tomus2221 11.11.06, 21:35 Czemu w M1,szczegolnie przy wejsciu puszczaja jakis okropny zapach?Czy oni niemaja wyczucia.Tam smierdzi jak w szalecie miejskim co najwyzej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Adek Re: Zapach w M1:( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.11.06, 21:41 Hahahaha! Tomuś nawet zapach ci przeszkadza? Może wolisz zapach, nieobrażając nikogo, kieleckiego dworca :D Odpowiedz Link Zgłoś
tomus2221 Re: Zapach w M1:( 11.11.06, 21:52 Oja Adek Adek:)Ja wiem ze Tobie moze sie podobac zapach cytrusowego domestosa do kibli,ale nie mnie:)Pewnie nawet nie byles i nie wiesz o co chodzi.A co tam u Ciebie slychac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adek Re: Zapach w M1:( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.11.06, 22:13 Szczerze mówiąc to też mnie ten zapach drażni, bo jest za ostry, ale Twoje porównanie tego zapachu z domestosem to wieeelka przesada :D Dobrze, że tylko przy wejściu go czuć a nie w całym M1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adek Re: Zapach w M1:( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.11.06, 22:15 Acha, a co do tego czy tam bywam czy nie, to sądzę że jestem tam częściej od Ciebie, bo mieszkam dosłownie przez ulicę, a to chyba bliżej niz z Czachowskiego :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
tomus2221 Re: Zapach w M1:( 11.11.06, 22:26 A ja nie mieszkam na Czachowskiego:)Widzisz sam mowisz ze jest uciazliwy,i wlasnie rozprzestrzenil sie juz na cale M1.Dla mnie to nie jest zapach jakis perfum tylko odswiezacza do kibla. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adek Re: Zapach w M1:( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.11.06, 22:30 Myślałem że na Czachowskiego mieszkasz, bo zauważyłem, że upodobałeś sobie ta ulicę szczególnie swego czasu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dominika Re: Zapach w M1:( IP: *.tkdami.net 12.11.06, 15:06 Fajna pogawedke sobie chlopaki ucieliscie:) Odpowiedz Link Zgłoś
domel_radom Re: Zapach w M1:( 12.11.06, 17:32 Adek, to Ty na Osiedlowej mieszkasz? Bo to juz bylbaby klejna osoba z tej pieknej okolicy :) Pozdrawiam Osiedlowa :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GT Re: Zapach w M1:( IP: *.pr.radom.net 12.11.06, 20:11 Zacytuję odpowiedź z podobnego wątku dotyczącego CH "Korona" we Wrocławiu: To jest smród zgnilizny kapitalistycznego konsumpcjonizmu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Zapach w M1:( IP: 82.197.39.* 13.11.06, 09:46 A mnie się wydaje że to specyficzny zapaszek spoconych klientów M-1 - tam nie ma klimatyzacji , więc jest to odorek wydostający się spod kurtek przezgrzanych klientów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bleb Re: Zapach w M1:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 09:50 staniały urządzenia do "nawaniania" to i do Radomia dotarły zapach ma ukoić nerwy i skłonić do zakupów ,lecz......trochę za intensywny jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NITKA Re: Zapach w M1:( IP: *.32.radom.pilicka.pl 13.11.06, 09:59 To tzw. aromamarketing. Zapach ma za zadanie sprawić że będziecie się w tym miejscu dobrze czuć i chetnie robić zakupy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pankracy Re: Zapach w M1:( IP: *.protoss.pl 13.11.06, 10:22 zajebiście pachnie Ludwik brzoskwiniowy 8) Odpowiedz Link Zgłoś
tomus2221 Re: Zapach w M1:( 13.11.06, 10:31 A ja kurcze obstawialem jakiego Domestosa:)Tzw. aromamarketing,tyle ze po radomsku:)Spotkalem sie z czyms takim w innych centarch w Polsce,no ale tam to bardziej przypominalo delikatne perfumy,a nie odswiezacz do muszli klozetowej.Ale juz nie krytykujmy tak,niedlugo im sie zuzyje. Odpowiedz Link Zgłoś
maniek611 Re: Zapach w M1:( 13.11.06, 14:19 ja ostatnio poczułem podobny zapach w Biedronce. Odpowiedz Link Zgłoś