Dodaj do ulubionych

Grandioso w Nowym Jorku?

IP: *.tkdami.net 16.05.03, 22:57
Ten skład urzędu miejskiego nic nie wymyśli aby w Radomiu były
pieniądze. Nawet dla Grandioso.
Obserwuj wątek
    • Gość: pd1 Re: Grandioso w Nowym Jorku? IP: *.radom.pilickanet.pl 17.05.03, 16:28
      Gość portalu: Hipek napisał(a):

> Ten skład urzędu miejskiego nic nie wymyśli aby w Radomiu
      były
      > pieniądze. Nawet dla Grandioso.
      A poprzedni napewno by coś wymyślił? Jesteś optymistą.
    • Gość: hipek Re: Grandioso w Nowym Jorku? IP: *.tkdami.net 17.05.03, 19:17
      pd1 ani ten, ani poprzedni skład UM.Bowiem pracownicy są
      dobierani z klucza: Wuja matki ciotecznego brat. Nie według
      fachowości i znajomości swojego zawodu. Widać to po szalonych
      pomysłach.-Plaża przed teatrem itd.
      • Gość: kojot Re: Grandioso w Nowym Jorku? IP: *.tkdami.net / 172.16.4.* 18.05.03, 19:18
        Chciałaby dusza do raju...
        • Gość: uchol Re: Grandioso w Nowym Jorku? IP: *.radom.pilickanet.pl 18.05.03, 22:50
          Tu nie ma co biadolić,tylko zrobić wszystko, by Grandioso pojechało. Chociaż
          odnoszę wrażenie, że samo kierownictwo orkiestry z góry założyło, że to i tak
          się nie uda. Do wyjazdu jest sporo czasu, a w Radomiu mamy parę firm, które
          mogłyby się dołożyć w zamian za reklamę. To wszystko jest tylko kwestią
          odpowiedniej organizacji. Miastu tez chyba powinno zależeć na wyjeździe naszej
          młodzieży, bo trudno o lepsza promocję Radomia.
          Jest takie, chyba niemieckie, przysłowie: Jak sie nie ma marzeń, to się nie
          spełniają.
    • Gość: ewa Re: Grandioso w Nowym Jorku? IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 19.05.03, 06:32
      musza pojechac, jesli miasto nie da pieniedzy, to oznaczaloby totalna kleske,
      wierze ze obecny zarzad rozumie co oznacza marketing, jestem dumna z tych
      mlodych ludzi, na pewno pojedziecie, uda sie nam wszystkim
    • Gość: miki Re: Grandioso w Nowym Jorku? IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 19.05.03, 17:11
      A ja jestem przeciwny! Wiecie ile stowarzyszeń sportowych czy kulturalno-
      oświatowych można byłoby wspomóc taką kwotą? Co najmniej 20 !!! Kwota 200.000
      zł na wyjazd (przyznaję, że pptrzebny) to stanowczo za dużo. Najlepszym
      rozwiązaniem byłaby tzw. wędka. poszukajcie sobie sponsorów, a my, jako Miasto
      dołożymy brakującą kwotę np. 10% a nie tak odrazu z wyciągniętą ręką.
      • Gość: ewa Re: Grandioso w Nowym Jorku? IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 20.05.03, 06:18
        ale przeciez na kodeks laskiego nawet sie nie zastanawiaja, tylko robia za
        mecenasow, a przeciez ten kodeks sie nie zniszczy nie zginie, tyko polezy w
        innym muzeum, wcale nie marze o tym aby lezal w naszym muzeum, natomiast
        sposrod tych mlodych ludzi na pewno skorzystamy jako spoleczenstwo, najlepsza
        inwestycja to inwestycja w ludzi, odwieczne pytanie, lepiej miec czy byc?, a
        byc mozemy jako Radom tylko ludzmi, czyli trzeba dawac ludziom, popierac
        wszystkie inicjatywy dla ludzi, panowie radni, ja wiem ze rola mecenasa jest b.
        trudna rola, zastanowcie sie 100 razy, zanim wydacie tylko w niewielkiej czesci
        swoje, bo spoleczne pieniadze, pozdrawiam i zycze spokojnych snow i dobrego
        samopoczucia, czyli czystego sumienia
        ewa, obywatelka Radomia
        • ggg6 Re: Grandioso w Nowym Jorku? 20.05.03, 13:20
          Nie mieszaj Statutu Łaskiego z Grandioso. Jedno i drugie jest ważną sprawą.
          Obie wiaża sie z kosztami i wydaje mi się, że w obu przypadkach nie powinno
          obejsć się bez sposorów. A ze sponsorami jest tak, że jednego bardziej grzeje
          orkiestra dęta, drugiego zabytki. W końcu to on zdecyduje na co wyda swoje
          pieniądze. Tylko coś mi się zdaje, że ciężko będzie z tymi sponsorami. Ale tak
          to już w Radomiu jest, że wolą dać na policyjny sztandar niż choćby wspomóc
          młodzież czy zadbać o promocję miasta.
      • Gość: Karlheinz Re: Grandioso w Nowym Jorku? IP: *.chopin.edu.pl 21.05.03, 13:45
        Gość portalu: miki napisał(a):

> A ja jestem przeciwny! Wiecie ile stowarzyszeń sportowych czy kulturalno-
        > oświatowych można byłoby wspomóc taką kwotą? Co najmniej 20 !!! Kwota 200.000
        > zł na wyjazd (przyznaję, że pptrzebny) to stanowczo za dużo. Najlepszym
        > rozwiązaniem byłaby tzw. wędka. poszukajcie sobie sponsorów, a my, jako
        Miasto
        > dołożymy brakującą kwotę np. 10% a nie tak odrazu z wyciągniętą ręką.

Jasne. Lepiej wspomóc regionalne kółka brydża sportowego niż wysłać orkiestrę
        do NY. I tak dalej, i tak dalej...
        Życze powodzenia w zalezieniu sponsora, bo przecież jasne jest, że miasto
        całości nie wyłoży, ale może coś... Na szkołę nie ma to może trochę na to się
        znajdzie.
        • Gość: muzyk Re: Grandioso w Nowym Jorku? IP: *.radom.leased.ids.pl 21.05.03, 13:57
          Grandioso jest do oglądania nie do słuchania. Niech za własne pieniądze jadą.
          • Gość: Anita Re: Grandioso w Nowym Jorku? IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 21.05.03, 17:34
            Grandioso jest cool i musi jechać do USA
    • Gość: Fox.ca@gazeta.pl Re: Grandioso do Carnagie Hall w Nowym Jorku? IP: *.sympatico.ca 20.05.03, 15:21
      Jesli miasto i jego mieszkancy uwazaja, ze gra w Nowym Yorku
      wart jest swieczki, to nic prostrzego jak zrzucic sie po 2 zl i
      za miesiac bedzie forsa. Przy dobrej woli PLL LOT moze sie
      zgodzi dac im znizke na przelot i wszyscy poleca -
      niezapomnijcie wziac ze soba tych co graja - orkiestry.

Od biadolenia z wyciagnieta reka juz nie jedna dobra mysl
      skonczyla na smietniku marzen. Pokazcie ze Radom nie jest tylko
      dnem na wielkim zadupiu.

Powodzenia w zbiorce forsy.
      • Gość: Anita Re: Grandioso do Carnagie Hall w Nowym Jorku? IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 21.05.03, 17:36
        Grandioso jest cool. napewno znajda się sponsorzy!!!!!!!
        • isoxazolidine Re: Grandioso do Carnagie Hall w Nowym Jorku? 23.05.03, 21:02
          Oby !!!
          • Gość: KIBIC Re: Grandioso do Carnagie Hall w Nowym Jorku? IP: *.nv.nv.cox.net 27.05.03, 08:10
            isoxazolidine napisał:

> Oby !!!

Zorganizuje wyprawe do Nowego Yorku i moge oglosic Grandioso w Nowym Dzienniku
            aby troche Polonusow namowic... ale kto mi wyjasni co to jest Grandioso i po co
            jedzie do Ameryki?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka