dogen45 04.02.07, 16:44 A nabył zaproszenie najbogatszy radomianin ? Ksiądz biskup ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: GT Re: Charytatywny Bal Prezydencki IP: *.pr.radom.net 04.02.07, 17:16 To w końcu kiedy ten bal? W niedzielę czy 10 lutego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ! WALIĆ w dogena! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.07, 17:57 Ignorować tego barana!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dogen45 Poczytaj sobie biedaku wpisy pod artykułem IP: *.141.unknown.vectranet.pl 04.02.07, 19:52 Zobacz jak tu ładnie "walą w twój złodziejski ołtarz" fakty.interia.pl/kraj/news/kosciol-apeluje-do-wladz,866579,3 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mbdkjhk Re: Charytatywny Bal Prezydencki IP: 82.139.48.* 04.02.07, 20:05 Autorzy apelu podkreślają, że Kościół nie pozostaje obojętny na los chorych, przebywających w szpitalu pozbawionym środków finansowych na normalne funkcjonowanie. "W tym duchu, Caritas Polska przekaże pewną sumę pieniędzy placówce, jako znak naszej jedności, jednakże uczyni to po odblokowaniu konta przez komornika. Z zatroskaniem myślimy szczególnie o pacjentach przebywających na oddziałach hematologii i onkologii. Wyrażamy nadzieję, że wspólnymi siłami uda się przezwyciężyć obecny kryzys i problemy znajdą słuszne rozwiązanie. Chorym nie można odbierać nadziei" - podkreślają autorzy apelu. Wpisy są takie jak i ty, bo ty je pewnie piszesz i tobie podobni kretyni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dogen45 Lubię takich zaangażowanych dyskutantów IP: *.141.unknown.vectranet.pl 04.02.07, 20:26 Wobec tego poczytaj sobie jeszcze tu: lserwisy.gazeta.pl/metro/1,50145,3891620.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balowicz Re: Lubię takich zaangażowanych dyskutantów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.07, 22:28 I jak zwykle polują na artystów. No, ale im się przelewa i mogą sobie pozwolić na malowanie i oddawanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antybalowicz Re: Lubię takich zaangażowanych dyskutantów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.07, 22:57 Ze też jeszcze chce im się jeszcze tańcować,samorządowcom jednym. Niech lepiej przekażą swoje miesięczne dochody na ten cel, to może się trochę zrehabilitują w oczach społeczeństwa po tych wszystich nie fair plays. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Charytatywny Bal Prezydencki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.07, 09:15 a wódka będzie? i ile na parę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nemo Re: Charytatywny Bal Prezydencki IP: 195.3.153.* 05.02.07, 12:07 Na parę, to były parowozy. Niech oddadzą to co ukradli ze szpitali i nie trzeba będzie żebrać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pomagający Re: Charytatywny Bal Prezydencki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.07, 12:55 Miałem iść na ten bal ale jak usłyszałem że będzie na nim pan kosztowny wszechwiedzacy prezydent to pieniądze na hospicjum przekazałem przelewem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Charytatywny Bal Prezydencki IP: *.tkdami.net 05.02.07, 13:09 masz rację Odpowiedz Link Zgłoś
naiwny_cynik Re: Charytatywny Bal Prezydencki 05.02.07, 15:02 Gość portalu: pomagający napisał(a): > Miałem iść na ten bal ale jak usłyszałem że będzie na nim pan kosztowny wszechwiedzacy prezydent Wow! To faktycznie niespodzianka, że na balu prezydenckim będzie... prezydent. Prorokuję, że w życiu może spotkać Cię jeszcze wiele niespodzianek :) > to pieniądze na hospicjum przekazałem przelewem. Wprawdzie skromni się nie chwalą, ale pochwal się, ile przelałeś. Może jakiś skan przelewu gdzieś na internecie? Może dasz tym samym przykład innym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Charytatywny Bal Prezydencki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.07, 16:58 słysznie - przelał ale wode w kiblu hehe albo jakieś 10 zł jeśli wpłaciłeś 400 zł przed moim wpisem proszę ujawnij się a ja wpłacę 1000 a jak tego nie zrobiłeś to nie pisz bzdur pajacu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radomianin Re: Charytatywny Bal Prezydencki IP: *.132.unknown.vectranet.pl 05.02.07, 17:58 Dlaczego od razu urągasz ludziom którzy piszą prawdę??? Ja również chętnie uczestniczyłem w balach prezydenckich do tej pory lecz tym razem nie mam zamiaru iść a pieniązki wpłacę bez pośrednika do którego nie mam zaufania za grosz!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś