Dodaj do ulubionych

C.d. Łucznika

IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 13.11.01, 17:38
Przed chwilą TV Dami podała , że prezes Łucznika został prezesem firmy Poldec
prowadzącą konkurencyjną do Łucznika działalność gospodarczą. Czy to jest
moralne i zgodne z prawem? Pan Gregorczyk jest już chyba prezesem w 5 firmach.
Biednemu jak zwykle wiatr w oczy i cegła na głowę w drewnianym kościele.
Obserwuj wątek
    • Gość: JerzykM Re: C.d. Łucznika IP: *.radom.pl 13.11.01, 22:38
      Gość portalu: j 27 napisał(a):

> Przed chwilą TV Dami podała , że prezes Łucznika został prezesem firmy Poldec
      > prowadzącą konkurencyjną do Łucznika działalność gospodarczą. Czy to jest
      > moralne i zgodne z prawem? Pan Gregorczyk jest już chyba prezesem w 5 firmach.
      > Biednemu jak zwykle wiatr w oczy i cegła na głowę w drewnianym kościele.

Po pierwsze primo, to co produkuje Poldec, a co Łucznik, Panie/Pani
      wszechwiedzący j 27?
      Po drugie primo, to poproszę nazwy tych 5-ciu firm!
      Chcę zaznaczyć, że nikogo w tym miejscu nie bronię! Ale wkurza mnie opowiadanie
      dyrdymałów przez osobników nie mających najmniejszego tzw. "zielonego pojęcia" o
      tym, o czym piszą!
      Pozdrawiam trzeźwo myślących, a może po prostu myślących samodzielnie,
      JerzykM
      • Gość: Kaboom Re: C.d. Łucznika IP: *.radom.pl 13.11.01, 23:51
        Gość portalu: JerzykM napisał(a):
        > Pozdrawiam trzeźwo myślących, a może po prostu myślących samodzielnie,
        > JerzykM

Otoz to!
        Mysle wiec jestem, nie mysle wiec wierze....

• Gość: j 27 Re: C.d. Łucznika IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 14.11.01, 10:07
      Podaję: prezes RIPH , prezes Poldec , prezes Łucznik. To na 100% resztę
      sprawdzam.Po drugie.Jak można być dobrym prezesem (menedżerem) , który
      wyciągnie Łucznika z kłopotów jak ma się tyle innych zajęć. Szkoda mi tylko
      tych wszystkich pracowników i ich rodzin , którzy widzieli jakąś szansę w tym ,
      że Łucznikiem pokieruje "biznesmen". Jerzy chciałbym być złym prorokiem , ąle
      wydaje mi się , że dni Łucznika są policzone.
      • Gość: kacha Re: C.d. Łucznika IP: *.radom.medianet.pl 14.11.01, 16:42

Gość portalu: j 27 napisał(a):

> Podaję: prezes RIPH , prezes Poldec , prezes Łucznik. To na 100% resztę
        > sprawdzam.Po drugie.Jak można być dobrym prezesem (menedżerem) , który
        > wyciągnie Łucznika z kłopotów jak ma się tyle innych zajęć. Szkoda mi tylko
        > tych wszystkich pracowników i ich rodzin , którzy widzieli jakąś szansę w tym ,
        >
        > że Łucznikiem pokieruje "biznesmen". Jerzy chciałbym być złym prorokiem , ąle
        > wydaje mi się , że dni Łucznika są policzone.

> Gregorczyk ma jeszcze wiele "ważnych" funkcji.Jest także właścicielem prywatnej
        firmy,którą w dziwny sposób przejął od upadającej Elektrociepłowni.Ostatnio
        wsławił się zwalnianiem z Łucznika ludzi z ponad 20-letnią praktyką,przyjmując na
        ich miejsce "fachowców" ze swojej rodziny/m.in.synowa/.Wiem,że znalazło to epilog
        w Sądzie Pracy.
        > Więcej w Radomiu takich "wybitnych"- a potem już tylko walec!!!
        • Gość: Cpt.Nemo Re: C.d. Łucznika IP: *.radom.pl 14.11.01, 22:51
          Gość portalu: kacha napisał(a):

>Ostatnio wsławił się zwalnianiem z Łucznika ludzi z ponad 20-letnią
          >praktyką,przyjmując na ich miejsce "fachowców" ze swojej
          >rodziny/m.in.synowa/.Wiem,że znalazło to epilog w Sądzie Pracy.
          >Więcej w Radomiu takich "wybitnych"- a potem już tylko walec!!!

Oj chyba poznaję ten styl, Panie Kacha! Ta sama demagogia! Wiem, że tego Twojego
          ludzia z 20-letnią praktyką nikt we firmie nie chciał do swojego działu, dlatego
          poszedł do odstrzału. A cytując jego szefa sprzed paru lat: ........Panie,
          takiego opierdalacza przez ostatnie 20 lat nie było w Łuczniku....... koniec
          cytata. A z tego, co mi się obiło o uszy, to ci nowoprzyjęci niby "fachowcy"
          potrafili (o dziwo!) normalnie pracować, w przeciwieństwie do tych zwolnionych,
          którzy całe 8 godzin spędzali na zawracaniu (za przeproszeniem!) dupy innym, jacy
          to z nich są fachowcy i jak ich pan Prezes Gregorczyk szykanuje.
          • Gość: kacha Re: C.d. Łucznika IP: *.radom.medianet.pl 20.11.01, 14:45
            Gość portalu: Cpt.Nemo napisał(a):

> Gość portalu: kacha napisał(a):
            >
            > >Ostatnio wsławił się zwalnianiem z Łucznika ludzi z ponad 20-letnią
            > >praktyką,przyjmując na ich miejsce "fachowców" ze swojej
            > >rodziny/m.in.synowa/.Wiem,że znalazło to epilog w Sądzie Pracy.
            > >Więcej w Radomiu takich "wybitnych"- a potem już tylko walec!!!
            >
            > Oj chyba poznaję ten styl, Panie Kacha! Ta sama demagogia! Wiem, że tego Twojeg
            > o
            > ludzia z 20-letnią praktyką nikt we firmie nie chciał do swojego działu, dlateg
            > o
            > poszedł do odstrzału. A cytując jego szefa sprzed paru lat: ........Panie,
            > takiego opierdalacza przez ostatnie 20 lat nie było w Łuczniku....... koniec
            > cytata. A z tego, co mi się obiło o uszy, to ci nowoprzyjęci niby "fachowcy"
            > potrafili (o dziwo!) normalnie pracować, w przeciwieństwie do tych zwolnionych,
            >
            > którzy całe 8 godzin spędzali na zawracaniu (za przeproszeniem!) dupy innym, ja
            > cy
            > to z nich są fachowcy i jak ich pan Prezes Gregorczyk szykanuje.

> Czy twoja uwaga dotyczy także matki trojga dzieci,która w dziale księgowości
            pracowała ponad 20-lat a na jej miejsce pryjęto synową Gregorczyka ?

• Gość: kacha Re: C.d. Łucznika IP: *.radom.medianet.pl 20.11.01, 14:53
            Gość portalu: Cpt.Nemo napisał(a):

> Gość portalu: kacha napisał(a):
            >
            > >Ostatnio wsławił się zwalnianiem z Łucznika ludzi z ponad 20-letnią
            > >praktyką,przyjmując na ich miejsce "fachowców" ze swojej
            > >rodziny/m.in.synowa/.Wiem,że znalazło to epilog w Sądzie Pracy.
            > >Więcej w Radomiu takich "wybitnych"- a potem już tylko walec!!!
            >
            > Oj chyba poznaję ten styl, Panie Kacha! Ta sama demagogia! Wiem, że tego Twojeg
            > o
            > ludzia z 20-letnią praktyką nikt we firmie nie chciał do swojego działu, dlateg
            > o
            > poszedł do odstrzału. A cytując jego szefa sprzed paru lat: ........Panie,
            > takiego opierdalacza przez ostatnie 20 lat nie było w Łuczniku....... koniec
            > cytata. A z tego, co mi się obiło o uszy, to ci nowoprzyjęci niby "fachowcy"
            > potrafili (o dziwo!) normalnie pracować, w przeciwieństwie do tych zwolnionych,
            >
            > którzy całe 8 godzin spędzali na zawracaniu (za przeproszeniem!) dupy innym, ja
            > cy
            > to z nich są fachowcy i jak ich pan Prezes Gregorczyk szykanuje.
            >
            > Cpt./../,pracuj dalej nad wizerunkiem swojego szefa /Z.G./,ale mojego nie
            zmieniaj-niestety dla twojej inteligencji jestem TA "kacha"

• Gość: jdk Re: C.d. Łucznika IP: 212.149.48.* 14.11.01, 17:10
      We wczorajszej "Rzeczpospolitej" byl ciekawy (i smutny zarazem) artykul o
      Luczniku... Okreslenie "aleja upadlosci" wchodzi na dobre (zle?) do slownika
      wspolczesnego Radomia... A szkoda...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka