bskarb 13.08.03, 12:12 Czy ktos był w Possidi? Jak duża ta miejscowośc? I jak w ogóle tam jest? Wypożyczalnia skuterów, motocykli ? Poszukuję pilnie info na ten temat . Dzieki z góry! bea Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nina Re: POSSIDI, Dolphin Beach z Ecco Holiday IP: 81.15.204.* 14.08.03, 10:45 czesc,ja bylam w passidi w hotelu DB miesiac temu.Miejscowosc malenka,dwa sklepy,kilka tawern.Do pobliskiego miasteczka-Furka ok.7km.Plaza dosc dluga,ale brudna.Mozna znalezc ciekawe miejsca na cypelku.Sam hotel tez taki sobie(pokoje niektore zagrzybione i smierdzi w nich-te przy basenie,my trafilismy na pokoj bez cieplej wody),jedzenie dostarczane jest z innego hotelu i na miejscu podgrzewane.Wiekszosc dan przypominala jedzenie z torebki knora np.zupy,zimniaki.Do wyboru kilka salatek,warzywa,jeden gatunek ryby i mieso.Basen maly,bardzo szybko sie zaniczyszcza.Uwaga na chlor,ktory syryjczyk wlewa tak na okoWypozyczalni w Passidi nie ma ani w Furce.My wypo.w recepcji hotelowej.Taniej niz u rezydentki.Pani Kasia bardzo mila i zyczliwa rez.mniej zorientowana i ciapowato ta druga.Ogolnie jest tam spokojnie.Zycze udanego pobytu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska Re: POSSIDI, Dolphin Beach z Ecco Holiday IP: 81.15.204.* 14.08.03, 10:49 na temat tej miejscowosci i hotelu bylo sporo juz napoisane wczesniej(OD15 lipca) Odpowiedz Link Zgłoś
bskarb Re: POSSIDI, Dolphin Beach z Ecco Holiday 14.08.03, 12:52 Ksiu, a pamietasz temat posta bo nie moge znalezc.Dzieki! Odpowiedz Link Zgłoś
bskarb Re: POSSIDI, Dolphin Beach z Ecco Holiday 14.08.03, 12:46 dzięki Nina za info! Niestety nie zabrzmiały zachęcająco... Sama juz nie wiem czy mam się cieszyc na ten wyjazd czy nie. Myślałam też o zabraniu z sobą rowerów. Przewóz to tylko 20 Eur a skoro mówisz, ze nie ma wypożyczalni, zresztą wynajem pewnie kosztuje też duzo to może jednak zabierzemy je ze sobą.Zobaczymy. Wylot mamy 24.08 więc potwierdzę lub zaprzecze twoję opini po powrocie :-) pozdr Beata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina Re: POSSIDI, Dolphin Beach z Ecco Holiday IP: 81.15.204.* 14.08.03, 15:39 rowery zapewne sie przydadza,wypozyczenie matiza na 2 dni(z klima)to koszt60euro,skuter25 doba.Proponuje wyprawe do uroczego miasteczka Afytos (25km) za miastem Kallithea.Na miejscu rezyd.proponuja wycieczki fakultatywne (Ateny155,meteory50,statkiem na Athos)podobno udane,ale my wszedzie bylismy wynajetym samochodem.Paluch Kassandra jest malo ciekawy,tez go objechalismy.Mysle,ze rowerkami bedzie gdzie pojezdzic.My jak bylismy to w Passidi bylo malo turystow,niektore hotele byly jeszcze puste,moze teraz cos sie tam ruszylo.MY np.nie placilismy za lezaki na plazy bo jeszcze nie bylo parasoli.Przy nas stawiali takie niebieskie.Podobno na Chalkidiki sezon zaczyna sie od 15lipca. Odpowiedz Link Zgłoś