Dodaj do ulubionych

UWAGA potrzebna KREWpilne !!!

25.01.07, 18:40
W dniu wczorajszym miał miejsce tragiczny wypadek w którym uczestniczyła
mieszkanka Radomia a moja koleżanka Asia... Sytacja nie jest ciekawa i na
gwałt potrzebana jest krew grupy "B+"... Można oddawać krew innej
grupy ...bo jak wiemy w zamian potrzebujacy otrzyma potrzebą mu krew na
wymianę... Proszę bardzo o pomoc...
Wszystkich chcących pomóc proszę o kontakt: Darek -693559355
    • maggidss Kontakt Telefoniczny w tej sprawie.... 25.01.07, 19:52
      Wszystkich chcących wspomóc proszę o kontakt: wystarczy puścić sygnał a
      odzwonię i powiem w jaki sposób można to załatwić... 603809969
      • Gość: zenek Re: Kontakt Telefoniczny w tej sprawie.... IP: *.radom.pl 25.01.07, 21:25
        A nie wystarczy zgłosić się do stacji krwiodastwa a nie doładowywać cudze
        telefony?
        • Gość: Maggid Re: Kontakt Telefoniczny w tej sprawie.... IP: *.tkdami.net 26.01.07, 06:15
          Telefon jest podany p.Zenku abym udzielił informacji....Nie trzeba na
          niegodzwonic wystarczy puscic sygnał ja oddzwonie i podam dane Imię i Nazwisko
          osoby potzebującej ,Nazwę szpitala i oddział to są niezbędne dane jeśli ktoś
          chce pomóc w tym konkretnym przypadku... inaczej oddaje się krew.ale ta
          poszkodowana osoba nic z tego nie ma jeśli nie podasz tych danych...krew trafia
          po prostu do banku krwii...
          0603809969- Puść sygnał odzwonię i przekaże te dane.
          • Gość: Pchełka Re: Kontakt Telefoniczny w tej sprawie.... IP: *.echostar.pl 02.02.07, 22:41
            Cóż, to pewnie już nieaktualne, ale na przyszłość radzę korzystać ze strony
            www.krewniacy.pl i forum, jest tam dział typowo do tego stworzony. A i odzew
            jest zawsze spory ;)
            • michal.vel.misiek Re: Kontakt Telefoniczny w tej sprawie.... 03.02.07, 19:31
              Ludzie!!!! WIęcej serca, krewniacy to jedna sprawa a forum radomskie druga.
              Ratujcie życie i dajcie krew. Sam chętnie bymn się zgłosił ale w niedzielę
              wyjeżdżam.
              Pozrawiam
              • Gość: Pchełka Re: Kontakt Telefoniczny w tej sprawie.... IP: *.echostar.pl 03.02.07, 21:41
                Forum radomskie jednak nie jest przeznaczony stricte dla HD więc może byc z tym
                większy problem., a na forum do tego stworzonym jest zawsze większe
                prawdopodobieństwo, to tyle.
                Co do więcej serca: dałabym swoją, ale moja ostatnia donacja odbyła się dwa
                tygodnie temu, więc nic z tego.
                Myslę, że jak wrócisz z podróży, też możesz się zgłosić i pomóc komuś innemu.
                Pozdrawiam :]
    • Gość: HHH Re: UWAGA potrzebna KREWpilne !!! IP: 85.112.196.* 03.02.07, 19:44
      NIE rozumie!!!!jak to mozna oddac inna grupę krwi? Co dzieje sie z krwia którą
      oddają honorowi dawcy krwi?Czy na ich "woreczku"jest adresat?10lat temu
      dostałam 3worki krwi i nikt nie wspomniał mi o tym zeby najpierw ktos dla
      mnieją oddał.Wyrazy współczucia.
    • Gość: fgg Re: UWAGA potrzebna KREWpilne !!! IP: *.tkdami.net 03.02.07, 22:39
      to ile jeszcze tej krwi?? 5 napisałes i jeszcze za mało??
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka