ana162b 30.11.06, 09:26 Chcę zapytać o pracę w tej firmie , czy ktoś może mi powiedzieć jak tam się pracuje , jakie są zarobki , jaki szef. dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marcin Re: Agencja Cerber IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.06, 11:32 Jedna z lepszych agencji na naszym rynku, bardzo profesjonalne podejscie do klienta, kożystam z ich usług to wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakis Re: Agencja Cerber IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.06, 16:08 A ja nie KORZYSTAM z ich usług i też jestem zadowolony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Agencja Cerber IP: *.tkdami.net 01.12.06, 10:56 Bardzo profesjonalna i jedna z najlepszych firm ochroniarskich w Radomiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muka Re: Agencja Cerber IP: *.internet.radom.pl 01.12.06, 19:13 Bardzo dobra firma i świetne żarcie w Kuchniach Świata serwują to ten sam właśćiciel. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Agencja Cerber IP: 88.156.131.* 01.12.06, 19:17 ludzie,pytanie było o zarobki nie o żarcie,chyba,,ze tylko za żarcie się tam pracuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nie Cerber Re: Agencja Cerber IP: 82.139.54.* 01.12.06, 19:40 Inteligentny jesteś! Szef czyta pracownicy piszą PRAWDĘ.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muka Re: Agencja Cerber IP: *.internet.radom.pl 02.12.06, 09:00 Ach jaki ty jesteś inteligentny , jak napisałem, że bardzo dobra firma to i bardzo dobrze płaci matole. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość1 Re: Agencja Cerber IP: *.tkdami.net 02.12.06, 10:23 Napewno to co zarobisz w tej Firmie nie starczy Ci na obiady w Kuchniach Świata chyba, że sam szef da Ci zniżkę, to może dla Ciebie starczy, bo jeśli masz rodzinę to musiałaby chodzić na obiady do Karitasu. Nie polecam firmy jako pracodawcy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wnuk Re: Agencja Cerber IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 02.12.06, 12:20 Firma zatrudnia mase ludzi na umowe zlecenie dajac ochroniarzom 3 zl na godzine. Nie ma premii motywacyjnych czy jezdzisz na patrolu czy konwoju dostajesz taka sama kase. Ochroniarze tam pracujacy czesto piją wóde i masa wylatuje juz po 3 miesiacach. Ogolnie firma SYF. Odpowiedz Link Zgłoś