Dodaj do ulubionych

Obustronna determinacja siatkarzy

IP: *.algo.radman.pl 15.03.07, 22:26
No Panowie, mam nadziję, że pokażecie charakter i pokonacie AZS, a tym samym udowodnicie, że zeszłotygodniowa porażka z Mosto była wypadkiem przy pracy. Walczysz Radom walczysz!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: bartek Re: Obustronna determinacja siatkarzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.07, 11:39
      3-1 dla nas:)
      • Gość: aga Re: Obustronna determinacja siatkarzy IP: *.algo.radman.pl 16.03.07, 12:19
        oby:-)
        • Gość: prorok ja wiem jaki bedzie wynik ale nie nie powiem IP: *.devs.futuro.pl 17.03.07, 11:41
          acha. W Radomiu tylko Czarni
          • Gość: realista Re: ja wiem jaki bedzie wynik ale nie nie powiem IP: *.31.radom.pilicka.pl 17.03.07, 19:28
            Odpowiem prorokowi że Czarni byli i się skończyli .A takie gdybanie to głupi
            upór i nic konstruktywnego nie wnosi .Jest Jadar i to jest fakt!I naucz się
            człowieku kibicować . Bo albo się kocha sport albo udaje wiernego kibica
            nieistniejącej drużyny.
            • Gość: prorok Realista! czlowieku naucz sie wreszcie co to jest IP: *.devs.futuro.pl 18.03.07, 11:11
              tradycja. ma w dupie jadar i wszelkie temu podobne twory.
      • Gość: aga Re: Obustronna determinacja siatkarzy IP: *.algo.radman.pl 17.03.07, 20:07
        Bartek jestem pod wielkim wrażeniem, jak Ty to robisz, że tak trafnie typujesz wyniki?! To jest wręcz genialne!:-P
    • Gość: kibic Re: Obustronna determinacja siatkarzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.07, 00:13
      w sobote szybkie trzy sety i radom wraca do domu z
      płaczem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. 3:0 dla WKRĘT-MET DOMEX AZS
      CZĘSTOCHOWA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.:)
      • Gość: bartek Re: Obustronna determinacja siatkarzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.07, 09:02
        sam nie wiem jak to robie, ale to tylko tutaj dziala bo jak postawilem w
        profesjonalu ze wygramy z mostostalem to 3-0 w dupe:P
        • Gość: aga Re: Obustronna determinacja siatkarzy IP: *.algo.radman.pl 18.03.07, 10:28
          Skoro tak, to może nie obstawiaj tych meczy które pozostały Jadarowi w rundzie zasadniczej:-) Byłam na meczu z AZSem i przyznam, że po pierwszym secie nie byłam pewna czy tym razem Twój typ się sprawdzi, ale na szczęście chłopaki otrząsneli się i wygrali.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka