Dodaj do ulubionych

Big Brother czyli Irek Próchenko

09.03.07, 23:28
powraca nasz radomski szołmen na wyżyny sławy tym razem jako pogromca
malwersantów i oszustów budowlanych. w naszym niezawistnym i jakże
sprawiedliwym sądzie toczą się od kilku lat różne sprawy sądowe zakładane
przez Ireneusz Próchenko, jest ich podobno bardzo dużo, a oskarżonymi są ci
podli mieszkańcy pewnej spółdzielni co nie pozwolili Irkowi wygrać popularnego
programu bb. rzecz stała się bardzo dziwna bo jak pamiętam to Irek dosyć
często odwiedzał sąd radomski ale po stronie oskarżonego, a tu proszę jak się
podszkolił teraz sam skarży. jeżeli ktoś pamięta o co był oskarżony proszę o
podpis ? będę kontynuował ten wątek, historia jest znacznie dłuższa.
Obserwuj wątek
    • Gość: bbb Re: Big Brother czyli Irek Próchenko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.07, 10:56
      Nie ma to jak doświadczenie:)
    • Gość: kk Re: Big Brother czyli Irek Próchenko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.07, 13:57
      jak dobrze lepić glinę?
    • apollouser Re: Big Brother czyli Irek Próchenko 10.03.07, 20:32
      A więc gwiazdor bije rekordy ale nie popularności tylko założonych spraw.
      Jednemu z legendarnych działaczy dawnej opozycji założył ponad 35 spraw
      sądowych. Podejżewam że węszy w tym interes koleś jest spłukany z kasy i chce
      odbić sie na mieszkańcach spóldzielni"DOMINIUM" którą sam założył i chciał
      doprowadzić do upadłości (oczywiście w finalnym etapie)
      • Gość: re Re: Big Brother czyli Irek Próchenko IP: *.227.udn.pl 10.03.07, 23:10
        "Jednemu z legendarnych działaczy dawnej opozycji założył ponad 35 spraw
        sądowych." - Czy to ten LEGENDARNY DZIAŁACZ który zafundował nam darmowe
        fajerweki na własnej stacji gazowej przy Zbrowskiego?
      • Gość: irek Re: Big Brother czyli Irek Próchenko IP: 82.139.53.* 13.03.07, 13:15
        Może się ujawnisz ludziku, czy może mam cię (to celowo z małej literki)
        poszukać.

jesteś "odważniakiem" ? - skoro gęba sieje, warto znać jej właściciela, czy
        moze jesteś "skunksem" do końca życia ?

wybierz "skunksa zaprowadzi mnie do ciebie twój "zapach", który znasz i być
        może lubisz :)))) - pomyśl sobie o tym robaczku!

zmieniłeś nick'a ? byłeś "rubikon" ? - może ktoś sprawdzi, szukanie ciebie
        będzie sprawiało mi frajdę.

Ciekawe, że twoje (dalej celowo mała literka) tekściunio ukazało się dzień po
        wyroku, gdzie Sąd po trzech latach !!! wydał nareszcie wyrok uznający moją
        rację a nie osóbek, których tak szczerze bronisz. Skoro obrona ma mieć jakiś
        wyraz, to przynajmniej nie popełniaj "szczurku" błędów ortograficznych.

Tu przerywnik - jest równouprawnienie: ... a może jesteś "płcią Tą drugą"

Teraz meritum.
        zarzucasz ludziku, że Sądy są mi przychylne. Błąd!! Zapewne należałeś do grona,
        które przed laty obrzuciło mnie błotem i kłamstwem a teraz, nie mając
        argumentów,walczy ta grupa jak zranione zwierzę, starając się jednocześnie
        przyjść w łaski (może usłyszeć: - daruję).
        Za późno. Dla ciebie ludziku też.

To ja wreszcie - po tylu latach - ujawnię kto jak i co.... już niedługo!!
        Twoje bożyszcze - zasłużony dla "wolności i sprawiedliwości" - będzie moim
        ulubieńcem, zresztą nie tylko on. Mam nadzieję,że wśród innych będziesz i ty.

APEL DO TYCH CO TRZEBA ...

Znajdźcie mi ludzika - "apollouser" i "rubikon"
        - nagroda będzie a i sława w mediach możliwa.

(dodatkowe info ewentualnie na kanale nieco bardziej prywatnym)

PS. powziąłem wiadomość, iż "rubikon" to członek rodziny znanej radcy prawnego,
        z kancelarii, która wielokrotnie wykazywała niechęć zarówno do Ireneusza
        Próchenko jak i spółdzielni (której był członkiem), nieźle się wzbogacając na
        prowadzeniu spraw nieuczciwego wykonawcy (bardzo dobrego znajomego ww. bohatera
        wolności i fajerwerków) przeciwko spółdzielni, co było być może skutkiem
        niezwykłych koneksji tej grupy osób.

cdn...
        • Gość: zaiteresowana Re: Big Brother czyli Irek Próchenko IP: *.tkdami.net 14.03.07, 09:39
          Nie znam dokładnie sprawy ale chętnie zobaczyłabym Sobieraja za kratkami. Oj
          wielu osobom podpadł i wiele krętactw ma na swoim sumieniu. Mógłby się wreszcie
          ktoś za niego wziąść. Nie słyszałam o większym radomskim oszuście. Niestety jak
          wszyscy wiemy ciągle udaje mu się uciec przed wymiarem sprawiedliwości, może
          kiedyś doczekamy się finału ale Sobieraja.
          • Gość: zadziwiony Re: Big Brother czyli Irek Próchenko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.07, 15:59
            Mnie tylko dziwi jak taki nieciekawy chłopek dostał się do Big Brothera ?
            • Gość: irek Re: Big Brother czyli Irek Próchenko IP: 82.139.53.* 15.03.07, 09:30
              "zadziwiony" - odpowiedz! - jesteś zazdrosny?
              jeśli jeszcze bardziej będziesz się tym dołował, może znajdzie się na sposób.
              • Gość: fan Re: Big Brother czyli Irek Próchenko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.07, 13:36
                Uciekałeś stamtąd i nie patrzyłeś na przyjemności ,coś ważnego wypłoszyło Cię z
                programu????
        • Gość: ania.P Re: Big Brother czyli Irek Próchenko IP: *.gprspla.plusgsm.pl 17.03.07, 09:38
          Gość: irek, kąsa jak wściekły pies - coś w tym musi być? Nie bardzo wierzę w
          jego niewinność i sprawiedliwość, ale z zainteresowaniem czekam na rozwój
          sytuacji.
          • Gość: szpak Re: Big Brother czyli Irek Próchenko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.07, 12:34
            Jak wynika z postów p. Irek założył ponad 35 spraw sądowych. To bardzo dużo.
            Ale jest pytanie ile z tych spraw wygrał, a ile przegrał. Jeśli generalnie
            przegrywa sprawy, to jest zwykłym pieniaczem.
    • Gość: dzika bestia Re: Big Brother czyli Irek Próchenko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.07, 19:57
      ten Prochenko to ten kolo, ktory w BB bawil sie gumowa lalka ?
      • Gość: Big Cyc Re: Big Brother czyli Irek Próchenko IP: 82.139.39.* 19.03.07, 22:17
        Nie lalką tylko penisem
      • Gość: BiG Cyc Re: Big Brother czyli Irek Próchenko IP: 82.139.39.* 19.03.07, 22:19
        Czyżby gazeta bez napletka cenzurowała wypowiedzi?
        • Gość: ania.P Re: Big Brother czyli Irek Próchenko IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 23.03.07, 17:54
          Co za cisza na tym poście. Może Irek opowie nam jaka jest prawda?
          • Gość: Pitek Re: Big Brother czyli Irek Próchenko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.07, 21:50
            Pewnie nie ma weny twórczej, więc trzeba cierpliwie zaczekać.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka