szrekus5 20.01.07, 12:15 Szanowny Ojcze Dyrektorze! Zważywszy na okoliczności,że ów list do Ciebie dotrze prosimy Cie ....... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: twe Re: Napiszmy list do - Ojca Dyrektora z prośbą o. IP: *.tkdami.net 20.01.07, 12:17 kwikwikwi Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyk_pisu Re: Napiszmy list do - Ojca Dyrektora z prośbą o. 20.01.07, 13:12 I love ojciec dyrektor! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erw Re: Napiszmy list do - Ojca Dyrektora z prośbą o. IP: *.tkdami.net 20.01.07, 14:06 ale słabe i nudne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: didżej Re:erw Napiszmy list do - Ojca Dyrektora z prośb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.07, 14:11 to daj czadziku a nie kombinuj jak panienka pod ścianą!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dex Nowy adres strony Radia Maryja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.07, 15:54 Oto on : www.radiomawryja.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mały Re:do dex-ch... IP: *.zgora.dialog.net.pl 20.01.07, 16:08 jesteś "łykiem" z budek skaryszewskich !!! a ten tytuł określajacy buraka wszyscy prawdziwi radomianie znają !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dex Re:do dex-ch... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.07, 23:55 Mały - ładną masz koszulę w kraty na tym filmie :))) www.youtube.com/watch?v=7Pmx8sHOPA0&mode=related&search= Odpowiedz Link Zgłoś
zeliks Re: Nowy adres strony Radia Maryja 20.01.07, 19:41 Haha . Dobra strona . Szczególnie polecam cytaty z Radia Maryja :-). Pare przykładów : o. Rydzyk: – Pewna matka zapytała mnie, co w takim razie ma czytać jej syn. Odpowiedziałem, że lepiej niech już czyta „Main Kampf” Hitlera niż „Harry’ego Pottera”. telefon do RM:– Ja sam na sobie dokonałem eutanazji, bo się zatruwam trucizną o nazwie alkohol. Dzisiaj byłem w kościele – pierwszy raz od wielu lat – i jak posłuchałem co wy tam za idiotyzmy wygadujecie, to Bogu dziękuję, że jestem alkoholikiem. Nazywam się Marian z Płocka... Słuchacz: – Wy tylko alleluja, alleluja, alleluja i do przodu... siać, siać i siać. Czy to nie jest już nudne? o. Piotr: – A pan się schlał po prostu jak świnia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niewierny Re: Alleluja, alleluja, alleluja... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.07, 21:03 a co to znaczy? - proszę mi wytłumaczyć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasiek Re: Napiszmy list do - Ojca Dyrektora z prośbą o. IP: *.tkdami.net 20.01.07, 22:16 Co wy chcecie od tego radia? Jesli sie komus nie podoba to niech nie slucha, malo to innych rozglosni? Mnie ono osobiscie nie przeszkadza. A lepszego kabaretu jak w tym radoi nigdzie nie ma, dlatego czasami sluchamy sobie w pracy. A jesli idzie o glownodowadzacego to ja poprosze o : mozliwosc latwieszego dodzwonienia i zaistanienia "na antenie". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skrab Re: Napiszmy list do - Ojca Dyrektora z prośbą o. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.07, 22:39 jak na to wpadeś, przecież nikt o tym nie mówi??? że o jakieś radio chodzi.! Odpowiedz Link Zgłoś
zeliks Re: Napiszmy list do - Ojca Dyrektora z prośbą o. 21.01.07, 11:32 ....o to żeby ekskomunikował Kosztownika z moherowego bractwa za to że nie zamierza on pomoc Radomiakowi . Odpowiedz Link Zgłoś
dkt1984 ...spraw by sygnał twojego wytworu medialnego... 21.01.07, 12:41 ...nie docierał do ziemi radomskiej!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radiowiec Re: ...spraw by sygnał twojego wytworu medialnego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.07, 10:41 kolego z tym będzie wielki problem ponieważ słychać "to radyjko" nawet na Antarktydzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tu Re: Napiszmy list do - Ojca Dyrektora z prośbą o. IP: *.tkdami.net 21.01.07, 14:55 modlitwe za wszystkich nie wierzących. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wit. Re: Napiszmy list do - Ojca Dyrektora z prośbą o. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.07, 19:19 miasta.gazeta.pl/torun/1,35576,3863212.html Zeby nie prowadził takich interesów. Odpowiedz Link Zgłoś
trasher69 Re: Napiszmy list do - Ojca Dyrektora z prośbą o. 22.01.07, 01:03 Ja chcę prosić o to żeby Ojca Dyrektora wysłali na misję do Zimbabwe albo na Madagaskar . Żeby ojciec tam nawracał niewiernych i rozdawał tamtejszym biedakom swoje maybachy . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dani Re: Napiszmy list do - Ojca Dyrektora z prośbą o. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.07, 15:51 Ja proszę o : nowe alufelgi do mojego Audi , Puchar Polski dla Radomiaka , rolki dla mojej siostry i trochę wiecej wyrozumiałości dla mojej dziewczyny . Amen . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojciec dyrektor Re: Napiszmy list do - Ojca Dyrektora z prośbą o. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.07, 18:54 Niechaj Ci się spełni PS. wpłatę za łaskę bożą proszę dokonać na rachunek 1100 2322 3330 ............ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowca Re: Napiszmy list do - Ojca Dyrektora z prośbą o. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.07, 20:38 napewno nie dostaniesz tych felg bo nie napisałeś jaki to ma być rozmiar..!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cichy Re: Napiszmy list do - Ojca Dyrektora z prośbą o. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.07, 09:16 pozwalniajcie ich wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wer Re: Napiszmy list do - Ojca Dyrektora z prośbą o. IP: *.cyf.gov.pl 23.01.07, 11:05 . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jjj Re: Napiszmy list do - Ojca Dyrektora z prośbą o. IP: *.cyf.gov.pl 23.01.07, 11:25 hhh Odpowiedz Link Zgłoś