Dodaj do ulubionych

Modna odzież dla puszystych kobiet

14.02.07, 18:57
Mam pytanie. czy ktoś zna w Radomiu jakieś sklepy z modną młodzieżową odzieżą
dla puszystych kobiet?
Obserwuj wątek
    • Gość: Kuba Re: Modna odzież dla puszystych kobiet IP: *.chello.pl 14.02.07, 19:07
      ul. Rwańska - MaxiModa. Kolekcje ciekawe, oryginalne, niestety sklep jest dość
      drogi...
      • Gość: Kuba Re: Modna odzież dla puszystych kobiet IP: *.chello.pl 14.02.07, 19:08
        zapomnialem napisać, jest też na ul. Wałowej - Euromoda. Ceny przystępne, ale
        cześć kolekcji jest "babciowa" :)
        • Gość: ewemeralda Re: Modna odzież dla puszystych kobiet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.07, 19:49
          widziałam gdzieś na Okulickiego taki sklep, na przeciwko przystanku
          autobusowego. Ja osobiście chodzę do tzw. lumpeksów, tam można znależć czasami
          fajowe rzeczy w dużych rozmiarach. Ostatnio taki otworzyli na 1905 roku.
          • Gość: areczek74 Re: Modna odzież dla puszystych kobiet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.07, 20:30
            Dziekuje za odpowiedzi i prosze o dalsze rozwiniecie wątku,czekam na dalsze
            adresy sklepow, z gory dziekuije.
            • Gość: areczek74 Re: Modna odzież dla puszystych kobiet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.07, 10:19
              ponawiam pytanie
    • Gość: Maja Re: Modna odzież dla puszystych kobiet IP: *.tkdami.net 15.02.07, 13:07
      ul. Struga w pawilonach naprzeciwko Targu nad Rzeczką
    • Gość: zuza Re: Modna odzież dla puszystych kobiet IP: *.radom.pl 15.02.07, 18:31
      www.yllapopken.pl
    • Gość: zuza Re: Modna odzież dla puszystych kobiet IP: *.radom.pl 15.02.07, 18:32
      www.ullapopken.pl sory
      • Gość: Aldona Re: Modna odzież dla puszystych kobiet IP: *.130.unknown.vectranet.pl 15.02.07, 18:53
        Puszyste panie mogą nabyć na swoje rubensowskie figury dużo atrakcyjnych rzeczy
        na targowisku "Korej".Tam są stoiska gdzie kupcy sprowadzają takowe ubiory
        przednich marek.A ceny są bardzo przystępne.Ja sama kupuję tam i jestem zadowolona.
        • Gość: ewemeralda Re: Modna odzież dla puszystych kobiet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.07, 19:16
          moim skromnym zdaniem jest to nie prawda.Była na "korei" kilkakrotnie i nic dla
          siebie nie znalałam modnego - rozmiar 48.I to ciągłe upokarzające spojrzenie i
          pogardliwe - "takich dużych rozmiarów nie mam"
          • Gość: ewemeralda Re: Modna odzież dla puszystych kobiet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.07, 19:17
            i "największe romiary tego producenta to 40 większych nie produkuje"
            • Gość: Aldona Re: Modna odzież dla puszystych kobiet IP: *.130.unknown.vectranet.pl 17.02.07, 18:12
              Ewemeraldo piszesz bzdury. Mój rozmiar 46.Byłam na pewno kilkunastu stoiskach w
              hali i pawilonach za halą.Panie zaoferowały mi rozmiary do 52.Taniej jak w
              sklepach.W takiej samej jakości.
              • Gość: ewemeralda Re: Modna odzież dla puszystych kobiet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.07, 19:20
                ok, pójdę sprawdzić w przyszłym tygodniu na "Korej". Poszukuję jakiś modnych
                spodni w rozmiarze 48, ciekawe czy coś kupię????? Jakieś 2 miesiące temu
                chciałam kupić spódnice czarną (na "Koreji")to owszem były, w tym rozmiarze,
                ale chyba z rocznika 1999.
              • Gość: ewemeralda Re: Modna odzież dla puszystych kobiet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.07, 19:21
                i co kupiłaś modnego i w rozmiarze 46 i czy spełniło Twoje oczekiwania???
              • Gość: ewemeralda Re: Modna odzież dla puszystych kobiet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.07, 19:23
                a może to rzecz gustu jednym podobają się takie rzeczy w rozmiarach 46-52 a
                innym nie ????? a może jesteś sprzedawcą/czynią na stoisku na "koreji" duzych
                rozmiarów???
                • Gość: puszysta Re: Modna odzież dla puszystych kobiet IP: 82.139.49.* 17.02.07, 19:48
                • Gość: puszysta Re: Modna odzież dla puszystych kobiet IP: 82.139.49.* 17.02.07, 19:50
                  Świetne stroje w modnych fasonach możesz znaleźć w sklepie dla puszystych na
                  Struga nad Rzeczką. Polecam , miła obsługa do tego.
                  • Gość: Maria Re: Modna odzież dla puszystych kobiet IP: *.tkdami.net 17.02.07, 23:57
                    Ale sie nabralam.W sklepie nad rzeczka na ul. Struga sa tylko ciuchy uzywane ,
                    zwykly typowy Ciucholand fee, fee. . .Ja sie brzydze takich ciuchow nawet
                    dotknac. Szukam nowych dla starszej puszystej pani,nie moge przeciez dac komus
                    w prezencie uzywane lachy!
                    • palineczka16 Re: Modna odzież dla puszystych kobiet 18.02.07, 00:11
                      hmm... nio a próbowaliście na allegro?
                      Tam też są super ciszuki i również w rozmiarach do pięciu XL
                      a trafiają się 'okazje' i można kupić naprawdę fajną rzecz
                      za niewielkie pieniądze :)
                      Kurczę tylko teraz przesyłki drogie :(
                      W tamtym tygodniu kupiłam 5 par skarpetek
                      (raczej z tej górnej półki:)) za 19,99zł,
                      a przesyłka kosztowała mnie 11zł.??
                      Hmm nio trochę to 'dziwne', ale... :) :) :)

Pozdrawiam:)
                      • Gość: hódy Re: Modna odzież dla puszystych kobiet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.07, 00:24
                        na allegro rzeczywiscie czasem mozna kupic fajna rzecz i tez w duzych
                        rozmiarach, ale co do cen to nie powiedzialbym, ze przystepne, raczej ponad
                        portfel przecietnego radomianina/radomianki podam przyklad: bluza (fakt
                        diverse) w rozmmiarze xxxl za 99zł? dolczyć 9zł przesyłki? eeeee za drogo, ale
                        nie powiem sa i tansze rzeczy i co jeszcze- sa i uzywane (to dla manuiakow
                        peweksow) i mozna zdjecia obejrzec... nie wiem to jyz od kazdego zalezy ;) tez
                        pozdrawiam
                        • Gość: Aga Re: Modna odzież dla puszystych kobiet IP: *.tkdami.net 18.02.07, 12:03
                          Na ul. Struga na przeciwko targu jest sklep z nową odzieżą dla puszystych.
                          • Gość: Aga Re: Modna odzież dla puszystych kobiet IP: *.tkdami.net 18.02.07, 12:07
                            Mario zajrzyj tam , a znajdziesz coś dla siebie. Zaręczam, że to nowe ciuszki i
                            szyte przez polskich producentów. Korzystam z tego sklepu i jestem zadowolona.
                            Ceny przystępne . Obsługa miła. "Puszysta Pani i Puszysty Pan"
    • Gość: xxx Re: Modna odzież dla puszystych kobiet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.07, 07:53
      Znacie jeszcze jakies sklepy??
    • wo.man Re: Modna odzież dla puszystych kobiet 08.01.16, 18:03
      Zajmuję się sprzedażą wysokogatunkowej odzieży polskiej produkcji w rozmiarach 46-60 (66).
      Zapraszam na moją stronę na FB www.facebook.com/WOMANODZIEZDLAPUSZYSTYCH/
      tel. 508-962-86
    • Gość: Jola1982 Re: Modna odzież dla puszystych kobiet IP: *.centertel.pl 30.01.19, 19:22
      Ja polecam sklep odzieżowy w Radomiu przy ul. Kusocińskiego 16. Każda puszysta kobitka znajdzie coś dla siebie. Do tego miła pani sprzedająca, która zawsze coś rzeczowo doradzi. :)
      • Gość: saczak Re: Modna odzież dla puszystych kobiet IP: *.centertel.pl 08.02.20, 16:15
        Byłam! Polecam. :)
    • Gość: Monika Baran Re: Modna odzież dla puszystych kobiet IP: *.dynamic.chello.pl 13.02.21, 01:20
      Co jeszcze polecacie w Radomiu jeśli chodzi o sukienki XXL? :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka