Dodaj do ulubionych

Charytatywny Bal Prezydencki

04.02.07, 16:44
A nabył zaproszenie najbogatszy radomianin ? Ksiądz biskup ?
Obserwuj wątek
    • Gość: GT Re: Charytatywny Bal Prezydencki IP: *.pr.radom.net 04.02.07, 17:16
      To w końcu kiedy ten bal? W niedzielę czy 10 lutego?
    • Gość: ! WALIĆ w dogena! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.07, 17:57
      Ignorować tego barana!!!
      • Gość: Dogen45 Poczytaj sobie biedaku wpisy pod artykułem IP: *.141.unknown.vectranet.pl 04.02.07, 19:52
        Zobacz jak tu ładnie "walą w twój złodziejski ołtarz"
        fakty.interia.pl/kraj/news/kosciol-apeluje-do-wladz,866579,3
    • Gość: mbdkjhk Re: Charytatywny Bal Prezydencki IP: 82.139.48.* 04.02.07, 20:05
      Autorzy apelu podkreślają, że Kościół nie pozostaje obojętny na los chorych,
      przebywających w szpitalu pozbawionym środków finansowych na normalne
      funkcjonowanie.

"W tym duchu, Caritas Polska przekaże pewną sumę pieniędzy placówce, jako znak
      naszej jedności, jednakże uczyni to po odblokowaniu konta przez komornika. Z
      zatroskaniem myślimy szczególnie o pacjentach przebywających na oddziałach
      hematologii i onkologii. Wyrażamy nadzieję, że wspólnymi siłami uda się
      przezwyciężyć obecny kryzys i problemy znajdą słuszne rozwiązanie. Chorym nie
      można odbierać nadziei" - podkreślają autorzy apelu.

Wpisy są takie jak i ty, bo ty je pewnie piszesz i tobie podobni kretyni.
      • Gość: Dogen45 Lubię takich zaangażowanych dyskutantów IP: *.141.unknown.vectranet.pl 04.02.07, 20:26
        Wobec tego poczytaj sobie jeszcze tu:
        lserwisy.gazeta.pl/metro/1,50145,3891620.html
        • Gość: balowicz Re: Lubię takich zaangażowanych dyskutantów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.07, 22:28
          I jak zwykle polują na artystów. No, ale im się przelewa i mogą sobie pozwolić
          na malowanie i oddawanie.
          • Gość: antybalowicz Re: Lubię takich zaangażowanych dyskutantów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.07, 22:57
            Ze też jeszcze chce im się jeszcze tańcować,samorządowcom jednym. Niech lepiej
            przekażą swoje miesięczne dochody na ten cel, to może się trochę zrehabilitują
            w oczach społeczeństwa po tych wszystich nie fair plays.
    • Gość: ? Re: Charytatywny Bal Prezydencki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.07, 09:15
      a wódka będzie? i ile na parę?
      • Gość: Nemo Re: Charytatywny Bal Prezydencki IP: 195.3.153.* 05.02.07, 12:07
        Na parę, to były parowozy. Niech oddadzą to co ukradli ze szpitali i nie trzeba
        będzie żebrać.
        • Gość: pomagający Re: Charytatywny Bal Prezydencki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.07, 12:55
          Miałem iść na ten bal ale jak usłyszałem że będzie na nim pan kosztowny
          wszechwiedzacy prezydent to pieniądze na hospicjum przekazałem przelewem.
          • Gość: anka Re: Charytatywny Bal Prezydencki IP: *.tkdami.net 05.02.07, 13:09
            masz rację
          • naiwny_cynik Re: Charytatywny Bal Prezydencki 05.02.07, 15:02
            Gość portalu: pomagający napisał(a):

> Miałem iść na ten bal ale jak usłyszałem że będzie na nim pan kosztowny
            wszechwiedzacy prezydent

Wow! To faktycznie niespodzianka, że na balu prezydenckim będzie... prezydent.
            Prorokuję, że w życiu może spotkać Cię jeszcze wiele niespodzianek :)

> to pieniądze na hospicjum przekazałem przelewem.

Wprawdzie skromni się nie chwalą, ale pochwal się, ile przelałeś. Może jakiś
            skan przelewu gdzieś na internecie? Może dasz tym samym przykład innym?
            • Gość: gosc Re: Charytatywny Bal Prezydencki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.07, 16:58
              słysznie - przelał ale wode w kiblu hehe albo jakieś 10 zł jeśli wpłaciłeś 400
              zł przed moim wpisem proszę ujawnij się a ja wpłacę 1000 a jak tego nie
              zrobiłeś to nie pisz bzdur pajacu
              • Gość: Radomianin Re: Charytatywny Bal Prezydencki IP: *.132.unknown.vectranet.pl 05.02.07, 17:58
                Dlaczego od razu urągasz ludziom którzy piszą prawdę??? Ja również chętnie
                uczestniczyłem w balach prezydenckich do tej pory lecz tym razem nie mam
                zamiaru iść a pieniązki wpłacę bez pośrednika do którego nie mam zaufania za
                grosz!!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka