Gość: zainteresowana IP: 82.139.45.* 17.03.07, 18:11 Co myślicie o Brzozowym Raju w Podzagajniku k. Zwolenia? Proszę o opinię poniewaz mamy zamiar zorganizować tam przyjęcie weselne. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: magda Re: Brzozowy Raj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.07, 13:27 bardzo fajny lokal.sama mam tam wesele niedługo.Wszystko szybko i sprawnie się tam załatwia z właścicielem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.07, 22:32 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowana Re: Brzozowy Raj IP: 82.139.45.* 14.05.07, 23:18 A to czemu, co się stało że jesteś niezadowolana? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Brzozowy Raj IP: 82.139.45.* 14.05.07, 23:51 jeśli macie jakieś informacje dot. "Brzozowego Raju" bardzo proszę o opinie na adres: ewelina.k@onet.eu pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
prezes-s Re: Brzozowy Raj 18.08.07, 22:01 Nam właściciel zrobił numer z wcześniej umówionym i opłaconym zadatkowo pożegnalnym obiadem dla kilkudziesięciu osób. W umówionym dniu i godzinie do gości wyszła pracowniczka Brzozowego Raju informując, że "obiad odwołany".Po telefonicznej interwencji i mętnym tłumaczeniu właściciela,cyt."ktoś zadzwonił na komórkę"- proszę o nr telefonu, póżniej "ktoś zadzwonił na telefon stacjonarny- nie mam numeru" itp bajeczki. NIE POLECAM!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona Re: Brzozowy Raj IP: *.radom.pilicka.pl 13.07.07, 13:32 miałaś już tam wesele bo ja mam w sierpniu i te komentarze mnie trochę wystraszyły Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowana Re: Brzozowy Raj IP: 82.139.45.* 14.07.07, 00:53 cześć, jeszcze nie miałam tam wesela-dopiero w przyszłym roku, ale miałam kontakt z dziewczyną, która miała wesele w Brzozowym ... w kwietniu tego roku i była bardzo zadowolona, chwaliła sobie ten lokal i obsługę, z jedzeniem tez nie było żadnego problemu wiec nie przejmuj sie. Właściwie to na każdy lokal znajdzie sie negatywny komentarz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: imili86 Re: Brzozowy Raj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.07, 14:32 ja bym tez prosila jakies informacje moze zdjecia o tym lokalu gdyż jestem ze śląska a wesele bede robila w okolicach radomia najlepiej zwoleń wlasnie :) może byc na meila ... zakochana-czarownica@tlen.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Brzozowy Raj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.07, 20:56 Dzięki Ola. A mogłabyś napisać co z resztą jedzenia np.owocami, słodyczami itp.bo przeważnie po weselu zostaje dużo jedzenia i prawie wszedzie oddają to zapakowane młodym. Pakują to co zostanie czy też w tajemniczy sposó ,,wyparowuje''? Mieliście z tym jakis problem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Brzozowy Raj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.07, 21:13 no własnie z tym jest problem, bo my dostaliśmy resztki ciasta ze stołów,które nie nadawały się do zjedzenia, bo po całej nocy leżenia na stole to sama wiesz jak to smakuje, a tymbardziej ciasta z kremem.No a gdzie to, któr nie było pokrojone???? natomiast pozostale jedzenie to goscie przeciez zjedli... hahaha.. Zupełnie nie opłaca się organizować wesela od pary bo potem takie są cyrki. najlepiej jest wynająć sale, wychodzi dużo taniej i wszystko masz pewne.szkoda,że mysli się po fakcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Brzozowy Raj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.07, 21:22 no ja już niemoge się wycofać niestety bo nigdzie nie znajde sali innej. Wogole moje wesele bylo organizowane na szybko i znalezienie sali za osobe było najwygodniejsze, ale już żałuje. Załuje że nieposłuchałam swojej intuicji ,która mi już przy podpisywaniu umowy podpowiadala że to dziwny facet: ( ale dziekuje za rady. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowana Re: Brzozowy Raj IP: 82.139.45.* 15.05.07, 21:26 Jak wyglądała umowa z tym Panem możesz przesłać na maila ewelina.k@onet.eu Dzieki Odpowiedz Link Zgłoś