Gość: bziQ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.07, 22:20 Jest haniebne wielce, że pan Sułek mógł zostać polskim posłem. Pewnie piwosze hobbyści na niego głosowali. Dlatego mają swoją reprezentację w Sejmie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bziQ Re: Jak poseł Sułek wychodzi z długów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.07, 22:25 Poseł Sułek powiedział: - Myślę, że do końca kadencji spłacę wszystkie długi - mówi optymistycznie Sułek. - Kto wpadł w tę spiralę długów to wie, jak ciężko z niej wyjść. Gdybym nie został posłem, nigdy bym się z tego nie wygrzebał - dodaje. I to jest wszystko na temat pilnej potrzeby pana Sułka, by zostać posłem. Kto jednak na takiego poważnego kandydata głosował? Wierzyciele? Oto jest pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romantyk Re: Jak poseł Sułek wychodzi z długów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.07, 22:51 Chluba regionu,reprezentant,podpora koalicji "Trwam-moher",inteligent IVRP,ot co Odpowiedz Link Zgłoś
tetlian Re: Jak poseł Sułek wychodzi z długów 05.07.07, 06:57 Pomysłowy ten poseł. Przynajmniej na coś się przydał. Odpowiedz Link Zgłoś
fraglesi67 ____S_a_M_o_O_b_R_o_N_a______ 05.07.07, 07:37 Czekam tylko aż Jola z D. zakrzyknie coś takiego ;-) Ale koleżanka omija takie njusy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ubu król ot i kałolicja moralnej odnowy PISu IP: 80.54.200.* 05.07.07, 10:51 i podobno też gospodarczej, tych co nie potrafią tak kłamać jak opozycja...:) z drugiej strony to jawna niesubordynacja p. Sułka wobec Pana Drogiego Przewodniczącego , który pokazał , że długów spłacać nie trzeba, bo to wina tych co dawali kredyty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ken_taki To pozytywne że poseł nie uchyla się od zobowiązań IP: *.134.219.81.static.kielce.msk.pl 05.07.07, 00:23 W obecnym ustroju powinien spokojnie ogłosić upadłość i zacząc nowe życie. A on uczciwie chce spłacić wierzycieli i to ma mu się za złe. Bo z samoobrony? bo nie z Pis-u? Bo nie z PO? Puknijcie się w czółka. ken_taki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yooko Re: To pozytywne że poseł nie uchyla się od zobow IP: 220.189.200.* 05.07.07, 08:23 Ken _taki czy też owaki człowieku pomyśl zanim coś napiszesz.Nie chodzi o to że chce spłacić długi to jego obywatelski obowiązek (przecież jest posłem) ale o to jaką metodę wybrał " zostanę posłem i spłacę długi " notabene z naszych podatków. I twoja wyliczanka czy z takiej partii czy z innej nie ma znaczenia. Jak lubisz Samoobrone -ok twój wybór ale spójrz na swoich idoli troche bardziej krytycznie i nie odbieraj tego jako atak a jedynie jako zwrócenie uwagi. Ale najsmutniejsze w tym wszystkim jest to że ktoś taki został posłem, dla regionu to raczej wstyd (kto na niego głosował). Piszę to z dalekiej Japonii staram się być na bierząco z tym co się dzieje w kraju i muszę powiedzieć że z perspektywy najlepiej to nie wygląda. Pozdrawiam. Darek Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: To pozytywne że poseł nie uchyla się od zobow 05.07.07, 11:05 Gość portalu: Yooko napisał(a): > Ken _taki czy też owaki człowieku pomyśl zanim coś napiszesz.Nie chodzi o to > > że chce spłacić długi to jego obywatelski obowiązek (przecież jest posłem) ale > o to jaką metodę wybrał " zostanę posłem i spłacę długi " notabene z naszych > podatków. Nie powiedział, że został posłem żeby spłacić długi. To prywatna sprawa każdego człowieka na co wydaje zarobione pieniądze dopóki robi to zgodnie z prawem. Nie masz racji pisząc o obywatelskim obowiązku. Jesteśmy niestety narodem zdemoralizowanym gdzie niepłacenie długów i oszukiwanie często traktowane jest jako obywatelska cnota. Przykład posła Sułka jak dla mnie jest budujący. > Ale najsmutniejsze w tym wszystkim jest to że ktoś taki został posłem, dla > regionu to raczej wstyd (kto na niego głosował). Najsmutniejsze jest to, że taką opinię o Sułku masz na podstawie tego artykułu. Chyba, że wiesz coś o czym w artykule nie napisano. > Piszę to z dalekiej Japonii staram się być na bierząco z tym co się dzieje w > kraju i muszę powiedzieć że z perspektywy najlepiej to nie wygląda. Oczywiście. Wybory to farsa, prawo nie jest przestrzegane, złodzieje i oszuści uczciwym ludziom śmieją się w twarz - tu jest jeszcze wiele do zrobienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eliza Jak poseł Sułek wychodzi z długów IP: *.240.123.219.Dial1.Phoenix1.Level3.net 05.07.07, 07:11 Kocham pana , panie Sulku.... Cicho! Wiem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddb2 Re: Jak poseł Sułek wychodzi z długów IP: *.adsl.inetia.pl 05.07.07, 07:23 Jeszcze 74 tysiace i won! Odpowiedz Link Zgłoś
el_bigos zastanawiam się jakim trzeba być skrajnym idiotą 05.07.07, 07:43 żeby zagłosować na tego palatna Odpowiedz Link Zgłoś
grzes1966 Re: zastanawiam się jakim trzeba być skrajnym idi 05.07.07, 08:24 el_bigos napisał: > żeby zagłosować na tego palatna absolutnie nie masz racji. ten cały Sułek to jedyny parlamentarzysta, który szedł do sejmu z jakimś konkretnym programem i co ważniejsze program ten konsekwentnie realizuje. Nie pieprzy, że chciał dobrze zrobić społeczeństwu, szczerze mówi, że chciał zrobić dobrze sobie. Chociaż gdy się zastanowić Sułek to też element społeczeństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
xax Re: zastanawiam się jakim trzeba być skrajnym idi 05.07.07, 09:04 jak go tak bronisz to sam za niego spłac długi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: analityk Re: zastanawiam się jakim trzeba być skrajnym idi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.07, 09:13 mozna przyznac ,ze grześ1966 ma rację, poseł Sułek realizuje swój program wyborczy polegający na osobistym wyjściu z długów. ale co ta ironiczna uwaga ma wspólnego z jego obroną? jak czytam czasami na tym portalu to smuci mnie fakt ,że tak wiele osób ma problem ze zrozumieniem tekstu. jak by nie było to też jest jakaś forma analfabetyzmu... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dalton78 Re: zastanawiam się jakim trzeba być skrajnym idi 05.07.07, 09:59 przecież spłaca za niego długi - jak każdy kto płaci podatki i legalnie pracuje w tycm chorym kraju - a pielęgniarki zarabiają 1200 pln hehe - żeby nie było wątpliwości - ja nie mam nic wspólnego ze służbą zdrowia - no poza tym że też płacę podatki na biednych lekarzy - pielęgniarki rozumiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Co idiotyczny kraj, wybierać takich posłów IP: *.acn.waw.pl 05.07.07, 07:47 To się w głowie nie mieści, aby takie ciemne typy decydowały o losie naszego kraju. Ludzie przebudzcie się, zacznijcie myśleć. Widzicie co się dzieje w kraju. Ludzie umierają bo znikąd pomocy. Takie mamy rządy populistów, katonacjonalistów. Sułek jest uosobieniem cynicznego karierowicza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Sułek jest uczciwszy od pozostałych 400 !!! IP: *.spray.net.pl 05.07.07, 09:49 Przyczepiliście się do Sułka, bo siedział w więzieniu a poselską pensję przeznacza na spłatę długu. Oczywiście lepiej by było aby jak wszyscy inni mówił: "Chcę być posłem by ratować Polskę". Jesteście hipokrytami!!! Lepsze małe cele i dobre uczynki, niż daleko siężne plany i okradanie Polski. Kwaśniewski, Miller, Piskorski, Misztal, Gosiewski nigdy w więzieniu nie siedzieli, a co i rusz wychodzą afery w których umaczani są politycy od lewa do prawa !!! Kto uczynił więcej szkód, kto bardziej okradł Polskę uczciwie mówiący Sułek, że siedział w więzieniu, narobił sobie długów i wie że jako prosty człowiek nie jest wstanie zarobić na ich spłatę inaczej niż bedąc posłem. Plan swój realizuje: został posłem, długi spłaca, wyremontował drogę aby szybciej uregulować zobowiązania. Dlaczego zakładacie że nie robi też niczego dla swojego regionu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
xax Re: Sułek jest uczciwszy od pozostałych 400 !!! 05.07.07, 10:12 Długi ot tak się nie rodzą.Jeżeli ktoś narobił długów to jest osobą nie kompetentną i nieudacznikiem życiwym,ponieważ każdy normalnie myslący wie gdzie jest granica. I taki nieudacznik zostaje posłem - HAŃBA.Nie może tak być,że:Jestem idiotą,zadłuże się na maxa a jak będę niewypłacalny to się zapiszę do Samoobrony ,zostanę posłem,schowam się za imunitetem,zarobię kasę i będę udawał że spłacam długi i to wystarczy aby ludziska myśleli że jestem prawym obywatelem.Ja to nazywam olewaniem społeczeństwa i wykorzystywaniem stanowiska do praywatnych celów.Wybrańcy narodu-zasrańcy narodu. Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Sułek jest uczciwszy od pozostałych 400 !!! 05.07.07, 11:08 xax napisał: > Długi ot tak się nie rodzą.Jeżeli ktoś narobił długów to jest osobą nie > kompetentną i nieudacznikiem życiwym,ponieważ każdy normalnie myslący wie gdzie > > jest granica. Niestety pisząc takie słowa pokazałeś, że jesteś nieudacznikiem intelektualnym :) Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 może kiedyś Polska doczeka takich czasów 05.07.07, 08:26 że nia będą rządzili ludzie uczciwi? Aby prezydent kraju nie mógł olewać wyroku sadu. Odpowiedz Link Zgłoś
uwolnic_cyce Re: Jak poseł Sułek wychodzi z długów 05.07.07, 08:32 " - Ach panie Sułku! - Cooo? - Kocham pana." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Romano Jak poseł Sułek wychodzi z długów IP: *.pride.vessel.int.slb.com 05.07.07, 08:45 To nie pan Sulek spłaca długi, tylko My podatnicy. Odpowiedz Link Zgłoś
xax Jak poseł Sułek wychodzi z długów 05.07.07, 08:51 Jak to czytam to szlag mnie trafia.Wyglada na to że jak masz długi to ić do samogwałtu i zostań osłem a my podatnicy spłacimy twoje wszystkie długi. Paranoja.Samogwałt to taki PZPR bis stołki i kasa z budżetu,normalne zawłaszczanie państwa.Ale czyja to jest wina?? Wasza buraki !!! Głosowałeś to teraz masz.Nie głosowałeś to sie nie odzywaj"zakaz wypowiedzi".Niestety po nastepnych wyborach bedzie jeszcze gorzej ponieważ ten inteligentny elektorat niestety wyjechał a te niedobitki które zostały w kraju są w mniejszości i jeszcze sie łudzą że polacy sie obudzą.Jeżeli po następnych wyborach się nic nie zmieni to oni tez wyjadą i "kosz wezmą a śmieci zostawią"Sami będziecie się tytłac w tym szambie jakie wam zgotuje ta koalicja.Teraz do tych z Samobrony:W Polsce jeszcze sa prawdziwi patrioci i któryś może nie wytrzymać,a wtedy weźmie szable w dłoń i głowy polecą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZiomisławPaliblant No właśnie.. do końca kadencji sobie spłaci. IP: *.e-wro.net.pl 05.07.07, 08:54 Teraz już wiadomo, po co on jest posłem. Ku.. jasna mać, kto to wybrał? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Jak poseł Sułek wychodzi z długów IP: *.westside.kielce.pl 05.07.07, 08:57 Debili w tym kraju nie brakuje , to i jak to wszystko ma funkcjonować ? Szok ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asa spłaca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.07, 08:59 Chwała mu za to, że spłaca długi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZiomisławPaliblant A przecież mógł wydać to na chlanie i dziwki! IP: *.e-wro.net.pl 05.07.07, 09:04 Widzicie? To dopiero dobry człowiek! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Sułek dobry chłop IP: *.spray.net.pl 05.07.07, 09:37 Poseł Sułek, postępuje uczciwie, spłaca długi, a mógłby kupić sobie samochód lub przehulać. Uczciwie mówi, że był w więzieniu, a drodzy czytelnicy GW resocjalizacja polega na powrocie do normalnego społeczeństwa. W Sejmie jest wielu bardziej nieuczciwych (oni nigdy nie siedzieli bo ich koledzy siedzieli zawysoko). Odpowiedz Link Zgłoś
xax Re: spłaca 05.07.07, 09:08 Tylko nich najpierw na nie zarobi własnymi rękoma a nie głosami palantów i naszych podatków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: analityk Re: spłaca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.07, 09:17 obrażanie ludzi nic tu nie pomoże. widocznie żyje w naszym kraju sporo elementu który w demokracji też chce mieć swoich parlamentarnych reprezentantów. niestety jak się wspomni wszystkie twarze które przewinęły sie na wiejskiej w czasach demokracji to dobrze to na głowę nie robi. flaszka albo tabletka musi być. i nic się nie zmienia... Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Jak poseł Sułek wychodzi z długów 05.07.07, 09:27 czyli co, droga wybiórczo... jak sie chce to można. Ze specjalną dedykacją dla Waszych Ałtorytetuf. Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
wieslaw1 Jak poseł Sułek wychodzi z długów 05.07.07, 09:58 Każdy wybiera do sejmu kogo chce i innym nic do tego,ale wybór fałszerki Beger, agenta Łyżwińskiego,Chojarskiej czy Sułka to kłopot nie tylko Samobrony to nasz kłopot czym się kierujemy w swoich wyborach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba-jaga Re: Jak poseł Sułek wychodzi z długów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.07, 10:09 W Indiach "święte krowy" zanieczyszczają ulice, Na "Zachodzie" menażeria siedzi w ZOO, W Polsce nietykalne osły,wieprze,knury i barany zasiadają w parlamencie, Do kogo nam bliżej? Odpowiedz Link Zgłoś
xax Re: Jak poseł Sułek wychodzi z długów 05.07.07, 10:41 Swięte krowy mamy w sejmie.Teraz poważnie.Zastanawia mnie jedno: jak mozna sie tak zadłuzyć,przeciez mnie jako normalnemu obywatelowi tego państwa nie da się tak zadłuzyć,ponieważ nie pozwolą na to banki,urząd skarbowy,BIK itp.Przecież nikt nie będzie inwestował pieniędzy na stratę.Każdy bank daje tylko tyle ile jesteś wstanie spłcić bo inaczej nic nie zarobi.ZUS powinien tez zlecic kontrolę.Pytanie kto mu pozwolił sie tak zadłuzyć.Istnieje tez druga strona medalu tzn.Daj pieniądze na Samoobronę,zadłuż się a jak zostaniesz posłem to wszystko spłacisz i wszystko jest z góry ukartowane.Ty dasz.Ja ci dam.I tak to zapewne wygląda.Taka bezgotówkowa korupcja i co ciekawe w całości z naszych podatków.No to mamy mądry naród !!! Większość posłów samoobrony jest zadłużona przypomina mi to trochę mafię.Najperw pożycza pieniądze,a jak nie możesz spłacić to będziesz robil to co my ci każemy,czyli chcemy stołków w KRUS odpowiednich ustaw itp.O reszcie dopowiedzcie sobie sami. Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Jak poseł Sułek wychodzi z długów 05.07.07, 11:12 xax napisał: > Swięte krowy mamy w sejmie.Teraz poważnie.Zastanawia mnie jedno: jak mozna sie > tak zadłuzyć,przeciez mnie jako normalnemu obywatelowi tego państwa nie da się > tak zadłuzyć,ponieważ nie pozwolą na to banki,urząd skarbowy,BIK itp. Kłania się czytanie ze zrozumieniem: "w tym dla ZUS-u ok. 30 tys. zł z odsetkami, dla Ostrowieckiej Spółdzielni Mieszkaniowej ok. 19 tys. zł z odsetkami oraz ok. 25 tys. zł dla OTBS." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Sposób na życie zadłużonego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.07, 10:28 Wiem już czemu marszałek wystąpił o podwyżkę. Długi stare trzeba spłacać, najlepiej z budżetu na który składsają się frajerzy, czyli my. Społeczeństwo Odpowiedz Link Zgłoś
marta.uparta Re: Jak poseł Sułek wychodzi z długów 05.07.07, 10:34 jestem pod wrażeniem, długów nie ukrywa, przeszłości więziennej nie ukrywa, przed komornikiem nie ucieka, nawet kanapki i napoje dowoził. Wiecej nam takich uczciwych i pracowitych obywateli w parlamentarnych ławach! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ww59 Jak poseł Sułek wychodzi z długów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.07, 11:39 Nic tylko zostać posłem a kasa płynie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CZESIO Re: Jak poseł Sułek wychodzi z długów IP: 194.181.130.* 05.07.07, 12:09 Trzeba było na Pana Sułka nie głosowac w wyborach, a np na Pana Szreka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turek Re: Jak poseł Sułek wychodzi z długów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.07, 16:08 A mnie imponuje bardzo poseł, którego pierwszą czynnością poselską było przekroczenie prędkości, straszenie policjantów i wyzywanie ich od baranów. To jest człowiek stanowiący prawo! To jest klasa. To jest godne polskiego posła z Samoobrony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Hańba wstyd narodzie to jest poseł IP: *.bu.edu 08.07.07, 21:11 LUDZIE NIE DEPCZCIE HISTORII GŁOSUJĄC Odpowiedz Link Zgłoś