Gość: Hipek IP: *.tkdami.net 16.05.03, 22:57 Ten skład urzędu miejskiego nic nie wymyśli aby w Radomiu były pieniądze. Nawet dla Grandioso. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pd1 Re: Grandioso w Nowym Jorku? IP: *.radom.pilickanet.pl 17.05.03, 16:28 Gość portalu: Hipek napisał(a): > Ten skład urzędu miejskiego nic nie wymyśli aby w Radomiu były > pieniądze. Nawet dla Grandioso. A poprzedni napewno by coś wymyślił? Jesteś optymistą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hipek Re: Grandioso w Nowym Jorku? IP: *.tkdami.net 17.05.03, 19:17 pd1 ani ten, ani poprzedni skład UM.Bowiem pracownicy są dobierani z klucza: Wuja matki ciotecznego brat. Nie według fachowości i znajomości swojego zawodu. Widać to po szalonych pomysłach.-Plaża przed teatrem itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kojot Re: Grandioso w Nowym Jorku? IP: *.tkdami.net / 172.16.4.* 18.05.03, 19:18 Chciałaby dusza do raju... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uchol Re: Grandioso w Nowym Jorku? IP: *.radom.pilickanet.pl 18.05.03, 22:50 Tu nie ma co biadolić,tylko zrobić wszystko, by Grandioso pojechało. Chociaż odnoszę wrażenie, że samo kierownictwo orkiestry z góry założyło, że to i tak się nie uda. Do wyjazdu jest sporo czasu, a w Radomiu mamy parę firm, które mogłyby się dołożyć w zamian za reklamę. To wszystko jest tylko kwestią odpowiedniej organizacji. Miastu tez chyba powinno zależeć na wyjeździe naszej młodzieży, bo trudno o lepsza promocję Radomia. Jest takie, chyba niemieckie, przysłowie: Jak sie nie ma marzeń, to się nie spełniają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Grandioso w Nowym Jorku? IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 19.05.03, 06:32 musza pojechac, jesli miasto nie da pieniedzy, to oznaczaloby totalna kleske, wierze ze obecny zarzad rozumie co oznacza marketing, jestem dumna z tych mlodych ludzi, na pewno pojedziecie, uda sie nam wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: Grandioso w Nowym Jorku? IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 19.05.03, 17:11 A ja jestem przeciwny! Wiecie ile stowarzyszeń sportowych czy kulturalno- oświatowych można byłoby wspomóc taką kwotą? Co najmniej 20 !!! Kwota 200.000 zł na wyjazd (przyznaję, że pptrzebny) to stanowczo za dużo. Najlepszym rozwiązaniem byłaby tzw. wędka. poszukajcie sobie sponsorów, a my, jako Miasto dołożymy brakującą kwotę np. 10% a nie tak odrazu z wyciągniętą ręką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Grandioso w Nowym Jorku? IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 20.05.03, 06:18 ale przeciez na kodeks laskiego nawet sie nie zastanawiaja, tylko robia za mecenasow, a przeciez ten kodeks sie nie zniszczy nie zginie, tyko polezy w innym muzeum, wcale nie marze o tym aby lezal w naszym muzeum, natomiast sposrod tych mlodych ludzi na pewno skorzystamy jako spoleczenstwo, najlepsza inwestycja to inwestycja w ludzi, odwieczne pytanie, lepiej miec czy byc?, a byc mozemy jako Radom tylko ludzmi, czyli trzeba dawac ludziom, popierac wszystkie inicjatywy dla ludzi, panowie radni, ja wiem ze rola mecenasa jest b. trudna rola, zastanowcie sie 100 razy, zanim wydacie tylko w niewielkiej czesci swoje, bo spoleczne pieniadze, pozdrawiam i zycze spokojnych snow i dobrego samopoczucia, czyli czystego sumienia ewa, obywatelka Radomia Odpowiedz Link Zgłoś
ggg6 Re: Grandioso w Nowym Jorku? 20.05.03, 13:20 Nie mieszaj Statutu Łaskiego z Grandioso. Jedno i drugie jest ważną sprawą. Obie wiaża sie z kosztami i wydaje mi się, że w obu przypadkach nie powinno obejsć się bez sposorów. A ze sponsorami jest tak, że jednego bardziej grzeje orkiestra dęta, drugiego zabytki. W końcu to on zdecyduje na co wyda swoje pieniądze. Tylko coś mi się zdaje, że ciężko będzie z tymi sponsorami. Ale tak to już w Radomiu jest, że wolą dać na policyjny sztandar niż choćby wspomóc młodzież czy zadbać o promocję miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karlheinz Re: Grandioso w Nowym Jorku? IP: *.chopin.edu.pl 21.05.03, 13:45 Gość portalu: miki napisał(a): > A ja jestem przeciwny! Wiecie ile stowarzyszeń sportowych czy kulturalno- > oświatowych można byłoby wspomóc taką kwotą? Co najmniej 20 !!! Kwota 200.000 > zł na wyjazd (przyznaję, że pptrzebny) to stanowczo za dużo. Najlepszym > rozwiązaniem byłaby tzw. wędka. poszukajcie sobie sponsorów, a my, jako Miasto > dołożymy brakującą kwotę np. 10% a nie tak odrazu z wyciągniętą ręką. Jasne. Lepiej wspomóc regionalne kółka brydża sportowego niż wysłać orkiestrę do NY. I tak dalej, i tak dalej... Życze powodzenia w zalezieniu sponsora, bo przecież jasne jest, że miasto całości nie wyłoży, ale może coś... Na szkołę nie ma to może trochę na to się znajdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muzyk Re: Grandioso w Nowym Jorku? IP: *.radom.leased.ids.pl 21.05.03, 13:57 Grandioso jest do oglądania nie do słuchania. Niech za własne pieniądze jadą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anita Re: Grandioso w Nowym Jorku? IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 21.05.03, 17:34 Grandioso jest cool i musi jechać do USA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fox.ca@gazeta.pl Re: Grandioso do Carnagie Hall w Nowym Jorku? IP: *.sympatico.ca 20.05.03, 15:21 Jesli miasto i jego mieszkancy uwazaja, ze gra w Nowym Yorku wart jest swieczki, to nic prostrzego jak zrzucic sie po 2 zl i za miesiac bedzie forsa. Przy dobrej woli PLL LOT moze sie zgodzi dac im znizke na przelot i wszyscy poleca - niezapomnijcie wziac ze soba tych co graja - orkiestry. Od biadolenia z wyciagnieta reka juz nie jedna dobra mysl skonczyla na smietniku marzen. Pokazcie ze Radom nie jest tylko dnem na wielkim zadupiu. Powodzenia w zbiorce forsy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anita Re: Grandioso do Carnagie Hall w Nowym Jorku? IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 21.05.03, 17:36 Grandioso jest cool. napewno znajda się sponsorzy!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
isoxazolidine Re: Grandioso do Carnagie Hall w Nowym Jorku? 23.05.03, 21:02 Oby !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIBIC Re: Grandioso do Carnagie Hall w Nowym Jorku? IP: *.nv.nv.cox.net 27.05.03, 08:10 isoxazolidine napisał: > Oby !!! Zorganizuje wyprawe do Nowego Yorku i moge oglosic Grandioso w Nowym Dzienniku aby troche Polonusow namowic... ale kto mi wyjasni co to jest Grandioso i po co jedzie do Ameryki? Odpowiedz Link Zgłoś