Dodaj do ulubionych

ogniskao pod blokiem

07.04.07, 19:30
Czy to u Was normalne, że w odległości ok 20 metrów pod blokiem jest palone
ognisko a wokół pełno ludzi na trawnikach??
Obserwuj wątek
    • Gość: justuzzamłynia Re: ogniskao pod blokiem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.07, 20:50
      Ojejku ojejku ale z ciebi prowokatorek. No powiem ci, sensacja i to jest
      niedopuszczalne. No ale jakby na tym trawniku twój piesek kupkę zrobił to chyba
      byś nas o tym też powiadomił...
      • Gość: ja jestem z miasta ogniskakao pod blokiem czekoladowym IP: 82.139.48.* 07.04.07, 22:26
        Półgłupi irku, to ognisko czy kakao widziałeś - zdecyduj siem wsioku.
        • Gość: Biber Re: ogniskakao pod blokiem czekoladowym IP: *.tkdami.net 08.04.07, 08:35
          Święta Wielkiej Nocy i nie ma się czemu dziwić. Chyba że nie jesteś katolikiem
          to i nie kumasz po co się to ognisko pali właśnie w sobotę.
          • Gość: daveh Re: ogniskakao pod blokiem czekoladowym IP: *.tkdami.net 08.04.07, 08:58
            eee po co? serio pytam.
            • Gość: paula Re: ogniskakao pod blokiem czekoladowym IP: *.tkdami.net 08.04.07, 12:55
              ja też pytam, bo pierwsze słyszę. a poza tym to, że ktoś mieszka w PL nie musi
              od razu oznaczać, że jest katolikiem.
              • Gość: dixi Re: ogniskakao pod blokiem czekoladowym IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.04.07, 15:18
                A po co ci to wiedzieć jak nie jesteś katolikiem? I nie wszyscy polacy to
                katolicy, po co te głupie zaczepki. A składnia logiczna zdania na poziomie
                zerówki. Popytaj prawosławnych po co im te cienkie świeczki. Bez sensu temat jak
                dla dresów.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka