kasitto 24.02.07, 14:28 Witam, zaginął pies rasy sznaucer miniaturowy, czarno - srebrny z czerwoną obrożą, o imieniu BAFI w okolicy Rajca / Antoniówki. Uczciwego znalazcę proszę o kontakt: 504-820-530. NAGRODA!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ilona Re: Zaginął pies - pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.07, 18:29 jesli go nie znalazłas to sie z nim pozegnaj mi ukradli sunie w listopadzie z tym ze w jedlni poprostu ma ktos z tego dobry interes!!!!!!!!!!!!!!! a zgłos na policje zeby ruszyli tyłki !!!!!! nikt nie zgłasz kradziezy psow a czemu!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasitto Re: Zaginął pies - pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.07, 21:22 Zgłosiłabym gdyby to coś dało!!!, ale oni nie będą biegać za pieskiem!!! Poza tym ja za niego zapłacę, jeśli znalazca mi go oddać zechce!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j Re: Zaginął pies - pomocy IP: *.cable.ubr04.donc.blueyonder.co.uk 25.02.07, 00:04 zlodziei psow powinni wieszac za jaja.mam nadzieje ze sie znajdzie .pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ILONA Re: Zaginął pies - pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.07, 12:16 zgłos co ci szkodzi mi tez zginął a raczej ukradli a zreszta sama zobacz!!! jedlnia.net/news.php?id=522&PHPSESSID=3f3388ad4183aaefd6ef725b4f8da230 nikt nie zgłasz i nie szukaja niech maja mniejsza wykrywalnosc to rusza sie zza biurek!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś