Dodaj do ulubionych

Wytnijmy wszystkie drzewa w Polsce-bo rosły w PRLu

23.04.07, 18:27
Jestem przeciwny tej "dekomunizacji" !
Niech panowie Kaczyńscy oddadzą swoje dyplomy, świadectwa etc. bo zrobili je w
PRLu ! - Jak dekomunizacja to dekomunizacja - dlaczego tego nie zrobią ?
przecież te dyplomy zrobili w PRLu czyli są "złe" ! .'/

Jak tak dalej pójdzie to dojdzie do tego co napisałem w nagłówku !
Obserwuj wątek
    • Gość: Waldek Re: Wytnijmy wszystkie drzewa w Polsce-bo rosły w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.07, 18:44
      Sympatyku, trochę się rozpędziłeś. Draństwo trzeba nazywać o imieniu, a drzewa
      zostawić w spokoju.
      • Gość: hehe Re: Wytnijmy wszystkie drzewa w Polsce-bo rosły w IP: 82.139.40.* 23.04.07, 19:20
        szczera prawda !
        • Gość: chałka Re: Wytnijmy wszystkie drzewa w Polsce-bo rosły w IP: *.internet.radom.pl 23.04.07, 20:49
          Niech Suski odda średnie wykształcenie zdobyte w PRL a Karczewski i Wiśniewska
          dyplomy lekarskie.
          • Gość: mag A starych drzew się nie przesadza... IP: 82.139.60.* 23.04.07, 21:08
            A starych drzew się nie przesadza...A wycinanie..., obecni "sprawiedliwi" to
            prawie jak eutanazja. Śmierć tylko "naturalna"! - Zgodna z doktryną kościoła, a
            nie z zaszczucia - na zawał serca, lub na apopleksję!!!
    • Gość: Krystyna Re: Wytnijmy wszystkie drzewa w Polsce-bo rosły w IP: *.pr.radom.net 23.04.07, 21:26
      W sobotę 21.04 wycieli 5 drzew Żeromskiego 76/82, były one posadzone 37 lat
      temu. Będą budować 2 piętrowy pawilon handlowy.
    • Gość: panienka z okienka poczta polska IP: *.tkdami.net 23.04.07, 21:40
      czy ktoś wie ile podwyżki dostali pracownicy dyrekcji w poczcie polskiej w
      radomiu ,a ile pracownicy którzy muszą na nich robic ,podobno dostali 500-
      700zł bo trzeba wyrównać tych co zarabiają najmniej ja pracuje na nich 20 lat i
      proponują mi 60(sześćdziesiąt)złotych skandal!!!!!!!!!!
      • Gość: Rita Re: poczta polska IP: 82.139.40.* 01.06.07, 10:19
        a rita ti ta ta !
    • Gość: Gość z tond Re: Wytnijmy wszystkie drzewa w Polsce-bo rosły w IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.07, 15:13
      Siebie najpierw powyrywajcie, czerwone chwasty jedne! Wtedy świat będzie
      piękniejszy!
    • Gość: xb Re: Wytnijmy wszystkie drzewa w Polsce-bo rosły w IP: *.tkdami.net 01.06.07, 16:54
      topole jak najbardziej trzeba wyciąć

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka