Dodaj do ulubionych

Vectra dno!!!Zabrali Reality i Extreme,protestujmy

17.12.06, 22:24
wcześniej Animal Planet, a dali jakieś badziewie TVN Gra dla debili! Ludzie
podpisujcie się pod protestem przeciw monopoliście!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: aaa podpisuje sie - masz rację/bt IP: *.pr.radom.net 17.12.06, 22:28
      .
      • helpmeifyoucan i dobże że zabrali 21.12.06, 11:32
        dwa denne kanały których prawie nikt nie ogląda!
    • Gość: abonent Re: Vectra dno!!!Zabrali Reality i Extreme,protes IP: 88.156.135.* 17.12.06, 22:30
      Animal Planet zabrali jakies 3 lata temu - a Ty teraz sie obudziles ?
      • bennyblanco Re: Vectra dno!!!Zabrali Reality i Extreme,protes 17.12.06, 23:31
        Masz moje poparcie ! Ja chcę Comedy Central, Extreme i NBC !!!!
        • Gość: Basia Re: Vectra dno!!!Zabrali Reality i Extreme,protes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.06, 23:39
          Podpisuję się! Chcę Aniamal Planet!Co za ohydny monopolista!A spróbujcie się do
          nich dodzwonić!!!Zmonopolizowali całe miasto i dali do siebie jeden telefon!
          Skandal! A nich ci się urwie antena w bloku to będziesz bez TV.Bo się nie do
          dzwonisz. A możesz mieć 40 stopni i nie pódziesz na Grzecznarowskiego
          piechotą.Wstrętni kapitaliści wyzyskiwacze.Teraz czekam kiedy zabiorą Travel,
          jedyny kanał który da się oglądać.Niech się wynoszą z Radomia!
    • Gość: Brx77 Re: Vectra dno!!!Zabrali Reality i Extreme,protes IP: *.udn.pl 18.12.06, 00:11
      No ale przed wakacjami nie bylo np Polsat Sport Extra ani 4 Fun TV wczesniej dodali TVN Turbo (gdyby nie to to zmuszony bylbym ogladac Champions League w publicznej i sluchac tego debila Szpakowskiego). Reality TV - same powtorki juz mi sie rzygac chcialo, extreme prawie to samo (wiekszosc dobrych programow lecialo non stop). Takze nie ma nad czym plakac. Oczywiscie to moj punkt widzenia bo takze bylem zdruzgotany jak zabrali Eurosport News (obecnie chyba Eurosport 2). Takze nie generalizujmy bo naprawde w naszym miescie mamy dobra kablowke (programy). A dodzwonisz sie predzej do Pana Boga <lol>
      • Gość: tv platrormy IP: 82.139.0.* 18.12.06, 00:25
        Macie do wyboru satelitarnych operatorów za podobne pieniądze. lepsza jakość,
        normalna obsługa. jedyną wadą zimą jest to, że trzeba zmieść śnieg z miednicy.
        Albo kupić np 120 cm
        • redoxygene Re: platrormy 18.12.06, 03:16
          > Macie do wyboru satelitarnych operatorów za podobne pieniądze. lepsza jakość,
          > normalna obsługa. jedyną wadą zimą jest to, że trzeba zmieść śnieg z miednicy.
          > Albo kupić np 120 cm

Wszystko sie zgadza, oprocz tego, ze ja mam np. 3 telewizory-i co mam zrobic z
          satelitarnym przekazem? Zamowic 3 abonamenty?

Jesli juz mam sie wyplakiwac, to przyznaje, ze brakuje mi temtycznych
          Discovery, a zamiast RTR Planeta (ruski odpowiednik TV 4) poprosilbym ORT1
          (byle Ostankino).
          • Gość: zoelka Re: platrormy IP: 82.139.32.* 18.12.06, 10:54
            Najgorzej mnie wkurza brak wyboru miedzy kablówkami.
          • Gość: Jaś_Fasollasido Re: platrormy IP: 193.111.144.* 20.12.06, 12:04
            ja mam 2 telewizory i kupiłem zwykły rozgałeziacz sygnału za parę złotych, (
            www.badmor.com.pl/ ) umieściłem go przy gniazdku i rozciągnąłem 2 kable
            oddzielnie dla każdego tv, przecież to ty poprzez telewizor wybierasz kanały i
            nie ma problemu że się ogląda to samo na 1 tv co i na 2 tv. Pozdr.
            • redoxygene Re: platrormy 20.12.06, 12:47
              Ale jaki sygnal ty rozdzielasz? Sygnal kablowki owszem, mozesz, ale w jaki
              sposob chcesz rozdzielic sygnal Cyfry czy N?
    • Gość: man Re: Vectra dno!!!Zabrali Reality i Extreme,protes IP: 82.139.37.* 18.12.06, 17:37
      Oni tam chyba śpią.
      Na 106,5 Fm ostatnio pojawiła się stacja, która nadaje młodzieżową muzykę (coś
      w stylu Radia Eska), nadają także informacje z Radomia, a żeby sobie jej
      posłuchać muszę odłączyć kabel vectry i dopiero ta poprawnie odbiera.
      W przypadku wprowadzania do oferty nowych programów to jeszcze rozumiem, tu
      wchodzą sprawy finansowe, itd., ale włączyć radio, które słychać w Radomiu na
      106,5 Fm to zapewne problemów dużych nie ma.
      Panowie technicy OBUDŹCIE SIĘ !!!
      • Gość: rysiek tranzystor Re: Vectra dno!!!Zabrali Reality i Extreme,protes IP: *.130.udn.pl 18.12.06, 17:51
        A ja chce Discovery w HD.
        Dla Twojej informacji: Nie mozna uruchamiać stacji na tych samych
        czestotliwosciach co w eterze (wzgledy techniczne) Radzilbym troszke pomyslec
        albo zapytac sie nim zaczniesz psioczyc.
        Jeśli nie podoba mi sie oferta Vecrty to przeca nikt nie kaze mi za nia płacić.
        A jesli masz 3 telewizory to dlatego masz vectrę bo taniej wychodzi.
      • Gość: no name Re: Vectra dno!!!Zabrali Reality i Extreme,protes IP: *.63.udn.pl 20.12.06, 00:35
        A co maja technicy do oferty programowej? Sadzisz że to oni ustalają ofertę
        programową. Raczej zadzwoń lub napisz do Vectry aby włączyli tą stację tylko
        może wcześniej poznałbyś jej nazwę bo jak na razie to nawet nie wiesz czego byś
        chciał.

Dodam jeszcze tylko a'propos tematu tego wątku, że program Reality jest w
        kablówce, nikt go jak na razie nie zabrał.
    • blanka_e Re: Vectra dno!!!Zabrali Reality i Extreme,protes 20.12.06, 08:56
      protestuję przeciwko zdjęciu BBC Prime!!!proszę mi to natychmiast zwrócić!
      • Gość: Ted Tuner Re: Vectra dno!!!Zabrali Reality i Extreme,protes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.06, 09:19
        "Wszystko sie zgadza, oprocz tego, ze ja mam np. 3 telewizory-i co mam zrobic z
        satelitarnym przekazem? Zamowic 3 abonamenty? "
        No właśnie, czy sygnał z satelity można podzielić na dwa telewizory? Rozumiem,
        że na drugim musiałbym oglądać to co i na pierwszym. Mam dekoder samsunga z
        Cyfrowego Polsatu. Z tyłu ma jakieś wyjście podobno na komputer. Czy ktoś
        podłączał kompa do tego urządzenia? Czy to działałoby z tunerem TV w PC?
    • Gość: Prezes Vectra dno!!!Zabrali Reality i Extreme,protes IP: *.12.radom.pilicka.pl 20.12.06, 13:44
      To radio na 106,5 FM o ktorym ktos wspomnial to nie zadna nowa stacja tylko
      kieleckie radio TAK FM, ktore notabene wkrotce zostanie przeksztalcone w RMF
      Maxxx...

Swoja droga ciesze sie ze ja nie mam takich problemow z kablowka i mam wk azdym
      pokoju statelite... pozdrawiam
      • Gość: man Re: Vectra dno!!!Zabrali Reality i Extreme,protes IP: 82.139.37.* 20.12.06, 16:34
        Już nie kieleckie tylko krakowskie. Program adresowany jest również do
        mieszkańców Radomia. Grają podobnie jak Eska, tylko nie są aż tak nachalni.
        • Gość: Prezes Re: Vectra dno!!!Zabrali Reality i Extreme,protes IP: *.12.radom.pilicka.pl 20.12.06, 20:33
          Zgadzam sie Broker FM kupil radio TAK FM wlaczajac je do sieci RMF Maxxx... ale
          poki co zgodnie z koncesja jest to lokalna stacja kielecka, ktora po nowym roku
          szykuje sie do zmiany nazwy na RMF Maxxx...
          • Gość: zartie Re: Vectra dno!!!Zabrali Reality i Extreme,protes IP: *.244.udn.pl 20.12.06, 20:50
            Kiedyś to było najlepsze radio do słuchania w samochodzie. Ciekawe jak będzie teraz.
          • Gość: man Re: Vectra dno!!!Zabrali Reality i Extreme,protes IP: 82.139.37.* 20.12.06, 21:30
            Za Wikipedia:

"Od godzinny 23.00 na antenie nowego Radia Tak emitowana jest młodzieżowa
            muzyka zgodna z formatem (CHR). Kolejność nadawanych utworów muzycznych w pełni
            odpowiada kolejności nadawanej przez krakowskiego RMF MAXXXa. Przerwy między
            utworami wypełnia dżingiel „Przełącz się na Maxxxa”. Program od godziny 6.00 do
            17.00 nadawany jest ze studia w Kielcach. Adresowany jest do mieszkańców Kielc
            i Radomia. Nadawane są min. informacje kulturalne, dla kierowców z regionu
            świętokrzyskiego i radomskiego, a także ciekawostki ze świata showbiznesu.

Krakowska spółka Region złożyła wniosek do Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji
            o zmianę nazwy stacji z Tak Fm na RMF MAXXX."

Pozostała część programu nadawana jest z Kopca Kościuszki w Krakowie. Po 17
            można słuchać listy "Hop - Bęc", znanej z anteny RMF FM.
            Za kilka miesięcy cały programy będzie emitowany z Krakowa, a pozostanie tylko
            rozszczepienie lokalne kielecko-radomskie.
            Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka