Dodaj do ulubionych

Millenium Bank - uwaga !!!

23.12.06, 21:15
Obsługa placówki jest bardzo leniwa (michałow).Chcac zlikwidowac lokate
musiałem czekac kilka tygodni bo panu sie zapomniało czego wypełnic.Ze złosci
zlikwidowałem rachunek osobisty.Teraz po kilku miesiacach żadaja jakis
odsetek,bo znow pan cos zle policzył.O tym,ze nie da sie "powstrzymac"
przysyłania reklam itd to juz nie wspomne.Jak szukacie jakiegos banku
-odradzam Wam ten bardzo !!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Jasiek Re: Millenium Bank - uwaga !!! IP: *.tkdami.net 23.12.06, 21:23
      O jakich ty piszesz reklamach ? Jesli bank cos Ci przysyla w postaci e-mail to
      nie wiedze problemu zeby to sobie zablokowac. Nawet najprostrzy outlook ma te
      opcje w regulach wiadomosci. A co do obslugi to w kazdym banku jest podobnie.
      Ja rowniez mam u nich rachunek, ale sztuka jest omijanie oddzialow bankow, bo
      po co sie denerwowac z idiotami zza monitora komputera.
      • Gość: AFika Tak jest nie tylko w bankach... IP: *.radom.pl 23.12.06, 22:45
        na każdym kroku można spotkać pospolitych leniwców z obsługi, ale nie oszukujmy
        się - jako klienci złoci też nie jesteśmy, poprawa po prostu wymagana jest od
        obydwu stron. Jeśli mam kilku chamskich klientów pod rząd to mnie samej później
        też nie chcę się nawet odezwać...
    • Gość: jas_fasollasido Re: Millenium Bank - uwaga !!! IP: *.pr.radom.net 23.12.06, 23:07
      Załóż sobie konto w mBanku i nie będziesz miał takich problemów.
      • Gość: hudi77 Re: Millenium Bank - uwaga !!! IP: 82.139.41.* 24.12.06, 14:20
        Tak tez zrobiłem.Nie mam juz rachunku w ich banku.Co do reklam to mam na mysli
        te ktore przychodza wbrew mojej woli na adres domowy.Juz kilka razy prosiłem by
        ich nie przysyłali.A lenistwo - nie miałbym nic przeciwko ale przez nie własnie
        musze zapłacic te odsetki naliczane po zamknieciu juz rachunku.A jest tego
        dobrze ponad 100zł.Wszystko przez to ze zle obliczyli przy zamykaniu rachunku
        jakies saldo.,mimo to ze zastrzegałem ze nie chce aby moja noga tam wiecej
        staneła.A teraz znow... musi, no i to z wiekszym obrzydzeniem niż wczesniej.Mam
        nadzieje ze miły ale kłamliwy pan udławi sie w te świeta i juz go tam nie spotkam.
        • Gość: Jajko82 Re: Millenium Bank - uwaga !!! IP: *.tkdami.net 24.12.06, 15:26
          Najlepszy jest bank śląski-polecam!
          • Gość: zonk Re: Millenium Bank - uwaga !!! IP: *.udn.pl 24.12.06, 19:28
            a zwlaszcza wieczne kolejki w oddziale na Zeromskiego - o kazdej porze dnia
            • Gość: hudi77 Re: Millenium Bank - uwaga !!! IP: 82.139.41.* 26.12.06, 15:42
              Dodam jeszcze,ze bank nie uznaje" chyba monet.Wypłacajac lokate odebrałem kwote
              w zaokragleniu.Pan stwierdził ze nie ma drobnych.Gdybym sie tak nie spieszył
              poprosiłbym aby poszedł i sobie rozmienił -:)
    • Gość: Kaska Re: Millenium Bank - uwaga !!! IP: 193.128.110.* 27.12.06, 14:31
      Ja mam u nich konto a takze lokate. Zawsze chodze do ich oddzialu na
      Zeromskiego. To prawda, sa tam kolejki, ale obsluga jest bardzo mila i pomocna.
      Sugeruje jedynie, aby oddzial ten sie powiekszyl i zatrudniono wiecej
      pracownikow do oblsugi klienta. Wtedy wszyscy beda zadowoleni!
      Pozdrawiam
      • ackeka Re: Millenium Bank - uwaga !!! 27.12.06, 14:38
        zgadza się millenium to stado wolnomyślących much poruszających sie w smole, nic ciemawego w ofercie nie mają, wszędzie kolejki
        • Gość: majka Re: Millenium Bank - uwaga !!! IP: *.algo.radman.pl 27.12.06, 19:29
          pracownicy oddziału na zeromskiego sa beznadziejni, opieszali, nie zalezy im na
          klientach, nie chca podawac numeru tel do banku, adresu e-mailowego. uwazam ze
          klienci banku muszą miec taki kontakt z pracownikami( nie wszyscy klienci),
          czasami nie ma czasu zeby bys osobiscie w banku a kontakt mailowy z
          pracownikamu zaoszczedził by czas.Brałam kredyt na budowe domu i bylo wiele
          nieporozumień przez brak dodatkowego kontaktu.
          • Gość: jk Re: Millenium Bank - uwaga !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.06, 09:32
            Jeżeli przysyłają Ci reklamy adresowane na twoje dane osobowe wbrew twojej woli
            to wyślij im pisemnie żądanie aby wykreślili Cię z bazy danych osobowych z
            okreslonym terminem. Jeżeli przyślą Ci znowu reklamę po tym terminie to możesz
            ich podać do sądu za używanie Twoich danych osobowych bez zgody. Była kiedyś
            taka sprawa. Bank musiał beknąć 25 patoli odszkodowania. A swoją drogą też
            miłem z tym bankiem nieprzyjemną historię i chciałem reklamować decyzję
            pracownika to odesłali mnie pod telefon 800.... o rozmowie z kierownikiem
            placówki nawet nie chcieli słyszeć. To tzw bank bliski klientowi hehe
    • Gość: marek Re: Millenium Bank - uwaga !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.06, 12:32
      A ja korzystam z ich oddziału w cerfurze i nie mam żadsnych zastrzeżeń do
      obsługi.tak trzymać!
      • Gość: na Re: Millenium Bank - uwaga !!! IP: 195.205.136.* 28.12.06, 13:25
        Czy ktoś zna numer awaryjny pod którym blokuje karte?
        tak na wrazie draki pytam
      • Gość: jupi Re: Millenium Bank - uwaga !!! IP: *.141.unknown.vectranet.pl 04.01.07, 10:54
        bo pewnie zerowe konto i wiec sie nie moga wzbogacic.
    • Gość: wydra102 Re: Millenium Bank - uwaga !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.07, 00:35
      Polecam oddział w M1 sympatyczna i w miarę szybka obsługa rezygnuję tylko kiedy
      obsługuje łysawy uśmiechnięty-kolejka murowana.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka