dogen45 31.03.07, 09:59 wiadomosci.onet.pl/4,15,11,3706127,0,0,forum.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kranik007 Re: Rocznica śmierci Jana Pawła II 31.03.07, 20:20 W artykule nie wspomniano o Białym Marszu organizowanym przez Parlament Młodzieży Miasta Radomia, KCM "Arka", ZHP Hufiec Radom i innych 2 kwietnia. Po mszy w katedrze o 18 nastąpi marsz ulicami Mickiewicza, Sienkiewicza, Traugutta, Poniatowskiego i Grzecznarowskiego do alei Jana Pawła II o godzinie 21.37 na apel. ja tam będę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radomianin Re: Rocznica śmierci Jana Pawła II IP: *.135.unknown.vectranet.pl 31.03.07, 22:15 Znowu "czarna mafia" zablokuje całe miasto... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młody Re: Rocznica śmierci Jana Pawła II IP: 82.139.48.* 01.04.07, 23:22 To jest biały marsz idioto. Czarny charakter to ty jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fx Re: Rocznica śmierci Jana Pawła II IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.07, 00:14 ? lepsza czerwona no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radomianin Re: Rocznica śmierci Jana Pawła II IP: *.135.unknown.vectranet.pl 02.04.07, 00:46 Żadna mafia mnie osobiście nie kręci ani czerwona ani czarna ale ta ostatnia to już przesadza. Niedługo podniosę klapę sedesu i zobaczę księdza. Włażą wszędzie z buciorami i do radia i do telewizji MAM ICH DOŚĆ!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: Rocznica śmierci Jana Pawła II IP: *.tkdami.net 02.04.07, 08:35 to wyjedź proponuję ,do Korei albo na Kube Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dogen45 Ruskie wyjechały to i te niech sie wynoszą IP: *.tkdami.net 02.04.07, 09:25 do watykanu. To substancja rakowa. Nic nie produkują, niczego pożytecznego nie uczą, kradną, szarogęszą się, degradują otoczenie wokół siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fsd Re: Ruskie wyjechały to i te niech sie wynoszą IP: *.tkdami.net 02.04.07, 09:29 ale bełkot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dogen45 Ale jakże prawdziwy w treści bełkot IP: *.tkdami.net 02.04.07, 11:05 Poziom odpowiedzi też za wysoki nie jest. www.legaba.6te.net/ksiazki.htm Odpowiedz Link Zgłoś
archont_eponymos Re: Ale jakże prawdziwy w treści bełkot 02.04.07, 14:15 och, a komuniści to nie substancja rakowa? Twym tokiem myślenia można pod "substancję rakową" wszystko podciągnąć, łącznie z kilkuletnią dziewczynką, zbierającą kwiatki na łące... Pieniaczu, umiesz tylko napisać, że coś jest złe/głupie? Nic konstruktywnego? Będzie rocznica śmierci Stalina to zorganizuj sobie marsz, zapal świeczuszkę, powspominaj. Jeśli Sie stalin Cię interesuje - to w rocznicę śmierci innego "wspaniałego wzorca"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Ale jakże prawdziwy w treści bełkot IP: *.00a.radom.pilicka.pl 02.04.07, 14:21 Zgadzam się z przedmówcą. Ten Dogen to jakis prowokator z ptasim móżdżkiem. Zaczyna swoje wątki, żeby tylko sprowokować dyskusję na temat swoich uprzedzeń. Pewnie to jakis zakompleksiony, mało bystry uczestnik marszu wolności Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radomianin Re: Ale jakże prawdziwy w treści bełkot IP: *.135.unknown.vectranet.pl 02.04.07, 14:54 Miałem rację spalili by nas gdyby tylko mogli... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antydogen Re: Ale jakże prawdziwy w treści bełkot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.07, 15:01 Myślę, że Dogen to nieszczęśliwy człowiek. W coś w życiu trzeba wierzyć. Jeśli nie w Pana Boga to przynajmiej pokochać jakąś ideologię. To przynajmiej daje poczucie spełnienia i pozycjonuje człowieka we współczesnym świecie. Ktoś kiedyś na tym forum dziwił się jak to możliwe aby Kościół przetrwał 2000 lat? No właśnie. Wszystkie ideologie wymyślone przez człowieka wcześniej czy później kończą na śmietniku historii a Chrześcijaństwo nie. Jak to jest??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radomianin Re: Ale jakże prawdziwy w treści bełkot IP: *.135.unknown.vectranet.pl 02.04.07, 20:03 archont_eponymos napisał: > Będzie rocznica śmierci Stalina to zorganizuj sobie marsz, zapal świeczuszkę, > powspominaj. Jeśli Sie stalin Cię interesuje - to w rocznicę śmierci > innego "wspaniałego wzorca". teksty.org/b/bigcyc/chrzescjanscykanibale.php Coś dla ciebie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radomianin Re: Ruskie wyjechały to i te niech sie wynoszą IP: *.135.unknown.vectranet.pl 02.04.07, 14:52 Gość portalu: Dogen45 napisał(a): > do watykanu. To substancja rakowa. Nic nie produkują, niczego pożytecznego nie > uczą, kradną, szarogęszą się, degradują otoczenie wokół siebie. Całkowicie się zgadzam, ale w tym kraju za takie słowa spalą nas na stosie, tego doczekamy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Ruskie wyjechały to i te niech sie wynoszą IP: *.pr.radom.net 03.04.07, 15:01 Jak widzę Panu Radomianowi wszyscy strasznie przeszkadzają. ciekawe co powie jak po śmierci do PIEKŁA trafi. Wtedy będzie wołał Boga i księży zacznie szanować i Jana Pawła II i będzie chciał się nawrócić,ale diabełki już jego duszy nie puszczą. Tam ,gdzie trafi po śmierci jest płacz i ujadanie ....... PoCZYTAJ PISMO ŚWI ĘTE I DO SPOWIEDZI I NA KOLANACH DO CZĘSTOCHOWY i ZBAWIAJ SWOJĄ DUSZĘ PÓKI MASZ CZAS,,ŻYCIE SZYBKO PRZEMIJA>>>>>> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radomianin Re: Ruskie wyjechały to i te niech sie wynoszą IP: *.135.unknown.vectranet.pl 04.04.07, 13:39 Gość portalu: gość napisał(a): > Jak widzę Panu Radomianowi wszyscy strasznie przeszkadzają. ciekawe co powie jak po śmierci do PIEKŁA trafi. Ty chyba jakiś normalny inaczej jestes i do ciebie nie dociera, piekło to straszak dla wierzących (czegoś się muszą bać żeby kase oddawali i za pieniążki odpust kupowali) > Wtedy będzie wołał Boga i księży zacznie szanować i Jana Pawła II i będzie > chciał się nawrócić,ale diabełki już jego duszy nie puszczą. > Tam ,gdzie trafi po śmierci jest płacz i ujadanie ....... Księży szanować nigdy nie będę bo to banda darmozjadów żerujących na ludzkiej naiwności, A co do JP II to szanuję go i to bardzo ale nie za to kim był lecz za to co zrobił dla Polski i świata. > PoCZYTAJ PISMO ŚWI ĘTE I DO SPOWIEDZI I NA KOLANACH DO CZĘSTOCHOWY i ZBAWIAJ > SWOJĄ DUSZĘ PÓKI MASZ CZAS,,ŻYCIE SZYBKO PRZEMIJA>>>>>> Ty je chyba czytałeś bardzo wybiórczo lub wcale, gdzie jest napisane że kościół ma się bogacić kosztem swoich wiernych i indoktrynować dzieci na siłę od małego, o ilę się nie mylę to miało być odwrotnie, biednie i "pozwólcie dzieciom przychodzić...(jeśli tego chcą)". Pomijając ten fakt Biblia to książka jak wszystkie inne, zbiór legend, baśni i innej fikcji literackiej... Naukowo nie do udowodnienia. Pismo Święte jest tak samo prawdziwe jak "Kod Leonarda Da Vinci" w tym drugim przynajmniej są jakieś fakty historyczne. Co do mojej duszy to nigdzie nie pójdzie, bardziej mi odpowiada reinkarnacja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r Re: Ruskie wyjechały to i te niech sie wynoszą IP: *.tkdami.net 04.04.07, 14:09 debil Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela33 Re: Ruskie wyjechały to i te niech sie wynoszą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.07, 18:38 Nienawiść. Tragedia.Troche więcej szacunku - dziś jest rocznica śmierci Wielkiego Polaka i Wielkiego Człowieka, to powinno zmuszać do głebszych refleksji - myślę, każdego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marys Re: Rocznica śmierci Jana Pawła II IP: *.algo.radman.pl 03.04.07, 02:30 zgadzam sie... tłum ludzi, zakorkowane miasto i ja w tym korku ku... spieszę się do roboty. Nie mam nic przeciwko różnej maści religiom - dopóki ta religia na głowę mi nie wchodzi. Tu zapchane miasto, latem pilgrzymki łażące krajowymi drogami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fx Re: Rocznica śmierci Jana Pawła II IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.07, 03:18 Wiadomo było, że tak będzie. A codzienne pielgrzymki do m1 ci nie przeszkadzają? Biedactwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radomianin Re: Rocznica śmierci Jana Pawła II IP: *.135.unknown.vectranet.pl 03.04.07, 12:59 Gość portalu: fx napisał(a): > Wiadomo było, że tak będzie. A codzienne pielgrzymki do m1 ci nie przeszkadzają > ? > Biedactwo. A czy codzienne pielgrzymki do M1 łażą jak święte krowy środkiem ulicy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kola Re: Rocznica śmierci Jana Pawła II IP: 212.160.172.* 03.04.07, 16:12 Gość portalu: radomianin napisał(a): > A czy codzienne pielgrzymki do M1 łażą jak święte krowy środkiem ulicy? Czy pochodom pierwszomajowym również się tak stanowczo sprzeciwiasz? Czy także przeszkadza Ci wtedy zajmowanie ulic, itp? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radomianin Re: Rocznica śmierci Jana Pawła II IP: *.135.unknown.vectranet.pl 03.04.07, 16:47 Gość portalu: Kola napisał(a):> Czy pochodom pierwszomajowym również się tak stanowczo sprzeciwiasz? > Czy także przeszkadza Ci wtedy zajmowanie ulic, itp? Oczywiście! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radomianin Dla indoktrynowanych IP: *.135.unknown.vectranet.pl 02.04.07, 14:59 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=68&w=59596766&a=59851187 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Dla indoktrynowanych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.07, 17:27 Nie jestem ani czerwony ani socjalista ale popieram radomianina choć troszeczkę wypowiada się brutalnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: efekt HALO IP: *.tkdami.net 03.04.07, 14:28 Czy ktoś z forumowiczów zwrócił wczoraj uwagę na efekt halo? Gdy zgasły światła na ul. JPII widać było wokół księżyca wspaniałą aureolę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: efekt HALO IP: *.tkdami.net 03.04.07, 17:01 tak , ja zwróciłem, super to wyglądało:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: efekt HALO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.07, 17:02 Spojrzyj w lustro moze już nad głową masz taką aureolę Odpowiedz Link Zgłoś
lb126 Re: efekt HALO 04.04.07, 01:12 A już myślałam, że chodzi o efekta HALO diabelski i anielski z psychologii społecznej;-) I zastanawiałam się przez chwilę, co to ma wspólnego z księżycem;) Nie patrzyłam na księżyc w tym momencie, więc nie widziałam. Ale zgaszenie świateł było dobrym pomysłem. Wyciszyło tłum, który zachowywał się momentami jak na pikniku. Niektórzy jedli watę cukrową i obwarzanki. Chyba pomyliły im się imprezy. Przykro było patrzeć... Po zgaszeniu świateł i dojjściu procesji z Młodzianowskiej zdecydowanie wzrosło morale. Odpowiedz Link Zgłoś