Gość: abc IP: *.net / 80.51.254.* 24.10.04, 11:48 Z czym wiąze sie testowanie aparatu Nokii? Czy ktos ma takie doswiadczenie i zna jakies ukryte pułapki (jesli są)? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: clk Re: Tester w Nokii IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.10.04, 13:58 wlasnie tez mi mailem przyslali cos takiego wypelnilam i traz czekam co i jak ciekwa jestem czy mnie przyjmna i na czym to dokladnie polega? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klik Re: Tester w Nokii IP: *.net / 80.51.254.* 24.10.04, 14:26 a moze ktos sie nadział ;) i teraz milczy czekając aby innych spotkało to samo? :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
michaelandro Re: Tester w Nokii 25.10.04, 10:20 No nieeeee... a ja myslalem, ze jestem jakims wybrancem, ze Pana Boga za nogi doslownie... ech... a to rozeslali do wszystkich klubowiczow... :( :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qq Re: Tester w Nokii IP: *.katowice.pik-net.pl 25.10.04, 12:43 Ciebie tez? Hmmm... ciekawe na czym te testy polegają.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qq Re: Tester w Nokii IP: *.katowice.pik-net.pl 25.10.04, 13:49 razem? chętnie... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
madziara_pl opłaty 25.10.04, 15:16 a zwróciliscie uwage że testowanie wiaze sie z oplacaniem abonamentu i czegos tam jeszcze ? nic za darmo :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qq Re: opłaty IP: *.net / 80.51.254.* 25.10.04, 15:39 sęk w tym że ani w liscie ani na stronie Nokii nie udało mi sie znaleźc żadnych warunkow... dzieki! Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
madziara_pl stoi jak byk! 25.10.04, 17:24 na stronie po wpisaniu nr karty: "Aby móc bezpłatnie* wypróbować nowy zaawansowany telefon Nokia 6260, wypełnij poniższy formularz. Nie zapomnij napisać, dlaczego nie powinno Ciebie zabraknąć w gronie naszych testerów. Przed środą 15 grudnia 2004 r. poinformujemy Cię o wyborze pocztą elektroniczną. Zwróć uwagę aby wpisać poprawny adres e-mail!" (*) Wszystkie koszty wynikające z testów (karta SIM, koszt usług dostępu do sieci operatora, rozmowy, sms, mms, etc.) pokrywa indywidualnie uczestnik." CZYTAC WSZYSTKO I UWAZNIE!!!! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qq Re: stoi jak byk! IP: *.katowice.pik-net.pl 26.10.04, 07:02 no tak... nie mam zapędów zoofilicznych ani nie jestem weterynarzem wiec nie zauwazyłem tego "byka"... a na serio... nie dotarłem do tego formularza bo nie chciałem kliknąc bez WCZESNIEJSZEGO poznania w co sie ładuję :)))) dzieki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dedorka Re: Tester w Nokii IP: 81.210.49.* 18.11.04, 10:54 A czego tu się bać? Nie ma żadnych kosztów testowania samego telefonu, jedynie koszty za wysłanie np smsa z tej nokii, czy zadzwonienia, tego Nokia Wam nie opłaci. Czyli opłaty takie jak za korzystanie ze swojego telefonu - jedynie operatorowi. I w nic się nikt nie pakuje. Jedynie podpisuje się umowe, zę na tyle i tyle otrzymuje się telefon w celach testowych i wszelkie koszty wynikające ze zgubienia telefonu czy mechanicznych uszkodzeń pokrywa osoba testująca. To wszystko, zadnych podstępów tu nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś