Dodaj do ulubionych

Wątki do prokuratury

29.11.06, 08:46
Uprzejmie informujemy Internautów i całą Społeczność Forum, że w związku z
nieustannym publikowaniem nieprawdziwych informacji i naruszaniem godności
osobistej naszych działaczy, wszystkie tego typu naruszenia prawa kierować
będziemy do prokuratury. Pierwsza partia materiałów jest właśnie
przygotowywana. Jednocześnie informujemy, że przyjmujemy każdą krytykę opartą
na solidnych podstawach i nie boimy się rzeczowej, opartej na argumentach,
nie zaś na pomówieniach i obraźliwych zwrotach dyskusji! Pozdrawiamy
serdecznie wszystkich merytorycznie dyskutujących Internautów.
Obserwuj wątek
    • Gość: pol Re: Wątki do prokuratury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.06, 08:49
      powinni cie zamknac smichu
    • radamiejskasld Re: Wątki do prokuratury 29.11.06, 08:54
      Mamy prawo do obrony godności osobistej, gwarantuje nam to Konstytucja RP.
    • Gość: Pedro Re: Wątki do prokuratury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.06, 09:07
      Chcę stanowczo poprzeć działaczy SLD.Nie dajcie się wreszcie obrażać.Stanowicie
      dużą siłę polityczną w mieście,a waszymi radnymi są prawdziwe giganty
      uczciwości i kompetencji panowie Pszczoła i Karaś.Nazwiska wprawdzie noszą
      odzwierzęce,ale tak naprawdę to są ludzkie pany.Nie jesteście ani
      złodziejami,ani czerwoną pajęczyną,ani skorumpowaną mafią.Kto tak twierdzi
      powinien stanąć przed sadem i ponieść srogą
      karę.Jagięłlo,Pęczak,Rywin,Jakubowska ,Szeliga ,Robert
      kwiatkowski,Czarzasty,Miller,Jaskiernia,Mazur,Urban i inne menty,kłamią ,że
      mają z wami coś wspólnego!!!Kocham Was moi spadkobiercy idei
      Lenina,Stalina,Dzierżyńskiego.
      • Gość: Tmw Re: Wątki do prokuratury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.06, 09:14
        No Pedro ,to chyba jakiś zdolny felietonista.Mam podejrzenie że związany kiedyś
        ze słowem ludu,ale może się mylę.
      • radamiejskasld Re: Wątki do prokuratury 29.11.06, 09:21
        Kolego co ci ludzie mają do radomskiej lewicy? Podaj jeden przykład
        nieuczciwości obecnych radnych, bo ten wątek również skierujemy do prokuratury!
        Wszystkie wskazane przez nas posty od razu ogląda prawnik, a ty sugerujesz tu
        wprost nieuczciwość radnych, więc ten wątek dołączymy do dokumentacji!
        Pozdrawiamy!
        • Gość: Pedro Re: Wątki do prokuratury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.06, 09:31
          Przepraszam i proszę o łagodny wymiar kary.Tylko ja choć nie członek, to was
          bronię.Na jakich broszurkach uczyłeś się towarzyszu logiki??Proletariusze
          Wszystkich Krajów Łączcie Się.
    • Gość: robert Re: Wątki do prokuratury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.06, 09:09
      rajmund szwonder powstan pokaz klase
    • Gość: Czekista Re: Wątki do prokuratury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.06, 09:25
      Swietlisty Szlak, Czerwone Brygady,Sądy Dorażne,powinny wreszcie zrobić
      porządek z naszymi wrogami!!
      • Gość: regulator Re: Wątki do prokuratury IP: 62.111.194.* 29.11.06, 09:58
        no to szykuje się fala aresztowań ;)
        Uprzedzając wysiłek intelektualny waszego prawnika, zaznaczam iż nic nie
        sugeruje a moja wypowiedź tylko z pozoru wydaje się być kpiną z głupoty
        reprezentowanej przez was części radomskiej lewicy, de facto bowiem stanowi
        opis zdarzenia które z pewnością nastąpi w przyszłości jako naturalna
        konsekwencja Państwa uzasadnionej społecznie aktywności, kompetencji waszego
        analizującego wszystko prawnika i obiektywnej niemożliwości identyfikacji
        większości szkalujących was internautów
        Ty czasem pozdrawiam życząc dalszej wytężonej pracy na rzecz Radomskiej
        społeczności w nadziei że jej rezultaty pozwolą wam zapomnieć o sromotnej
        porażce w ostatnich wyborach samorządowych w naszym mieście, które oczywiście
        nie są żadnym dowodem tego, iż negatywne komentarze na forum są jedynie
        emanacją powszechnej opinii o waszym ugrupowaniu panującej w mieście Radom
    • Gość: Czekista Re: Wątki do prokuratury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.06, 09:48
      pozdrowienia dla prawnika oglądającego posty.Wykonuje pan pracę szlachetną i
      pożyteczną.
      • arturzalewski Re: Wątki do prokuratury 29.11.06, 10:16
        Wypada wskazac ze sld niejest pierwsza partią ktora zaczeła składac doniesienia
        do prokuratury
        1. Marek Suski - poseł PIS
        2. Jakub Łuczycki - syn senatora PO
        3. SLD
        to teraz zostaje nam zostaje do krytykowania tylko samobrona, psl, LPR i moze
        kilka małych ugrupowan.
        Ostatni nawet kilka osób na forum stwierdzilo ze doniesie na mnie do
        prokuratury na to ze obrazilem kandydata na prezydenta stwierdzeniem ze wynik
        wyborow w radomiu to masakra. Za 20 lat bede mogł powiedziec ze jestem ofiara
        rzadow pisu i jakas dodatek kombatancki dostane :-) do emerytury.

Czy wszyscy politycy w radomiu mysla ze prokuratura niema co robic tylko
        uganiac sie z osobami piszacymi na forum. Niejestesmy nabezpieczniejszym
        miastem w polsce wic dajcie korw.. spokoj. Niech sie zajma sciganiem
        przestepców !!!!!
      • Gość: jałowiec Re: Wątki do prokuratury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.06, 10:26
        i jałową.
    • Gość: modaR Re: Wątki do prokuratury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.06, 11:02
      Lepiej zatroszczcie się o Radom a nie będziecie ścigać przeciwników
      politycznych. Cembrzyński też opluwa PiS i jakoś nikt go nie ściga. A jeśli
      chodzi o tzw. waszą uczciwość to brakuje w Radomiu pracy ABW, CBŚ i Biura
      Antykorupcyjnego, którzy wywlekli by z przeszłości pewne działania. Nikomu
      jednak nie chce się dla znikomych potencjalnych przekrętów na sumę poniżej
      miliona złotych babrać w dochodzenia. A ja uważam, że warto. Np z
      Redestowieczem, WOEX-Stolarką, ul.Żółkiewskiego, przetargach i wielu innych
      sprawach. I przestańcie straszyć a weźcie się raczej za odzyskanie twarzy i
      wyborców poprzez nie butę, chamstwo i arogancję a uczciwość i nie kolesiostwo
      źle rozumiane. A teraz możecie zamknąć i mnie.
      • konrad.c Re: Wątki do prokuratury 29.11.06, 12:45
        Cieszy mnie bardzo że kierownictwo SLD zajmie się tymi sprawami.
        Nikogo na forum nie opluwam. Ten kto czyta moje wypowiedzi może się o tym
        przekonać. Natomiast ataki na moją osobę i moich kolegów to tradycja PiS.
        Przeczytajcie dokładnie wszystkie moje posty i jeśli znajdziecie coś
        nieodpowiedniego proszę o przykłady. Zapoznajcie się jednak z atakami na moją
        osobę i pozostałych osób związanych z SLD. Jeśli popieracie taki wypowiedzi to
        miejcie odwagę się do tego przyznać i bardzo proszę nie zapomnijcie się pod tym
        podpisać.

Konrad Cembrzyński

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=68&w=51345272&a=51354480
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=472&w=52722480&a=52777135
        Ten post został już wykasowany:

• Re: Kosztowniak słaby w debacie w TVP3, bo nie mó IP: 82.139.33.*
        Gość: gerard 21.11.06, 19:58 + odpowiedz

Ale czerwone ścierwa przebierają uszami.Cembrzyński tak wystraszyłeś się
        mamuśką, że już się nie logujesz i teraz opluwasz bez logina?Zwal konia i
        najlepiej swojego nie tak jak czerwoni lubią najbardziej.

• Gość: mały Re: Wątki do prokuratury IP: *.internet.radom.pl 29.11.06, 18:09
          I bardzo dobrze Panie Konradzie,ż ezłożyliście wnioski do prokuratury! Ciekawe
          kto z radnych czy polityków prawicy opluwa naszych sympatyków lub działaczy? Za
          ile będzie wiadomo i czy podacie ich potem do sądu jeśli prokuratura ustali
          dane?
          • konrad.c Re: Wątki do prokuratury 29.11.06, 18:21
            Oczywiście że tak. Nie możemy pozwolić by ktoś bezkarnie opluwał członków i
            sympatyków poważnej partii jaką jest SLD.
            • 3xtr3m3 Re: Wątki do prokuratury 29.11.06, 18:37
              Ustalmy sobie jedno: mozesz probowac pozwac kogos z powodztwa cywilnego,
              wytoczyc mu proces o znieslawienie. To bedzie OK.
              Natomiast jesli chcesz pozywac z ramienia partii to najpierw piec razy sie
              zastanow sie czy nie narobisz sobie wiecej krzywdy niz pozwanemu.
              A tak na marginesie to uwazam, ze chyba sobie zartujesz w tym watku.
          • Gość: modaR SLD chce poznać osoby, które piszą prawdę! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.06, 18:31
            Powiem wam prawdę o co tak naprawdę wam chodzi. Macie świadomość, że nic nikomu
            nie zrobicie bo ludzie piszą prawdę powtarzając np. słowa premiera, że SLD jest
            organizacją przestępczą albo, że w SLD są złodzieje, bandyci, łapówkarze
            (przykłady aresztowanych i skazanych polityków z 1 rzędu tylko to potwierdza).
            Wam tak naprawdę zależy na zidentyfikowaniu osób, które piszą o was prawdę, ale
            co będzie później? Będziecie nasyłać na nich swoje bojówki albo poczekacie (oby
            ze 100 lat) kiedy wróci prokuratura sterowana ręcznie przez takich ministrów jak
            Jaskiernia i wsadzać z naciąganego oskarżenia? Zapewniam was: ruszcie choć
            jednego forumowicza a zorganizuje ruch forumowiczów z całej Polski i wyjdzie wam
            to bokiem.

Niniejszym apeluję do prokuratury:
            SLD będzie powoływało się na prywatny akt oskarżenia. Żeby jednak go sporządzić
            muszą najpierw mieć osobę. A tą będą chcieli "dostać" od prokuratury. Nie ważne,
            że prywatny akt oskarżenia jest bezzasadny. Ważne, że SLD pozna swoich
            przeciwników politycznych, których później będzie gnębić i represjonować poprzez
            wyrzucanie z pracy ich samych i ich rodziny tak jak było to z Fałkiem, Sońtą,
            Surmą, Zielezińskim i wieloma innymi.
            • konrad.c Re: SLD chce poznać osoby, które piszą prawdę! 30.11.06, 00:12
              Gość portalu: modaR napisał(a):

> Powiem wam prawdę o co tak naprawdę wam chodzi. Macie świadomość, że nic
              nikomu
              > nie zrobicie bo ludzie piszą prawdę powtarzając np. słowa premiera, że SLD
              jest
              > organizacją przestępczą albo, że w SLD są złodzieje, bandyci, łapówkarze
              > (przykłady aresztowanych i skazanych polityków z 1 rzędu tylko to
              potwierdza).
              > Wam tak naprawdę zależy na zidentyfikowaniu osób, które piszą o was prawdę,
              ale
              > co będzie później? Będziecie nasyłać na nich swoje bojówki albo poczekacie
              (oby
              > ze 100 lat) kiedy wróci prokuratura sterowana ręcznie przez takich ministrów
              ja
              > k
              > Jaskiernia i wsadzać z naciąganego oskarżenia? Zapewniam was: ruszcie choć
              > jednego forumowicza a zorganizuje ruch forumowiczów z całej Polski i wyjdzie
              wa
              > m
              > to bokiem.
              >
              > Niniejszym apeluję do prokuratury:
              > SLD będzie powoływało się na prywatny akt oskarżenia. Żeby jednak go
              sporządzić
              > muszą najpierw mieć osobę. A tą będą chcieli "dostać" od prokuratury. Nie
              ważne
              > ,
              > że prywatny akt oskarżenia jest bezzasadny. Ważne, że SLD pozna swoich
              > przeciwników politycznych, których później będzie gnębić i represjonować
              poprze
              > z
              > wyrzucanie z pracy ich samych i ich rodziny tak jak było to z Fałkiem, Sońtą,
              > Surmą, Zielezińskim i wieloma innymi.

Zapewniam Cię że nie jestem przestępcą i nie pozwolę aby mi ubliżano.
              Przeczytaj proszę wszystkie moje wypowiedzi i ataki na moją osobę. Zadaj sobie
              trochę trudu a później postaraj się obiektywie ocenić czy ktoś miał prawo tak o
              mnie pisać?
              • Gość: Ezop Re: SLD chce poznać osoby, które piszą prawdę! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.06, 10:27
                To dlaczego Sąd uniewinnił Premiera Kaczyńskiego, który stwierdził, że SLD jest
                organizacją przestępczą? Zna ktoś uzasadnienie Sądu?
              • Gość: Bohatyrowicz Re: SLD chce poznać osoby, które piszą prawdę! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.06, 10:33
                O tobie?A kim ty jesteś?Dla mnie konrad.c to anonimowa postać tak samo jak isox
                czy wielu innych.Co innego jak zalogował się kiedyś mój kolega Marcin Noga.Jego
                login marcin.noga już mówi personalnie z kim mamy do czynienie a ty?Kto to jest
                konrad.c?Czy to Konrad Czechowiak, czy może Cytryna, a może Konrad Czopek?Nie
                stać cię było założyć loginu w pełnym brzmieniu?Wtedy uniknęłoby się wielu pomyłek.
                • konradcembrzynski Re: SLD chce poznać osoby, które piszą prawdę! 30.11.06, 10:50
                  Gość portalu: Bohatyrowicz napisał(a):

> O tobie?A kim ty jesteś?Dla mnie konrad.c to anonimowa postać tak samo jak
                  isox
                  > czy wielu innych.Co innego jak zalogował się kiedyś mój kolega Marcin
                  Noga.Jego
                  > login marcin.noga już mówi personalnie z kim mamy do czynienie a ty?Kto to
                  jest
                  > konrad.c?Czy to Konrad Czechowiak, czy może Cytryna, a może Konrad Czopek?Nie
                  > stać cię było założyć loginu w pełnym brzmieniu?Wtedy uniknęłoby się wielu
                  pomy
                  > łek.

Widać że jesteś mało inteligentny. Pod pierwszym postem w tej dyskusji
                  podpisałem się imieniem i nazwiskiem. Spacjalnie dla Ciebie zmieniłem login to
                  powinno ułatwić Ci zadanie.

Pozdrawiam
            • Gość: Bączek Re: SLD chce poznać osoby, które piszą prawdę! IP: 82.139.33.* 13.12.06, 16:10
              Wzywam aby bandyci z SLD typu Pęczak, Jagiełło, Sobotka, Długosz wytoczyli
              mi proces i wsadzili mnie do więzienia.Prokuraturo uważaj w co się pakujesz.
              • Gość: /// Re: SLD chce poznać osoby, które piszą prawdę! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.06, 16:21
                Panie W. wszystkie okoliczność zostaną przebadane
    • dkt1984 PRL się marzy, co? 29.11.06, 18:56
      Zapomnij gościu!!!
      Rozbawiłeś mnie i tyle....
      Do prokuratury hehe dobre!!!
      Na marsa je jeszcze kierujcie!
      Albo lepiej siebie skierujcie na marsa!!!
      • Gość: bolek Re: PRL się marzy, co? IP: *.158.udn.pl 30.11.06, 08:02
        Czytam i oczom nie wierzę. Czy na posty Konrada odpisują ludzie mieniący sie
        prawicowym i katolickim rodowodem? Skąd w Was tyle jadu i nienawisci do innych
        ludzi? Po co te szopki w TiVi z mszą przed posiedzeniem RM i wizyty u biskupa,
        skoro gołym okiem widać, że nienawiśc w Was buzuje? Tego naucza kościól
        katolicki? To chyba Wy nalezycie do jakiegoś innego odłamu tej religii. Jesli
        tak ma teraz być w radomiu to ja wysiadam. Można rozmawiac, podawac
        merytoryczne argumenty na udowodnienie swoich racji, ale Wy musicie zbluzgać,
        opluć. Skąd w Was tyle goryczy ? Przeciez macie wszystko czego chcieliście.
    • Gość: marmi Re: Wątki do prokuratury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.06, 13:51
      czekamy na efekty
    • Gość: sb Re: Wątki do prokuratury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.06, 16:19
      zaslugujecie na zamkniecie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka