Dodaj do ulubionych

Sąd oddalił wniosek o upadłość Radomiaka

21.02.07, 20:20
Żal mi Radomiaka, taka legenda... To co się teraz dzieje to agonia...
400 mln? Gazeta chyba przesadziła.
Obserwuj wątek
    • Gość: Dariusz teren po Radomiaku osiedlem domków szeregowych IP: *.tkdami.net 21.02.07, 20:55
      szkoda strzępić języka - Radomiak to był wstyd dla Radomia. Cześć Mu i na
      śmietnik go.
      • Gość: 1910 KIBICE-Strus [...] IP: *.range81-153.btcentralplus.com 21.02.07, 21:33
        Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
      • Gość: Gela Re: teren po Radomiaku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.07, 08:58
        wstyd dla Radomia to wspomnienie, że bylismy słynnym ośrodkiem Disco Polo,
        a pod Mosirem było więcej samochodów podczas gali disco polo niż na meczu broni
        i jadaru razem wzietych, to są czarne karty historii tego miasta
      • Gość: Wierny kibic Re: teren po Radomiaku osiedlem domków szeregowyc IP: 213.17.170.* 22.02.07, 11:00
        Jedyne co mnie w tym mieście cieszy to właśnie Radomiak !!!! Tylko dla tej
        historii z dumą zawsze twierdze ze jestem z Radomia mimo ze nie mieszkam w
        mieście od ponad 10 lat. TYLKO RADOMIAK !!!
      • Gość: radomskipatriota Radomiak 4ever IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.07, 12:13
        Wstyd "drogi inaczej" dariuszu to jest twoje urodzenie się w mieście Radom.
        I dziwie się panu ginekologowi że wczesniej pępowiny nie odciął. Byłoby jednego
        debila mniej.

P.S. Na śmietnik to sobie żonę wyrzuć, jeśli ja posiadasz.
        Z zielonym pozdrowieniem.
    • Gość: rafal Re: Sąd oddalił wniosek o upadłość Radomiaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.07, 01:21
      Szkoda klubu... Ciekawe czy jeszcze znajdzie sie sposob, zeby go odratowac?
      ------------
      www.riki.pl -Jeszcze Lepsza Strona Radomia!
      • Gość: oldboy Re: Sąd oddalił wniosek o upadłość Radomiaka IP: *.133.unknown.vectranet.pl 22.02.07, 08:52
        niestety to jest juz koniec tego zasluzonego klubu , a zlozylo sie na ten stan
        wiele blednych i nieodpowiedzialnych decyzji podejmowanych przez lata - przez
        niekompetentne zarzady klubu i rownie nieudolnych przedstawicieli miasta ,
        ktorzy zajmowali sie Radomiakiem tylko i wylacznie wtedy , gdy bylo im
        potrzebne poparcie - KIBICOW RADOMIAKA - dla zdobycia wladzy w Radomiu.
    • Gość: xxx 400 milionów złotych? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.07, 08:47
      to chyba dwa budżety całej Orange Ligi! Panowie redaktorzy- Radomiak to nie
      Chelsea, mimo podobnych zapędów jego władz! Wychodziłoby jakieś 15 milionów " na
      głowę" - pieniądze, jakie zarabiają największe gwiazdy futbolu... Czterysta
      tysięcy to co innegop- choć i tak nie zmieni sytuacji, że Radomiak w następnym
      sezonie będzie grał z Wielogórą
      • 19stacho10 Re: 400 milionów złotych? 22.02.07, 10:56
        Niechaj żywi nie tacą nadziei!

Walczyć będziemy do upadłego!

"Tylko Radomiak"
        • Gość: Adam nie trać humoru - płać na swój klub 800 zł/miesiąc IP: *.tkdami.net 22.02.07, 11:29
          jeśli Cię na to stać-płać, jak nie to płacz i nie protestuj, że Radomiak padł.
          • Gość: gela Re: nie trać humoru - płać na swój klub 800 zł/mi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.07, 12:07
            hmm
            rozwijając watek przedmówcy, że jedyne co go tu cieszy to radomiaczek,
            dodaję swój głos, poprzez pryzmat swoich zainteresowań też patrze na to nasze
            miasto i co mnie najbardziej razi,
            brak ścieżek rowerowych, jadąc do biura w godzinach szczytu pozostaje tylko
            tylko modlitwa, zeby nie skończyć gdzieś na masce, obiecany kompleks
            pływalni to tylko pretekst zakupu tanio gruntów radomiaka, w kwestii spacerów
            na sczęście pozostało orońsko i skansen, ponieważ mini zoo w trablicach
            po różnych przygodach typu wybicie oka pieskowi, karmienie osiołka petami i
            kradzież rzadkiej rośliny przez pseudo damę jest już zamkniete dla szarych
            ludzi,
            przydała by sie jeszcze jakas górka z wyciągiem (ze sztucznym sniegiem),
            i tak można jeszcze długo pisać,
            czyli co nam zostanie????
            oglądanie w weekendy M jak miłość,
            może innym pasuje taki żywot, rodzinna wojna o pilota, seriale, spacery po
            marketach i dlatego cieszy ich upadek klubu dla mnie to paranoja
            • Gość: 1910 KIBICE-Strus Re: Dariuszu--- hator hator to ja Rademenes IP: *.range81-153.btcentralplus.com 22.02.07, 17:10
              Jesli bys mi to powiedzial prosto w oczy, napewno byly by to twoje ostatnie
              slowa!
              Czlowieku to ja sobie biore urlop w pracy (obecnie UK)i kupilem juz bilet na
              samolot zeby zobaczyc Zielonych w akcji z Cracovia, a ty wypisujesz takie zeczy
              jak by klub RKS RADOMIAK Radom nikogo nie interesowal...
              Ja nie kazalem zeby Ci zabrali klocki Lego, bo to twoje hobby, prawda? hehe
              Pozdro bez napinki 1910
              • Gość: kix Re: Dariuszu--- hator hator to ja Rademenes IP: *.133.unknown.vectranet.pl 23.02.07, 08:58
                Zorietowalem sie , że wiekszosc tych wypowiedzi pochodzi od ludzi nie
                zwiazanych obecnie z naszym miastem i nie mieszkajacych w Radomiu od dawna.
                Dyskutuja na tym forum o Radomiaku nie znajac i niewiedzac naprawde w jakiej
                katastrofalnej sytuacji obecnie znalazl sie klub, jest nie na temat, a posty w
                stylu : - " nic sie nie stalo Radomiak " - potwierdzaja moja opinie , ze
                wypowiadajacy sie, nie sa z Radomia lub dawno w tym miescie nie byli.
                Przepraszam ! - zapomnialem o fanatykach Radomiaka - ONI - dalej wierza w
                potege Radomiaka.
    • Gość: wiking Re: Sąd oddalił wniosek o upadłość Radomiaka IP: 80.48.255.* 23.02.07, 08:55
      Nie jestem kibicem Radomiaka,ale bardzo szkoda mi tego klubu. Patrząc na liczbę
      kibiców jaką posiada należy się szacunek.To jest marka tego miasta jak dla
      Poznania Lech czy Pogoń dla Szczecina a nie coś w stylu Miliarder Pniewy żeby
      upaść i przejść z tym do porządku dziennego.
      Czy w dużym mieście w dodatku bilsko Warszawy nie można znaleść inwestora? Nie
      mówię żeby pokroju Kolporter, Telefonika czy ITI, ale na trzecioligowy byt. Nie
      poddajcie się. Powodzenia.
      • Gość: jaca Re: Sąd oddalił wniosek o upadłość Radomiaka IP: 195.212.143.* 23.02.07, 09:17
        to mnie wlasnie troche dziwi.w 230 tys. miescie,przy tylu kibicach nie
        znalazlby sie inwestor?kolporter inwestowal w korone juz kiedy byli w 3 lidze.i
        nie mowcie mi ze "w Radomiu tak juz jest".moze stowarzyszenie kibicow troche za
        bardzo liczy na politykow a za malo probuje szukac inwestora?co prawda to moze
        nie powinna byc ich dzialka ale.. w tej sytuacji.zreszta moze sie myle moze cos
        robia w tej dziedzinie.mam nadzieje ze sie myle.pozdro dla wszystkich ktorzy
        cos czuja kiedy przechodza kolo tego stadionu,tych ktorzy za malolata
        wchodzili "z dziadkiem" bez biletu.trzymajcie sie
        • Gość: 1910 Zieloni Re: Sąd oddalił wniosek o upadłość Radomiaka IP: 213.17.170.* 23.02.07, 09:39
          Mylisz sie kolego robi i to bardzo dużo ale w klubie SKR ma swoich ludzi od
          dwóch tygodni to ciężko żeby w takim czasie znaleźli prawie 3 mln na spłate
          długu !!! Gdyby nie dług to budżet klubu dzięki wielu szybkim ruchom
          zmniejszajacym koszty byłby zamknięty. Ludzie poświęcaja swój cenny czas i od
          początku roku SKR zrobił dużo więcej niż wszystkie Zarządy Radomiaka przez
          ostatnie kilka lat !!! Jeżeli ktoś chce pomóc to zapraszmy do Klubu 100.
          Niedługo więcej informacji (regulamin, wzór umowy) na stronie Stowarzyszenia
          www.radomiak.info. A to że ktoś nie mieszka na co dzień w Radomiu w cale nie
          oznacza, że nie wie co się dzieje w mieście!!! Czasami właśnie dzięki temu
          można dużo pomóc nawet choćby finansowo. TYLKO RADOMIAK !!!
          • Gość: jaca Re: Sąd oddalił wniosek o upadłość Radomiaka IP: 195.212.143.* 23.02.07, 10:00
            tak jak powiedzialem,mam nadzieje ze sie myle i ciesze sie ze sie myle.a co do
            tego ze ludzie bedacy daleko nadal interesuja si9e radomiakiem i tym co sie w
            miescie dzieje to naturalne.ja dopiero po 2 latach poza granicami kraju
            nauczylem sie doceniac tradycje tego miasta,docenic to co w nim dobre a nie
            tylko marudzic na niedociagniecia.oczywiscie ze Radomiowi do idealu daleko ale
            naprawde jest za czym tesknic i zawsze bede z radoscia tu wracal.pozdrawiam
        • Gość: Gela Re: Sąd oddalił wniosek o upadłość Radomiaka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.07, 09:47
          problem polega na tym, że większość kibiców jest związana z klubem tylko w dniu
          meczu, każdy potrafi tylko biadolić i krytykować posunięcia innych,
          na chwilę obecną i tak bedzie sukcesem samo przystapienie do rozgrywek,
          oczywiście sukcesem tej garstki fanatyków która nie tylko wierzyła
          jak my wszyscy ale do tego walczyła
    • Gość: 4xg bez sposnora ani rusz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.07, 10:40
      Chyba już wszyscy sie przekonali, że dalsze finasowanie klubu, tzn gaszenie
      doraźnych pożarów finansowych przez miasto nic nie da. Nie o to chodzi żeby co
      pół roku podnosił sie wielki lament, że się kończą pieniądze, grożenie
      upadłością, wysupływanie jakiś drobnych, zaciągi przecietnych, ale wopinii
      menadżerów wielkich graczy, obiecanki kolejnych trenerów o wielkosci Radomiaka a
      na końcu walka o utrzymanie. Tu chodzi o kompleksowy plan, o wypracowanie
      strategii, pozyskania sponsora, który by tu uzdrowił sytuacje, utożsamiał się z
      klubem, miastem, kibicami. Nie mamy niestety Bońka, który by sypnął kasą,
      zakręcił w PZPN i wyratował klub od degradacji do V ligi. Radomiak musi pójść
      raczej śladek GKS Katowice i rozpocząć budowę swojej wielkości od samych dołów,
      bez długów i bagażu działaczy a kibice jak byli tak pozostaną. I chyba o to
      chodzi, bo czy III liga czy V to i tak za nisko dla tego klubu.
      • Gość: 1910 Re: Pamietajcie!!!! IP: *.range81-153.btcentralplus.com 23.02.07, 15:59
        Nadzieja umiera ostatnia...
        ...poki my zyjemy, co nam obca "reka" wziela szabla odbierzemy... 1910
    • Gość: jaca Re: Sąd oddalił wniosek o upadłość Radomiaka IP: *.cable.ubr04.donc.blueyonder.co.uk 24.02.07, 15:31
      a jak to na obecna chwile wyglada?zapowiedzi nowego prezesa ze''sie zastanowi
      czy zostanie'' itp.wyniki sportowe tzn. sparingi itp robia wrazenie ale jak to
      teraz wyglada w klubie?jesli mnie ktos oswieci bede wdzieczny
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka