Dodaj do ulubionych

szukam zespołu

IP: *.algo.radman.pl 10.04.07, 13:29
poszukuje zespołu na wesele na dzień 12.04.2008 interesuja mnie zespoły
grajace na żywo, najlepiej z perkusja i saksofonem oraz solistką w rosądnej
cenie bardzo prosze o kontakt zespolów na mój adres emailowy
madzialena777@yahoo.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: grajek Re: szukam zespołu IP: *.tkdami.net 10.04.07, 18:18
      Takie rzeczy to tylko w salonach ery Pani dostanie ...
      • Gość: madzialena777 Re: szukam zespołu IP: *.tkdami.net 10.04.07, 20:53
        dobre ,a jednak :)) są jeszcze w naszym mieście profesjonaliści, nie jest
        problemem taki zespół znaleźc, ale wybrac z nich najlepszy na tak ważny dzień ,
        pozdrawiam
        • Gość: artur Re: szukam zespołu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.07, 21:17
          dobrze,że szukasz kapeli grającej na żywo chociaż nie wiem czy Ci się to
          uda:-)bo jak płacić, to za wykonaną prace, a nie za pajacowanie.W radomiu normą
          jest oszustwo z playbacku,byłem na weselu we wrocławiu i grała naprawde fajna
          kapela (na żywo)niestety nie moge przypoomnieć sobie nazwy.POWODZENIA!!!:-)
          • Gość: do Artura Re: szukam zespołu IP: *.tkdami.net 10.04.07, 22:18
            jak się przegląda forum to Arturze wszędzie cię pełno ze swoją awersją do
            zespołów grających nie na żywo. w każdą dyskusję wsadzasz swój nos jak SOLISTKA
            Z LOTNISKA. Wrocław się pisze z dużej litery. niedouczony żywy muzyku.
          • Gość: Po świętach Re: szukam zespołu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.07, 22:37
            Pomijam fakt że coś nie tak ma ze słuchem. Chyba że sam gra w żywym składzie
            sam siebie poleca.
            • Gość: grajek Re: szukam zespołu IP: *.tkdami.net 11.04.07, 12:25
              Polecam zespół SAX ze Zwolenia on gra na żywo. Powodzenia
              • Gość: gość Re: szukam zespołu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.07, 15:11
                No to rzeczywiście poleciłeś " Rewelacje". Chyba gorszy jest tylko "Art-show"
                P.Sylwestra H. Chyba , że sam grasz w tym "Saxie" z P. posłanką Samoobrony,
                afeeeeeeeeeee to i polecasz GRAJKU. Żenada!!!!!!!!!!!! i Masakra!!!!!!!!!!!!!!
                • Gość: Bolo Re: szukam zespołu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.07, 23:05
                  Widziałem obydwa zespoły w akcji - są bardzo dobre - i bardzo drogie, ale warto
                  Jeżeli Cię stać wydać kasę to śmiało polecam
                  www.aneks.civ.pl/system/
                  www.samowar.zg.pl/home.htm
                  Obydwa pochodzą z wielkopolski (Poznań - Zielona Góra)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka