jolanta1979 13.04.07, 19:32 poszukuję dobrego lekarza alergologa w Radomiu. Jeśli ktos zna proszę o namiary. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: TCM Re: Alergia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.07, 19:35 Idź do Centrum rehabilitacji Tradycyjnej Medycyny Chińskej - tam leczy chińczyk - on cię wyleczy z allergii - ja jestem sceptykiem, więc sprawdziłem i mi pomogło - polecam. Naprawdę warto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tourist Re: Alergia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.07, 11:30 Byłem w Algierii,polecam ,piękny kraj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tylko Re: Alergia IP: 85.112.196.* 14.04.07, 17:34 Dr. Janusz Zakrzewski Starachowice ul:Hutnicza2.pon,wt,czw,pi 15-17godz.Wiem to bo korzystam z leczenia dziecka u niego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bepe Re: Alergia IP: *.tkdami.net 18.04.07, 22:01 nie polecam doktor Dankiewicz. Nie kwestionuję wiedzy pani doktor Dankiewicz (nie mam zdania na ten temat, chociaż mojemu dziecku nie pomogła)ale była ona bardzo niemiła, i wręcz niegrzeczna podczas wizyty w przychodni. Wyczuwałam zimny mur między mną a panią DOKTOR - zero ciepła. Nie wyczułam żadnego głębszego zainteresowania i indywidualnego podejścia do pacjenta (mojego dziecka). Zimna rutyna, wręcz irytacja że chcę się coś dopytać. Po pierwszej wizycie stwierdziłam, że ja tam więcej nie pójdę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izuka3 Re: Alergia IP: 193.111.145.* 19.04.07, 10:52 Jeśli możesz pozwolić sobie na prywatą wizytę to polecam dr Pisarek (Struga koło Biedronki), lub dr Boguckiego na Kelles-Krauza przy Staszica, jest informacja na bloku.Korzystałam z dobrym skutkiem. Zycze zdrowia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alergik Re: Alergia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.07, 11:39 Również polecam dr Boguckiego. Odpowiedz Link Zgłoś
moniab78 Re: Alergia 19.04.07, 12:32 również polecam dr.Pisarek,bardzo miła kobieta,mały już 2 lata nie chorował na oskrzela a wczesniej 4 razy w ciągu pół roku. Odpowiedz Link Zgłoś