Gość: Wiktor IP: *.128.unknown.vectranet.pl 01.03.07, 17:28 Mam pytanie czy ktoś wie coś na temat tego zespołu jak grają , jak sie prezentuja na scenie ? Proszę o opinje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: g Re: Zespół AMIGO IP: *.136.unknown.vectranet.pl 01.03.07, 19:52 ajk zaczynali ok" teraz lipa słyszałem że szynke z wiejskiego zaaaaaa.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiktor Re: Zespół AMIGO IP: *.128.unknown.vectranet.pl 01.03.07, 20:46 Kurcze zaczynam się zastanawiac czy ich wynając znajomi mi mówią że ok' a tu takie teksty. Co ma znaczyc ta "szynka z wiejskiego" ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewik Re: Zespół AMIGO IP: 88.156.209.* 26.05.07, 00:59 ktoś złośliwy robi antyreklamę dla Amigo i nie potrafi już wymyślić nic lepszego tylko coś o szynce?! znam tą kapelę i nie mogę powiedzieć o nich złego słowa. komuś przykro że ten zespół zaszedł tak wysoko - nie ładnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Zespół AMIGO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.07, 09:40 To jest wpis jednego z członków zespołu. Wypisuje on brednie na konkurencyjne zespoły, a wychwala bezpodstawnie swój zespół. Szczegóły i dowody w wątku poniżej. Uważacie na ten zespół!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widziałam ich Re: Zespół AMIGO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.07, 00:06 ale pierdoły opowiadacie, ja bylam na dwoch weselach co oni grali i moim zdaniem to dosyc dobry zespół wiec nie rozumiem tego gadania. a jezeli ktos juz cos wymyslil o tej szynce to gada bzdury i bylam na weselu gdzie to raczej goscie kradli a nie muzykanci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Liberta Re: Zespół AMIGO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.07, 20:44 Wspaniali muzycy!!! Z naszego polecenia zagrali kilka razy. Organizatorzy imprez byli z nich bardzo zadowoleni. Pewnego razu zagrali w policyjnym ośrodku (dla młodzierzy po 40-stce), gdzie też ich bardzo chwalono. Tak więc repertur muzyczny mają bardzo bogaty. Gorąco polecam zaspół "AMIGO". P.S. DO WSZYSTKICH ZESPOŁÓW MUZYCZNYCH: "Bracia sznujmy konkurencję", nie wiadomo kiedy będziemy potrzebować od niej łaski... - trzymajcie się wszyscy mocno, pa,pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxxxxxxx Re: Zespół AMIGO IP: *.tkdami.net 18.06.07, 19:45 zespół AMIGO znam od kilku lat- można powiedziec że "zagrali" większość wesel w naszej rodzinie- w tym i nasze, dwa miesiące temu- nie było osoby, która nie byłaby zadowolona - grają rózne kawałki- wolne, szybkie, stare i nowe- naprawdę potrafią porwać każdego do tańca- jeżeli miałabym wybierać jeszcze raz, kto zagra na moim weselu to postawiłabym znów na nich -jeżeli nie macie jeszcze zespołu to naprawdę polecam AMIGO. Pozdrawiam Michała i jego ekipę :-) PS. oświadczam, że nie jestem członkiem zespołu ani nikim spokrewnionym z kimkolwiek zespołu :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
natalia262 Re: Zespół AMIGO 02.07.07, 14:38 Witam:) Czy ktoś może ma kontakt do zespołu Amigo? Telefon czy strone internetową? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karina Re: Zespół AMIGO IP: *.subscribers.sferia.net 11.07.07, 23:44 GODNY POLECENIA ZESPół NA WESELE ??JAKBYM MIAłA POLECIć JAKIś ZESPół DOBRZE GRAJąćY TO POLECAM ZESPół DAKAR Z WARSZAWY NAPRAWDę REWELACJA i tani:) www.zespol-dakar.blog.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bezimienny Re: Zespół AMIGO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.15, 11:31 Grali u nas na weselu, srednio z nich bylismy zadowoleni, mało zabaw przy stołach, długie przerwy, ogólnie robią co chca i graja kiedy chca, wiekszosc stere disco polo, drugi raz napewno bysmy sie na nich nie zdecydowali, bylismy ostatnio na weselu z Playbojsami juz w nowym składzie 2015 i z nimi to idzie sie wybawic... Odpowiedz Link Zgłoś