycznych przeciwników mają przede wszystkim Kaczory i
        ich poplecznicy i sympatycy

...a wszyscy akwaryści to pedały
        nie generalizuj
    • Gość: pis Re: Brak szacunku dla przeciwników politycznych IP: *.udn.pl 07.11.06, 18:37
      sympatyk pis to psi wentyl
      • Gość: pis Re: Brak szacunku dla przeciwników politycznych IP: *.tkdami.net 07.11.06, 19:56
        czy sympatyk pis to sońta? bo podobny styl
        • sympatyk_sld żenada ! - nienawidze tego określenia ale... 07.11.06, 20:03
          ...dla symaptyka Pis to pasuje !
          • Gość: niuniuś Re: żenada ! - nienawidze tego określenia ale... IP: *.158.udn.pl 07.11.06, 21:45
            Wyciągasz rękę do pojednania, ale strach Ci ja podac, bo jeszcze odgryziesz. A
            jesli chodzi o Pęczaków itp. nie mam zamiaru za nich przepraszac, choć jestem z
            lewicy, bo ich nawet nie znam i na oczy nie widziałem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka