Gość: DM IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 21.11.01, 10:00 Czy może ktoś takowy polecić? Najlepiej z doświadczenia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gofia Re: Kurs prawa jazdy dla IP: *.rado.gazeta.pl 21.11.01, 10:21 a jaka to jest "starsza pani"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gin Re: Kurs prawa jazdy dla IP: *.rado.gazeta.pl 21.11.01, 11:16 jeszcze sie gofia nie lapiesz! chociaz wszystkie jestesmy pod ... -tkę! czas tak szybko leci ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lola Re: Kurs prawa jazdy dla IP: *.outland.lucent.com 28.11.01, 13:38 Gość portalu: DM napisał(a): > Czy może ktoś takowy polecić? Najlepiej z doświadczenia Polecam w PZM na ul.Zeromskiego 75 instruktora o imieniu Robert. On uwielbia "starsze panie". Naprawde polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robsonka Re: Kurs prawa jazdy dla IP: *.netia.pl 28.11.01, 13:47 Kontynuując temat nauki jazdy. Chciałbym dorobić sobie prawo jazdy na motor. Czy ktoś może polecić jakąś miłą, ładną, zgrabną instruktorkę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: Kurs prawa jazdy dla IP: *.outland.lucent.com 28.11.01, 15:38 Gość portalu: Robsonka napisał(a): > Kontynuując temat nauki jazdy. > Chciałbym dorobić sobie prawo jazdy na motor. > Czy ktoś może polecić jakąś miłą, ładną, zgrabną instruktorkę? Ale wymagania.... Swoja drogą wątpie żeby w Radomiu była jakakolwiek instruktorka jazdy na motorze. Ale jak bedziesz miał szczeście i znajdziesz takową podziel sie ta informacja - konieczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Kurs prawa jazdy dla IP: 194.181.0.* 28.11.01, 15:43 Gość portalu: Robsonka napisał(a): > Kontynuując temat nauki jazdy. > Chciałbym dorobić sobie prawo jazdy na motor. > Czy ktoś może polecić jakąś miłą, ładną, zgrabną instruktorkę? Ja z kolei chętnie poćwiczyłbym jazdę konno. Też chętnie poznam jakąś miłą i młodą instruktorkę:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gofia Re: Kurs prawa jazdy dla IP: *.rado.gazeta.pl 28.11.01, 16:28 Gość portalu: M napisał(a): > Ja z kolei chętnie poćwiczyłbym jazdę konno. Też chętnie poznam jakąś miłą i > młodą instruktorkę:)) kurde... ja wiedzialam, ze tak bedzie :( mloda! a nie moze byc tylko mila? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robsonka Re: Kurs prawa jazdy dla IP: *.netia.pl 28.11.01, 16:44 Ja nie pisałem że musi być młoda. Może umiesz jeździć na motorze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gofia Re: Kurs prawa jazdy dla IP: *.rado.gazeta.pl 28.11.01, 17:07 nie umiem jezdzic na motorze :) raz w zyciu jechalam i dziekuje ;-) nie ucze jazdy konnej, chociaz jezdzilam kiedys bardzo aktywnie... ale na przyklad nie umiem plywac :( moze wiec poszukam jakiegos instruktora? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robsonka Re: Kurs prawa jazdy dla IP: *.netia.pl 29.11.01, 13:20 Instruktorem od pływania nie jestem niestety. Pływam stylem dowolnym, mieszanym. Czasami chodzę na basen w Radomiu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jdk Re: Kurs prawa jazdy dla IP: 212.149.48.* 28.11.01, 17:02 gofia - uczysz jazdy konnej? Ja z przyjemnoscia reflektuje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Kurs prawa jazdy dla IP: 194.181.0.* 28.11.01, 17:07 Gość portalu: gofia napisał(a): > Gość portalu: M napisał(a): > > > Ja z kolei chętnie poćwiczyłbym jazdę konno. Też chętnie poznam jakąś miłą > i > > młodą instruktorkę:)) > > kurde... ja wiedzialam, ze tak bedzie :( mloda! a nie moze byc tylko mila? ;-) Źle się wyraziłem. Nie musi być bardzo młoda. Chodziło mi o to, aby koń się szybko nie zmęczył. Doświdczona i znudzona cwałem jokey'ka szybko zajeździ konika, a gdzie przyjemność z jazdy? A gdzie czas na podziwianie krajobrazów?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DM Re: Dzięki Lola IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 29.11.01, 14:31 Gość portalu: Lola napisał(a): Polecam w PZM na ul.Zeromskiego 75 instruktora o imieniu Robert. On uwielbia "starsze panie". Naprawde polecam. > Mam nadzieję, że jest to Pan z dużą dozą cierpliwości. Moja koleżanka ma straszne opory a ja uważam, że w dzisiejszych czasach każdy powinien umieć prowadzić samochód. Jeszcze raz dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaboom Re: Dzięki Lola IP: *.radom.pl 30.11.01, 08:46 Gość portalu: DM napisał(a): > .....opory a ja uważam, że w dzisiejszych czasach każdy powinien umieć > prowadzić samochód. Jeszcze raz dzięki Powiedzmy sobie jedno, umiec a robic to dobrze to zasadnicza roznica :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dm Re: Dzięki Lola IP: *.zamosc.sdi.tpnet.pl 30.11.01, 12:04 Gość portalu: Kaboom napisał(a): > > Powiedzmy sobie jedno, umiec a robic to dobrze to zasadnicza roznica :) Ale od nauki do praktyki już tylko jeden krok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaboom Re: Dzięki Lola IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 30.11.01, 16:05 Gość portalu: dm napisał(a): > Ale od nauki do praktyki już tylko jeden krok Pozwole sobie zacytowac to co powiedzialas : >Mam nadzieję, że jest to Pan z dużą dozą cierpliwości. Moja koleżanka ma >straszne opory a ja uważam, że w dzisiejszych czasach każdy powinien umieć >prowadzić samochód. To TY tak uwazasz a nie kolezanka, i jezeli nadal bedziesz ja chciala uszczesliwic na sile to z niej dobrego kierwocy nigdy nie bedzie,lepiej poczekaj zeby sama dojrzala do takiej decyzji.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dm Re: Pytanie do Kaboma IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 30.11.01, 16:16 Nie znasz mojej koleżanki. Początkowo do wszystkiego trzeba ją namawiać i długo przekonywać ( np. internet) Po pewnym czasie jak się oswoi to dziwi się innym, że nie robią danej rzeczy np. piszą ręcznie, czytają gazety nie z internetu itd. Co ty na to? Warto ją przekonać żeby spróbowała? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaboom Re: Pytanie do Kaboma IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 30.11.01, 18:07 Gość portalu: dm napisał(a): > Nie znasz mojej koleżanki. Początkowo do wszystkiego trzeba ją namawiać i długo > > przekonywać ( np. internet) Po pewnym czasie jak się oswoi to dziwi się innym, > że nie robią danej rzeczy np. piszą ręcznie, czytają gazety nie z internetu > itd. Co ty na to? Warto ją przekonać żeby spróbowała? Mysle ze nie bardzo, prowadzenie samochodu trzeba po prostu lubic, jezeli tego nie lubisz nigdy nie bedziesz dobrze jezdzic. A jezdzac zle ryzykujesz zycie innych, to nie internet, tu moze faktycznie wyrzadzic komus krzywde. Dalej obstaje przy stanowisku ze Twoja kolezanka powinna sama dojrzec do takiej decyzji... A nie daj boze zeby egzaminu nie zdala za pierwszym razem, mysle ze caly zal skupi sie na twojej osobie, gdyz to przez Ciebie musiala przechodzic taki stres. Zastanow sie nad tym :) Odpowiedz Link Zgłoś
mat-i23 Re: Kurs prawa jazdy dla "Starszych Pań" 21.08.13, 09:13 Ja osobiście uczyłem się w Lok-u - podaję stronę lok.org.pl/ . Moja mama też już do najmłodszych nie należy, ale nie miała problemów, żeby zdać tam prawo jazdy. Także polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś