Dodaj do ulubionych

Napiszmy list do - Ojca Dyrektora z prośbą o...

20.01.07, 12:15
Szanowny Ojcze Dyrektorze!
Zważywszy na okoliczności,że ów list do Ciebie dotrze prosimy Cie .......
Obserwuj wątek
    • Gość: twe Re: Napiszmy list do - Ojca Dyrektora z prośbą o. IP: *.tkdami.net 20.01.07, 12:17
      kwikwikwi
    • sympatyk_pisu Re: Napiszmy list do - Ojca Dyrektora z prośbą o. 20.01.07, 13:12
      I love ojciec dyrektor!
      • Gość: erw Re: Napiszmy list do - Ojca Dyrektora z prośbą o. IP: *.tkdami.net 20.01.07, 14:06
        ale słabe i nudne
        • Gość: didżej Re:erw Napiszmy list do - Ojca Dyrektora z prośb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.07, 14:11
          to daj czadziku a nie kombinuj jak panienka pod ścianą!!!!!1
    • Gość: Dex Nowy adres strony Radia Maryja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.07, 15:54
      Oto on :

www.radiomawryja.pl/
      • Gość: mały Re:do dex-ch... IP: *.zgora.dialog.net.pl 20.01.07, 16:08
        jesteś "łykiem" z budek skaryszewskich !!! a ten tytuł określajacy buraka
        wszyscy prawdziwi radomianie znają !!!
        • Gość: Dex Re:do dex-ch... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.07, 23:55
          Mały - ładną masz koszulę w kraty na tym filmie :)))

www.youtube.com/watch?v=7Pmx8sHOPA0&mode=related&search=
      • zeliks Re: Nowy adres strony Radia Maryja 20.01.07, 19:41
        Haha . Dobra strona . Szczególnie polecam cytaty z Radia Maryja :-).

Pare przykładów :

o. Rydzyk: – Pewna matka zapytała mnie, co w takim razie ma czytać jej syn.
        Odpowiedziałem, że lepiej niech już czyta „Main Kampf” Hitlera niż „Harry’ego
        Pottera”.

telefon do RM:– Ja sam na sobie dokonałem eutanazji, bo się zatruwam trucizną o
        nazwie alkohol. Dzisiaj byłem w kościele – pierwszy raz od wielu lat – i jak
        posłuchałem co wy tam za idiotyzmy wygadujecie, to Bogu dziękuję, że jestem
        alkoholikiem. Nazywam się Marian z Płocka...

Słuchacz: – Wy tylko alleluja, alleluja, alleluja i do przodu... siać, siać i
        siać. Czy to nie jest już nudne?
        o. Piotr: – A pan się schlał po prostu jak świnia...
        • Gość: niewierny Re: Alleluja, alleluja, alleluja... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.07, 21:03
          a co to znaczy? - proszę mi wytłumaczyć?
    • Gość: Jasiek Re: Napiszmy list do - Ojca Dyrektora z prośbą o. IP: *.tkdami.net 20.01.07, 22:16
      Co wy chcecie od tego radia?
      Jesli sie komus nie podoba to niech nie slucha, malo to innych rozglosni?
      Mnie ono osobiscie nie przeszkadza. A lepszego kabaretu jak w tym radoi nigdzie
      nie ma, dlatego czasami sluchamy sobie w pracy.

A jesli idzie o glownodowadzacego to ja poprosze o :
      mozliwosc latwieszego dodzwonienia i zaistanienia "na antenie".

• Gość: skrab Re: Napiszmy list do - Ojca Dyrektora z prośbą o. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.07, 22:39
        jak na to wpadeś, przecież nikt o tym nie mówi??? że o jakieś radio chodzi.!
    • zeliks Re: Napiszmy list do - Ojca Dyrektora z prośbą o. 21.01.07, 11:32
      ....o to żeby ekskomunikował Kosztownika z moherowego bractwa za to że nie
      zamierza on pomoc Radomiakowi .
    • dkt1984 ...spraw by sygnał twojego wytworu medialnego... 21.01.07, 12:41
      ...nie docierał do ziemi radomskiej!!!
      • Gość: radiowiec Re: ...spraw by sygnał twojego wytworu medialnego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.07, 10:41
        kolego z tym będzie wielki problem ponieważ słychać "to radyjko" nawet na
        Antarktydzie.
    • Gość: tu Re: Napiszmy list do - Ojca Dyrektora z prośbą o. IP: *.tkdami.net 21.01.07, 14:55
      modlitwe za wszystkich nie wierzących.
      • Gość: wit. Re: Napiszmy list do - Ojca Dyrektora z prośbą o. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.07, 19:19
        miasta.gazeta.pl/torun/1,35576,3863212.html
        Zeby nie prowadził takich interesów.
    • trasher69 Re: Napiszmy list do - Ojca Dyrektora z prośbą o. 22.01.07, 01:03
      Ja chcę prosić o to żeby Ojca Dyrektora wysłali na misję do Zimbabwe albo na
      Madagaskar . Żeby ojciec tam nawracał niewiernych i rozdawał tamtejszym
      biedakom swoje maybachy .
    • Gość: Dani Re: Napiszmy list do - Ojca Dyrektora z prośbą o. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.07, 15:51
      Ja proszę o : nowe alufelgi do mojego Audi , Puchar Polski dla Radomiaka ,
      rolki dla mojej siostry i trochę wiecej wyrozumiałości dla mojej dziewczyny .
      Amen .
      • Gość: ojciec dyrektor Re: Napiszmy list do - Ojca Dyrektora z prośbą o. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.07, 18:54
        Niechaj Ci się spełni

PS. wpłatę za łaskę bożą proszę dokonać na rachunek 1100 2322 3330 ............
      • Gość: kierowca Re: Napiszmy list do - Ojca Dyrektora z prośbą o. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.07, 20:38
        napewno nie dostaniesz tych felg bo nie napisałeś jaki to ma być
        rozmiar..!!!!!!!!
    • Gość: cichy Re: Napiszmy list do - Ojca Dyrektora z prośbą o. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.07, 09:16
      pozwalniajcie ich wszystkich
    • Gość: wer Re: Napiszmy list do - Ojca Dyrektora z prośbą o. IP: *.cyf.gov.pl 23.01.07, 11:05
      .
    • Gość: jjj Re: Napiszmy list do - Ojca Dyrektora z prośbą o. IP: *.cyf.gov.pl 23.01.07, 11:25
      hhh
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka