Dodaj do ulubionych

Po koncercie Lilith i Carrion

27.04.04, 11:59
Kto był ten wie. Było świetnie, pomimo że pod sceną działy sie różne rzeczy.
Ciężkie dzwieki ale nie tylko porwały młodych radomian do rzucania włosami,
ogólnie do znakomitej zabawy. Czekam na więcej !!! To co zrobił Carrion z
Depeszami było po prostu zajebiste. Agnieszka z Lilith także pięknie wygląda
z "Violetem". Jako fan rocka-metalu-gotyka (po prostu dobrej muzyki) liczę na
was i dziękuję.
Obserwuj wątek
    • Gość: skin Re: Po koncercie Lilith i Carrion IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.04, 13:39
      super koncert!!! oby więcej takich!!!
      • Gość: mała Re: Po koncercie Lilith i Carrion IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.04, 14:36
        było zajebiście....chcemy jeszcze....dzieki ..dzieki....daliscie czadu.....
        • Gość: LILITH Re: Po koncercie Lilith i Carrion IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.04, 14:45
          W imieniu LILITH serdeczne dzięki.
          Miło słyszeć takie słowa.
          Ten koncert to nasz najlepszy występ do tej pory.
          Oczywiście dzięki WAM !!!
          • carrion_radom Re: Po koncercie Lilith i Carrion 28.04.04, 00:55
            Padły już te słowa w Katakumbach ale teraz warto by je chyba jescze raz
            powtórzyć... DZIĘKI OGROMNE!!! PRZEZ TAKICH LUDZI JAK WY, KTÓRZY BAWILI SIĘ Z
            NAMI W PONIEDZIAŁEK JESCZE ISTNIEJE WIARA W TO MIASTO!!!!!!
            Adi, Kulavik, Piegi, Van Cerz, Viki - CARRION
    • Gość: [PL]DZIK Re: Po koncercie Lilith i Carrion IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 28.04.04, 09:10
      8D działo się! wreszcie coś ciekawego w naszym mieście! było zaje-fajnie!
      dzięki i powodzenia CARRION & LILITH!
    • Gość: Dzik (from Chaos) Re: Po koncercie Lilith i Carrion IP: *.lama.net.pl / 62.233.214.* 28.04.04, 09:32
      Ehh, i po co mi Kulavik wysyłałeś linka do tego forum - teraz jeszce bardziej
      żałuje ze mnie nie było :) No nic, sądze ze kiedyś zagramy razem, jest to
      całkiem realne. Pozdrowienia od Tocsin i Empty Existence no i oczywiście od
      Chaos :)
    • Gość: Rokita Re: Po koncercie Lilith i Carrion IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.04, 09:39
      byłem byłem...widziałem słyszałem i stwierdzilem ze lepszej kapeli ponad
      CARRION I LILITH nie ma!!!CI ludzie naprawde wiedza co robic z muzyka i za to
      chcialem podziekowac...robcie swoje a nie pozalujecie!!!CARRION-dzieki za DM:))
      rozgrzewa do bialosci niczym MAGNOLIA!!!
      • Gość: BelZebush Re: Po koncercie Lilith i Carrion IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 28.04.04, 20:40
        JAZDA BYLA!!!!!!!!! kiedy nastepny taki koncert????
        • Gość: m;] Re: Po koncercie Lilith i Carrion IP: *.internet.radom.pl 30.04.04, 18:09
          kiedy nastpeny koncert???? bylo super!!! tylko dlaczego tak krotko!!???
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka