Dodaj do ulubionych

P i z z e r n i a da Grasso ale L I P A

13.04.07, 21:31
Co o niej sadzicie bo slyszalem ze nie najlepsza a drogie od czorta
kto tam chodzi!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: ala Re: P i z z e r n i a da Grasso ale L I P A IP: *.pr.radom.net 13.04.07, 22:00
      kiedyś byla dobra. Nie wiem o co chodzi, ale czeka sie długo - za długo ,
      pizze dostaliśmy kilka razy przypaloną , nadawala sie tylko do wyrzucenia, taka
      gorzka. Od 2 lat dalam sobie spokój
    • Gość: k Re: P i z z e r n i a da Grasso ale L I P A IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.07, 22:03
      Więcej nie skorzystam. Myśle, że do 3 razy sztuka wystarczy. Niestety za każdym
      razem pizza nie nadawała się do zjedzenia, a to pieczarki surowe, a to plastry
      szynki tłuste i grube, ostatnio była zimna i nie przekrojona na kawałki. I to
      wszystko za oczekiwanie ponad godzinę.Za każdym razem kiedy tam przejeżdzam
      dziwią mnie te tłumy...Lepsza pizza zrobiona w domowych warunkach, i tańsza i
      zdrowsza i smaczniejsza i chyba nawet szybsza do przygotowania.
    • Gość: fx Re: P i z z e r n i a da Grasso ale L I P A IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.07, 22:08
      Z kilku pizzerni zamawiałem pizze. Z da grasso na Ustroniu była dobra. Mnie smakują.
      • Gość: ?? Re: P i z z e r n i a da Grasso ale L I P A IP: *.pr.radom.net 13.04.07, 22:12
        a ja wole z Winchestera. A ostatnio jadłam ,zamawiana gdzieś za Stokrotką na
        Żeromskiego ( na telefon), szybko i.. byla fantastyczna. Szkoda,ze teraz jest
        tam remont
      • Gość: k Re: P i z z e r n i a da Grasso ale L I P A IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.07, 22:26
        Gość portalu: fx napisał(a):

> Z kilku pizzerni zamawiałem pizze. Z da grasso na Ustroniu była dobra. Mnie
        sma
        > kują.
        No moje trzy wylądowały w koszu...
        • Gość: fx Re: P i z z e r n i a da Grasso ale L I P A IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.07, 00:14
          Ale poważnie piszę, zamawiamy w firmie w 6 osób po trzy większe i nigdy nie było
          się czego czepiać. To jest chyba wątek konkurencji, bo nie bardzo wiem czemu ma
          służyc :/
          • Gość: danka Re: P i z z e r n i a da Grasso ale L I P A IP: 212.76.37.* 16.04.07, 16:38
            też mi pachnie konkurencją na kilometr, dla mnie pizza z da Grasso jest
            najlepsza
            • Gość: pizza Re: P i z z e r n i a da Grasso ale L I P A IP: 82.139.38.* 21.04.07, 00:22
              Gość portalu: danka napisał(a):

> też mi pachnie konkurencją na kilometr, dla mnie pizza z da Grasso jest
              > najlepsza

a mi twoja wypowiedź pachnie pracownikami da grasso.
              Do mnie zamówiona pizza przyjechała po dwóch godzinach, dostawca przez domofon
              powiedział żebym sobie zszedł po nia na podwórko, bo on nie będzie tam do mnie
              wchodził (!), na pytanie czy sobie żartuje, w końcu dotarł pod drzwi. Pizza była
              zimna, a ilość tłuszczu w pizzy była taka, że z pudełka kapało. Żenada...
          • Gość: :) Re: P i z z e r n i a da Grasso ale L I P A IP: 88.156.76.* 18.04.07, 09:15
            Ja rowniez mam niemile doswiadczenia jezeli chodzi o ta pizzerie...nie jestem z
            zadnej konkurencji..:)zdarzylo sie ,ze otrzymana pizza byla po pierwsze
            zimna<pan tlumaczyl sie tym,ze jest tylko 1 osoba do rozwozenia potraw...ludzie
            ..zatrudnijcie w takim razie wiecej rozwozicieli !!!!!..bo to nie problem
            klienta..wiazal sie z tym tez oczywiscie dluzszy czas oczekiwania.>po drugie
            pizza byla dwukrotnie przypalona..oczywiscie reklamowalismy nasz posilek,bo nie
            dalo sie jej jesc<rozwoziciel tlumaczyl sie ..ze on nie sprawdza co jest w
            srodku,po prostu bierze oznakowane pudelko i jedzie pod wskazany adres,w
            porzadku za to go nie winie,ale doprawdy ktos w lokalu odpowiada za
            przygotowanie i wypiek tej pizzy,wiec jak moze cos takiego w ogole dopuscic do
            spozycia,po trzecie skladniki byly albo niedopieczone,albo prawie zweglone,albo
            nieswieze lub przesuszone,bo jak zauwazylam w lokalu kroja wieksza ich ilosc i
            przekladaja do naczyn,ktore stoja nie przykryte na wierzchu po kilka godzin,wiec
            jak to co spozywamy w pizzy ma byc swieze..!!gdzie jest w takich przypadkach
            sanepid,o rany..wiecej juz tam nic nie kupie...jesli chodzi o inne radomskie
            pizzerie,bardziej mi smakuje pizza z WINCHESTERA,w smaku przypomina ta z
            TELEPIZZY tylko jest o polowe tansza,pyszna byla tez ta chlebowym ciescie,ale to
            juz kwestia gustu i smaku..pozdrawiam....
    • Gość: Brx77 Re: P i z z e r n i a da Grasso ale L I P A IP: *.138.unknown.vectranet.pl 14.04.07, 10:09
      Chyba P i z z e r i a a nie pizzernia!
      No i nie umiecie walczyc o swoje. Poprostu trzeba
      zwracac uwage jesli pizza jest do d...
      Narazie tylko raz musialem oddac pizze a zamawialem
      wiele razy. Czekac rzeczywiscie trzeba bo zwykle sporo
      ludzi tam bywa.
    • Gość: widmo82 Re: P i z z e r n i a da Grasso ale L I P A IP: *.pr.radom.net 14.04.07, 10:41
      jakies 2mc temu bedac w stolicy znajomy namowil mnie na pizze w da grasso. bylem
      strasznie na NIE z powodu doswiadczen w radomiu. przewaznie zimne, sera jak na
      lekarstwo, przypalone krawedzie i sos robiony chyba z ketchupu rozcienczany duza
      iloscia wody. Takie sa moje wrazenia z radomskiego da grasso, a jak w warszawie?
      ceny takie same a zamawiajac pizze nr 50 mialem wrazenie ze mam cala puszke
      ananasa poszatkowana :) sera chyba z pol centymetra, ciepla i szybko dowieziona
      pizza z kurierem ktory wydawal co do zlotoweczki bez zebrania o napiwek! z
      dyskretnym milym zartem i niebywala uprzejmoscia. U nas trafiaja sie tacy co
      potrafia zadzwonic domofonem i z tekstem: "da grasso, czekam na dole" - szok ale
      prawdziwe, sosu do pizzy ledwo co na dnie w pudeleczku ;/
      • Gość: maya Re: P i z z e r n i a da Grasso ale L I P A IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.07, 11:40
        Parę razy zdarzyło mi się tam 'jadać', ale faktycznie ze miesiąca ma miesiąc było coraz gorzej...
        Próbowowaliście już pizze w Tomato na Poniatowskiego 6??
        • Gość: yokko Re: P i z z e r n i a da Grasso ale L I P A IP: *.tkdami.net 14.04.07, 13:33
          jedyna nadajaca sie pizza jest w legendzie. A w dagrasso siedza buraki w srodku
          i przed lokalem w samochodach...porażka
          • raul124 Personel z Legendy.... 14.04.07, 13:36
            odpowiedzialny za robienie pizzy został wyszkolony w niestety nie istniejącej
            już "Stettimo" we Wsoli więc oni potrafią zrobić coś co można z powodzeniem
            nazwać pizzą.
            • Gość: elf Re: Personel z Legendy.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.07, 18:28
              nie wiem czy miałem zawsze szczęścia ale zawsze trafiam TAM na doskonałą pizze.
              A ten wątek pachnie mi konkurencją z Prażmowskiego eh...
              • raul124 Re: Personel z Legendy.... 14.04.07, 20:21
                Pozdrowienia dla pierwszch pizzerów mazowsza południowego czyli Pitera, Tymka-
                stara dobra szkoła ze Wsoli i Teatralnej.
            • Gość: bella raggazza settimo!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.07, 21:30
              dlaczego nie ma juz tej pizzeri? wiesz moze???
              niedawno tamtedy jechalam i nie moglam uwierzyc w to co widzialam, krzaczyska,
              zaniedbany budynek, obraz nedzy i rozpaczy :(((
              a przeciez kiedys to bylo super miejsce!!!
              • raul124 Re: settimo!!!!!!!!!!!!!!! 16.04.07, 08:31
                Dlaczego nie ma settimo? Ano dlatego, że właściciel budynku nie miał ochoty
                inwestować w nowe łazienki dla personelu i adaptację zaplecza zgodnie z
                wytycznymi sanepid-u. Najemcy budynku prowadzący pizzerię chcieli przeprowadzić
                remont na własny koszt ale właściciel nie był zainteresowany obniżeniem czynszu
                i rozliczeniem tego w taki sposób. Czyli jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi
                o sos i to nie ten do pizzy.
                A co do miejsca? Na prawdę było rewelacyjne, stali bywalcy, najlepsza na
                mazowszu maszyna do lotek, legendarny bar i te imprezy "po godzinach"....
          • Gość: . Re: P i z z e r n i a da Grasso ale L I P A IP: *.tkdami.net 16.04.07, 00:12
            ja widzialem: siedzieli tez na dachu i w piecu
    • Gość: ala nie wiem,czym Ci pachnie ten watek IP: *.pr.radom.net 14.04.07, 19:09
      ale nasze opinie jako konsumentow ,sa prawdziwe , bo sprawdzone.A to czy autor
      watku prowokuje ,czy nie , to nie ma znaczenia
      • Gość: ala to oczywiście było do elfa IP: *.pr.radom.net 14.04.07, 19:10
        .
    • Gość: BBzB Re: P i z z e r n i a da Grasso ale L I P A IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.07, 23:17
      Jeszcze rok temu to była moja ulubiona pizzeria, sosy pycha (zamawiałem do domu
      bo na miejscu faktycznie sporo buractwa) potem dwa razy dostałem "zalatującą"
      kiełbaskę. Wykasowałem numer z komórki. Bardzo smakuje mi pizza w Casablance i
      Teatralnej i sympatycznie jest w tych lokalach. Smacznego!
      • Gość: nabity Re: P i z z e r n i a da Grasso ale L I P A IP: *.pr.radom.net 14.04.07, 23:29
        Temat tej pizzerii był poruszany rok temu. Widzę że nic się nie zmieniło. Nadal
        wciskają klijentom chłam. Zamówiłem raz i więcej tego nie zrobię.
    • Gość: Pizza man Re: P i z z e r n i a da Grasso ale L I P A IP: 82.139.38.* 14.04.07, 23:47
      Z dwóch czy trzech numerów IP tania prowokacja konkurencji.
      Zamiast zachęcać klientów do siebie to się zniechęca do innych żałosne.

• Gość: nabity Re: P i z z e r n i a da Grasso ale L I P A IP: *.pr.radom.net 15.04.07, 11:40
        Nie twierdzę że konkurencja zasypuje gruszki ale to nie zmienia faktu że jakość
        wyrobów w DaGrasso jest w moim mniemaniu poniżej oczekiwań. Wyrób dobry sam się
        sprzeda a w każdej bajce jest trochę prawdy. Zamówiłem raz i żałuję. Innym
        jeżeli smakuje nich tam chodzą ja zamawiam już w innym miejscu. Wolę dopłacić
        ale nie żałować niż zapłacić i wyrzucić.
        • Gość: Pizza man Re: P i z z e r n i a da Grasso ale L I P A IP: 82.139.38.* 15.04.07, 11:55
          Kupowałem pizze w obu ich punktach i nie narzekam, tak samo moi znajomi i brat.
          • Gość: ST Kacperek :-P IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.07, 20:50
            Kiedyś dość często kupowałem w Da Grasso, teraz już raczej rzadziej.
            Sosy moim zdaniem są dobre, ale na pizzę długo się czeka i ludzie przynoszący
            pizzę "powiewają buractwem".
            Ponieważ do Kacperka ( os. Południe, ul. Wierzbicka )mam dosłownie parę kroków
            ostatnio zacząłem tam jeść, ach to lenistwo:-D
            Pizza jest ok, ostatnio się nawet poprawiła i powiększyła:-) Sos niestety jest
            bardzo słaby i trzeba na tą pizzę czekać w nieskończoność ( co mnie dziwi, mało
            osób w lokalu a tyle czekania )
            Niestety na osiedlu Południe nie ma gdzie posiedzieć z kolegami w jakiejś
            normalnej knajpce/barze/restauracji. Pozostaje tylko Kacperek.
            • Gość: kierowca do buraka z południa i innych IP: 82.139.53.* 15.05.07, 14:33
              sam jestes burak!!!
              stoicie pod klatkami i tylko czekacie az pizze wam dowieziemy,i tylko --co tak
              długo,co tak drogo,ciepła,dobra?--co wy buraki myslicie że latamy helikpterami i
              za marne 3zł( samochód własny i paliwo lane za swoje) bedziemy pędzić na
              złamanie karku po jakimś idalinie albo na południu gdzie zapadaja się studzienki
              na drogach! co tylko traktorem da rady jechać!!zapłacił byś za dowóz 10zł to
              byś zobaczył i mógł cos wymagać a jak nie to sobie przyjedz autobusem buraku po
              pizze i zapłacisz w obie strony 4zł i stracisz dwie godziny
        • Gość: Zuza Re: P i z z e r n i a da Grasso ale L I P A IP: *.tkdami.net 15.04.07, 21:21
          owe gruszki sie ZASYPIA - na pozor nie brzmi to logicznie ale tak sie kiedys
          mowilo i tak zostalo w tym przyslowiu
        • Gość: klops Re: P i z z e r n i a da Grasso ale L I P A IP: *.tkdami.net 16.04.07, 05:37
          Zawsze o czymś zapominaja a to o soku a to pieczarek , żenada , nieraz
          przypalona lub mokra .
    • Gość: mmm Re: P i z z e r n i a da Grasso ale L I P A IP: *.tkdami.net 16.04.07, 00:10
      najwieksze buraki to zakladaja te watki z oczernianiem da grasso, wlasnie teraz
      gdy jest kampania reklamowa w radiu !

a to ze sie czeka na pizze to o czym swiadczy? ze jest tylu klientow co cala
      reszta razem wzieta...

jestescie zalosni! dokladnie co 2-3 tygodnie jeden z drugim pisze ze 15 razy
      zamowil i zawsze musial wywalic :D
      • Gość: yokko Re: P i z z e r n i a da Grasso ale L I P A IP: *.tkdami.net 16.04.07, 06:57
        jest tylu klientów bo buraki z 4 literowymi rejestracjami boja sie zapuszczac w
        miasto, bo nie ma to jak zjesc pizze w samochodzie z zaparowanymi szybami nie...
      • n.michal Re: P i z z e r n i a da Grasso ale L I P A 16.04.07, 09:41
        problem nie lezy w samej sieci da grasso tylko w da grasso w radomiu (to na
        statoil bo tam czasem zamawiam). mam porownanie z da grasso w warszawie i
        niestety lokal na statoilu jakoscia mocno odstaje od sredniej lokali w wawie.
        jak pierwszy raz jadlem w warszawskim da grsso okazalo sie ze bialy sos jest
        majonezowy!!! i ma gesta konsystencje!!!, a nie wodnisty jak podaje da grasso
        radom/statoli o czerwonym sosie nie pisze bo go nie jadam na sam widok tego jak
        podchodzi woda brrrrr, a obsluga potrzebuje mocnych szkolen z obslugi klienta.
        • zoelka Re: P i z z e r n i a da Grasso ale L I P A 16.04.07, 09:53
          Żadko jadam pizze, ale DA Grasso spadło bardzo na psy, ze sie tak wyraze a co do Kacperka to moja noga tam nie postanie. Zamawiałam na wynos i fakt ze nie sprawdziłam na miejscu co mam w opakowaniu. Po dowiezieniu do domu okazało sie ,ze prawie nic nie mam na suchym i przypalonym placku, szlag mnie trafił ale niemiałam juz czasu zeby pojechac tam i sie kłócic o swoje. Nigdy tam juz nie zjem. Nowa pizzerie na Prazmowskiego wypróbowałam i jest super ,oby się nie popsuło. AAA i jeszcze przestrzegam przed DOMINEM na Moniuszki, fuj...
          • dr_diesel Re: P i z z e r n i a da Grasso ale L I P A 16.04.07, 18:56
            Wszędzie jest do dupy tylko na Prażmowskiego jest Super... Co za krypto
            reklama. Nie ma jak Teatralna lub Legenda!
    • Gość: mała Re: P i z z e r n i a da Grasso ale L I P A IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 11:42
      wcześniej czasami jadlam w da Grasso przy statoilu, ale ponieważ w obsludze
      mialam os znajomą to i pizze dostawałam specjalną i pewnie dlatego dobrą, bo
      gdy zamówiłam do domu to czekałam chyba z półtorej godziny, a pizze dostałam
      zimną i wyschniętą- nie nadawała sie do zjedzenia!!! a w lokalu czeka sie dlugo
      bo oni zamiast obslugiwać klientów przy stolikach, to robią 10 - 15, a może i
      więcej pizz naraz na dowóz.....kierowca czeka, 1, 2, 3.....8 pizza stygnie (te
      na dowóz) a oni dalej robią kolejne....a potem koleś musi je jeszcze porozwozić
      i w rezultacie dostajesz do domu pizze zrobioną godzine wcześniej - zimną i
      wyschniętą na wiór -fe!!!
      • Gość: mala Re: P i z z e r n i a da Grasso ale L I P A IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 11:46
        teraz jadam i jestem bardzo zadowolona w tym malym lokalu - nazwy nie pamiętam,
        obok Bevery Hills - dawny KUBA......zrobili tam nowy wystruj, przyjemny
        klimacik i pizze są super dobre, ogromne i sosy też raczej nie odbiegające od
        normy....a ceny umiarkowane, chyba nawet niższe niż w da grasso, no i przy
        okazji można napić sie dobrego piwka z beki! POLECAM
        • tomus2221 Re: P i z z e r n i a da Grasso ale L I P A 16.04.07, 20:31
          A zróbcie sobie sami pizze domowa,wedlug oryginalnych przepisów z dobrymi
          składnikami,do tego dobre wino,zaproscie dziewczyne i bedzie smacznie i miło:)
    • Gość: dida Re: P i z z e r n i a da Grasso ale L I P A IP: *.136.unknown.vectranet.pl 16.04.07, 22:19
      Dla mnie pizza z DaGrasso podobnie jak dla większości z was zepsuła się. Kiedyś
      była o niebo lepsza! Poza tym zamawiałem jeszcze pizzę z XXLa - pizza ujdzie
      ale czerwony sos to rozcieńczony sos pomidorowy, TelePizza - chyba najlepsza ze
      wszystkich ale niestety zdecydowanie za droga, poza tym Dominium - niezła
      naprawdę, ale niestety wolę totolotka i zamawiam z DaGrasso na Michałowie -
      często udaje się trafić coś dobrego! P.S. a wątek rzeczywiście zalatuje
      konkurencją:)
      • Gość: Kasia Re: P i z z e r n i a da Grasso ale L I P A IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.07, 14:21
        A ja uważam ze jest suuper! to najlepsz pizza w Radomiu!
        • dr_diesel Dzisiaj Da Grasso 17.04.07, 19:47
          zamówiłem z dowozem, i mimo że jestem przyzwyczajony do na prwde dobrej pizzy w
          Teatralnej lub Legendzie to na prawdę nie było się do czego przyczepić.
          Ktoś tu robi chyba da grasso koło pióra...
    • Gość: Gość Re: P i z z e r n i a da Grasso ale L I P A IP: 82.139.32.* 18.04.07, 09:32
      Masz rację PIZZA z Da Grasso jest fatalna.Psują renomę dobrej firmy .Zamawialam
      kilkanaście razy i zawsze bylo nie tak....Pisalam już do Warszawy w tej sprawie
      , mialo się poprawić po kontroli jaką mieli , ale jak wida trwalo to bardzo
      krótko.Są fatalni i na dodatek brak czystości.
      • battumi Re: P i z z e r n i a da Grasso ale L I P A 18.04.07, 09:43
        POTWIERDZAM taka jest prawda też nie raz zamawialam ,stracone pieniądze i
        niezadowolenie.Jest koszmarną PIZZERIą.Pozdrawiam
        • Gość: mała Re: P i z z e r n i a da Grasso ale L I P A IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.07, 10:56
          zmiencie pizzerie na la spezia na Ustroniu....już wyżej o niej pisałam, jest
          obok Bevery Hills, po dawnym Kubie....... i natchniona tym wątkiem poraz
          kolejny jadłam tam wczoraj przepyszną pełną dużych niespieczonych dodatków
          ogromną pizze....specjalnie też zwróciłam uwage na sosy - były gęste i dobre!!!
          Polecam, mają też dowóz, ale jeszcze nigdy nie zamawiałam, więc nie wiem czy
          dowożą ciepłe, czy zimne i czy tak samo smaczne i "bogate" jak w lokalu! Mają
          strone - wyszukajcie po nazwie, bo nie chce im robić darmowej reklamy....no
          chybaże by mi coś "sypnęli" to pochwale ich jeszcze pare razy (hahaha)
    • Gość: Amen Re: P i z z e r n i a da Grasso ale L I P A IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.07, 12:07
      Ciasto w pizerni Da Grasso jest super najlepsze w Radomiu. Nie gadajcie
      glupot gdzie jest pizza gorsza a gdzie lepsza zakrawa na konkurencje ale tak
      powinno byc niech sie staraja zadowolic kilientow dobrymi produktami . A
      wszystkie pizzernie robia z wstretnych konserwowych puszek wszelkie dodatki
      tylki cebula i pieczarki maja swieze. Zobaczcie jak wygladaja osoby co
      wpierniczaja te pachnace pizze z serem najgorszego gatunku.. Niedlugo nasze
      spoleczenstwo bedzie wygladalo jak ci w STANACH-grubiusienkie !!!!
      Ludzie zrobcie sobie sami pizze a za te same pieniadze co kupicie jedna
      zrobicie super dwie z ogromna iloscia dodatkow i czysto jak chcecie i bogata
      jaka chcecie .
      na jedna duza pizze--Ciasto 0.50 gr Szynka 2.00 zl, bekon 2.00 zl Ser 1.00
      zl. pieczarki 1.00 zl sos 1.00zl przyprawy 0.50 gr owoce 1.00zl Energia 1.00
      zl zycze smacznego i NIE NARZEKAC
      • Gość: Domin Re: P i z z e r n i a da Grasso ale L I P A IP: *.saint-gobain.com 19.04.07, 14:03
        Sera za 1zł? Pieczarek za 1zł? Przecież za te pieniądze to te składniki na
        zwykłej bułce zginą a co tu mówić o pizzy :)
    • Gość: gosc Reeeeeee: P i z z e r n i a da Grasso ale L I P A IP: 85.139.97.* 20.04.07, 17:02
      BŁĄD! PIZZERIA a nie PIZZERNIA
      • Gość: kamilo Re: Reeeeeee: P i z z e r n i a da Grasso ale L IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.07, 13:47
        Mi tam smakują, i jeszcze ten czosnkowy sos:) Jest zajebisty. tylko da grasso!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: nieznajomy Re: Reeeeeee: P i z z e r n i a da Grasso ale L IP: *.internet.radom.pl 05.06.07, 23:16
          sos czosnkowy pycha: majonez, jogurt naturalny, czosnek,oregano, majeranek, cukier
    • Gość: sam jesteś lipa Re: P i z z e r n i a da Grasso ale L I P A IP: 213.195.141.* 25.04.07, 14:37
      Do Daga, jak zdrobniale nazywam tą pizzerie na Ustroniu, chodzę od prawie 2
      lat Dają tam najlepszą pizze na świecie, dziewczyny z obsługi są bardzo miłę,
      choć ostatnio przyjeli taką podobną do Dody i ona moglaby byc troche
      sympatyczniejsza Pizza jest zawsze idealna W porównaniu z innymi Dagrasso w
      warszawie pruszkowie skarzysku czy kielcach to ze Statoilu jest najlepsze
      Wielkie sredeczne pozdrowienia dla załogi mojego ulubionego Daga Wpadnę do Was
      chyba w piątek Przygotujcie dla mnie duża czwóreczkę :)
    • Gość: ola Re: P i z z e r n i a da Grasso ale L I P A IP: *.tkdami.net 09.05.07, 19:00
      da graeeo czy inne i tak sie nie najjesz nie ma jak pierogi u babci
      • Gość: as Re: P i z z e r n i a da Grasso ale L I P A IP: *.tkdami.net 15.05.07, 14:38
        ALe musisz mieć tyłek jak ty od dóch lat jesz pizze współczuje twojemu
        partnerowi (jeżeli go masz)
    • Gość: kierowca trochę cierpliwości IP: 82.139.53.* 15.05.07, 14:49
      narzekacie na dostawę ale weźcie pod uwagę : kierowca musi jeździć własnym
      samochodem i sam go zatankować,często płaci mandaty,radom nie jest bezpiecznym
      miastem i często napadają dostawców kradnąc pizze ,pieniądze,uszkadzając
      pojazd,nieraz czas dostawy się wydłuża co jest wynikiem korków których nie da
      się ominąć w czasie szczytu,zdarzeń losowych,jadąc na południe często zamknięty
      przejazd kolejowy ,no i na koniec firma nie może zatrudnić 50 kierowców aby
      szybko dostarczali pizze bo jest to niemożliwe -wie to każdy kto prowadzi
      swoją działalność ,to na razie tyle w tym temacie,
      • Gość: nieznajomy Re: trochę cierpliwości IP: *.internet.radom.pl 05.06.07, 12:39
        wiecie co, widze ze wszyscy jestescie tacy madrzy. Piszecie ze pizza nie dobra,
        zimna, przypalona i tak dalej. To po jaka cholere zamawiacie ja po kilka razy(
        jak sami piszecie ze "zamawialem ja wiele razy i zawsze nie dobra")jak i tak wam
        nie smakuje. Ja jak cos zamowie, nie smakuje mi to wiecej tego nie zamawiam. A
        wy z tego co piszecie jestescie debilami. Bo tylko debil zamawia pizze ktora mu
        nie smakuje. To na tyle

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka